- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz hamiSELLER #15696 üzenetére
Csak EZT...
kb ÍGY
(van 1 ennél jobb videó is, közelebbről, végig mutogatva a kényesebb részeket, de azt most nem találtam hirtelen)[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
kefe13
tag
Üdv.
FusionX Reborn -nél FB messengerben nem akaródzik működni a hanghívás, gyári rommal simán megy, ezen meg 8 mp után call failed van, vagy ha el is kapja a hívást nyom magától egy mute-t s utánna call failed.
Bosszantó.
Mi lehet az ok ? Szívás ha ezért kell másik romot kukázni -
etohun
aktív tag
Üdv, sürgős segítség kellene, bekapcsolásnál három-4 mp igjön a bootscreen, majd kék képernyő. Se recovery se rendszer, nagyon felmelegedett előtte, rossz helyre volt letéve. Szerintem működik, de képet az istenért se ad, csak kéket.
itt már találkooztak ezzel a problémával, de ezt meg nem igazán értem.[ Szerkesztve ]
-
monalala
aktív tag
Srácok, próbáljátok ki fonz93 CM10.1- ét, nem fogtok csalódni. Atomstabil, az akksi nagyon birja, smartmax és sioplus-al használom. A kernelhez se nyúltam, így a tuti.
Üdv, Lala
-
gbal65
aktív tag
válasz hamiSELLER #15687 üzenetére
Ilyet kellene.
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
hamiSELLER
csendes tag
Akkor most mit kéne vennem hogy ez megszűnjön , nem érzékel egy csíkban ?
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-09/18/508499_apno9obtk1dtbbfz_screenshot_2014-09-18-19-54-35.jpg
-
F34R
nagyúr
Ami a leirasban van segedlet az a b194-es stock romot rakja vissza. irtatok hogy telekom-s keszulekre meg 190-es a legfrissebb. Most akkor ezt hogy oldom meg, ezt leszamitva megy e keszulek, supersu vegre eltavolitva.
-
v.attis
őstag
A slimkat-re mikor szokott kijönni frissítés? Azt írja a 7.9-re, hogy weekly, de nekem már vagy 2 hete fent van és nincs ápdét. Nem az, hogy rossz, de azért ráférne egy-két hibajavítás.
-
Zolio3
senior tag
válasz hamiSELLER #15679 üzenetére
Egy jó pár romot tettem már fel a telefonomra, és mind elindult. Minden bizonnyal nem a rom a hibás. Jelenleg is cm10.1 alapút használok, ez is simán indult. Továbbra is azt feltételezem, hogy nem lett minden törölve, esetleg próbáld meg cwm-mel. Abba viszont a cm11 előtti romokat módosítani kell, különben error7 hibával kivág.
-
aytukabozs
addikt
válasz hamiSELLER #15680 üzenetére
Nem akarlak riogatni de nálam ugyanez volt csak a kijelző alján vízszintesen egy fél centis sávban.
Először nálam is hol érzékelt hol nem, aztán szimplán csak nem.
Egyszer már cseréltem érintőpanelt a telóban (akkor épp pókhálósra törtem), de nem akartam már többet költeni erre a masinára,
a lényeg hogy ebayről 10-12 dollárért lehet rendelni digitizert, és youtube-on meg van hozzá szétszedős videó.De persze a szakik majd megmondják (remélem) hogy lehet kizárni hogy tuti nem szoftveres a problema.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Ataxia
tag
Üdv
A témába abszolút laikusként kérem segítségeteket.
A készülékemen gyári beállítások visszaállítása menüpontra mentem,ami után a rendszer újra indult, de már csak a piros logóig tölt be a képernyő.
Visszaolvasgatva találtam meg a hangerő felfele + a bekapcsoló gomb egyszeri lenyomására megjelenő menüt.
Itt a következő opciók vannak.
Install, Wipe, Backup, Restore, Mount,Settings, Advanced, RebootMi lenne a teendő továbbiakban?
-
hamiSELLER
csendes tag
A képernyő meg hosszába egy ujjnyi vastag csikba néha nem érzékel néha meg igen.. ezt mennyiért lehet megcsinálni kb?
-
Zolio3
senior tag
válasz hamiSELLER #15677 üzenetére
Ha az összefoglalóban leírtak alapján csináltad, akkor nem lehet probléma. A recoveryben a régi rendszer összes nyomát törölni kell, cache, data, system, meg a többi. Akár ebben a menüben (mount and storage) is tudod formázni az SD kártyát. Nyilván az SDCard1-et, ne a 0-át! Ha telepítés előtt minden törlésre kerül, akkor el fog indulni az új rendszer. Az első boot akár 4-5 percet is igénybe vehet. Rossz kernel, esetleg gapps is okozhat problémát, ami miatt nem indul el. Esetleg telepísd csak a romot, indísd el, ha az oprendszer elindult, akkor indísd újra a rendszert recoveryben, és folytasd a telepítést a gapps-sal, és így tovább. Telepítés után advancedbe wipe dalvik cache javasolt. Így ki tudod szűrni mi miatt nem indul el az új rendszer.
A failed hibára csak akkor tudna bárki bármit írni, ha tudná milyen recoveryvel próbáltad, és pontosan mi a failed szöveg. -
hamiSELLER
csendes tag
Megtetszett ez a miui de a MIUIv5 by tirimosqui ez már a recovery-be fail, másik felmegy de a boot képernyő után semmi...
-
hamiSELLER
csendes tag
Sők a slimkat 4.4.4 en kivül mindegyik romal ezt csinálja.. mi lehet a baj?
-
hamiSELLER
csendes tag
Most tettem rá új romot, http://www.modaco.com/topic/373280-jb-422-cyanogenmod-101-rom-13092014/ ezt és a cm boot képernyőnél csak tölt és tölt és tölt.
+ az SD kártyát hogy tudom leformázni hogy jó legyen mert már több telefonom óta ez van és már teli van minden szeméttel
[ Szerkesztve ]
-
hamiSELLER
csendes tag
válasz hamiSELLER #15671 üzenetére
Ez érdekes most jól megy!
-
lacka01
csendes tag
válasz aytukabozs #15672 üzenetére
Köszi
Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ha telefonkönyvbe elmentek valakihez egy fényképet, akkor el tudom-e érni valahogy azt, hogy mikor engem hív az illető, akkor ne kicsibe jelenjen meg a fényképe, hanem nagyba? Előre is köszi.
Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
donmackó
addikt
válasz hamiSELLER #15668 üzenetére
Középen egy sávban nem érzékel a kijelző? Nekem ez jön le a képről.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MrYoniko
aktív tag
Ilyenkor javalott a gyártó édes anyját testkereskedőként emlegetni, valamint vele közösülésre buzdítani.
Viccet félre téve mivel nem írtad hogy recovery működik-e, próbáld meg elérni, és ott újrarakni a rendszert, ha sikerül akkor a mosolyt arcunkról letörölve a romot belakjuk (beállítások, ect...) aztán TWRP-ben tolunk egy backupp-ot, és ha megint ilyen bajunk van csak 5-10 perc és kész a friss ropogós szájízünkhöz ízesített főzött ROM. Jó étvágyat kívánok
Ha a recovery se jó, akkor microSD gépbe > mindent lementesz ami kell > formázod > valamelyik gyári stock romot leszeded > kártya gyökeréve dload mappát csinálsz > bele az update.app file > bele a telefonba a memókártya amiben nem volt eddig aksi (persze fullra töltve van) > bele az aksi > hangerő + - gomb együttes nyomva tartásával powergomb use-olása (közben ajánlott a szabad kezünkön az ujjaink keresztezése )
Így elvileg a telefonra felpattintja az általad letöltött gyári rom-ot, és ismét használható lesz. Utána alkalmazod a 2. opció 2. felét.
Persze csak ha szoftveres a bibi.Ha ez sem működik, akkor alkalmazod az első opciót közben indítod a kalapács.exe-t persze csak megfelelő ritmusban...
u.i.: ha érthetetlen lett volna bocsi, hulla vagyok.
Remélem 2 megoldásból legalább az egyik segít.[ Szerkesztve ]
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Barátnőm telefonja: Cyanogenmod 10 Kra1o5 ROM, Cesxtel 0.62 és gapps.
Kb egy hete raktam fel, idáig semmi gond nem volt, este azonban elsötétült, és azóta nem reagál semmire.
Lemerülve nincs természetesen, azóta is töltőn volt, de egyszerűen semmi reakció. Van esetleg valakinek ötlete mi lehet a gond?Köszi előre is!
-
jbauer05
tag
Hogy kell bekapcsolni a project buttert, mert nem találom ezt a menüpontot a telefonban. Egyáltalán benne van?
-
MrYoniko
aktív tag
válasz kefe13 #15660 üzenetére
Nekem normálban a böngésző + zene kombinációt sem bírta, folyton kilőtte a lejátszót...
Volt hogy a face menet közben tolta a szokásos "sajnálom de leálltam" üzenetet.Így viszont már fain
1 hét teszt fázis után majd tudok teljes véleményt mondani róla.
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
kefe13
tag
válasz MrYoniko #15652 üzenetére
Home gomra nem fogja mutatni a swappot, kell legyen terminal emulator a romban alapból, ott a free parancsot kiadva ki fogja írni neked a memot is meg a swappot is, ha a swap nem 0 mindenhol, akkor aktín használd és örülj, ezzel megúszod a diskinfot ami néha hazudik meg minek
(nekem ezen a telón még gyári rommal sem , páromnak az megy még mindíg, nem lépett ki sehonnan ram miatt, persze normális, hétköznapi használatra szánt alkalmazásokról beszélek ) (jó a skype döcög de megy neki)[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
válasz 0xmilan #15651 üzenetére
Na AOSP fent is van, amit használok alkalmazást felraktam mind, root uninsaler-ek leszedtem ami nem, beállítottam mindent.
ROEHSOFT RAM EXPANDER-el próbáltam Swap-olni, de a kernel nem támogatja...
TWRP backup a mostani rendszerről, aztán CeXstel 0.62 kernel fel, telefon indul faszán, betölt, majd úgy 30 másodpercel később írja is hogy csinálja a Swap file-t, kész is lett és meg is van.
DE és ezt nem értem teljesen: írja hogy van Swap, aktív is, viszont home gomb hosszan nyomásakor ugye mutatja hogy mennyi memóm van, és ott nem lett több az alap... (nem tudom annak pont mi a neve ezért írtam így... )
RAM EXPANDER beállításaim:
Gondoltam leírom, de egy képpel sztem többet érek. (Kár hogy ez akkor jutott eszembe, mikor már több mint a felét leírtam... )Remélem meg lehet nyitni.
[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
válasz Woodrow #15648 üzenetére
Én ezt CM 10 + 0.62 CeXstel kernel-el tapasztaltam, + mellé a Gapps
Ha simán a CM 10-et rakom fel megy szépen, indul, de ha mellé felrakom a kernelt vagy a gapps-ot, akkor vagy be se tölt, vagy csak újraindul...
Szal nekem marad az AOSP, csak kéne mellé valami használható kernel, amivel a Swappolni is lehet sd kártyára. Tudom kinyírja hosszú távon az sd kártyát, de még mindig jobb mintha a telefont vágnám falhoz, mert van hogy simán böngészés közben kinyomja a lejátszót, mert kevés a ram...
Egyre nagyobb értelmet nyer, hogy vegyek valami erőteljesebb telefont, mert CPU-ban és GPU-ban jó ez, de a kevés RAM megöli a telefont... :S
-
Woodrow
csendes tag
Sziasztok!
A napokban újra elkezdtem nézelődni romok után. Lassan féléve elvoltam a CM10.2-vel, mindenféle extra nélkül, de most elkezdtem turkálni egy kicsit, hátha találok jobbat.
A CyanogenMod 10.1 Build R21 [01/09/14] by Kra1o5 kezdtem és egy CeXstel v0.62 kernellel, rendben is ment beállítás, és alkalmazástelepítések után az első újraindításnál a cm képernyőnél nem megy tovább fél órák után sem, majd aksi ki-be és elindul, de az alkalmazások nélkül.
Igazából jó üzemidejő rom+kernel érdekelne, letisztult, sallang mentes.
Esetleg, ha valaki tud segítsen a fenti problémákban, vagy tapasztalatok esetleg vélemények is érdekelnek más romokról, mert ugyan vissza olvastam, de nem sokáig.
Üdv,
Wood -
creedszl
senior tag
azt miért lehet hogy 4.4.4-es romokat nem tudok felrakni?hibát dob a twrp install közben...
Hulligaaan
-
0xmilan
addikt
válasz mttssz #15642 üzenetére
Nyilván csak akkor csináljuk, ha tudjuk, hogy a meglévő kernel passzol az új ROM-hoz. Telepítés előtt viszont ne wipeoljunk boot.img-t mert csodálkozás lesz a vége.
Ezektől eltekintve is sokkal egyszerűbb a ROM után újra felrakni az kérdéses kernelt, szóval vegyétek úgy, hogy le se írtam a másik verziót. -
creedszl
senior tag
hali srácok
rávettem magam és elintéztem amit kell hogy én is tudjak custom romokat felpakolni.az lenne a kérdés hogy a kernelt és magát a romot külön külön lehet cserélgetni?
Hulligaaan
-
sssent
senior tag
Bluetooth tethering-et működésre lehet bírni valahogyan ezen a telefonon?
A wifi hotspot alól a stock T-s ROM-mal hiányzik az opció.
-
F34R
nagyúr
válasz dokee78 #15636 üzenetére
ott van az 1hsz-be de nekem nem csinalta custom romokkal, most viszont elvileg hogy a 190-es van fent [link]
(amit valaki ellenorizhetne hogy a stock rom-e) azzal most mar mukodik a restore funkcio.
A SuRoot valamiert benne maradt, hiaba tettem fel e remove root binary-t akkor is ott marad a menuben.
mar csak ez a ket lepes volna a BL zarassal es gyarikent mehet tovabb. -
mttssz
senior tag
Most a fonz93-fele CM10.1 van fenn, sajat kernellel (ennel nem is lehet valtoztatni!). Sebessegben, akkuidoben hozza az AOSP meg a kitakaritott stock szinvonalat, de testreszabhatobb, frissebb. Nekem eddig bejott, meg tesztelgetem.
-
dltpwnz
aktív tag
Gyári romról root és bootloader nyitás nélkül lehet flashelhető rendszermentést csinálni? Valakinek sikerült már ?
-
F34R
nagyúr
A BL-t ugye nem tudom visszazarni a nyitokod nelkul ?
-
xyuki
csendes tag
Nem tudom volt-e ilyen kérdés, de már elég sok főzött rom kijött az y300-hoz.
Kinek mi vált be, mit ajánlanátok?
Gyárim van pár hónapja, de most jött el az a pont, hogy úgy fagy, mint a fene. Ha Usbre dugom, utána kihúzom, behal a launcher, a galéria is, illetve érezhetően lassúbb.Szóval? Köszönöm előre is.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Biggeszkij #15602 üzenetére
Köszönöm, egyelőre nem állítottam be semmit, mert olvastam, hogy lassú kártyánál (C6 alatti) általában többet árt, mint használ, és abban egy C4-es van jelenleg. Ha lesz nagyobb, ezeket a beállításokat fogom használni, köszi!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Zolio3
senior tag
-
Zolio3
senior tag
válasz mttssz #15615 üzenetére
Van olyan app, melynél állítható, hogy hová tegye a swapot, és milyen néven. Akár a belső memória is választható, ami gyorsabb az sd kártyánál. És persze vannak felhasználóbarát swap appok, amelyek könnyen beállíthatók. A különbség pedig mellbevágó... Nagy memóriát igénylő appok (pl. Facebook, Skype, és barátai) töredék idő alatt töltődnek be, és összességében érezhetőbben gyorsabb a készülék. Én belső tárhelyre állítottam a swapot, mert csak class4-es kártyám van, ami nem túl gyors. Gyári rom nagy valószínűséggel vissza tudja állítani a készüléket, ha valami rosszul sülne el. A bl nyitva maradna, így ha gyári romot kell visszarakni (hogy életre keljen a telót), akkor csak a recoveryt kell visszatenni számítógéppel, és onnan pedig megint régi a telefon. Sajnos manapság elég memóriaigényes appokat írnak, így több app egyidejű futtatása lassan megy fél giga ram mellett.
[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan problémával állnék elő, hogy a fent említett készüléknek keveslem a memóriáját, és egyébb képességeit.
Már túl vagyok a recovery flash-elésén, AOSP mod fut rajta, B199 stock rom-ra rakva, meg elvileg Cextel 0.62 kernel (utóbbiban nem vagyok biztos, nem tudom felrakta-e rá sikeresen, mert nem tudok swamp-ot csinálni)
Tudom Google a barátom, Wiki meg a barátnőm, csak 4 műszakos folyamatos műszakbeosztás miatt nem sok időm marad ilyesmi után böngésznem (12 órás műszak, + pár óra napi utazás).
Szal ha lehet megérném a nálam tapasztaltabbakat, hogy ha tudnak linkeljenek egy swamp-olásra alkalmas rom+kernel kombinációt.Valamit abban is felvilágosíthatna valaki, hogy számít-e milyen stock rom-ra rakom a mod-ot, vagy az teljesen tökmind1-e.
Előre is köszönöm minden hasznos hozzászóló munkáját.
u.i.: a fenti leírás és MaTMan üzenetei alapján elevickéltem, de a CM 10-es mod az istennek se akart eddig elindulni, (10 perc után is a betöltő kijelző pár újra indítás után is...) de lehet én hagytam ki valami lépést...
-
dltpwnz
aktív tag
Olyan hibával találkozott már valaki hogy ha bedugja a fülest ugyanúgy a hangszórója szól ? És alapból sokkal halkabb az egész rendszer
-
dokee78
félisten
Ohh,nem mentettem el a product ID-t.
Gond? -
F34R
nagyúr
Mostmar tenlyeg feladom, miert a budos francert nem latja a TWRP a backupot amibol vissza tudnam allitani a gyari romot? fat32 a sd kartya, probaltam ext3 akkor sem jo.
-
descence
tag
válasz mttssz #15615 üzenetére
Az derék..... Ebben a memóriatakarékossági folyamatban az az egy hiba, hogy (nem érvágós probléma, de idegesítő) pld a Shadow Fight 2 esetében ha ezt eljátssza, akkor nemes egyszerűséggel azt írja ki, hogy "Your data has been corrupted, please reload the game", de akárhányszor indítom el újra, mindig ez fogad. Csak az újratelepítés segít....
-
mttssz
senior tag
válasz descence #15614 üzenetére
Kifogy a memoriabol a rendszer, es eloszor meg csak a hatterdolgokat zarogatja be, aztan egy bizonyos szint alatt az eloterbe kerult app vegzodik ki. Nekem pl. a FB Messeger chat head-je csukodik mindig be. Megoldas talan swap lenne, de az karos a memoriakartyara, meg ahogy olvasgatom nem is olyan egyszeru beallitani hogy ne legyen tegla a telefonbol.
-
descence
tag
Sziasztok!
Miután sikerült elvégeznem a korábbi rendszerhibák kijavítását (eltűnő taskbar, kiiktatott egyéni háttérkép), belefutottam egy igencsak érdekes hibába. Nem tudom, a kettő összefügg-e (régi hiba kijavítása), de mielőtt azt megcsináltam, nem produkált ilyeneket.
Szóval.: Bizonyos, nagyobb erőforrást igénylő app esetében (főleg játékok-->Angry Birds Epic, Shadow Fight 2), szokta azt csinálni, hogy elindítom, játszom, majd gondol egyet (random időszakok), és bezárja a programot.
Aki esetleg tudja, mi a megoldás, kérem segítsen! Már tűvé tettem ezért a fél internetet, de sehol sem találtam megoldást erre a problémára... :S
-
dokee78
félisten
Gravity Boxban (KK) hol tudom kikapcsolni a szoftveres navigációs gombokat?
-
dltpwnz
aktív tag
Gyári romhoz van valakinek egy zip telepítője ? A képfájlos dloados téma nemjött be ..
-
dokee78
félisten
válasz aytukabozs #15608 üzenetére
Full gapps kell vagy elég a normal?
Dalvik vagy ART-ben jobb használni?[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Megcsináltam eddig ezt:
1. ROOT, Bootloader nyitás és recovery flashelése
2. Recovery flashelése
3. Most jön a Root-olásA 2.8-as recoveryt a Recovery frissítése: leírással tudom feltenni?
Slimkat felrakásról van cikk?
-
dltpwnz
aktív tag
Valaki megtudna dobni gyári rommal és kernellel ? Akármit találok neten az mind valamilyen módolt rom. Gariztatni akarom a telefont , de 4.4.4 el nem szeretnék odaállítani
[ Szerkesztve ]
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz A_ScHuLcZ #15600 üzenetére
Nekem a következő beállításaim vannak, s azzal tökéletes:
0. C10-es, 16 GB-os mSD kártya (előtte a C4-es 8 GB-s érzékelhető működést NEM produkált);
1. SwapFile mérete: 520 MB;
2. Swapiness=50 (lehet kísérletezni...)
3. MinFreeKB=29MB
4. Autorun és Notify Icon bekapcsolva.Sok sikert!
sgergi: LgCamera 6.9-et visszaraktam, azzal tökéletes. Kösz a tipp!
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
F34R
nagyúr
válasz mttssz #15598 üzenetére
TWRP-set talaltam csak, az meg nem olyan, hogy csak .zip-bol telepitem.
valami nandroidos, boot.emmc.win, data.ext4.win, recovery.emmc, system.ext4.win es hasonlo fileok vannak benne, ezt hiaba masolom a TWRP mappajaba nem lat semmit sem belole.
Ha a dload-s romot probalom akkor pedig nekem is extractnal hibaval leall.
194-es TWRP-s rom az felment csak ugye az nem telekomos igy nem ad vissza "gyari" adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával