- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
-
Zolio3
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #16193 üzenetére
Ezeknek a romoknak ismert hibája az értesítési sáv eltűnése. Némely esetben csökkenthető az eltűnése, ha nem állítasz be mozgó hátteret, csak fix háttérképet, és másik launcher (pl. Nova) használatával. A system folyamatban van ez a hiba, és nem tudom, hogy a 209-ben ez kijavításra került e. Én anno részben emiatt váltottam custom romra, és nagyon nem bántam meg.
-
aytukabozs
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #16193 üzenetére
Máshol lesz a bibi, pont pár napja frissítettem a telekomos b190-et ugyanezzel a b197 Uk-vel, és nálam megy az értesítési panel....
(Én egy digitizer probléma miatt frissítettem, hátha megoldódik, de persze nem tűnt el a hiba
BTW ha a ghost touch-ra van valakinek tippje azt szívesen fogadom
-
cssaszi
tag
válasz
A_ScHuLcZ #16173 üzenetére
Ha jól látom akkor telekomos a teló(a mentés alapján).Szerintem a B187-es nem fog menni mivel a telekomnál a B190 a legújabb rom tudtom szerint.Szerintem ezt
http://data.hu/get/8191793/U8833_Y300_TMHU_Y300-0100_V100R001HUNC150B190.rar
kéne megpróbálni.Az sd kártya gyökerébe,(tehát semmilyen mappába) másolva a dload mappát és hangerő fel,le+bekapcs gombal indítani.De szerintem,ha a twrp-s recovery bejön akkor elméletileg a restore menüpontban vissza tudja állítani a mentést. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #15600 üzenetére
Nekem a következő beállításaim vannak, s azzal tökéletes:
0. C10-es, 16 GB-os mSD kártya (előtte a C4-es 8 GB-s érzékelhető működést NEM produkált);
1. SwapFile mérete: 520 MB;
2. Swapiness=50 (lehet kísérletezni...)
3. MinFreeKB=29MB
4. Autorun és Notify Icon bekapcsolva.Sok sikert!
sgergi: LgCamera 6.9-et visszaraktam, azzal tökéletes. Kösz a tipp!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #15596 üzenetére
Update.app is hibásan fut le, kicsomagolja, majd amikor a telepítésre kerül sor Install failed üzenet fogad.
Most komolyan, hogy tudja egy app ennyire szétvágni a telefont?? Segítséget kérek, nem ismerem ezt a készüléket, továbbra is kék képernyő akármivel próbálkozom..
TWRP került a telefonra korábban, de azt sem tudom elérni.
-
kokokka
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #13789 üzenetére
Ha nincs semmi extra igény a telefonnal kapcsolatban amit gyári állapotában nem tud, akkor teljesen felesleges ROM-ot cserélni. Ettől függetlenül egy jó custom ROM-mal nincs probléma, így a kb. két havonta találkozás nem lehet akadály. Az Illusion-t használom kb. 4 hónapja, a mai napig tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest