- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wookie
tag
válasz Woodrow #17667 üzenetére
Hali!
Szerintem CWM-ből is mennie kell,bár én nem próbáltam.A swap helyét és méretét a választott zip határozza meg.Már ha az általam linkelt oldalról válogatsz.A ZRAM-ot azért kell kikapcsolni,mert az is egy swap fajta,csak a maga 48 mb-jával én keveseltem.Redmi Note 12 Pro ッ
-
Zolio3
senior tag
válasz Woodrow #15850 üzenetére
Ha fastboot módban sem reagál, akkor SD kártyát kiszeded, kártyaolvasóba beteszed, és felmásolsz rá egy eredeti romot dload mappaszerkezetben. Akku ki, SD kártya vissza, akku vissza, majd hangerő + és - gombot benyomod, nyomvatartod, majd a bekapcsoló gombot is benyomod. Ekkor a gyári romot felteszi a telefonra. A bl nyitva marad így is, de a recoveryt újra kell tenni, és persze a romot is (ha nem volt backupod). Ez még nem tégla, csak kisebb időveszteség.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz Woodrow #15648 üzenetére
Én ezt CM 10 + 0.62 CeXstel kernel-el tapasztaltam, + mellé a Gapps
Ha simán a CM 10-et rakom fel megy szépen, indul, de ha mellé felrakom a kernelt vagy a gapps-ot, akkor vagy be se tölt, vagy csak újraindul...
Szal nekem marad az AOSP, csak kéne mellé valami használható kernel, amivel a Swappolni is lehet sd kártyára. Tudom kinyírja hosszú távon az sd kártyát, de még mindig jobb mintha a telefont vágnám falhoz, mert van hogy simán böngészés közben kinyomja a lejátszót, mert kevés a ram...
Egyre nagyobb értelmet nyer, hogy vegyek valami erőteljesebb telefont, mert CPU-ban és GPU-ban jó ez, de a kevés RAM megöli a telefont... :S
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz Woodrow #12411 üzenetére
ROm cserét tervezők figyelmébe ajánlom EZT a szavazást.
Magam is a FusionX (v1.0, B199 alapon) használom CeXstel kernellel. Korábban is írtam, s továbbra is tartom, hogy ebből a hardware-ből kb ennyit lehet kihozni. Gyors, gördülékeny, nincs "nájtli" frissítés(i probléma), s nekem az akksit sem különösebben eszi...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
fricy81
tag
válasz Woodrow #12417 üzenetére
@Woodrow: Gyors, stabil, és CM romok közül csak ebben van FM rádió. A SlimKat is jó lehet, de aztat még nem próbáltam, előbb utóbb sor kerül rá.
@szoszo1973: Az Illusion jó gyári rom, gyors, és jó a fogyasztása is. Mit írjak róla? Nálam inkább ez amint a FusionX, főleg mert nem szeretem az Xposed-ot.
@DeniL: Milyen hwa-ra gondolsz, ami hiányzik az Ilusionből? Nem az, amit be lehet kapcsolni a fejlesztői lehetőségeknél egy kattintással?
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
válasz Woodrow #12428 üzenetére
Megvan: [GOVERNOROK ÉS I/O ÜTEMEZŐK [SCHEDULEREK]...] Érdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
válasz Woodrow #12422 üzenetére
Lehet van más megoldás is ,de Én a Titanium Backup progival le mentek mindent. Majd újrateszem a romot.
TB vissza és jöhet a visszaállítási procedúra...alkalmazás mennyiségtől függően 20-30 perc és minden ott van ahogyan volt.-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Melafoto
senior tag
válasz Woodrow #12416 üzenetére
igen ezt használom...
Nekem bejön, igaz bele lehet futni néha olyan verzióba ami rakoncátlankodik mint pl a 14/02/02: újraindult már 1x és akku idő is rosszabb..., de a 14/01/31-es jó volt.
Az biztos, hogy nem érdemes naponta frissíteni max 1-2 hét, de Én szeretek kisérletezni.Családban feltettem a Fusion X-et, de kis használat után lekerült róla és a CM11-et tetem fel, de ez csak az Én véleményem.
Lehet, hogy nem satbil a CM11, de jobb mint a gyári ROM-om volt és foglalkoznak vele főleg, hogy Dazzozo visszatért
Próbáld ki mindet és döntsd el.....
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
-
Exian
addikt
válasz Woodrow #10633 üzenetére
"Aztán lenne egy bugyuta kérdésem, miért van az, hogy csak 393MB RAM-ot látok feladatkezelőben az elviekben leírt 512MB helyett?"
Látsz majd annál még sokkal kevesebbet is
Amúgy miért akarod buherálni? Nem jó úgy, ahogy van? Én nem piszkáltam még semmit sem, a tök gyári rendszer van rajta, mindenféle root és egyebek nélkül, de nekem megfelelő a sebessége, teljesítménye. Pedig azért sokszor nyúzom is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával