Új hozzászólás Aktív témák
-
gtesteban
tag
válasz
woodworm #4118 üzenetére
Hello!
Nos az a helyzet,hogy sikerült felraknom a 898-as romot, mert a 889-est egyszerűen nem engedte felrakni.
Rootoltam is egyből és végre sikerült felraknom a Cyanogenmod 7.2-őt,+ hozzá való kernelt.
Most végre tökéletesen működik és sokkal gyorsabb lett tőle a telómKöszönöm szépen még1x a segítséget. Végre összejött.
üdv.: Pisti
-
gtesteban
tag
válasz
Lacika0002 #4114 üzenetére
Most próbálom ki amit woodworm linkelt be backupot, ezzel remélem vissza áll az alap állapotra.
Neked is köszönöm a segítséget. -
gtesteban
tag
válasz
Lacika0002 #4108 üzenetére
Csináltam wipe data/factory reset , wipe cache partition , wipe dalvik cache-t.
Próbáltam felrakni cyanogenmod 7.2-őt ahogy leírták, sikerült is felraknia de a huawei logonál egyszerűen nem megy tovább. Rezegnek a gombok és megáll. -
gtesteban
tag
válasz
Lacika0002 #4108 üzenetére
igen
-
gtesteban
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A helyzet az,hogy szerettem volna rárakni egy custom romot az y200-as telómra. Cleanbase 5-romot raktam fel rá és a Huawei betöltő képernyőnél nem megy tovább. Régen is volt már ilyen és egy restore/backup fájlból vissza tudtam állni a gyári verzióra.
Ha esetleg valakinek van ilyen restore fájlja, vagy esetleg el tudná mondani nekem,hogy hogyan tudom vissza tenni a gyári romot annak nagyon de nagyon tudnék örülni.Válaszotokat, segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Pisti
-
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3668 üzenetére
Még lehet,hogy megcsinálom a rootolást mert az még megy, és kipucolok pár programot.
De amúgy van egy másik telefonom és azt használom inkább. -
gtesteban
tag
Na az a helyzet,hogy vissza raktam a 889-es romot.
Nem kínlódok tovább a custom romokkal, mert egyáltalán nem akar működni.
Maga ez a cleanbase rom nagyon tetszett de wifi nélkül semmit sem ér.
A cyanogenmod 7.2 meg hibaüzenetekkel leáll. Ha esetleg valakinek van még valami ötlete,hogy hogyan lehetne megoldani-megjavítani ezeket a romokat akkor nagyon szívesen meghallgatom vagy itt, vagy pm-en keresztül.Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
üdv: Pisti
-
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3660 üzenetére
Igen próbáltam de install közben valami aborted-et írt ki.
-
gtesteban
tag
Vagy esetleg aki használta már ezt a Cleanbase rom 5-öt akkor írja már le nekem mit,hogyan rakott föl.
A wifi miatt kérdezem mert az nem akart működni.üdv: Pisti
-
gtesteban
tag
Valaki tudna nekem linkelni egy 898-as stock romhoz való zipes kernelt?
Már elég rég óta keresek hozzá, de még nem sikerült találnomüdv: Pisti
-
gtesteban
tag
Kernelt,hogy kell felrakni telefonra ha ilyen img-s a formátuma?
-
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3628 üzenetére
Te melyik custom romot ajánlanád?
Gondolom előbb vissza kell raknom a 889-es romot, azt meg kell rootolni, és utánna jöhet a custom rom. -
gtesteban
tag
Üdv!
Van egy Huawei Y200-as telóm, rajta 898-as szoftver.
Ezt szeretném lecserélni valami jobbra vagy egy korábbi verzióra (889).
Valaki tudna ebben segíteni,hogy hogyan rakjak rá egy custom romot vagy régebbit?üdv: Pisti
-
gtesteban
tag
válasz
jakabtamas #3424 üzenetére
Hello!
Én felraktam ezt az új B898-es romot és a kérdésem az volna, hogy a rootolást az első hozzászólás szerint kell megcsinálni vagy van valami másik mód.
-
gtesteban
tag
Hello!
Valaki tudna segíteni a rootolásban?
Vagy egy linket adni, ahol megtalálom a szükséges cuccokat hozzá?Üdv: Pisti
-
gtesteban
tag
Üdv!
Van egy Huawei y200-as telefonom és leszeretném cserélni a gyári romot valami jobbra.
Tudtok ajánlani valami jó romot hozzá, illetve le tudnátok írni, hogy hogyan is kell felrakni rá?Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest