- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
senior tag
-
-
willow87
csendes tag
válasz
rostiron #4490 üzenetére
Szia!
Töltsd le innen a legutóbbi gyári szoftvert aztán miután kicsomagoltad a DLOAD mappa tartalmát másold a memkarid gyökérkönyvtárba.
A telót úgy kapcsold be hogy tartsd nyomva mindkét hangerőgombot és a bekapcs gombot egyszerre, ekkor elindul a telepítő és a végén full gyári lesz -
shootme2
senior tag
-
bluefox82
csendes tag
-
KamuMazsola
őstag
válasz
rostiron #2098 üzenetére
rostiron!
Én ezelőtt pna-n és most androidos pna-n is iGo-t használtam, ill használok. Nem akarok róla ódákat zengeni, de szerintem az egyik legjobb, persze lehet hogy azért mert én ezt szoktam meg. Kipróbáltam a Sygicet is, az is elnavigál, de nem lehet (még) vele házszámra keresni, ill az útvonaltervezés nekem jobban ment iGoval, alternatív útvonalak, útszakasz kizárása, vagy például az útra vonatkozó üzemanyag költség ill károsanyag kibocsájtás... stb. Szóval nekem az iGo Primo most a favorit, de már nem használom annyit mint régebben.
Halgasd meg mások véleményét is! -
KamuMazsola
őstag
válasz
rostiron #2091 üzenetére
Igen, az iGo és a Sygic biztosan működik vele. Bár az iGo Primo nem erre a képernyőméretre van optimalizálva ezért az ikonok nagyobbak a kelleténél és elég sokat kitakarnak a térképből, de régebbi verziót biztos találsz iGoból, ami tökéletes. Ezenkívül szerintem bármilyen androidra írt térképszoftver megy vele, de erre a kettőre vannak utalások ebben a topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest