- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #20326 üzenetére
Nem tudom, hogy P9 vagy P10 lesz-e a P7 után.
még a húgomnak vett P9 lite hűségideje nem járt le.Ellenben nekem azért borzolja csak a kedélyemet a hívás hiba, mert nem ilyen volt. Sose voolt ilyen gondom, pedig már itt is írták, hogy bajok vannak, stb. de nekem nem volt. Megelőzendő raktam fel a 852 höz tartozó vendor-t és azóta van gond.
Amúgy értem én, hogy nem egyforma két telefon, de hogy a fenébe van, hogy ugyan azzal a kártyával a párom P7-ese sose dob el hívást, míg az enyém igen. Pedig eddig az enyém se dobálta el.
Számomra érthetetlen.
Amúgy a B121 nél is eldobta az én telefonom a hívást, a B133nál is. Ma reggel.
Azóta páromé is már vissza lett downgrade-ve, de az övé B121el is stabil...(Most teszem fel neki a 133at.)A teszt pedig 10-10 hívás az udvaron, a lakásba és a pincébe.
Az enyém legtöbbször az udvaron dobálja el a hívásokat. (Van próbálva 4g majd 3g/2g majd 2g beállításokkal. Lényegébe mindegy melyiken áll. Mindegy, hogy bejövő vagy kimenő.A páromé a pincébe egyszer eldobta de zéró térerőnél. 2 lépcsőfokkal feljebb már lehetett telefonálni.
A bosszantó, hogy az enyém ugyan ezt tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest