Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én is a P7 en szenvedek.
Egyre lassabb. Hiába reset, amint lehúzza a legfrissebb verziókat, azonnal belassul.
Páromnak most csináltam. Addig volt nagyon gyors, míg e nem szedte a programokat.Amúgy azzal szenvedek, hogy 30% körüli aksi kapacitásnál a fényképezőgép kilövi a telefont.
Ez röhely. B852. Eddig fel se tűnt, mert sose merítettem 50% alá egész nap, ha mégis akkor meg nem fotóztam. De most úgy adta az élet, hogy kellett volna és nem ment.Ami bosszant, hogy asszonyéval fényképezgettem a napokban, de neki b609 volt fent. 12%-nál is fotózott
vakuval.
De nem tűnt fel, mert csak fényképeztem. Most tűnt fel, mert neki is felraktam a b852-t.
Az enyém kilőtte magát, erre elkérem asszony telefonját(ha már kávét hozott a garázsba), naná, hogy az is kilőtte magát.hogy azt a ku-..a életbe.. Jöhettem be a kocsi alól a garázsból töltőért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Rap, Hip-hop 90'
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen házat vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi