- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #20848 üzenetére
Fb és insta nincs nekem, ezért nem tudom tesztelni.
Chrome ilyet még nem csinált. BT kapcsolat folyamatos a Pebble órámmal, Viber és Whatsapp folyamatosan használva, kilépni egyik se szokott.A fb komolyabb telókból is képes hülyét csinálni, ki kéne próbálni pár napig nélküle.
Esetleg alternatív fb kliens vagy böngészőből használni.A play meg amúgy is szórakozik, nem elég, hogy kidob, a letöltött frissítést újra jelzi, és nem csak a P7-en.
Tény, hogy kezd elfogyni a vas alólunk. Én jelenleg 3-4 havonta újrahúzom a ROM-ot tiszta telepítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest