Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
edima10 #20516 üzenetére
Nálam is volt ilyen , és többek között ezért is telepitettem ujra a telefont , mert nálam ezt a B853as rommal csinálta.
DE van, hogy most is volt olyan, hogy beállitottam egy ébresztést és nem jelzett , de amikor megnéztem a telefont akkor be volt lassulva ezért ujrainditottam és akkor kaptam egy figyelmeztetést, hogy volt egy elmulasztott ébresztésem. De volt már olyan is, hogy 2 ébresztö ora ikon is volt a felső sávban .DE a legfurcsább az egészben, hogy nekem minden napra van beállitva 6:25ös ébresztés és nem szoktam kikapcsolni olyankor sem amikor hétvége van és most vagy azért mert nem kapcsol be hétvégén vagy azért mert nem ébredek meg rá, de nincs semmi jele annak , hogy lett volna jelzés olyankor.
Pedig minden nap meghallom és fel is ébrdek a zenére.
Nekem is Mp3as zene van beállitva. V5 ösAmugy V5, arról van szó az összefoglalóban , hogy hogyan kell a gyáriról V5re telepiteni, de arról nem találtam, hogy V5-röl -V5re hogyan vagy V5 ről a legutolső gyárira. Mert nálam is aktuális lenne már egy ujrahuzás, mert már amióta kit van a v5 azóta használom és már nagyon rakoncátlankodik.
Az appokban beállitott jelszavakat, hogy lehet elmenteni vagy kideriteni, hogy melyikkel mivel regisztráltam, mert nem mindegyikre emlékszem és a legnagyobb gondom ez, nem az, hogy visszapakoljam az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest