- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz edima10 #20516 üzenetére
Nálam is volt ilyen , és többek között ezért is telepitettem ujra a telefont , mert nálam ezt a B853as rommal csinálta.
DE van, hogy most is volt olyan, hogy beállitottam egy ébresztést és nem jelzett , de amikor megnéztem a telefont akkor be volt lassulva ezért ujrainditottam és akkor kaptam egy figyelmeztetést, hogy volt egy elmulasztott ébresztésem. De volt már olyan is, hogy 2 ébresztö ora ikon is volt a felső sávban .DE a legfurcsább az egészben, hogy nekem minden napra van beállitva 6:25ös ébresztés és nem szoktam kikapcsolni olyankor sem amikor hétvége van és most vagy azért mert nem kapcsol be hétvégén vagy azért mert nem ébredek meg rá, de nincs semmi jele annak , hogy lett volna jelzés olyankor.
Pedig minden nap meghallom és fel is ébrdek a zenére.
Nekem is Mp3as zene van beállitva. V5 ösAmugy V5, arról van szó az összefoglalóban , hogy hogyan kell a gyáriról V5re telepiteni, de arról nem találtam, hogy V5-röl -V5re hogyan vagy V5 ről a legutolső gyárira. Mert nálam is aktuális lenne már egy ujrahuzás, mert már amióta kit van a v5 azóta használom és már nagyon rakoncátlankodik.
Az appokban beállitott jelszavakat, hogy lehet elmenteni vagy kideriteni, hogy melyikkel mivel regisztráltam, mert nem mindegyikre emlékszem és a legnagyobb gondom ez, nem az, hogy visszapakoljam az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest