- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myself45850
tag
Sziasztok
Mivel tudok menteni alkalmazást, az adataival együtt? -
myself45850
tag
a P7RecoveryTool.zip honnan lehet letölteni?
-
myself45850
tag
válasz
fatomas673 #15020 üzenetére
Magától telepítette még régen. és igen, voda függő
-
myself45850
tag
Kérdés
B136-ra hogyan tudom feltenni a B609-et? -
myself45850
tag
válasz
fatomas673 #15013 üzenetére
Szívom magamba szavaitokat!!
-
myself45850
tag
válasz
fatomas673 #15009 üzenetére
Az összefoglaló "Vodafone függő készülékek frissítése EMUI 3.0-ra." alapján kell felrakni?
-
myself45850
tag
válasz
fatomas673 #14988 üzenetére
Esküszöm elkezdetem olvasni. De túl sok ott az infó
Segítsetek kérlek -
myself45850
tag
Sziasztok!
Jó másfél éve nem voltam már ezen az oldalon, amióta a feleségem használja a P7-t. De most arra gondoltam, hogy frissítem neki, csak eltelt már egy kis idő. Vodafonos a telefon, L10 és B136. Kérdésem, hogy van ennél újabb, frissebb EMUI és ROM? Átnéztem én az összefoglalót, de ha valaki leírná az újabb dolgokat, és annak feltelepítését, azt nagyon megköszönném. -
myself45850
tag
Mivel tudok olyan biztonsági mentés csinálni, ami másik telefonhoz is jó?
-
myself45850
tag
válasz
philoxenia #4482 üzenetére
Nekem sem megy
-
myself45850
tag
Lehet, hogy buta kérdés, de hogy tudok bármilyen dokumentumot, fájlt pc-re küldeni?
-
myself45850
tag
Ma kaptam egy smst az 1840 számról. Így szól:
䅺䵁䜠ㄱ〰ㄶ㐶㠹敮摥泃ꥳ쎩琠쎡瑡摴畫⡺⤠卐剉乔䕒畴쎡牳穯汧쎡污瑮慫Ⱐ愠歩獺쎡汬쎭瓃ꅳ‴㠠쎳狃ꅮ敬쎼氠盃ꅲ桡瓃댮⁁楳竃ꅬ泃굴쎡猠獴쎡瑵獺쎡琠湹潭潮쎶癥瑨整椠敍䅇槃덫櫃ꅢ慮�Google fordítóval próbáltam, de nem sok értelmet találtam benne. Ötlete valakinek??
-
myself45850
tag
Kinek melyik tok jött be a legjobban? Nagy dilemmában vagyok milyet vegyek. Eddig engem is elbűvölt a telefon szépsége, de sajnos a padlót is lenyűgözte, így a telefon bal felső sarkán lett egy maradandó horpadás
Tehát kinek mi jött be?? -
myself45850
tag
A ledes jelzőfény működését sikerült már valakinek módosítani valamilyen alkalmazással?
-
myself45850
tag
Már 3 napja szervízben van a P7-em. P6-ot kaptam cseretelefonnak. Hiányzik nagyon!!!!!!!! :-(
-
myself45850
tag
válasz
myself45850 #2466 üzenetére
Megint csinálja
-
myself45850
tag
Na jó, most már tényleg kezdek egy kicsit bepánikolni. Tegnap volt egy gyári visszaállítás, de ma reggel megint nem lehetett feléleszteni a telefon képernyőt. Próbáltam újraindítani a telefont, de vagy a tizedik próbálkozásra sikerült. Tényleg valami ötlete valakinek??
-
myself45850
tag
Most már folyamatosan ezt csinálja!
-
myself45850
tag
Ma történt velem kétszer is. Nem tudtam bekapcsolni a képernyőt. Csörgött a telefon, fel akartam venni, de semmi. Csak a fekete képernyő. Utána próbáltam újra indítani, de vagy öt percnyi próbálgatás után sikerült csak. És ezt az előbb is eljátszotta. C
Akkor csak símán ki akartam nyitni a képernyőt, de semmi.
Valakinek valami ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest