Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Ez tökéletes, csak az a baj, hogy jegeli, de nem távolítja el. A rendszer eltávolító meg teljesen kitörli a system mappából ami bonyodalmat is okozhat, ha te olyat törölsz aminek maradnia kellene. Én ezeket is kitöröltem és volt már fehér boot képernyőm, de megoldottam.
porterocka!
A Backup mindent visszarak, ha jól csinálja az ember. Kísérletként kitöröltem a teljes system mappát és kíváncsi voltam mit csinál. Na mondanom sem kell nem indult. A lényege, hogy a recovery valamilyen módon elindult, és visszapakolt mindent a backup.
A következőben letöröltem a gyökér fájl mappát direkt, na volt ám félelem, mert a recovery nem indult, a pc-sem látta a telefont. Hála istennek a sd-kártyán ott volt a dload - ban a lényeg és 3 gombos sikerült.
Ezek után már bátran törölgettem, csak mindig mentettem előtte. Lassú munka és iszonyatos hely kell a merevlemezen, mert kb 90 GB mentésem van és szerintem még nem végeztem.
A lényeg a figyelem és a mentés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest