- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20965 üzenetére
Úgy tünik megoldódott a hiba egy új töltővel és a hívásfogadás is működik amióta kikapcsoltam a zaklatásszűrőt amit automatikusan bekapcsolt a karbantartó program. Viszont az inasnak is baja lett, kapott egy kis vizet amit gyorsan kiszárítottam, most működik minden de ki van írva hogy biztonsági üzemmód azt hogy lehet eltüntetni?
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20970 üzenetére
Nem a töltővel lesz gond mert már hónapok óta szenved a töltéssel hogy kell egy fél nap mire feltölt, Töltőt már próbáltam azóta többet is. Reggelre 45%-ra töltött, bekapcsoltam azóta az android indítása van alkalmazások optimalizálása de már félórája. Mire ezt leírtam pont elindult.
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20965 üzenetére
Új fejlemény a telóm tegnap elkezdett akadozni, az ikonokat is egyenként rakta vissza a home gombra azután állítottam egy ébresztőt ami ma már nem ébresztett és reggel még este 22 óra volt rajta s nem lehetett felnyitni a képernyőt. Később már se kép se hang. Délután töltőre tettem erre kiírta hogy 1% .Már 3 órája tölt de még mindig csak 4%-nál tart.
-
mtibi55
tag
Üdvözletem a Tagoknak.
Olyan kérdésem lenne találkozott-e már valaki olyan hibával hogy nem tudnak felhívni mert a hívó félnek vagy nem elérhetőt jelez vagy meg van a csengési hang de az én telefonom nem jelez semmit hanem valamikor később jön sms hogy nem fogadott hívásom volt. Ez javítható vagy alaplap hiba? Már frissítettem is a szoftvert de ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged