- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20965 üzenetére
Úgy tünik megoldódott a hiba egy új töltővel és a hívásfogadás is működik amióta kikapcsoltam a zaklatásszűrőt amit automatikusan bekapcsolt a karbantartó program. Viszont az inasnak is baja lett, kapott egy kis vizet amit gyorsan kiszárítottam, most működik minden de ki van írva hogy biztonsági üzemmód azt hogy lehet eltüntetni?
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20970 üzenetére
Nem a töltővel lesz gond mert már hónapok óta szenved a töltéssel hogy kell egy fél nap mire feltölt, Töltőt már próbáltam azóta többet is. Reggelre 45%-ra töltött, bekapcsoltam azóta az android indítása van alkalmazások optimalizálása de már félórája. Mire ezt leírtam pont elindult.
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20965 üzenetére
Új fejlemény a telóm tegnap elkezdett akadozni, az ikonokat is egyenként rakta vissza a home gombra azután állítottam egy ébresztőt ami ma már nem ébresztett és reggel még este 22 óra volt rajta s nem lehetett felnyitni a képernyőt. Később már se kép se hang. Délután töltőre tettem erre kiírta hogy 1% .Már 3 órája tölt de még mindig csak 4%-nál tart.
-
mtibi55
tag
Üdvözletem a Tagoknak.
Olyan kérdésem lenne találkozott-e már valaki olyan hibával hogy nem tudnak felhívni mert a hívó félnek vagy nem elérhetőt jelez vagy meg van a csengési hang de az én telefonom nem jelez semmit hanem valamikor később jön sms hogy nem fogadott hívásom volt. Ez javítható vagy alaplap hiba? Már frissítettem is a szoftvert de ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest