- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
zeon.hu #21139 üzenetére
Mindenesetre marad most ez, ha majd tényleg nem lesz annyira támogatott, akkor beviszem egy telefonszakihoz és megkérem rá, hogy tegye fel amit ő a legjobban ajánlana rá, de addigra szerintem már cserélni fogom, üzemidő számít már csak nekem és a támogatottság, amilyen alkalmazásokat használok. Egyszer letégláztam egy régebbi telefonomat, tanultam belőle, úgy hogy én nem nyúlok hozzá veszélyesebben.
Nagyon szépen köszönöm, hogy útba igazítasz!
Üdv.
-
Fuel
tag
Feltettem a B852-őt, tényleg voltak vele problémák, igaz nem hivatalos oldalról származott, később jöttek az üzenetek egyéb alkalmazásokban, pedig volt hard reset utána, böngésztem tovább a neten, ráleltem a B853-ra, ami (Asia Pacific), itt viszont pár dolog változott, frissült, pl. nem a régi billentyűzet van, amit meg kell szoknom, kisebbek lettek a betűk, nem a megszokott felület van, hanem "számomra" újabb és a feloldás is más lett, meg kell szokni, de ezzel nincsen nagyobb problémám, minden megy úgy ahogy szeretném. Szívesebben tettem volna fel olyat amihez root kellett volna és az valakinek a munkássága, de én nem értek hozzá, letéglázni pedig nem szerettem volna. Gondoltam beszámolok erről, ha nem gond.
Vigyázzatok magatokra, erőt, egészséget!
Üdv.
-
Fuel
tag
válasz
Cunaja #21136 üzenetére
Szia!
Szerkesztettem az előzőt, bocsánat még egyszer, el kerülte a figyelmemet. Fel fogom tenni a B852-őt is, ha arra kerül a sor, hogy egy-két alkalmazás már nem lesz elérhető rá és be fogok számolni, hogy hogy fut az enyémen, mert nekem a B839-el is volt gond, itt-ott akadozott, lassan töltött be, de egy hard-reset megoldotta, azóta is szépen megy rajta minden.Vigyázz magadra, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdv.
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Mai napig még mindig P7-et használok, pár hónapja frissítettem is a rendszert, mert már sok alkalmazást nem támogatott amik kellettek volna nekem. Meg tudná valaki mondani hogy milyen verziót tettem fel pontosan?5.1.1 és P7-L10C900B839
(Ez lenne az, nem is tudom már honnan töltöttem le egy fájlt amit sd-kártyára tettem fel, ha jól emlékszek olyan 1-2 Gb volt, nem akartam rootolni, számomra az bonyolult lett volna, sőt lehet még tönkre is teszem, annyira emlékszek, hogy Európai verzió ha minden igaz, de volt ott több fajta is, remélem hogy jót választottam.)
Köszönöm szépen előre is!
Szerk.:
ui.: Bocsánat, el kerülte a figyelmemet, a téma leírásban ott van, csak annyit szeretnék kérdezni hogy akkor ez Európai?Üdv.
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Rendelkezek egy ilyen telefonnal és azt szeretném kérdezni hogy tapasztalatok alapján milyen rom-ot ajánlotok feltenni rá? Gyárilag 4.4.2 Android és EMUI 3.0 van rajta, P7-L10-es, B609 van rajta, ha jól tudom telekomos.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
Fuel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest