-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
DirtyFREE #21025 üzenetére
B609 nem jó neked is? Én azzal csináltam, és azt találsz is: 1,2 GB.
Én már nem tudom honnan szedtem le, de itt egy: B609 P7-L10 -
-
Palafi
aktív tag
válasz
zeon.hu #20818 üzenetére
Én az összefoglalóban leírtak szerint próbáltam. B853 recovery linken lévő file gépem szerint hibás, Visszatérés Android 4.4 -re B623-ra link sem működik, én pedig csak B 609-et találtam.
Ezért egy B853 recovery file, és egy B623 kellene, ha jól olvasom.Szerk.: Ha gyári recovery van a telón akkor a linkelt B800 simán fel megy a B853-ra?
-
Palafi
aktív tag
Találtam: L12 B856, L10 B861
Ez a 861 ez milyen? -
Palafi
aktív tag
válasz
zeon.hu #20812 üzenetére
Bootloader visszazárás nem sokat mond még (mindent még nem tudtam elolvasni). Gondolom az a lényege, hogy nem nagyon változtathatok a telefonon. Feltételezem ki is lehet valahogy nyitni, és remélem nem kell hozzá földön túli képesség. Itt is, és máshol is utána néztem a B856-nak, de letöltési linket nem találtam. 853-ig minden meg volt, 856-os csak P9-hez.
-
Palafi
aktív tag
B853 eddig nem okozott problémát, de megnézném a B856-ot is. Viszont nem találom sehol, nem tudom letölteni. Tudna valaki egy linket dobni? B853-ra simán mehet fel?
-
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55 #20795 üzenetére
Kíváncsiságom győzött, és tegnap fel is tettem rá a pár hozzászólással ez előtt linkelt 852-t. Szinte felrakás után azonnal ajánlotta a 853-as frissítést. Nem voltam elég körültekintő, ezért rá is nyomtam, gond nélkül fel is ment. Azóta már olvastam, hogy sokaknak gondot okozott. Szerencsére én eddig nem tapasztaltam semmilyen negatívumot, remélem ez így is marad.
-
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55 #20795 üzenetére
Igen, ezt tudom. Ez az egyetlen dolog, amiért nekem is érdemes elgondolkodni rajta. Mint írtam, még nem igazán ismerem az Android lelkivilágát. Viszont jelenleg tökéletesen fut minden, gyors, sokáig bírja az akkumulátor, és ezektől az előnyöktől nem szívesen szabadulnék meg. Ha már hipp-hopp gond nélkül váltok a verziók között, akkor mindent ki is fogok próbálni.
-
Palafi
aktív tag
válasz
zeon.hu #20791 üzenetére
Igazából pont azt szeretném tudni, hogy mi a gyakorlati haszna, ha frissítem? Milyen plusz szolgáltatásokat kapok, mennyivel fog többet tudni a telefon? Próbáltam rákeresni, de épkézláb magyar leírást nem találtam, az angol tudásom pedig annyira nem jó, hogy mindent tökéletesen megértsék. Amiket megértettem, szerintem azokat pedig most is tudja a telefon. Tehát a frissítés gyakorlati haszna érdekelne. Ezért gondoltam, hogy itt pár szóban valaki le tudja írni.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Rövid ideje vagyok tulajdonosa egy P7-nek, ráadásul ez az első Android telefonom. Minden szép, minden jó, semmi gondom sincs vele. EMUI: 3.0, Android: 4.4.2
Néztem videót, hogy frissítéssel lassabb lesz a telefon. Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy milyen gyakorlati haszna van a frissítésnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged