- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #20868 üzenetére
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Pár napja visszaállítottam a gyári beállításokra a telót a 3gombos verzióval. Aztán gondoltam, hogy beállítom, hogy az e-mail-ek és egyéb üzenetek érkezésekor a képernyő bekapcsoljon s megjelenjen a záróképernyőn pár mp. erejéig. Ez kb 2 napig így is volt, aztán elfelejtette....marad a hang/rezgés és a villogó LED értesítés. Végignéztem a beállításokat, de nem jövök rá mi lehet a bibi...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Bár P7-esem van,viszont ne kövezettek meg egy G620s hez kérek segítséget! De a problémám sejtem nem típusfüggő.
Párom telefonja ez, a kérdés lényege, hogy mit kell mókolnom, hogy a Play-ről letöltött appok, képek, videók az SD kártyára kerüljenek, ne a telefon memóriáját fogyasszák??
Valami automatikusan működő, a háttérbe meghúzódó progi kellen, amihez nem kell érteni, minden alkalommal állítgatni.
Jelenleg van a belső memória, meg 8GB SD...de a belső fullon, a 8GB 99%-a meg üres...az alkalmazásai így nem frissülnek...
Köszi előre is! :-)
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #19838 üzenetére
Nekem a 6. számú változatom van a telefonon, csak ezüstben
Patent, jól tart, jól néz ki. Mivel kevésbé lekerekített, mint a telefon maga, így a fogása kicsit stabilabb ezáltal.
Egy negatívum, hogy a fém keret miatt gyengébb térerejű helyeken a térerő még gyengébb lesz
Az enyémen most pont emiatt nincs fenn...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Valakinek? :-D [link] Talkband B1 eladó!
-
Sgt. Chris
aktív tag
Hali!!! Arra tudnátok megoldást, hogy az FB Messengerbe érkező üzenetek ne csak akkor jelenjenek meg, amikor wifin csatlakozva belépek a FB app-ba??? Tök idegesítő, amikor elvileg fontos üzenetek nem egyből, hanem pl. fél nap késéssel jönnek meg...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Valami jobb DSP alkalmazást tudtok javasolni? Hiányzik a Samsung i9001-ről megszokott CM11-es DSP-s hangzás
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #5859 üzenetére
Nem lehet, hogy energiatakarékosságból veszi le a FHD-t? Van ilyen opció...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Haliiii! Új vagyok a telóval...gyakorlatilag délután bontottam ki :-) Jelez egy frissítést! Nyugodt szívvel feltehetem? B133-at jelez jelenleg, de a frissítésre is! Igaz ...B133SP01 a vége
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest