- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #20868 üzenetére
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Pár napja visszaállítottam a gyári beállításokra a telót a 3gombos verzióval. Aztán gondoltam, hogy beállítom, hogy az e-mail-ek és egyéb üzenetek érkezésekor a képernyő bekapcsoljon s megjelenjen a záróképernyőn pár mp. erejéig. Ez kb 2 napig így is volt, aztán elfelejtette....marad a hang/rezgés és a villogó LED értesítés. Végignéztem a beállításokat, de nem jövök rá mi lehet a bibi...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Bár P7-esem van,viszont ne kövezettek meg egy G620s hez kérek segítséget! De a problémám sejtem nem típusfüggő.
Párom telefonja ez, a kérdés lényege, hogy mit kell mókolnom, hogy a Play-ről letöltött appok, képek, videók az SD kártyára kerüljenek, ne a telefon memóriáját fogyasszák??
Valami automatikusan működő, a háttérbe meghúzódó progi kellen, amihez nem kell érteni, minden alkalommal állítgatni.
Jelenleg van a belső memória, meg 8GB SD...de a belső fullon, a 8GB 99%-a meg üres...az alkalmazásai így nem frissülnek...
Köszi előre is! :-)
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #19838 üzenetére
Nekem a 6. számú változatom van a telefonon, csak ezüstben
Patent, jól tart, jól néz ki. Mivel kevésbé lekerekített, mint a telefon maga, így a fogása kicsit stabilabb ezáltal.
Egy negatívum, hogy a fém keret miatt gyengébb térerejű helyeken a térerő még gyengébb lesz
Az enyémen most pont emiatt nincs fenn...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Valakinek? :-D [link] Talkband B1 eladó!
-
Sgt. Chris
aktív tag
Hali!!! Arra tudnátok megoldást, hogy az FB Messengerbe érkező üzenetek ne csak akkor jelenjenek meg, amikor wifin csatlakozva belépek a FB app-ba??? Tök idegesítő, amikor elvileg fontos üzenetek nem egyből, hanem pl. fél nap késéssel jönnek meg...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Valami jobb DSP alkalmazást tudtok javasolni? Hiányzik a Samsung i9001-ről megszokott CM11-es DSP-s hangzás
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #5859 üzenetére
Nem lehet, hogy energiatakarékosságból veszi le a FHD-t? Van ilyen opció...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Haliiii! Új vagyok a telóval...gyakorlatilag délután bontottam ki :-) Jelez egy frissítést! Nyugodt szívvel feltehetem? B133-at jelez jelenleg, de a frissítésre is! Igaz ...B133SP01 a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged