- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Erre nincs ötletetek ??
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Asszony telóján jelenleg a P7-L10C900B852 EMUI 3.1 van. Panaszkodik hogy néha már lassú.
Tudtok ajánlani olyan firmware-t, ami a könnyen ( mondjuk a 3 gombos ) felmegy erre, és javulást hozhat ?Thome vásárlás, de gyárilag független.
-
-
rostiron
őstag
válasz
zeon.hu #20712 üzenetére
Szia, csak most álltam neki. Kérdeznék ha nem baj.
A wipe data/factory reset után reboot megvolt. Itt ezt irjátok " Ha elindult ne állítsunk be semmit kapcsoljuk ki. ( Ez hosszabb folyamat ne izguljunk )" Elindult, jött hogy állítsam be a nyelvet stb. Nem állítottam semmit kikapcsoltam. power off.
Azonnal kikapcsolt nem volt hosszú folyamat. Vagy a nyelvet stb azt azért be kellett volna állítani ??
Addig nem indítom a 3 gombossal. -
rostiron
őstag
Már csak annyi, hogy a második lépénél a vendor mappából is csak az UPDATE.APP kell a dload mappába ?
"Következő lépés!
A vendor mappa tartalmát szintén a dload mappába másoljuk, az ott lévő Update.APP fájlt töröljük az SD- kártyán. Majd Beállítások > Telefonról > helyi frissítésnél telepítjük."
Tehát a hw_eu mappa nélkül.Bocs ha sokat kérdezek, de nem akarom elb...ni.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy rendszer visszaállítást csinálni, mert szarakodik a wifi. Hátha megoldja. Melyik módszerrel csináljam ? Melyik a tuti ?
-
rostiron
őstag
válasz
Cunaja #18967 üzenetére
Szia.
Inkább kérdezek mielőtt elcseszek valamit. A B609 tenném fel.
Tehát 1.az sd kártya gyökerébe beteszem a dload mappát.
2. Indítom a 3 gombos módszerrel, a többit magától csinálja.Kell-e előtte ez ??
"Wipe folyamata:
1. Kikapcsolod a telefont.
2. Elindítod 2 gombossal (hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő) a recovery -t.
3. wipe data/factory reset.
4. Yes -szel kezdődő sort válaszd ki, majd várd meg amíg befejezi."Az sd-kártyán minden megmarad igaz ?
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
A telefonommal a következő a gond. Ha a preferált hálózati mód- nál 4G-re teszem, a telefont nem lehet felhívni. ( A hívott szám nem elérhető ) hívást kezdeményezni lehet. Régebben is csinálta már, de akkor nem tudtam az okát, mert egyszer lehetett hívni egyszer nem. De most már, ha 4g-van egyáltalán.
Másik sim kártyával is ugyan ez a helyzet. Ha 3G re teszem tökéletes a telefon.A kérdésem hogy ez szoftveres gond lehet ? Vagy a telefon romlott el ??
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Asszonypajtás teljesen elégedett a P7-el , nem engedi frissíteni, viszont azt meg lehetne neki oldani, hogy a hívóképek nagyobbak legyenek ???
EMUI 2.3 és Build P7-L10V100R001C00B133SP01Van valami trükk ??
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Hol tudom beállítani azt, hogy a telón lévő alkalmazások, beleértve azokat is amiket én raktam fel ( pl cm browser) ne frissüljenek automatikusan ??
Azt szeretném hogy csak értesítsen ha van frissítés. Majd én eldöntöm hogy akarom-e.Üdv.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Két napja vagyok gazdája egy P7-nek, T-nél vásárolt.
Az EMUI 2.3 a Build P7-L10V100R001C00B133SP01 Ezt hogy kell értelmezni ? Ha már van újabb EMUI hozzá, miért nem ajánlja fel a frissítést ?? -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Vadi új P7, és nem jövök rá hogy kell beállítani, hogy ha csörög vagy hívást kezdeményezek kitegye a névjegyben használt képet .
Csak a telefon névjegyeit használom, és ott látom a kis képet.
Tudtok segíteni ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest