Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #8874 üzenetére
Nem tudom melyik parancsról beszélsz, mert ilyenekre nem használom. Másra is ritkábban.
Azt viszont nem tudom elképzelni, amit írsz. Mármint hogy a telefonon kikapcsolt WiFi mellett hogy érzékeli, hogy van elérhető WiFi hálózat? Ezt hogy oldják meg technikailag? Ez így számomra fura lenne.
(#8875) KKrisz751:
Ahhoz persze hogy nem kell, ezért hoztam fel mellékesen példának, hogy mennyi mindenre jó lenne még. NFC névjegykártyának a QR kód óta már nem nagyon van értelme, pedig korábban ott is jó lett volna."DE az elektronikus jegy is egy másik dolog, ami már ugye nem fizetés, szintén NFC -vel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Path of Exile 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest