- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz eladogeppc #2400 üzenetére
-
jegenye77
addikt
válasz eladogeppc #2400 üzenetére
Bőven jó a hangerő.
Akksitól ne félj!Tényleg jól bírja.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Newlachka
őstag
válasz eladogeppc #2403 üzenetére
2ó35p, de ez elég gyengus akkuidő... mert vmi beragadt.
de ha gondolod, holnap megyek melóba és akkor nyomok neked egy átlagos felhasználásos tesztet[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz eladogeppc #2405 üzenetére
-
tomika9988
tag
Szia a G2-ővel mi a baj hogy leakarod cserélni ? tudásba veri a huaweit
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tomika9988 #2408 üzenetére
Hát a veri azért erős túlzás, hasonló szint.
-
tomika9988
tag
válasz philoxenia #2409 üzenetére
Teszteket ahogy nézegettem 25-26 ezret ért el antutuba ehezt képest a g2 36.000
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2409 üzenetére
Simán veri. A Snapdragon nagyon jól sikerült gyors chipset.
Régen Huawei párti voltam. Semmi nem indokolja.
Ki szeretném próbálni..
Nekem sok nyúzás esetén is 40-50% marad az aksiban.Szép telefon nagyon a P7.
Csak az akkuidőtől tartok, mert napi 3 órát telefonálok, sokat netezek. Az is kb 2 óra kijelző idő és mindemellett még napi 1-2 óra GPS.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tomika9988 #2410 üzenetére
Akinek Antutura kell a gép, annak akkor a G2 ajánlott, olvass vissza akinek mindkettő volt hasonlónak mondta....
eladogeppc: Szerintem szét tudnám verni a G2-t a P7-tel....
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz eladogeppc #2411 üzenetére
Majd porterocka válaszol, vagy olvass vissza, ő is ilyen használattal terheli a telefont. Már írt erről.
-
Tompie
őstag
válasz eladogeppc #2414 üzenetére
Nekem még nincs, én arra fogok odafigyelni, hogy független, L10-es legyen és 2év hivatalos gyári garancia legyen hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz eladogeppc #2414 üzenetére
ha t-s vagy t-nél vedd, amúgy elvileg ezek si függetlenek. vagyis az enyém biztos.
kínából szerintem ne rendelj nem éri meg -
eladogeppc
veterán
Bolti gart akkor felejtsem el ?
mmgsm itt hirdet, ott láttam nála ilyet.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Tompie
őstag
válasz eladogeppc #2417 üzenetére
Amikor még nem tudtam, hogy P6 vagy P7 sok P6 topikot olvastam ott mindig azt mondták csak gyári garival szabad venni. Hosszú távon biztos megéri.
-
Newlachka
őstag
válasz eladogeppc #2420 üzenetére
elvileg a huaweitől az a válasz jött vissza,hogy 24 hó garit adnak rá.
nos a gsm-ek átlag egy évet. Tnél most 63 ba hozta el valaki 2 év hűséggelés bocs a dupláért
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Akkor nem tudom mi legyen.
Eladom, aztán veszek ? De annyit nem ér meg. Csak csere érdekel ezután.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Newlachka
őstag
válasz eladogeppc #2424 üzenetére
kérdés az,hűséged van,nincs, akarsz-e vagy nem..
-
Tompie
őstag
válasz eladogeppc #2424 üzenetére
Nem tudom, hogy állsz anyagilag, esetleg megveszed aztán G2 elad, jobban jössz ki mert beszámításkor nem sok semmit kapsz érte.
-
eladogeppc
veterán
Egyébként én nem az Antutut, hanem a Vellamot illetve a CPU Identifier alkalmazást tartom értelmesebbnek.
Na meg a Geekbenchet.
Egy kollégátoktól kaptam képeket, nagyon szuper a kütyü még G2-höz képest is.
Ami érdekelne, hogy sötétben hogy rögzít videót, mert kiemelik sok helyen, hogy kimondottan ki van élezve a készülék ilyesmire: kamera - 1:12-nélVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
GSPLR
senior tag
-
ctibor
senior tag
-
Dadpool
aktív tag
Rendelt már valaki ilyen tokot a telefonhoz ?
[link]
Hétfőn érkezik meg a telefon erre meg várhatok egy hónapothttps://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
edima10
tag
Sziasztok!
Én is most vettem a T-nél egy P7-et részletre.Gyorsan meg is néztem, hogy hálózatfüggő e, de szerencsére Simlock Deactive.
N8-ról váltottam, amit nagyon szerettem, de sajnos 2 hónapja, közel 4 év után, szinte egyik napról a másikra meghalt.
A fórumot már szeptember óta követem, hogy képben legyek a telefonnal hogyha újra leakciózzák már úgy vegyem meg hogy van valami fogalmam a dolgokról.
Ez a második okostelefonom (első androidos). Néhány dolog hiányzik, ami a Symbian Belle-ben nagyon jó volt, de majd túlteszem magam rajta .
Még csak 4 napja használom. Egyelőre egy gondom volt csak, a telefonról nem tudtam szinkronizálni a naptárt pc-re (pc-ről telefonra jó volt) de arra találtam megoldást a neten.Létezik olyan fülhallgató P7-hez, amin lehet hangerőt állítani, előre-hátra léptetni a zeneszámok között? Az N8-hoz gyárilag olyan volt és nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett elővenni zsebből a telefont ezekhez a dolgokhoz.
-
Dadpool
aktív tag
Na ma bementem a Mom parkba es ha már arra jártam megnéztem a kicsikét a t mobilnál
nyomkodtam forgattam nekem nagyon tetszik minden de...
valaki megnézné nekem hogy az időjárás app-ba ha betesz mondjuk 5-6 várost és elkezd váltogatni köztük akkor hogy viselkedik a telefon mert ez konkrétan úgy akadozott hogy csak úgy pislogtam
a másik hogy a főképernyőnél egy nagyon pici megakadást tapasztaltam de csak akkor ha fénykép widget éppen váltott képet és pont akkor lapozgattam.
amúgy makulátlan a telefon úgy váltogat a megnyitott alkalmazások között hogy az eszméletlen
holnap érkezik de már most imádom[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
myself45850
tag
Ma történt velem kétszer is. Nem tudtam bekapcsolni a képernyőt. Csörgött a telefon, fel akartam venni, de semmi. Csak a fekete képernyő. Utána próbáltam újra indítani, de vagy öt percnyi próbálgatás után sikerült csak. És ezt az előbb is eljátszotta. C
Akkor csak símán ki akartam nyitni a képernyőt, de semmi.
Valakinek valami ötlet?? -
Deeday
senior tag
válasz myself45850 #2436 üzenetére
Nem raktál fel utólag mostanában valami programot ami beakadhatott? Esetleg egy factory reset megoldja legvégső esetben. Ha nemtudod újraindítani 10-15mp-ig nyomva tartod a nekapcd gombot újraindul. Szoftvert felfrissítetted a legfrissebre?
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
myself45850
tag
Most már folyamatosan ezt csinálja!
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
adott egy P7, ami bizonyos időközönként magától felébred, illetve a wifi-t folyamatosan bekapcsoltnak jelzi az akkumulátor előzményekben, pedig valójában nem is volt bekapcsolva (gyorsgombja kikapcsolt állásban).
ez mitől lehet?[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
jegenye77
addikt
válasz donjohnson #2439 üzenetére
Nekem is ezt mutatja a wifinél.Pedig nem egész nap volt kapcsolódva.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Newlachka
őstag
válasz Dadpool #2435 üzenetére
ezt már leírták egy párszor,hogy kiállítói darabot ne hasonlíts a tiedhez, mert aki arra jár és nyomkodja egy kicsit azzal már nem foglalkozik,hogy mit nyitott meg miért,egész nap töltőn vannak illetve szinte egész nap online...
(#2439) donjohnson az nem lehet,hogy adatforgalom is volt bekapcsolva. szerintem ez nem csak a wifit,hanem a mobilnetet is megjeleníti.
az ébresztegtést meg ellenőrizd le wakeup detectorral -
donjohnson
addikt
válasz Newlachka #2442 üzenetére
adatforgalom ki volt kapcsolva.
köszi, megnézem, akkor ezt a wakeup vagyis wakelock detector-t.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
repvez
addikt
válasz donjohnson #2439 üzenetére
Használsz facebookot? Mert annak az app menujében lehet állitani, hogy milyen időközönként ébressze a telefont, alapből óránként van .
-
repvez
addikt
Csak gondoltam megosztom másokkal is ezt az appot, én régebben is ezt használtam,de az előzó telefonom annyira lassu volt, hogy a nyomkodás is időbe tellett vele,de most a p7el kiprobáltam a diktálás funkciót is, és azt kell hogy mondjam szinte 100%os hatékonysággal lehet magyarul is diktálni neki , nagyon megkönnyitve mindenféle szövegbevitelt.
[link]Bocs ha ez valakit zavar,csak hátha hasznos másnak is
-
Newlachka
őstag
-
Newlachka
őstag
válasz eladogeppc #2447 üzenetére
miért vagy ráizgulva a kijelzőidőre?
ha fullra veszem a fényerőt akkor egyértelmű,hogy leszívja magát. szemüveges vagyok,én nem szeretem az erős kijelzőfényt,de am automatán van.
1ó30p amúgy
1-1,5 napot kibír ami a norma egy mai okostelefonnál -
eladogeppc
veterán
válasz Newlachka #2448 üzenetére
Azért vagyok ráizgulva, mert most G2esem van, ami nagyon keményen jól bírja.
Csak nehogy megbánjam a váltást.Hideolni lehet a Navbar-t ?
Emui3.0 jön valamikor ?
Meg android 5.0 ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
laverdadb
tag
válasz eladogeppc #2449 üzenetére
Edes jo istenem, nehogy levalts G2rol. Az a telefon egy csoda. Egy snapi 800as Adreno 330as telo utan erezni fogod a HiSilicon mali gpu hozta kulonbsegeket. Jo kis telefon ez, de nem egy G2es utan. Akkor inkabb a Mate 7!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest