Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edima10
tag
Sziasztok!
Én is most vettem a T-nél egy P7-et részletre.Gyorsan meg is néztem, hogy hálózatfüggő e, de szerencsére Simlock Deactive.
N8-ról váltottam, amit nagyon szerettem, de sajnos 2 hónapja, közel 4 év után, szinte egyik napról a másikra meghalt.
A fórumot már szeptember óta követem, hogy képben legyek a telefonnal hogyha újra leakciózzák már úgy vegyem meg hogy van valami fogalmam a dolgokról.
Ez a második okostelefonom (első androidos). Néhány dolog hiányzik, ami a Symbian Belle-ben nagyon jó volt, de majd túlteszem magam rajta
.
Még csak 4 napja használom. Egyelőre egy gondom volt csak, a telefonról nem tudtam szinkronizálni a naptárt pc-re (pc-ről telefonra jó volt) de arra találtam megoldást a neten.Létezik olyan fülhallgató P7-hez, amin lehet hangerőt állítani, előre-hátra léptetni a zeneszámok között? Az N8-hoz gyárilag olyan volt és nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett elővenni zsebből a telefont ezekhez a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.