- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz aurora65 #1199 üzenetére
Nem tudom, én nem használok ilyen tokokat, számomra nem praktikus.
Először nekem is fura volt, hogy nincs menü. Tettem fel launcher -t is (név szerint Buzz), aztán rá kellett jönnöm, hogy sokkal kényelmesebb ez a mód és teljesen natúran működik a telefonom. Én nagyon megkedveltem az EMUI -t, remélem az új rendszer sem fog negatív meglepetést okozni. Sőt, a többi telefonom is ilyen kinézetű/használatú rendszerre van alakítva.
-
aurora65
tag
válasz #86973952 #1194 üzenetére
Köszi a választ! Igen erre gondoltam a lapozgatással.Más androidos mobilokon van egy menü gomb ami alól kijön a sok-sok app. Itt ha jobbról behúzom a lapot ott van az összes app ami elsőre fura.. Én arra gondoltam,hogy még el lehet-e pakolni őket jobbra kettővel,mert évek alattt megszoktam ha balra lapozok ott vannak a kedvenceim és ugyanez jobbra is. Persze ha nem tetszik a gyári akkor még mindig ott a nagy kedvenc Apex de azt gondolnám én,hogy a gyári a leggördülékenyebb. ---A Samsungokon ha ráteszel egy ilyen smart hátlapot,azon van két kis érintkező mert az akksi fedél cserélődik le egy "okos" hátlapra és onnan kezdve ha nyitod akkor éled a képernyő,illetve a kis ablakban ott figyel az óra,bejövő hívás,stb.. Nem tudom a Huawei ezt hogyan oldja meg.
-
törölt tag
válasz philoxenia #1197 üzenetére
Ez ismerős... Úgy emlékszem iOS -nél is így van, mint EMUI -nál.
Meg kezelő programokkal lehet létrehozni gyorsító mappákat. Pl. játékoknál hasznos lehet.
-
törölt tag
válasz philoxenia #1195 üzenetére
Egymásra húzod az ikonokat, amiket egy mappába akarsz rendezni és el tudod nevezni utána. Vagy nem jól értelmezem a kérdést?
Vagy olyanra gondolsz, amit "biztonsági", telefon-kezelő programok hoznak létre, ilyen gyorsító mappák?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vannak a mappaszerűen használható appgyűjtő ikonok (Google-ös; szerszámkészletes) , azokból lehet újabbat csinálni? Ha igen, hogyan?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
törölt tag
válasz aurora65 #1192 üzenetére
Körbe nem lehet lapozgatni, de balra és jobbra igen. Ez azt hiszem normális, vagy akkor nem értem mit szeretnél. Egyébként B121 fw alatt 9 oldalt lehet max. csinálni, szerintem a többinél is, minimum. Bármit ki lehet tenni, mert az EMUI -nak nincs menüje, ahogy az iOS -nek sem. Szerintem megjelenésre olyan, mint ha összegyúrnád a MIUI -t és az iOS -t, egy kis egyediséggel fűszerezve.
Nem lehet leszedeni az akku fedelet, de ezáltal az akksira is 2 év garancia van. Általában szétszedhető telefonoknál simán tartozék garancia vonatkozik az akksikra, tehát 1 év. Általában.
Én nem használok ilyen tokokat, de ha jól emlékszem itt a hardverapro.hu -n árulnak egy ilyet, amihez "alkalmazkodik" a telefon. Tehát elvileg tudnia kell, keress rá, azt hiszem 3.000 HUF körül van fent. "Beszervezni a dolgokat" viszont nem tudom, szerintem nem lehet, de én nem használok ilyen tokot.
dragonfx:
Sima hátlapra szeretnél keresni, akkor általában a "back" szóra hozza ki. Persze lesz közte hátlap tok is, de én így szoktam keresgetni. Pl.: Huawei P7 back.[ Szerkesztve ]
-
aurora65
tag
Sziasztok!
Megérett a cserére az Xperia S-em és Huawei p7 a kiszemeltem.Pár kérdés hozzátok: Ugye a gyári launcherben is lehet balra jobbra lapozgatni max 5 oldalt és oda bármit kitenni? Mert a Telenornál nyomkodtam és az alkalmazásoknak nincs külön gombja,hanem jobbról jött be az összes.A ház ugye unibody,tehát akkumulátort csak úgy hipp-hopp nem lehet cserélni? Valamint nézegetem ezeket a smart flip covereket. A p7 tud olyat mint a Samsungok ha kinyitom a tok fedelét akkor éled?Illetve ha arra nem éled a kis ablakba hogyan lehet szervezni pár dolgot?Nagyon köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz treck1985 #1186 üzenetére
Merre nézted a hátlapot? Én amiket láttam szerintem mindegyik utángyártott volt, sajnos... 4.000 - 4.800 között. Annak GG3 -nak kell lennie, nem sima edzett üvegnek. Az GG3 -as volt? Bár eddig még nem szereltem Huawei -t, remélem ezután sem lesz rá szükség.
moltam:
Én sem láttam még rá, bár bevallom annyira nem is kerestem, csak 1 - 2 helyen néztem. Meg igazából durván 3 hónapos a telefon és már így is elég sok gyári up érhető el rá. Meg ugye elvileg az UI is jön, hamar szabaddá teszik a frissítéseket, meg szerintem kevesen mókolnak vele.Azt néztem amúgy, hogy a legtöbb helyen nem is a P7-L10 -es változattal variálnak.
-
moltam
tag
P7-re miért nincsenek főzött romok? Nincs rá szükséem, csak furcsa hogy egy Cm rom sincs rá.
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #1184 üzenetére
Persze, de közben tudnék zenét hallgatni, meg egyebek, ha úgy adódik.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #1182 üzenetére
Nem tudom... magamat akarom meglepni születésnapomra és egy 4 colos WP -s telefonra gondoltam (amit annyira nem sajnálnék, könnyen tudnám magamnál hordani) egy ilyen karkötővel, sportolni. DE akkor így kuka. Vagy marad a P1, vagy valami hasonló. Mindegyik telefonom 5 colos, ami nem minden helyzetben kényelmes és sajnálnám őket, ha valami gond lenne, szóval kézenfekvő lett volna...
WP -s Huawei az buli lett volna, meg kicsit hiányzik is az a szoftver, de óránál már kilőve ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #1180 üzenetére
Kár, mert most szándékoztam rendelni egy WP -s Huawei -t, ahhoz jó lett volna sportolni. Ilyen üzemidővel brutál...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #1177 üzenetére
Legközelebb mondhatnád nekik, hogy ne szürkét küldjenek, mert másik színben szebb... Egyébként nagyon jó kis teszt lett. Annyi még belefért volna, hogy kb. 7 hónapja létezik a termék (ha jól emlékszem, nem biztos), ahhoz képest viszont meg nagyon ütős lett.
Viszont nagyon jó a szöveg és a teszt is.
Egyébként WP rendszerhez nem jó?
treck1985:
Szerintem + 10 -zel számolj még, lehet 20 -as is lesz - mint azt írták -, de én azt azért sokallom érte. "Munkalapot" is érdemes megnézni, szerintem. -
válasz Evil Snowman #1176 üzenetére
Megjelent. Olvassátok egészséggel vagy miszösz.
-
Brace yourselfs! Talkband test is coming.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BudaiZoli #1173 üzenetére
Nekem nem, én június óta használom és még mindig a B121 van fent.
(#1170) porterocka:
Saját hozzászólásomhoz. Nekem mondjuk az feltűnt, hogy a speceknél a súly nem változott (P7 zafír), ami viszont fura. Vélhetően a belsőt nem változtatja az új modell, de súlyban biztos kell lennie eltérésnek...[ Szerkesztve ]
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok.
Nektek nem szokott beszaggatni néha? Az új frissítés óta jobb lett érezhetően, de még mindig akadnak instabil pontok.
Üdv
Zoli -
Tompie
őstag
Na G300 simlock deactive jöhet a magenta kártya
-
törölt tag
Viszont már publikus a P7 zafíros változatának a specifikációja, ami szerint semmit nem változtatnak a készülék belsején:
[link]Tehát zafír üveg lesz, kerámia hátlappal. Ráadásul nem EMUI 3.0 -val jön...
Mellesleg felröppentek olyan hírek, hogy nem kerül szolgáltatói, illetve bolti forgalomba. Másszóval hazai piacra kerül és rendelhető lesz (magyar nyelv gyárilag rákerül). Nem tudom ez mennyire valós, de mindeképp érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz philoxenia #1168 üzenetére
Az 1 év kontra 2 év garancia az nagyon nagy különbség szerintem is. Bár szervíz része szerintem nem gyengébb. Kinti gariban előbb cserélik le a telefont egy újra, mint itthon, illetve nem kötekednek. Garancia ideje - mint ahogy írtam - viszont már nem mindegy.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Na az viszont érdekes kérdés, hogy a csúcstudású készülék gyenge és távoli szervizháttérrel többet ér -e napi használatban, mint a kisebb tudású, komoly szervizháttérrel. (szolgáltató) Azt is figyelembe véve, hogy legtöbbünknél a P7 sincs igazán a napi rutin során megerőltetve....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
törölt tag
Nincs olyan, hogy valami 100% jó vagy 100% rossz. Amúgy meg főleg olyanok fognak beírni, akiknek gondjuk van velük. Mondom ezt úgy, hogy én már voltam velük kapcsolatban pár készülékkel és többségében nem voltam megelégedve. Sőt... Egyébként a legnagyobb probléma abban van, amit feljebb írtam, rettenetesen túl vannak terhelve.
-
GSPLR
senior tag
Azért mindent ne vegyél készpénznek, én is szervizben melózok. Olyat még nem láttam, hogy mindenki mindennel meg van elégedve... Ráadásul a Telemax nekem eddig 1-ből 1-et jól javított.
Én bízom a Vodafone -Telemax garancia kombómban, de ha lehet elkerülném a szervizelést (mondjuk minden műszaki cikkemre úgy vigyázok mint a szememre).
Huawei
-
törölt tag
-
-
-
törölt tag
110 körül lehet megszerezni, magyar nyelv is van rajta. Lehet rendelni. Egyébként a jelenlétét nem fogják erősíteni, nem hülyék, hogy maguknak csinálnak kunkurenciát. Az árát meg nem tudnák tartani, ha szolgáltatói piacra kerülne.
Amúgy Mi4 is meg van 120 körül.
treck1985:
Viszont ha máshol vagy magad cseréled, akkor bukó a garancia. Tudomásom szerint. Szóval nem nagyon van más választásod.Ilyenkor egyébkénk meg kell vizsgálniuk, hogy nem történt -e valami más probléma a törés miatt. Na ott aztán jöhetnek fel még érdekességek. Én nem annyira bízom bennük, persze ez már az én dolgom.
[ Szerkesztve ]
-
treck1985
tag
Tényleg elkérnek érte 20k-t??? Telefonba nem mondanak árat. "Küldjem be, bevizsgálják. Neten rákeresve 5.400ért találtam gyári hátlapot, de "gamarosan" megjegyzéssel van a webshopon.
-
törölt tag
Nem csak a piaci szereplők rendeződnek át, hanem rövidesen a kínálat is extrém módon meg fog változni, mint mobiltelefon egy újabb generációban. Mire ez a telefon 2 éves lesz, addigra ez be is fog következni. Egyébként Huawei eddig is csinált meglepetéseket, csak a készülékeinek egy töredékét dobta ki szolgáltatói piacra. Különlegességeket egy részét pedig meghagyta saját piacra, vagy rendelősbe. Mint a Honor 6 vagy a WP -s mobiljai. Előbbi nem kicsit veri tudásban a P7 -et hasonló árban, persze ez már más tészta.
Egyébként túl sok jelentősége nem lesz a többi kínai gyártónak addig, amíg nem hódolnak be a szolgáltatói piacnak, ami lényegesen meg fogja változtatni az ott forgalmazott készülékeik árát.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Egy teljesen másik világba fogsz akkor csöppenni. Persze anno a G300 nem flagship volt, de azért jó kis középkategóriának számított...egészen addig míg le nem frissítettem. Ettől függetlenül még a G-vel kezdődött a szerelem a márkát illetően és szerintem nem a P7 lesz az utolsó készülékem tőlük. Nekem az a minőség amit ez a telefon és a gyártó nyújt, az több mint rendben van.
Véleményem szerint amúgy a piac is majd picit át fog rendeződni a következő 2-3 évben. A kínai gyártók nagyon megérkeznek/érkeztek. A Huawei-re pedig külön érdemes lesz majd odafigyelni (elég ha kicsit utána néz az ember a cégnek), fognak ők még meglepetéseket okozni szerintem.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
válasz treck1985 #1150 üzenetére
Tippelni kellene, akkor szerintem 10 -es körül. Már ha egy új érintő árához viszonyítok (ami nem utángyártott). Bár lehet tök más összeg lesz. Nem tudom ők mennyiért szerzik be, + a munkadíj. A szervízt ha felhívod akkor meg tudják mondani mennyi a teljes hátlapcsere (remélhetőleg más nem ment szét benne). Viszont ha van infód róla, azt megköszönném, ha ide is beírnád, mert ez nagyon érdekelt már eddig is engem. Szerintem másokat is.
[ Szerkesztve ]
-
treck1985
tag
Sziasztok. Egy kis baleset érte a P7em és bepókhálósodott a hátlapja... :S Am jól bírta, más baja nem lett! Valakivel történt már ilyen? Szervizköltség érdekelne. Előre is köszi!
-
törölt tag
Én még az első szériák közül vettem, ott azért voltak gondok az elején az akksi üzemidővel, aztán nagyon szépen beállt. Köszönhetően a jól optimalizáltságnak igen jól teljesít. Pedig az első 2 hétben nagyon azt gondoltam, hogy kevés lesz az akksi. Persze egy-két program is rá tud segíteni a nagy zabálásra.
Amúgy frissítés terén eddig nagyon jól szerepel. Az EMUI 3.0 -t várjuk már nagyon, legalábbis én biztos. Azt nem tudom mikor szeretnék kidobni, de egy nagyobb volumenű dologról van szó, szóval biztos hamarabb hozzáférhető lesz, mint hogy hivatalosan megkapnád. Ritkán szerepel egy up -nál első körösként Magyarország.
dragonfx:
Dolby oldalán találsz pár hasznos leírást és videót is.
Egyébként:
"3.5mm jack Yes
- Dolby Digital Plus sound enhancement"Milyen root cuccokra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Mit takar ezen a telon a dolby digital hang?
ez egy progi?
.apk.ba valKi.lementené,feltöltené nekem?
Tudtok általános huawei root cucc.rol?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
moltam
tag
Tegnap én is tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak.
Egyszerűen gyönyörű! Ami megdöbbentett hogy az első töltést követően produkált egy 5,5 órás kijelzőidőt automatikus fényerőn, és még 30% maradt. Lehet hogy nem nagy dolog de az eddigi telefonjaim 2 óránál már megadták magukat.
A kijelzője is nagyon jó, az összeszerelés minősége és az anyaghasználat is tökéletes.
Már csak azt remélem hogy a Huawei nem fogja tőlünk sajnálni a frissítéseket.
-
Valaki használ esetleg ilyen vagy ehhez hasonló fém tokot? Mennyire zavarhat be vagy árnyékolhatja a telefonálás és adat kapcsolatokat?
[link] -
-
törölt tag
Huawei Ascend P7 típusok:
Standard:
P7-L00 China
P7-L05 China
P7-L07 China
P7-L09 China
P7-L10 Overseas
P7-L11 Australia
P7-L12 Latin AmericaHigh:
P7-L01 China
P7-L06 China
P7-L08 China
P7-L16 OverseasB123 fajták pl.:
P7-L09V100R001C92B123
P7-L00V100R001C17B123
"Tartalmukban" valószínűleg azonos, régiónként/telefon típusként térnek el.B123 egyébként van néhány európai single sim -es szolgáltatói telefonon is (ami már azzal érkezett).
P7-L10V100R001C02B123B121:
L10V100R001C00B121SP01
Erre jön:
- L10V100R001C00B126
vagy
- L10V100R001C00B133SP01Persze még 1000 számra lehetne sorolni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #1136 üzenetére
B121 -nél nincs. Neki dual mobilja van, azon más. Felénk úgy tudom B123 -nál van ilyen. B126 -nál és B133 -nál nem tudom, még nem volt fent, de ezt más meg tudja mondani, mert már keringett egy-két telefonon ez a két fajta.
Szerintem csak B123 -nál van, de ha jól emlékszem annak is más a "C" kódja.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
válasz Atlantisz48 #1131 üzenetére
Van.
Sőt, egyes ROM-okban a gombok sorrendje is cserélhető.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Atlantisz48
őstag
Amúgy van olyan funkció mint a Mate 7 telefonnál hogy az alsó navigációs sort el lehet tüntetni minden alkalmazásnál? Vagy ez majd csak az Emotion UI 3.0 nál lesz ?
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #1129 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem nem volt. Csak mert sokan nem adják hozzá a "havi készülékdíjat", amit ugye nem a szolgáltatásért fizetsz, hanem a telefonért a különböző csomagokban. Ami szintén a telefon árát növeli. Így szerintem a 77k is korrekt érte.
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #1127 üzenetére
Abban a csomagban nincs havi készülékdíj? Mert ha nincs, akkor ez az ár sem rossz érte.
Nem a részletre gondolok, hanem amikor a csomag telefon nélkül olcsóbb, mint telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Bocs, kevertem a két céget.
Kamatmentes részlet edigital -nál van. (emag -nál nem tudom) Itt érdemes nézni az akciót. Teli áron itt sem semmi, elég drágának számít, de akcióban jó szokott lenni. Így most húzosabb ez a változat, mert 13.189 + 10 x 11.990 = 133.089 HUF.Náluk vettem már telefont, bár nem részletre, de ha akcióznak akkor egész jó árat tudnak kihozni. Így 10 hónapos részletre már nem olyan rossz, főleg hogy sokan telefon miatt vesznek előfizetést, de amúgy ki sem használják. Meg ugye 24.000 forintot spórol aki így veszi, mert nem kell a + 1.000 forint készülékdíjjal számolni, amivel több lesz az előfizetés a telefon miatt. Tehát már ennél a teli árnál is 133.089 - 24.000 = 109.089 HUF. Akcióban még jobb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Emag garancia esetében én azért már elgondolkoznék. TeleMax nem az igazi, én imádkozom azon, hogy ne romoljon el, mert nem szeretnék velük megint szórakozni... Annál szerintem minden csak jobb lehet.
Persze amúgy az emag egyáltalán nem olcsó, sőt, de akcióban és részletre vonzó. Persze mindenki döntse el maga, hogy neki mi a szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Emag -nál most le van árazva 20.000 forinttal, 99.900 -ra. Ők úgy tudom 2 év gyári hűséget adnak. Meg tudod venni 10 hónapos kamatmentes részletre (úgy tudom akciós terméket is, bár ezt meg kell kérdezni), aminél + 11% -ot kell hozzáadni kezelési költség címén.
Másszóval 10.989 + 10 x 9.990 = 110.889 HUF -ra jön ki és nem kell egyből kifizetni.
Meg nem tudom, hogy a cég mennyit áll a szolgáltatónál vett telefonból?! Én ahol eddig dolgoztam, ott meg volt határozva, hogy "x" forintig a cég állja telefont. Volt ahol 20.000, volt ahol meg 40.000 - 50.000 volt a keret. "Igényelsz" egy ilyen telefont, aztán eladod, abból már beljebb vagy az ár tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz #86973952 #1119 üzenetére
A lényeg, MAJD inkább megveszem 102.900Ft-ért (ami a jelenlegi ára MOST) megbízható helyről 2év gyártói garanciával és akkor ez garantáltan független és nem köteleződök el senkinek
Mert számomra az előfizetői 89e-s ajánlat nem ajánlat és a flottában jó páran gondolják így.
Így egyelőre marad a jelenlegi függetlenítése[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz migabi24 #1118 üzenetére
Igen, de azért kérdeztem, mert flottánál nem szokott lenni webshop kedvezmény. Legalábbis régóta nem divat. Nem tudom változott -e valamit ez, de nem hiszem. Ahogy azt sem hiszem, hogy Tompie -nak megérné egy előfizetést ezért fenntartani feleslegesen, mert rosszabbul jön ki vele, mint ha 111k -ba megvenné dominósan. Legalábbis én ezt vettem ki a szavaiból korábban.
-
ferrari1
őstag
Akkor egy rövid, csendes mp.3-at állíts be jelzőhangnak. Készítetten Neked egyet
[ Szerkesztve ]
-
sinak
tag
válasz ferrari1 #1068 üzenetére
Ebben csak az a rosz, hogy fehérlistát kell létrehoznom. Namármost a munkámból kifolyólag minden hívást fogadnom kell, még azokat is akiknek a számát nem ismerem. Így fehérlista nem hozható létre
És az általad említett magyarázószövegben is benne van, hogy csak az engedélyezett számokról érkező hívásoknál csörög.
[ Szerkesztve ]
-
Egy olyan kérdésem lenne hogy AUChan üzletekben lehet kapni P7est? Mert a neten az oldalukon nem láttam és a legközelebbi ilyen üzlet 70km-re van , igy csak biztosra mennék. utalványt beváltanám egy ilyenre.
-
GSPLR
senior tag
Két órája keresek a neten valami oldalt ahol a B123,B126 és B133 changelogját megtalálnám de semmi A 133 oké, fentebb írtátok már, de a 123 és a 126 mit frissít pontosan?
Huawei
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #1102 üzenetére
Értem, engem nem zavar, csak egy alternatíva volt/lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #1100 üzenetére
Nem baj, van időm decemberig. Mivel ugye ajándékba lesz. Következő hónapban majd körülnézek az okosóra piacon, mert egyelőre több az ellenérzésem velük kapcsolatban, de nyitott vagyok rá. Max. majd megy a fiókba az is. Mert utóbbi már saját használatra lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest