- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Ez örökös téma még mindig.
Mivel nem 1985-ben vagyunk, gondolom te sem csak telefonálásra használod ???
Ezek mikroszámítógépek, profi kamerával.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást.
Elgondolkodom akkor.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG G2-ről váltanék ide.
Akkuidő, kamera ami nekem fontos, illetve a GPS.
Ezekkel most hogy áll a kütyü ? Régen voltak gondok, de gondolom volt itt is frissítés ami megoldhatta ezeket.
Bootloader már nyitott ? Vannak már ROMok rá , mert láttam hogy irkáltok valami MyROM-ról, meg ilyesmikről.Köszi a válaszokat !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2649 üzenetére
Én befejezem a veled való diskurálást, mert homály van a szemeden.
Miért épp egy ultrafos felvételt linkeltél be ?Leírtam egyértelműen miben más mint a P7. Erre te vagdalózol a hülyeségekkel.
Amivel többet tud azt meg úgysem használod....lod, és nem lom. Mert hogy én haszná...lom az általad vélt hülyeségeket.Majd ha lesz gyereked, és játszani akar a telefonoddal, akkor képzeld el milyen jó az a Guest mód.
Hogy mennyi fér rá ? Itt kiszámolhatod ha érdekel: [link]
Nem, nem trollkodni jöttem ide, hanem érdeklődni. A Moderátor úgyis kéznél van, töröljétek a bejegyzéseket. Ha visszanézed a bejegyzéseimet, kérdeztem.
Befejeztem !
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz Nagyfejű #2646 üzenetére
Rájöttem a kedves fórumtársnak köszönhetően, hogy már annyira nem is akarom
További jó topikolást. De meggondoltam magam, már nincs kedvem kipróbálni. Sőt még a Note 3-at sem, mivel kamera szinten még a G2 a nyerő. OIS nincs a Note3ban sőt FM rádió sem.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2644 üzenetére
Ennyi badarságot már régen hallottam már ne haragudj meg
IR , Camera OIS, 4K felvétel (UHD),Tracking ZOOM, Audio ZOOM, 120fps HD-ben, 24bit DAC, duppla kopp ébresztés, Vendég üzemmód, GRAM, SIO+ akkumulátor: "A litíum ionos akkumulátorokkal szemben a szilícium anód sokkal nagyobb hatékonyságot biztosít"
Hozzáteszem , hogy az Android szépen lezabálja a G3-as memóriáját is, alapon ! Tudom, mert az is megvolt már.
De egyébként tényleg nincs sok különbség egy P7 között meg az LG között.....
Ne haragudj meg, de tele van technikai újításokkal.
Engem mondjuk soha nem fogsz meggyőzni, de legalább magadat megnyugtatod, hogy igazad van !
Szerk: Egyébként a Snap 800-al valószínűleg tovább lehet kihúzni a szintetikus teljesítménye miatt, mint a Kirin 910T-vel. Akkor már inkább az újabb Kirin kellene !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2642 üzenetére
De azert vicces hogy egy Snapdragon 800 messze jár a csúcstól
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2627 üzenetére
A G3 4 dologban kellene hogy jobb legyen. Kamera a laser miatt, a kijelzo, illetve a snap 801 miatt, es az aksi.
Csakhogy jon a feketeleves.
A laser lopikulat nem segit, csak sotetben. De mivel a G2 hoz van kamera mod, igy mar 4K felvetel, 120fps benne van.
A kijelzo felbontashoz keves a proci
A snapi 801 nem mas mint egy 800as porgetve.
Aksi egy halom kaka a G3ban,Roviden ennyi. A G2 nincs meg letaszitva annyira szerintem a tronrol.
-
-
eladogeppc
veterán
Elmentem a boltba megnézni a P7-et.
A GSM boltban a XI. keruletben, mégpedig a Vásárcsarnokban van egy GriffGSM ha minden igaz, hát odanyomtak a képembe egy agyonkarcolt darabot. Optika olyan karcos volt, mintha macska kaparta volna. Egyrbkent az elo es hatlap is csupa karc volt.
Aki oda tervez menni vasarolni, ezekutan hagyja ki.Így inkább kihagytam.
De !
Telekomnal megnyomkodtam egyet.
A konnyusege miatt nagyon muanyag hatasa van, mintha egy darab muanyag lapka lenne a kezemben.
Kepet nem is tudom hogy lehet vele be nem remegoset kesziteni. Ebbol a szempontbol a G2 jobb anyagokbol van. Ez nem szubjektiv, hanem tenyleg.Az OS simulekony egyebkent nagyon, de nagyon gondolkodom meg rajta.
-
eladogeppc
veterán
Fosok még az EQ hiányától, de remélem a Sony ultra fülesemmel jó lesz.
-
-
eladogeppc
veterán
Na úgy néz ki mégis mégis beruházok egy ilyenbe.
Széthackelem majd
1 év garival LG G2+15 amibe nekem kerülni fog.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2560 üzenetére
Persze láttam...
Nagyon sajnálom a kütyüt, de hogy még én fizessek egy P7-esre ???
Snapi 800-ra ??
Még 1:1 talán, de ilyet most nem találtam.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2558 üzenetére
P7-es tesztet nem találtam, de LG G2 benne van.
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2554 üzenetére
Note 3, illetve S4 vagy S5 ami már 16Mpx.
Volt a kezemben Lumia 1520-as is meg Z2-es is.
A Z2-t hagyjuk is, mert igen gagyi. Minimális szürkület, maximális zaj.
Lumia 1520-as még a jobbak közé tartozik.Ezeket az oldalakat még nem néztem meg amikor még remegtem, hogy kell egy P7-es.
Ahogy kinéz az fenomenálisan szép !! Nekem is nagyon bejön a kinézete !!
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz Newlachka #2545 üzenetére
Sajnos igen. Kicsit jobban mélyre ástam, és a notebookcheck.net tapasztalata, a phonearena tapasztalatai, illetve most már egy rahedli oldal tapasztalata alapján a proci sem túl erős, a Mali 450MP4 is kevéske ma már. Evvel nem azt mondom, hogy nem mennének a dolgok, de láttam pár játékot röcögni a neten.
Azért a Snap 800 jóval erősebb proci, hiába "olcsó" egy 32GB-os LG G2.
Volt note 3 neo-m is, talán a Note 3 lehetne váltótárs, de +30eFt-ot nem ér meg.Szerk: Antutu egy dolog, de se Vellamoban, se Geekbenchben szinte semmiben nem közelíti meg a Snap 800-at. Aztán továbbolvastam, nézegettem, hogy Sony BSI 4. gen szenzor van benne, és akkor mondtam hogy nem. Nekem fontos a kamera ! És a Sony szenzoroktól nem vagyok elájulva.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki maradok a G2-nél egyenlőre.
A "szépség" azért nem minden, főleg ha csak a tulajdonság halmazokat nézem.Majd 1x talán. Talán Mate 7
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ismét !
Ebben a menüben: *#*#2846579#*#* szervíz menü.
Van olyan timer ahol látni mennyi idős a készülék ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Még mindíg megy a vacilálás nálam.
Néztem szintetikus teszteket, 3dmark, linpack, stb...
notebookcheck-en nagyon lehúzták a procit.
Igaz hogy a működést nem befolyásolja ahogy elnéztem a videókat.
Valami újabb ROM-al nem jobbak az eredmények ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz ANDROID??? #2525 üzenetére
1:1 ben nem megy sajnos. 10est még nekem kellene hozzátegyek
-
eladogeppc
veterán
válasz ANDROID??? #2521 üzenetére
G2 bevisz, P7 elhoz.
-
eladogeppc
veterán
válasz Newlachka #2519 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm !!!
Holnap becserélem egy P7-esre.
Teljesítmény mint írtam annyira nem fontos.
Kamera legyen szuper !Szerk: Egyébként mennyi volt a képernyő idő ? Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Csak annyi kérdésem lenne még, hogy a P7-nél az előlapi gombok rejthetőek ?
Láttom olyan videót, ahol a játéknál el volt rejtve.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Elnézést kérek, nem kérkedni akarok, csak annyiszor belefutottam már az utolsó három hónap telefoncseréibe, hogy muszály érdeklődnöm.
Az LG G3 akksija szinte alig bírta az 1 napot és ócska volt a hálózat kezelése. Folyamatosan megszakadt a vonal. Az Xperia Z2-es majdnem jó lett volna, de dobálta a hálózatot. Most a G2-t nyúzom, és mennék tovább. Nincs vele bajom, de nagyon szép a P7-es, és ez most fontos.
Ezért kérdezősködöm !ANDROID??? A G2 legutolsó ROM
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz Newlachka #2448 üzenetére
Azért vagyok ráizgulva, mert most G2esem van, ami nagyon keményen jól bírja.
Csak nehogy megbánjam a váltást.Hideolni lehet a Navbar-t ?
Emui3.0 jön valamikor ?
Meg android 5.0 ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Egyébként én nem az Antutut, hanem a Vellamot illetve a CPU Identifier alkalmazást tartom értelmesebbnek.
Na meg a Geekbenchet.
Egy kollégátoktól kaptam képeket, nagyon szuper a kütyü még G2-höz képest is.
Ami érdekelne, hogy sötétben hogy rögzít videót, mert kiemelik sok helyen, hogy kimondottan ki van élezve a készülék ilyesmire: kamera - 1:12-nélVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Akkor nem tudom mi legyen.
Eladom, aztán veszek ? De annyit nem ér meg. Csak csere érdekel ezután.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Bolti gart akkor felejtsem el ?
mmgsm itt hirdet, ott láttam nála ilyet.
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2409 üzenetére
Simán veri. A Snapdragon nagyon jól sikerült gyors chipset.
Régen Huawei párti voltam. Semmi nem indokolja.
Ki szeretném próbálni..
Nekem sok nyúzás esetén is 40-50% marad az aksiban.Szép telefon nagyon a P7.
Csak az akkuidőtől tartok, mert napi 3 órát telefonálok, sokat netezek. Az is kb 2 óra kijelző idő és mindemellett még napi 1-2 óra GPS.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz jegenye77 #2398 üzenetére
Hát nekem annyira nem fontos, hogy lossless legyen
És elég hangos is ?
Tudom hogy a poweramp jó, de azért az más ha szoftveres az EQ. Hardveresen nem izzad a telefon vele.
Gondolom emiatt gyorsabban merül zene hallgatás közben.Egyébként ez az oldal adatai megfelelnek a valóságnak ? [link]
-
eladogeppc
veterán
válasz jegenye77 #2396 üzenetére
Egyre jobban érdekel ez a kütymürütty.
EQ nem hiányzik senkinek ?
Imádom a mély hangokat a zenében. Olvastam, hogy valami DTS van csak.
Sokat szoktam rádiót illetve zenét is hallgatni.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
GPS modul gyors a telóban ?
-
eladogeppc
veterán
válasz philoxenia #2383 üzenetére
Köszi !
Már csak ha az akkuidő is jobb mint a tesztekben akkor lehet érdemes lenne G2-ről ide váltani.
-
eladogeppc
veterán
válasz Atlantisz48 #2381 üzenetére
Én nem értem miért íják a neten, hogy mákos a kép, életlen.
Nagyon jók a képek.
Esti Videózásnál sem esik le az fps ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
A fentebb linkelteken kívül valaki tudna pár fotót feldobni amiből meg tudnám nézni milyen a kamera minősége ?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG G2-ről váltanék erre a kütyüre.
Akkuidő hogy alakul ? Kamera minősége ?
Nagyon fontos számomra, hogy a G2 kb 3 óra beszélgetés, 2 óra kijelző idő, online 3G/Wifin 20 óra alatt 50%-on van, ilyen paraméterekkel vajon a P7 hogy muzsikál ?Láttam képeket amiket raktatok fel, elég meggyőző egyébként !!
Esti bulifotók, bulivideók azaz alacsony fényerőnél való videózás érdekel !!
Ezekre megfelelő választás P7 ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest