- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#86973952 #299 üzenetére
Sziasztok! Igen nálam is külön jelezte a Zárolási képernyőt, mint energiafogyasztó alkalmazást, de azt hiszem megtaláltam rá a megoldást egy külföldi cikk alapján. Ha bementek a Témák-ba és a jelenleg beállított témátoknál rámentek a Testreszabásra, akkor van egy olyan opció, hogy Zárolási képernyő átmenete. Na itt Nincs-re kell átállítani elvileg (nekem jelenleg napsütés van) és megszűnik az akksi zabálása a zárolási képernyőnek.
A keretet innen rendeltem egész pontosan. Azt tudnotok kell, hogy van egy fél milliméteres oldalsó holtjátéka a telefonnak benne, tehát egy minimálisan csúszkál a keretben.
Szvsz Nillkin tokkal jobban jártok, vagy, ha szántokra ennyi pénzt, akkor ezzel a tokkal. Ez utóbbit rendeltem meg, remélem ezen a héten ideér.
-
törölt tag
Igen, látom. Érdekes, nem tudom miért jelzi külön, de ha jól emlékszem Evil Snowman -nél is benne volt a listában. Jó lenne valahogy kilőni, de nem nagyon találtam rá hogy lehetne. Alap van nekem is most fent. Van valakinek erre ötlete vagy tapasztalata? Próbáltam azt is, hogy esetleg valamilyen más funkciót társít hozzá. 3G-t leszedtem és egyébként valamivel kevesebb lett a zárolási is, érdekes.
Bár az is érdekelne, hogy Evil Snowman melyiknél vetted 1.200 -ba a keretet? Melyik kínai cégnél? Én a Bay-en nem találtam, lehet csak elkerülte a figyelmem. Nillkinnél ha jól láttam ugyan ez már 2.000 felett van, szóval érdekelne, ha megosztod velem/velünk
-
törölt tag
Ultra módban kevesebbet eszik.
Intelligens 30% körül, Ultra pedig 20% körül egy éjszaka alatt. Ultra mód elvileg arra van, hogy kíméli az akkumulátort a nagyobb fogyasztástól, ami működik is. Mindez 3G-vel, futó alkalmazások nélkül, fele alá levett képernyő világítással Itt a fogyasztás, amit most nyugodtabb periódusában kaptam le, direkt. Tegnap este lett levéve a töltőről: -
ctibor
senior tag
válasz
#86973952 #291 üzenetére
"Most éjjel 20% -ot evett Ultra módban, futó alkalmazások és net nélkül, persze 3G alatt."
Én csak egyszer, még az elején próbáltam ki éjjelre Ultra módba tenni, és nekem is rengeteget, kb. 15-20 %-ot fogyasztott. Azóta hagyom úgy, ahogyan mindig van (intelligens mód) és 3-4 százalék fogy egy-egy éjszaka...
Úgyhogy asszem, az ultra módot jobb elfelejteni
-
ctibor
senior tag
válasz
philoxenia #290 üzenetére
A föntről lehúzható 'Értesítési panel' parancsikonjai között is van egy olyan, hogy 'Képernyő kép'. Az is megcsinálja a screenshot-ot (persze úgy, hogy előtte a panel automatikusan eltűnik).
-
törölt tag
Igaz, 2G kontra 3G elég nagy különbségeket eredményez aksi zabálásban.
Most éjjel 20% -ot evett Ultra módban, futó alkalmazások és net nélkül, persze 3G alatt. 2G alatt persze simán menne egyjegyűre a "romlás", ami mondjuk ez esetben simán kivitelezhető, mert általában ha valaki alszik, akkor nem használja a telefon funkcióit, ergo akár ki is lehetne kapcsolni
Viszont okos, nekem ez a G-s dolog eszembe sem jutott, pedig kézenfekvő.
Éjjel lazán megoldható a kímélés, de nappal nekem dolgoztatnom kell rendesen. Szomorúnak tartom, hogy az újabb telefonoknál inkább arra mennek rá, hogy tudjunk játszani ezekkel a lehetőségekkel, kikapcsolgatásokkal, aktiválgatásokkal, ahelyett, hogy normális aksikat csinálgatnának. Úgy gondolom, hogy utóbbira is adott lenne a lehetőség technikai téren. Én el tudnám viselni azt is, ha másfélszer vagy 2x ilyen vastagok lennének a telefonok, a használhatóság előnyére fordítva.
Amúgy én 1 hét alatt jó ha 30-40 percet játszom a telefonnal, ezen a téren ritkán használom ki. A nagy játékosoknak mindjárt átváltozik a telefon vezetékessé, típustól függetlenül
-
ktomek
aktív tag
válasz
#86973952 #286 üzenetére
Mindig intelligens módban használom. Szóval jelenleg az van, hogy szombaton reggel 10 körül vettem le a töltőről (4 napja), és most van huszonvalahány százalékon. Szombaton ráadásul egy esküvőn csináltam vagy 30 képet, meg egy pár percnyi videót is. Azóta valóban keveset használtam, inkább csak telefonálásra, meg 20-30 perc wifi internetre.
Nekem nem kell mobilnet, így a hálózat mindig 2G-re van állítva, nincs adatkapcsolat engedélyezve, szóval nap közben nemigen szinkronizálnak az alkalmazások online semmit... kivéve, ha be van kapcsolva a wifi, az be van pár órát naponta úgy, hogy nem nagyon nyomkodom. (FB messenger miatt).Extrém kímélőnek minősül, ahogyan én használom, tudom. De ez is egy érdekes adat szerintem.
Ja, nekem egy éjszaka kb. 4-5-%-ot merül így.Csinálok screenshot-ot az akku használatról, ha érdekel valakit, de egyelőre nem találom a ss funkciót
Egyébként tudom, hogy ha játszanék valami hardkór játékot, pár óra alatt lemerülne. Kegalábbis a P6 100%-ról negyvenre merült két és fél óra Plants vs Zombies 2 -től.
-
törölt tag
Mellesleg nálam az általános használat GPS, mail, telefonálás, internet. Így azért elég szépen eszik. Sokszor fut együtt több dolog is, bár nekem munkaeszköz is, tehát adok neki használatot rendesen.
Másik telefonom "jobb kategória", de ami lényeges az akkumulátor nagysága, ami ilyen használat mellett nem sokkal jobb használati időt javasol. Nyilván ha többségében a zsebemben pihen, illetve csak telefonálásra használnám, akkor nagyobb különbség lépne fel.
Ezért jó az autós töltő, ha nem az irodában vagyok, esetleg vidékre is megyek akkor nélküle nehéz lenne boldogulni.
Sürgős esetekre mindig van nálam a kesztyűtartóban egy pár éves, feltöltött okostelefon, ami bár nem egy szuperhős
de használható, Samsung Galaxy Ace.
-
törölt tag
Milyen üzemmódban? Mert közepesben/intelligensben, internet bekapcsolás nélkül egy éjszaka alatt 30 % körüli merülés, háttérben futó programok nélkül, kicsivel a fele alá levett fényerővel, ami ez esetben mindegy, mert az asztalon pihent.
Máshol sem publikálják jobbra.
-
ktomek
aktív tag
válasz
#86973952 #284 üzenetére
Az akku teljesítményről:
-nálam, ahogyan én használom, tegnapelőtt reggel vettem le a töltőről, és most van 45%-on.
Tény, hogy nem nyomkodom állandóan (nincs rá időm), és GPS-t sem használtam az elmúlt két napban, de ami biztos, hogy a P6-nak sem volt jobb, vagy rosszabb az akksija. Ennyit bírt az is. Ja, az melegedett keményen, ez nem.* Bocsánat, most néztem meg pontosan, és 3nap 5óra 42perce vettem le a töltőről.
-
törölt tag
Próbáltam türelemmel végigolvasni a hozzászólásokat, de nem igazán ment. Én is hozzászólnék a saját tapasztalataim alapján. Azért az lesüt jó sok hozzászólásból, hogy nem csak nem használt, de még nem is fogott ilyen telefont. Ez persze nem azt jelenti, hogy aki a hátrányait taglalja, az nincs tisztában ezzel a készülékkel.
Elég sűrűn szoktam telefont váltani, általában a felső, illetve a felső-közép kategóriából. Egyik telefonom ez a p7 és szerintem az egyes hátrányai ellenére is igen szerethető telefon. Formai megoldás szerintem tökéletes, burkolaton lehetne még egy kicsit csiszolni, ez inkább közép kategória, mint felső, de ettől függetlenül tetszetős.
Ezzel a problémával együtt összesen 3 hibát tudok a telefonnak felírni. Másik a processzor teljesítmény: A készülékhez, kijelzőhöz elavult, de egyáltalán nem vészes. Nem vagyok egy nagy játékos mobilon, de ettől függetlenül a legbikább játékokon teszteltem és nem hogy fagyás, de még akadás sem volt. Az alapvető android betegségekről most ne ejtsünk szót, mert ennek semmi köze a telefonhoz. Böngészést illetően sosem használom a nagy népszerűségnek örvendő, előre telepítetteket, így ezáltal én akadásról nem nagyon tudok beszámolni.
Másik probléma, ami szerintem a súlyosabb eset az az akkumulátor... Nos ezen a téren eléggé le van maradva a telefon. Én értem, hogy nagyon dizájn érzékenyek az emberek, de ne az akkumulátor hátrányára fejlesszenek. Ez egyébként szinte minden készüléknél így van sajnos. Én elég sokat használom a telefont, mail, internet, gps, fotó, 1-1 alkalmazás és még nem találkoztam olyan telefonnal, aminél ne kellene magammal cipelni a töltőt. Sajnos ennél sincs másképp, nála még egy kicsit talán gyengébb is az aksi, mint a kategóriában lévő társainál.
Felülete szerethető, jól kezelhető, stabil. Elsőre kicsit furcsa volt, böngészgettem is más lehetőségek, felületek után, aztán rájöttem, hogy mennyire felhasználóbarát (számomra). Azon ritka pillanatok egyike is eljött az életemben, hogy egy telefon saját felületét használom. Szeretem.
Melegedéssel kapcsolatban csak annyit írnék, hogy mint már írtam én elég sokat használom a telefont, nagy fogyasztású alkalmazásokkal is, sokszor több ilyen is fut egyszerre...de semmi melegedést nem tapasztaltam.
Előfizetés kontra feltöltős "háborúhoz" meg annyit fűznék, hogy rendszeres használat mellett, ha nem csak családi telefonnak használod, akkor igen könnyű szép számlákat összehozni. Nálam is így lenne, ha nem korlátlan csomagban lennék, ami nekem nagy segítség, mivel átlagban 30-40 ezer forintos számláimat az előfizetés mértékére csökkentettem. Ez esetben 10-14 ezer forint lehet konstrukciótól függően. Nálam nem kérdés, hogy feltöltőzök-e vagy nem.
Annak ellenére, hogy én nagyon elégedett vagyok a telefonnal, igyekeztem csak a hibáit hangsúlyozni, mert inkább ez egy lényeges kérdés. Összességében viszont nagyon elégedett vagyok, azt kaptam amit vártam.
Azt viszont azért nem szabad elfeledni, hogy a világ 3 legnagyobb gyártója között ott a Huawei és ha még most nem is teljesen, de szerintem kb. 1 év múlva minden kategóriában vezető szerepet tölt be. Nagyon sok nem kínai eredetű telefont gyártanak már ott és egyre több alkatrésznél fordul elő, hogy egyes elemeket is ott állítanak elő.
Kíváncsian várom, hogy a következő év 2. felében várható flexibilis forradalomnál mit tesz le az asztalra, mert a telefonok praktikusság és kinézet szempontjából alapjaiban fognak megváltozni és ezzel együtt az igények is.
Én szívből ajánlom mindenkinek ezt a gyártót, ha nem is ezt a készüket (amivel mint írtam maximálisan elégedett vagyok).
-
ktomek
aktív tag
válasz
Smith Ügynök #281 üzenetére
Én P6-ot használtam fél évig, most kb. 2 hete P7-et. A P7 gyorsabb, de ezt a tesztek is alátámasztják (legalábbis nekem ez derül ki belőlük). Más kérdés az ár/érték arány, amiben a P6 bőven veri. Mondják még, hogy kevésbé optimalizált az UI, mint a P6-nál, de én ezt nem tapasztaltam. Pörög minden, igaz, nem tettem tele alkalmazásokkal.
-
-
Tompie
őstag
válasz
philoxenia #279 üzenetére
Akkor az idő múlásával, alkalmazások felkerülgetésétől sem lassul?
-
Végre megérkezett Hong Kongból rendelt Nillkin kijelzővédő speciális és hátlapot védő sima fólia.
Hogy mitől spéci az előlapi fólia? Több rétegből épül fel, többek között egy 0,3 mm vastag karc/ütés/törés és cseppálló üveg réteg. Az 5 rétegnek köszönhetően kb. 1,5 mm vastag így egy kicsit kilóg (kb. 0,5 mm) a telefon síkjából. Mielőtt felhelyeztem el kellett távolítani a gyárilag felhelyezett kijelzővédő fóliát (nem kár érte, mert már tele volt hajszál karccal).
A hátlaphoz kapott fólia semmi extra, mezei egyrétegű védőfólia. Hozzáteszem a hátlapra is rendelhető ugyanaz a spéci fólia, amit az előlapra rendeltem.
Az egész pakk 2300 Ft-ból megvolt, ami teljesen megérte. Meglátjuk a gyakorlatban hogy teljesít.
-
Tompie
őstag
Az idő (hetek / hónapok) múlásával ki mennyire van megelégedve a P7-jével?
-
ctibor
senior tag
válasz
GordonSamway #275 üzenetére
Beállítások >> Intelligens segítség fejezet alatt: >> Navigációs sáv. ON-ra állítani.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Lehet volt már róla szó,de azért megkérdezem.Itt is van lehetőség eltüntetni a három darab virtuális billentyűt.Köszönöm.
-
WaGGu
csendes tag
sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy rengeteg helyen láttam a hivatalos (kis kivágott elejű) tokot, ahol a fóliázott, átlátszó résznél egy kék, analóg óra látható. Körülnéztem a témáknál, de nemigen találok ilyet, ez egy záróképernyő, vagy hogy tudom elővarázsolni? Előre is köszönöm
-
Smith Ügynök
tag
Üdv mindenkinek!
Ma tapogattam témobilban egy P7-est, és netezésnél eléggé laggolt, tapasztaltatok ilyet? Mennyire "smooth" a készülék, ill. mennyire megbízható?
P6 - P7 a nagy dilemma nálam, valaki használta esetleg mindkettőt?
Köszönöm
-
ktomek
aktív tag
válasz
philoxenia #270 üzenetére
Jogos, le is szedem a *csába...
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Evil Snowman #259 üzenetére
Igen, ha használja az ember, akkor merül. 13-án vettem, éjszaka megkapta az első töltést, utána egész nap nyomkodtam, így merült 47%-ra 3,5 óra kijelzőhasználat mellett. Aztán kipróbáltam hogy bírja, ha nem b@sztatom. Ekkor született a múltkor linkelt eredmény. Szerintem mindkettő nagyon jó az eddigi okostelefonjaimhoz képest.
-
Tompie
őstag
Úgy vagyok vele ha már kiadok egy telefonra nagyobb összeget akkor most nem biztos, hogy egy egy éves telefont vennék mint ahogy a mostanra csere érett G300-al tettem anno.
Amúgy írták itt, hogy jött ki már rá frissítés és több szabad memória maradt.
Amúgy ha fogy is a memória de akadást nem tapasztalsz akkor nem mindegy mennyi szabad RAM van?
-
ktomek
aktív tag
Háttja, a P7 elég új dolog még, a P6, meg már egy éves. Gondolom jön majd javítás...
Marketingileg: P6-ra meg már lehet, hogy nem jön.
Igazándiból, amíg gyorsnak érzem a telefont, meg jól gazdálkodik (?) a RAM-mal, addig nem kéne, hogy izgasson a dolog, csak ugye folyton tolja az ember képébe ezeket a százalékokat... lehet, hogy leszedem az ikont.Struccpolitika.
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Váltottam P6-ról P7-re. Tudja-e valaki, hogy a nagy testvér miért eszi meg szinte csak az alap szoftvereivel 57-60%-osan a 2GB memóriát? A P6-on már, ha 40% felett volt nyomkodtam az optimalizálást, és gyakran le is ment 35-36%-ra. A P7-re feltettem a FB klienst, meg a hozzá tart. messengert, és néha már 70%-os értéket is látok, amiből csak 1-2%-ot tud a "leoptimalizálni" a beépített okosság. Ha még feltennék 1-2 alkalmazást, lehet, hogy elfogyna a 2GB RAM? Nemáá!
Ja, build szám: P7-L10V100R001C00B116SP03
Kernel: 3.0.8-00331-gd010b31 -
válasz
philoxenia #260 üzenetére
Jó lenne, de nem lehet, mert sok eseten hívás közben kell teszt MMS-t küldenem az ügyfeleknek és csak 2G-n nem megy egyszerre a voice és data kapcsolat.
Nekem ez így teljesen jó üzemidő, a Lumia 925-öt egy nap két alkalommal töltöttem ugyanilyen felhasználás mellett.
KInek mi a normál felhasználás ugye. -
Tompie
őstag
Mik a tapasztalatok az üveg hátlap karcolódásával kapcsolatban? Mennyire látszódik meg rajta (nyílván nem a mikro karcokra gondoltam amik csak nagyon közelről látszódnak
)?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #259 üzenetére
Ha sokat telefonálsz érdemes ultrában tenni, akkor a 2G hálózatot használja és sokkal kevesebbet fogyaszt.
-
válasz
karl_fischer #244 üzenetére
-
skylinerold
tag
-
ktomek
aktív tag
Köszönöm nektek az infót! ... jelen esetben gyárilag független a telefon. Akkor mi a helyzet a szolgáltatói tiltással?
-
skylinerold
tag
válasz
Evil Snowman #254 üzenetére
Nem vettem zokon ne értsd félre, sőt örülök a kiegészítésnek!
-
válasz
skylinerold #253 üzenetére
Nem felróni akartam neked csak érdemes erről is tudnia lehetőleg mindenkinek.
-
skylinerold
tag
válasz
Evil Snowman #252 üzenetére
Igen, a lehetőség meg van erre is de épp azért írtam, és ez saját "tapasztalat" amely persze nem egységes!
-
válasz
skylinerold #251 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Létezik ugyanis egy Nemzetközi IMEI tiltólista, amelynek rengetek szolgáltató (itthon pl. a Telenor) a tagja. Tehát előfordulhat, hogy veszel kintről egy iPhone-t - melyről kiderül később, hogy lopott - , majd egyik nap már nem jelentkezik fel a hálózatra, mert az eredeti tulaj a szolgáltatójánál letiltatta, aki tagja a Nemzetközi IMEI tiltó listát használó szolgáltatóknak és innentől kezdve már nem tudod használni a telefonodat. Részletesebben erről ITT és ITT.
-
ktomek
aktív tag
Hi!
Ha használtan vennék Ascend P7-et, és később valahogyan "letiltódik" az IMEI száma. Kb. kidobhatom a készüléket, vagy létezik valamilyen megoldás... nem warezre gondolok, hanem esetleg szolgáltató váltás, vagy hasonló. Ha esetleg valaki tud valamit, privátban legyen kedves segíteni! köszönöm! -
Tompie
őstag
Milyen az a Huawei-hez adott LG garancia?
[link]
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Evil Snowman #243 üzenetére
Arra utaltam, hogy 3,5 óra kijelzőhasználattal is jól bírta.
-
válasz
karl_fischer #242 üzenetére
Ez nem tudom mire akar utalni. Én arra utaltam neked, hogy úgy nem nehéz kihozni több mint 2 napot a telefonból, hogy a képernyőhasználat kb. a nullával egyenlő.
Holnap posztolok, ha akarod egy akku használatot az én felhasználásom mellett.
-
karl_fischer
aktív tag
-
válasz
karl_fischer #240 üzenetére
Hát ha nem használod semmire, még szép.
-
hue2000
tag
szerintem nem rosz 100000 a telenornál ennyit megér
-
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a Telenornál a P7-et. Nagyon tetszik. Első nap 47%-ra merítettem 3,5 óra kijelzőhasználat mellett. Nem rossz!
-
válasz
Evil Snowman #211 üzenetére
-
Tompie
őstag
Ma a MM-ban testközelből (kézben) is megismertem, szépséges, most már teljes a szerelem
Most már keresem a jobbnál jobb ajánlatokat -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Evil Snowman #233 üzenetére
Szerintem nem, bár fogalmam sincs a töltés időről, mert én éjjel töltök és reggelre mindig fullon van.
Húzd, le, indítsd újra a telefont és amikor beállt akkor dugd vissza töltőre.Amúgy első napokba, mikor élveztem a telefont és egyfolytában rajta lógtam, az meg a töltő kábelen, 6 óra alatt nem tudott feltöltődni, mert a létező össze funkció ment rajta full fényerő mellett.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem szerintem nem szolgáltatói frissítés jött rá, pedig szolgáltatótól vettem...
-
Hey Srácok! Nem tudom kinek mi a tapasztalata, de az normális, hogy lemerítettem a telefont 15%-ra, majd feldobtam töltőre immár 4 és fél órája és még 1 óra 3 perc van teljes töltésig? Mindezt a gyári töltővel.
-
Tompie
őstag
A szolgáltatóknál vásárolt telefonokra később jön ki a frissítés mint a független készülékekre? Illetve a szolgáltatók még belenyúlnak a frissítésbe? Emiatt érdemesebb független készüléket venni? Vagy ez nem így van és tulajdonképpen mindegy, hogy független vagy szolgáltatói kiadás?
köszönöm -
KKrisz751
aktív tag
válasz
dani_maci #223 üzenetére
Merülés.
Én éjjel töltöm, reggel 5kor leveszem. Melóba rádiót hallgatok 10-ig.aztán megy alapba. GPS, Adat, Wifi, 70% fényerő ha bekapcsol, ez mellett autómata szabályzás. Párom miatt állandóan megy a fészbúk, g+, ő azon kommunikál. Hugom, anyám a skype-on. Fater meg én tudjuk használni a telefont telefonálásra.
Este még egy, másfél órás realracing3 belefér és éjfélre nullán van.HA nem versenyzek, rádiózok, akkor 50% felett szokott maradni estére. Persze az adatforgalmú beszélgetés lezúzza az aksit pillanatok alatt. Átlag használatnál 50-40% szokott estére maradni. 16-18 óra alatt.
Nálam intelligensre van állítva az energia beállításoknál. -
skylinerold
tag
Csak egy infó úgy néz ki hogy a Telenornál lévő készülékek függetlenek! Nem rég lett vásárolva és minden szolgáltató sim-jért elfogadja!
-
válasz
Wiz Khalifa #228 üzenetére
Rendes vagy, köszi.
Hál' Istennek annyira nem gázos a dolog, inkább csak esztétikai hiba.
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszönöm philoxenia kollégának a sok segítséget és persze mindenkinek aki még segítségemre volt!
Végük egy iPhone 5S mellett döntöttem. Nagyon tetszik. A Huawei-t is ezért néztem mert hajazott az iPhone kinézetére, stílusára.
Sok boldog órákat és perceket kívánok a tulajdonosoknak hogy örömteli pillanatai legyenek a Huawei Ascend P7-el.
Ui.:
Szomorúan olvastam Evil Snowman kollégának azt a történetét hogy a telefon letáncolt a földre. Remélem nem sok embernek fog leesni semmilyen készüléke. Elvégre ezek még nem a betonból készült mindent kibíró telefonok. Sajnos... -
dani_maci
csendes tag
válasz
philoxenia #226 üzenetére
jaja ezt néztem a Huawei oldalán.. na ha nem változik akkor marad a gyári.. majd meglesem este meló után, hogy most is nagyon merül-e..
-
dani_maci
csendes tag
válasz
philoxenia #224 üzenetére
Megjött de nem nagyon van változás... bár ota frissítés volt.. ugyhogy lehet nem ártana a gyári..
Amúgy van ehhez a csodához valamilyen program?
mint pl. pc companion vagy kies, vagy hasonlók? -
dani_maci
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok P7 felhasználó viszont, asszony most kezdett el használni egy független példányt!
Ami nekem kicsit fura volt, az az hogy egy 6 órás éjszakai üzemmódban, kb 30-40 % ot merült a telefon...
Úgy hogy egyébként nincs agyonhasználva bir kb 16-18 órát.Egyik készülékemnél sem tapasztaltam ilyet, csak amelyikkel probléma volt szoftveresen...
A kérdés arra vonatkozik, hogy van e a huaweinek olyan progija, amivel újralehet húzni a készülék szoftverét?
(Sonynál pl van a sony update service )Természetesen gyári lesz a következő lépés ha 3-4 nap alatt nem realizálódik ez a merülés...
Más nem tapasztal ilyet?
Vagy van rá esetleg ötletetek? -
törölt tag
Én csak tesztelésre használtam (használom) a telefont, de nekem nem nagyon tűnt fel, hogy akadna. N4 után nem éreztem egyáltalán lassúnak, sőt, meg is leheptt, hogy a P6-hoz képest (amin előtte dolgoztam kicsit) mennyire gyors, és az még a 2.3-as EMUI-val volt. Véleményem szerint az EMUI ilyen szempontból az egyik legjobb ilyen felület, még akkor is, ha nem jön be annyira, hogy a szifonról koppintották sok funkcióját.
-
Tompie
őstag
válasz
philoxenia #218 üzenetére
De ha lecserélnéd a launchert lehet az sem akadna
-
Tompie
őstag
válasz
#16820480 #215 üzenetére
Ja tényleg, most már beugrott mire fel jött ki másabb hátlappal
Az tény, hogy számomra a fekete P6 háta gyönyörűséges, de most csak a hátlap miatt vegyek P6-ot vagy csak emiatt ne vegyek majd P7-et???
Amúgy a P7 időnkénti akadása is a múlté ha tesz fel az ember egy launchert, mert állítólag az egyedi felület miatt van. (az okosok szerint) -
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
Igen, valamit változtattak rajta, kapott két pöcköt a hátlap szélére, de igazából ez a csúszáson nem sokat változtatott, úgy tudom, hanem inkább csak azon segített, hogy a háltapra került hangszóróból halljál valamit, ha asztallapra teszed a telefont, mert amúgy ez tökéletes némításként működik az N4 esetében.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #212 üzenetére
Igen, pont ez volt a problémám a Nexus 4 esetében is, amint volt egy 0,1%-os dőlése a felületnek, amire tettem, pár perc után a földön kötött ki (és még ott is gyanítom, hogy lassan a legközelebbi tenger felé kezdett kúszni).
Viszont ha meg fóliát/tokot teszel rá, akkor meg elvész a szépség. -
-
válasz
philoxenia #208 üzenetére
Lehet addig én is visszaállok a régire, mert most néztem, hogy a hátlapot lett 2 mikrokarc, az előlapi fólia pedig elég rendesen elkezdett karcolódni.
Remélem hamarosan megérkezik a kínai barátainktól rendelt tok meg elő-/hátlap védő fólia. -
Tompie
őstag
Van már valakinek tapasztalta a fém hátlappal kapcsolatban? Okoz-e árnyékolást térerőt illetően?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #204 üzenetére
Ez a hatalmas hátránya a lapos üveg hátlapnak
Viszont szép tőle a telefon legalább.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #207 üzenetére
Addig a régi telefonom használtam....
-
válasz
philoxenia #206 üzenetére
Nekem elsődleges munkaeszköz, szóval sosincs üresjáratban, kivéve, amikor alszom.
Annyira nem gáz, csak esztétikailag kicsit csúnya.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #204 üzenetére
Nem is használtam, míg meg nem jött a tok hozzá....
-
Na ma megtörtént a tragédia.
A telefon úgy gondolta, hogy lemászik az asztalon lévő pénztárcán tetejéről és ugrik egy fejest a kőpadlóra. Elsőre nem látszódott rajta semmi külsérelmi nyom, de jobban megnézve kiderült, hogy a bal alsó műanyag sarka kicsit elnyalódott ott, ahol találkozik a fémmel. Igazán megvárhatta volna, amíg megérkezik a neki rendelt tokom.
Konklúzió: ne tegyétek semminek a tetejére (pénztárca, laptop etc.), mert hajlamos lecsúszkálni a különböző felületekről. -
-
Tompie
őstag
válasz
philoxenia #201 üzenetére
Szóval akkor frissítés után is lehet vaku nélkül fényképezni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest