- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cunaja addikt Én mindent teszteltem, csak azután tettem ide fel. A Bootloader-t ha kinyitottad csak parancs segítségével tudod bezárni, de azt nem tartalmazza a bat fájl, meg te sem tudod. A lényeg az egésznek, A navisáv eltüntetést a B609 wipe után ott azon a romon bekapcsolni fontos, mert a B805-ön nincs ilyen lehetőség. A visszatérés megint csak tesztelve lett, én kétszer jöttem vissza mire rájöttem a dolgokra. Az is működik. 
 A root megint csak jó, képet is raktam fel. Mi van a C:\adb mappában? Milyen operációs rendszered van? A hisuite telepítve van? A telefonodon a PC kulcs elérését engedélyezted? Mikor beírod ADB devices müködik? Ezt minden romnál engedélyezni kell.Ha végig olvasod és figyelmes vagy és nincs zárva a bootloaader, vagyis fastboot után azt írja unlocked, akkor nem lehet semmi gond. ui: A root-nak nincs köze a navisávhoz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő