Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet hogy visszatérnek a mobilgyártók a cserélhető akkumulátorokhoz? Nem lenne rossz, az LG G3 már ilyen,

-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo
üzenetére
Gyári OTA frissített ICS-vel használja az ismerősöd az ARC S-t? Hát ha így van, akkor ő a tipikus fehér holló
Két évig használtam a jó öreg Arc S-t és napi szinten olvastam a topikját is. Érdemes kicsit utánaolvasni, hogy hányan nyilatkoztak pozitívan a gyári ICS-ről mind a mai napig 
-
marilllyo
veterán
Ismerősömnek Arc S van ics el és smoothabb volt mint az én xperia P-m. Jómagam és a közvetlen baráti köröm Sony-s (vagy volt) és tapasztalataink alapján nagy átlagban ki lehet jelenteni, hogy a Sony Telefon csak azzal a softtal a leg használhatóbb amivel kiadják. Ezért félek a KK tól.
-
arminlok
senior tag
Jó hát végülis akkor tényleg oda jutunk el hogy a Xiaomi lenne a legjobb választás ilyen szempontbol. (egyébként csak abbol indultam ki hogy az xperia z1 c forumját olvasgattam és volt egy olyan hiba a 4.4el hogy amikor csörgött a telefon nem a hátso hanszorobol jött a hang
és ezt kijavitották. Jo hát lehet kicsit elhamarkodtama jó hirverést a sonynak
) -
duvi
nagyúr
válasz
arminlok
üzenetére
"a sonynál ha valamit irnaka fekhasználok hogy többnek ez nem jo az nem jo akkor azokat kijavitják "
Bocs de sajnos saját tapasztalatból nem értek egyet ezzel a kijelentéssel. Az előző telóm egy ARC S volt. GB-el adták ki és jól is működött a gyári rendszer. Nagy nehezen kijött rá az ICS és használhatatlanná tették az eddig jól működő telefont. Csak a főzött romokkal sikerült valami használható verziót összehozni, de inkább a jó öreg GB-et ajánlották a legtöbben még akkor is. A Sony a füle botját nem mozgatta, hogy tönkrevágott sok-sok készüléket a szarul megírt ICS-vel.
Itthon van még 3 db Arc S és mindegyiken GB fut, hogy használni lehessen még őket valahogy. Összegezve a történéseket, szerintem nem lehet gyártóra szűkíteni a supportot. A nevesebb márkák között alig van némi különbség, legyen az szoftver frissítés vagy egyéb támogatás. Hol az egyik jobb, hol a másik... -
arminlok
senior tag
válasz
akosxyz
üzenetére
Az tényleg jo lenne ha kiadnának 0 hibával egy baromi jo rendszert. De nem hiszem hogy ez lesz és mig a sonynál ha valamit irnaka fekhasználok hogy többnek ez nem jo az nem jo akkor azokat kijavitják itt ha kiadnak egy rendszert és van benne pár hiba nem fogják az életbe kijavitani.
-
akosxyz
senior tag
válasz
arminlok
üzenetére
Egyik ismerosom meselte, hogy a sony xperia z-jere mikor megjott a KK fel is rakta es volt jo sok anomalia...videozas kozben nem rogzitett hangot, lefagyott, az ertesitesisav akadva gordult le u.s.w. Nagyon remelem, hogy ha mar ennyit vartunk akkor nalunk nem lesznek ilyen problemak

-
duvi
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Én egy Sony-Ericsson-HBH-PV702 fülest használok, de ez már millió éves darab. Szerintem az utódjai is ugyan olyan jók lesznek a P6-hoz. Ezen kívül kukk meg a T-mobile webshopot. A P6 oldalán ki vannak listázva a kompatibilis kiegészítők. Többek között a BT fülesek is. Itt van pl egy BT füles 1791 Ft-ért vagy Plantronics MarqueM155 12 510 Ft-ért. Az említett két fülest nem próbáltam, csak a lista dobta ki őket.
-
marilllyo
veterán
Oké. Kérdés. Telefon...ki van hangosítva. Elsötétül a kijelző...csak a bekapcsológombbal lehet ugye újra éltre kelteni. Ami viszont (beállítástól függ) bontja a hívást. Van erre valami megoldás szerintetek? Előző telóimnál a hangerő gomb is bekapcsolta a kijelzőt.
-
dokee78
félisten
Ki milyen Bluetooth fülest használ hozzá?
Tesómnak vennék névnapra és nem akarok zsákba macskát.
Max olyan 5000 Ftig.
Vagy minddel kompatibilis? -
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Igen egyébként énis csak én kb január ota amikor felraktam a b114et
Amugy szerintem eza huawei launceher nem birja a sok widgetet az az érzésem a görgethetö háttér is ezért akad meg valainéll valakinél meg nem. Multkor probáltam élő hátteret hát olyan szaggatozás volt amit nem sokáig viselnék án ezért pl bvárom az uj rendszert hátha hpoz ebben változást meg a legördülö menübe integrálodo lejátszok is remélem megjavulnak. -
marilllyo
veterán
válasz
arminlok
üzenetére
Hát...nekem voltak sony-jaim de én az Xperia Launchert sosem éreztem valami nagyon smooth-nak. Hozzáteszem...amióta van 132 azóta az van a telómon...pár alap programma....deeee hát az enyém minden csak nem smooth. A menü görgetés is halványan de receg. Én csak azért várom a KK-t mert újra akarom húzni de akkor már megvárnám azt. Akkor talán újra beáll az egész szépen smooth-an ..... Ezt mondogatom 2 hónapja

-
missz
tag
Na 20 perc alatt lement a frissites, forro mint a fene

-
v1kt0hr
tag
. -
Tompie
őstag
válasz
arminlok
üzenetére
Időm mint a tenger, én egyelőre P6 vásárlás előtt állok

Amúgy nem tudom a KK-tól nem lesz-e lassabb a telefon?
Lehet nem ugyanaz a példa de pl a mostani G300-nál is GB-ről ICS-re frissítés után kb használhatatlan lett volna de előbb szerencsére fórumoztam és nem frissítettem
De mostanra GB-vel sem a sebesség bajnoka
-
missz
tag
Nos hello, miota a multkor bele tort a tu, nyilvan benn is maradt egy db vhol, vagy a fene tudja....feszegettem ugye a talcat mert az se akart vissza tolodni rendesen.., nos azota egy db sim kartyat sem ismer fel, se t, se voda, semmi..,harommal megprobaltam( elvileg gyari fuggetlen t-s)...de a t-sel sem megy, "nincs sim" szoveg...
Remek
Most olyan mintha letiltottak volna, pedig nem.., minden fasza epp szoftvert frissitek, csak epp nem lehet simmel hasznalni
...

Nem akarom szervizeltetni, nyilvanvaloan en bastam el.....Eladni meg? Kinek kene igy?

-
mec71
tag
Most írta a Facebook - on a Huawei hogy június 10 - én adják ki a 4.4 - et.
-
judas13
veterán
Wifi ledobálás után egyre gyakrabban a látszólag fent vagyok a hálón de valójában mêgsem szarakodás az új módi!
ráadásul egy samut mellê rakva egyidőben az mondjuk 50Mbps produkál míg p6-unk 5-öt!!WTF.....Kitkat után -ha most végre lesz egyáltalán- nem lesz változás GO Service
-
mati12
senior tag
Nekem is az van,de mi az értelme a szétszedhetőségnek ..? Inkább a napszakokat animálták volna le.
-
Tompie
őstag
Huawei facebook bejegyzés:
"Az elmúlt napokban több hír is napvilágot látott az Ascend P6 Android 4.4 KitKat nemzetközi frissítésével kapcsolatban. A központunkkal történt legfrissebb egyeztetés után megerősítgetjük, június 10-én válik elérhetővé az új szoftververzió. Köszönjük a türelmeteket!" -
arminlok
senior tag
válasz
Kharchy
üzenetére
Az szeirntem már a 2.3. A 2.0 az majdnem ugyanaz mint az 1.6 csak van pár szebb feloldo képernyö widgetek a lockscreenen az értesitési sáv kcisit modosul rendesen lehet állitani a csuszkával a fényerőt én azt hiszem ennyiről tudok . A 2.3ban vannak már ujdonságok ott a p7 a mint a amit lehet nézegetni.
-
akosar
tag
-
duvi
nagyúr
válasz
rantothus
üzenetére
T-s függő B104-en is látszik a Verzióadatok link és aktív is.
Ha rányomok, akkor az alábbi szöveg jelenik meg:
"Tipp:
A platform stabilitását és kisebb szöveghibákat javít."
Gondolom, ez a telefonon lévő B104-re vonatkozik.
Frissítést persze nem kínál fel a T-s szoftverre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rantothus
csendes tag
sziasztok, most nézten én is a frissítések menüt, (most b132 van rajta) ha rámegyek arra hogy online frissítés azt írja hogy nincs semmi frissíteni való, de ha arra kattintok hogy "verzióadatok" akkor pedig kiírja hogy elérhető egy 219 megás frissítés, most akkor van fríssítés vagy nincs, vagy csak ota-n keresztül nem elérhető?
-
einhorn87
csendes tag
Olvastátok hogy tesztelőket keresnek a Kitkat-hez?Elvileg a legújabb 2.3-as UI lesz amit megkapunk,de kb. csak július környékén,ha nem lesz valami nagyobb probléma a tesztelés során!!!!!Egyre jobban csak húzódik a dolog
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. A következő a történet:
A vodás B610-ről frissítettem a b132-re a tisztió script-et is le futattam telepítés előtt és azt tapasztalom h újraindul a telefon, ugyanazokat az alkalmazásokat használom.Tapasztalt valaki hasonlót? Illetve szerintetek mi okozhatja?
Köszi.
-
gabancs
addikt
Ez a csoki már nagyon keserű csoki.
-
Venn
tag
lejárt az szerkesztési idő ...szóval ha jól látom a srácnak működik, akkor nekem miért nem..[link]
-
gabancs
addikt
Ma már 26.-a van. Ez a csoki csak nem jön.
-
marilllyo
veterán
válasz
BartShadow
üzenetére
A nagy download gomb alatt van egy "direct download link". Arra kattints és akkor a téma jön

-
kemotox
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Én is ismerem ennek a kedves orosz úriembernek a munkáit, nagyon sokáig volt nálam is a MIUIs téma. Egyszer be is linkeltem, csak aztán valaki szólt, hogy óvatosan kell bánni vele, mert nem lehet visszaállítani a betűtípust
HW-s emuis témás oldalról le kell tölteni a Taste2 témát (asszem ez a neve), abban benne van az alap betűtípus is és azzal vissza lehet állítani eredetire. Ha jól emlékszem ez volt a megoldás. -
marilllyo
veterán
válasz
arminlok
üzenetére
(#16401) murdoq: Full balról swipeolj
Jéé tényleg. Mondjuk én nem használom a képernyőzárat.

Nekem az alap hw témák kicsit olyan...gagyesznak tűnnek.Ezeket is ő csinálta
MIUI téma
Eddig ezt használtam. Jó a fekete értesítési sáv. LetöltésCOLOR PARTYJópofa ez is.
Letöltés
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Két évig használtam a jó öreg Arc S-t és napi szinten olvastam a 
és ezt kijavitották. Jo hát lehet kicsit elhamarkodtama jó hirverést a sonynak
Itthon van még 3 db Arc S és mindegyiken GB fut, hogy használni lehessen még őket valahogy. Összegezve a történéseket, szerintem nem lehet gyártóra szűkíteni a supportot. A nevesebb márkák között alig van némi különbség, legyen az szoftver frissítés vagy egyéb támogatás. Hol az egyik jobb, hol a másik...

...

Bár én az új Emotion UI várom nagyon!