Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
xperiasigi
üzenetére
Igen. A legtöbb szoftveres újítás már benne van a P6 KK bétában
. Ezzel foglalatoskodnak most a legtöbben, mióta elérhetővé vált a béta firmware
. Az utolsó pár oldal főleg a 4.4-ről szól. Hogy kell feltenni és milyen újításokat hozott az új szoftver. (Amennyiben P7-ben is gondolkodsz, akkor nagyon olvass utána, mert nem biztos, hogy jobb választás mint egy P6
) -
mec71
tag
hatodikra elindult

-
duvi
nagyúr
válasz
xperiasigi
üzenetére
Hivatalosan a 4.2.2. Béta teszt alatt áll a 4.4.2. A kernel viszont mindkettőnél régi. 3.0.8-as, amit a Huawei házilag fejlesztget még.
-
xperiasigi
őstag
Mi a legfrissebb android verzió p6-ra?
-
mec71
tag
Feltettem a kk-t.
kezdem belakni.
Újraindítottam és megállt a boot a huawei ascend feliratnál.
most mit csináljak?
köszi a választ.
ati -
duvi
nagyúr
válasz
Tompie
üzenetére
Az általunk összegyűjtött adatbázis alapján kevés felhasználónak van/volt komoly problémája a wifivel. Igaz, hogy ez nagyon kis lépték, még az itt megforduló felhasználók számához mérten is. Amennyiben ez tömeges méreteket öltene, akkor már lépnie kell/kellett volna/ a Huaweinek.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
xperiasigi
üzenetére
Szia!
Érdemes átolvasni a fenti Téma összefoglalót, mert elég alaposra sikeredett.
A lényeg:
-játékos telefonnak nem ajánlott a ritka chipset miatt
-ha veszel, akkor érdemes a fekete mellett maradni, mert úgy tűnik, hogy a fehér és pink modellek minősége valamint összeszerelése gyengébben sikerült
-néhány készüléknél előfordul wifi eldobás, aminek a pontos okára nem sikerült rájönnünk
-a fényképező minősége közepesnek mondható (makróban világbajnok, kültéren jó, beltéri fotózásra nem ajánlom)
-a videó felvétel FHD esetében hajlamos beszaggatni (nem mindenkinél)
-a rendszer nagyon gyors és smooth
-soha nem fagy (tudom erős kijelentés de ez van
) és nagyon stabil rendszer -
xperiasigi
őstag
Sziasztok.gondkozom egy ilyen telefonon.
A kérdés az hogy vannak e szoftveres/hardveres hibák? Van e panasz rá? Lassulás hulyeskedes nincs?
-
gabancs
addikt
Nem!
Tehát:
1; dload mappából kitörölni a pl. B125 ROM-ot, és a helyére bemásolni az update.zip fájlt
2;a telefonon Rendszerfrissítést nyomni, és kiválasztani a Helyi frissítést
Ezután a telefon rendezi a dolgokat. Elég sokáig tart, tehát az aksi ne legyen lemerülve.Ja! Kipróbáltam a 3 gombossal is. de nem ment. Igaz, akkor még nem tudtam, hogy a telefon csak a dload mappában keresgél. Tehát nincs kizárva, hogy 3 gombossal is megy, de mindenképpen a dload mappában legyen.
-
bubuka80
tag
Segítsetek légy szíves, a gondom az, hogy eddig tudtam linkeket megnyitni a telefonon, pár napja azt írja, hogy "Elérte a lapok maximálás számát" és nem nyithatok meg új fület. Már megnéztem minden beállítást (amit laikusként gondnak véltem), de nem jövök rá, hogy mi lehet a baj.
Telefon bealváshoz kapcsolódva, nekem is elég sűrűen bealszik, sőt a héten előfordult, hogy délelőtt egy rokonom bejött a munkahelyemre, mondván, hogy nem lehet elérni telefonon, miért vagyok kikapcsolva. Megnéztem, volt térerőm, e-maileket szinkronizált, totál rendben lévőnek tűnt és újraindítás után 9 nem fogadott hívásról jött sms. Ezen azért megdöbbentem.
Még egy apró szösszenet, T-hez bevittem az adatkábelt, mert már 2 hónapja nem működik (dec.végi a telefonom) és közölték, hogy Huawei nem pótol alkatrészeket, ezért a telefonommal együtt adjam be a szervizbe
Rendes volt a szervizes és megoldottuk okosan, így cserélik telefon leadás nélkül is.Egy szónak is 100 a vége, én fontolóra vettem a búcsút, még keresem az utódot.
-
mec71
tag
Tudna vki adni egy direct linket a kk - ra? Köszönöm
-
Smarci82
csendes tag
Nah, nekem sikerült felraknom a KK-et tegnap.
HYD52-ről visszaállitottam B606-ra, onnan B125, TWRP csere gyárira, és KK. Többször is próbáltam, néha megakadt a bootolásnál (egy factory reset után), ilyenkor újra húztam.
Sokat eddig nem tudok mondani, nagyon gyors és smooth főleg a HYD52 után, az utóbbi időben az katasztrófa volt. A feloldóképernyő nagyon bejön! Az akksiról nem tudok még mit mondani, mert a beragadt google szolgáltatások leszívta egészet... :S -
murdoq
tag
KitKat akksi tapasztalat?
-
arminlok
senior tag
Valaki próbálta már B510-en az értesitési sávba integrálodo lejátszok mostmár rendesen megjelennek módositott szinek és inaktiv gombok nélkül? Pl mobilarénán volt egy alkalmazás ennek a NotiSysinfo-nak teljesen fehér volt a háttere és használhatatlan volt közbe feketének kéne lennie az alapszinnek. Valaki kiprobálja a kedvemért? Ha ez megjavult egyből rakom is fel.
(ja most nézem hogy ennél az ios7es témánál meg kék a háttér akkor lehet ez mégse a huawei szoftver hibája hanem android hüleység hogy ugyanolyan szinü az alkalmzás értesitésének a háttere mint az értesitési sáv háttere)
-
mati12
senior tag
Szeretnék B507-es romról visszatérni a gyári romok valamelyikére konkrétan a B125-re,hogy kipróbáljam a gyári KK-t. de valamiért nem akar összejönni a dolog. Letöltöttem az összefoglalóban található downgrade fájlt ami ugye egy dload mappa benne egy update.app fájlal,ezt felmásoltam az sd.kártyára majd elindítottam a locale frissítést de nem történt semmi a készülék TWRP Recovery módba lépett és ennyi. Ha a force upgrage-vel próbálkozom akkor is ue. a helyzet. Természetesen a 2.7.0.0-ás KK TWRP-ét visszamódosítottam JB 2.6.3.3-ra de ez sem segített semmit. A downgrade futtatása után próbálkoztam több gyári rom felrakásával is (b120,b125) de szintén semmi,egyszerűen nem látja dload mappát és nem indít el onnét semmilyen frissítést sem.
Ötlet....? -
marilllyo
veterán
Ha 3 gombossal újrahúzom a rendszert....akkor mi nem pucolódik amihez tisztítóscript vagy TWRP-s matatás kellhet.
Az esetleges maradványfileok pucolása érdekében lehet próbálok ilyen tisztítóscriptet. Vagy ez a TWRP recovery-vel. Van olyan menüpont amivel óvatosan kell bánni? Ami pl. a recovery-t is letöril?! Nem akarnám megtéglázni.
-
törölt tag
Nem próbálta még senki 4.4-en a Google kamera szoftvert? Kíváncsi lennék azzal mit produkál, a leírások elég biztatóak vele kapcsolatban.

-
missz
tag
válasz
CodeRed
üzenetére
Persze, en termeszetesen kikpcsoltam kozben....mindegyiknel..te nem??

De igy sem erzekeli azota egyiket sem..., de mondom, nalam lehet h en rontottam el, mert a tu tores utan sehogy nem akart a sim talca rendesen betolodni a helyere, de nagy nehezen benyomtam....lehet h ezzel vmi erintkezest osszecsesztem...., n mindegy kivancsi leszek mit mondnak mjd a t-nel... -
duvi
nagyúr
"ezt hogy kell felrakni?"
Az oldal tetején találod a Téma összefoglalót. Olvasd végig ha még nem tetted volna meg
Ebben megtalálod a szoftverfrissítés menetét is. -
akosar
tag
Sztem is tök jó, a "take me home" elég jól tud jönni idegen helyen, vagy buli után

-
-
Roland06
aktív tag
válasz
CodeRed
üzenetére
Üdv..
Azért van pozitív tapasztalat is szerviz terén..
Kb. két hete romolás közben tettem tönkre teljesen a p6-om. (Be sem lehetett kapcsolni)
Visszavittem a szolgáltatómhoz hogy gariba....+ megkérdeztem ,hogy értelmes összegèrt (ha már úgy is ott van) kicserélnék-e a leejtésből származó kihajolt fémcsíkot a telò sarkán.........
6nap múlva a kezemben volt a teló új rom+új fémcsíkkal gariba teljesen ingyen -
-
gabancs
addikt
A KitKat-ben a wifi stabil. Még nem szakadt meg egyszer sem.
-
gprspeter
senior tag
Lehet frissítésként telepíteni, hogy minden program és beállítás megmaradjon?
Ne gyaluljon le mindent? -
espista
senior tag
Sziasztok!
A WiFi probléma miatt kipróbálnám a 4.4.2-t. Tudna valaki linkelni egy B125-öt, mert a Huawei oldalán csak a 111 van fenn. -
sub71
senior tag
Sziasztok!
Van valaki, aki kipróbálta már az"Ok Google" szolgáltatást és működik rendesen? pl: válaszol az angolul feltett kérdésre, vagy megnyitja a fényképező alkalmazást, ha azt mondom neki? -
-
törölt tag
Nem igazán értem hogy a sim kártyát miért kell ki -be rakosgatni.
Én beraktam mikor megjött és majd kiveszem ha már nem kell a telefon, de közbe minek kiszedni? Te ráadásul bele is törted a tűt az azért nem nevezhető normál állapotnak, a szerviz sem biztos hogy elfogadja garanciában. -
missz
tag
válasz
CodeRed
üzenetére
Erdekes, par napja irtam, h nalam is ez van, igaz en csak 3al probaltam

Eddig arra fogtam, h mivel beletortem a tut, talan az sertette meg vhogy az erintkezest vagy mittudomen...de ezek szerint lehet nem is az..
A szervizbe, azaz a t-hez majd jovo heten viszem, kivancsi vagyok mit mondanak..
Mondjuk kulonosebben nem erdekel, miota ujabban elaludta magat ugy, h halozat se volt egesz ejjel, azota kiszerettem belole,...es nem egyszer jatszotta ek..pedig asszem ez lenne az alap, ahogy vki irta, h telefonalni lehessen rajt es h elerjenek.....na mindegy, azert beadom javittatni, utana meg nagy valiszinuseggel megy a vaterara , vigye el aki akarja, szep, meg minden...egy karc nincs rajt, de ez a halozat dolog...
-
crue
őstag
Valaki próbált már visszatérni 4.2-re erről az új bétáról? Megy simán, vagy kell a trükk, mint a B506, B507 esetében?
-
Venn
tag
válasz
gabancs
üzenetére
Szia
Szerintem a kamera beállitási lehetőségei bővültek nekem eddig voda B610 volt fent abban nem lehetett a gyári kamerában állítani az ISO-t vagy pl. Nem volt ilyan opcio, hogy lő egymás után 10 képet és a legjobbat mentheted el szóval nekem eddig pozitív a véleményem a Kit Kat csokiról
és ez még csak a kamera volt. -
Nimda
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz
CodeRed
üzenetére
Sajnos (tudtommal) nincs más lehetőséged, mivel nálunk nincs kimondott Huawei márkaszerviz. A Telemaxal szerződött le a Huawei, ezért ők vannak leginkább felkészítve a P6 hazai javítására. Annyit tehetsz, hogy beadáskor írásban rögzíted a telefon állapotát. Beleértve a külső esztétikai állapotot és ha van rajta fólia, akkor azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ezzel foglalatoskodnak most a legtöbben, mióta elérhetővé vált a béta firmware
. Az utolsó pár oldal főleg a 4.4-ről szól. Hogy kell feltenni és milyen újításokat hozott az új szoftver. (Amennyiben P7-ben is gondolkodsz, akkor nagyon olvass utána, mert nem biztos, hogy jobb választás mint egy P6
)
Feketénél is előfordul wifi eldobás.
) és nagyon stabil rendszer

Rendes volt a szervizes és megoldottuk okosan, így cserélik telefon leadás nélkül is.

Én beraktam mikor megjött és majd kiveszem ha már nem kell a telefon, de közbe minek kiszedni? Te ráadásul bele is törted a tűt az azért nem nevezhető normál állapotnak, a szerviz sem biztos hogy elfogadja garanciában.