- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
marilllyo #24820 üzenetére
Aha. Anyámé a teló, ő morog állandóan hogy nem reagál a telefon sokszor
Akkor ez ilyen szoftveres bug ennél..
Sebaj, legalább működik.Még egy apróság ami eszembe jutott.
Viber és messenger videótelefonnál ha a kamera be van kapcsolva iszonyatosan zúg/serceg a hang, másik fél nem hall semmit, és anyám is alig érti. Skype esetében ez a probléma eddig még nem jött elő. Ez ellen van valami orvosság? Ha a kamera nem megy, akkor nincs zúgás/sercegés -
torrrent
aktív tag
válasz
marilllyo #24383 üzenetére
Köszi! Nos várok egy pár napot aztán ha nem sikerül megoldani akkor ráveszem magam: full reset. Ha utána is merül akkor szervíz. Lehet én lihegtem túl, többet használtam mostanában kiderül. Egyszerűen nincs alternatívája, hogy mire cserélném ezt a gépet, mert mindben megállja a helyét mai napig. Túl sokat nézegettem a Samu G6 edget??? Picit
vele, de milyen telfonok jönnek jövőre inkább kivárok.
-
-
törölt tag
válasz
marilllyo #24357 üzenetére
Helló,
Custom ROM-os Y330-ról váltottam egy P6-ra, itt a root-on kívül csak a launchert cseréltem le Nova-ra, ill. az SMS app-et szerettem volna Handcent-re, a telefon app-et pedig Rocket Dial-re. A launcher teljesen rendben van, a Handcent félig, mert a Talk állandóan beállítja magát alapértelmezett SMS app-nek, így meguntam a harcot, és ott olvasok, Handcentben pedig írok (az ékezetes karakterek korábbi hibája miatt, van még ilyen?
Ha a Talk nem tizenakárhány karakterben küldene el egy ü betűt, akkor a Handcent is mehet a levesbe).
A Rocket Dial totál szívás volt, pedig nagyon szerettem a kimenő hívás előtti megerősítő kérdés funkcióját. Feladtam, használom a gyárit.
Az Y330-on Aqua Mail klienset használtam, jól formázhatósága miatt, most maradt a Gmail.
Eddig mind a Talk, mind a Gmail késve küldte az értesítéseit, szerintem valami energiatakarékossági okok miatt. Beállítottam a normál módot, az se segített, de éppen most, a hozzászólás írása közben lejegeltem az energiatakarékos módot (PowerSavingMode.apk), és úgy tűnik, hogy azonnal jönnek az értesítések.
Ezeken kívül a GPS-szel voltak gondjaim, egy sima, nyílt területen bármikor képes volt eldobni a jelet, de olyan példa is akadt, amikor a Bakonyban is működött. Feltettem a leírásban is ajánlott GPS Státusz-t, ezzel együtt a tegnapi 16 km-es bakonyi futást szakadás nélkül rögzítette az Endomondo, és a távolság is annyi lett, amennyinek lennie kellett.
Ennyi, szuper kis telefon ez! -
Pickit3
aktív tag
válasz
marilllyo #24322 üzenetére
A z3c-t én nem tekintem konkurenciának. Az valahol a p6 és a h6 közt van.
Én is félve váltottam 5"-ra, de abszolúte nem nagy...sőt, az 5"-os társai közül ő a legkisebb, nem okoz gondot az egykezes használat még tokban sem és zsebben is ugyanúgy elfér, mint a p6 és eszméletlen könnyű. Üzemidő itt is elég vaskos a 3100mAh aksinak köszönhetően, a felbontást HD-ra állítva 8órás kijelzőidő is kijön, de átlagba 6órát visz FullHD-n. Egyszóval erősebb prociban, képernyőben, aksiban, szoftverben, multitaskban. Benézhetnél a h6-os topikba, de csak mazsolák pattognak, hogy nem tudják rootolni vagy 15x kérdezik meg ugyanazt vagy megy a sírás a nyalóka után. Szoftveres bugokról nem szoktunk beszélgetni, mert nincs, minden jól működik 'oszt jó van.
Én nem szoktam softolni (ahogy a p6-nál volt), febr-ben felraktam a emui 3.0-át és kész, nincs fagyás, bug, lassulás és minden jó. A "sanyi"-val különösebben nincs bajom csak a méretéven, optimalizációval, ár/értékkel és a törékenységével.[link]
Értetted, hogy mi halandzsázott? Biztos szidta magát a telefon 30 soron keresztül. -
Pickit3
aktív tag
válasz
marilllyo #24315 üzenetére
Ezért erőltettem én a honor 6-ot, nem ugattam a levegőbe. Én z2-t használtam egy darabig, de annyira utáltam a sablonos szoftvert a p6 után, hogy 1hét alatt lecseréltem és sajnos a nyalóka sem segített rajta...sőt. P6 után azért vannak elvárásai az embernek (pl neked is nagyobb), de pl én a szoftver miatt maradtam a márkánál így maradt a(z akkori) csúcs azaz a honor 6. Úgy írnám le, mint a p6-ot csak az összes rossz tulajdonsága száműzve van. Szóval wifi, gps, szoftver...mind-mind tökéletesen működnek. Futási idő meg bőven 2hónap felett van és semmiféle lassulás vagy akadás nincs. No meg a játékok... szóval az összes.
Visszatérve, hogy a z3c mellett döntöttél az egy dolog, de hogy már most bajod van vele az már baj. Engem már a világból kikergetett az töltő ajtó csukogatás, dokkoló, khm... szoftver... és az összes sony-s f@sság. Sajnos idő kérdése és téged is kikerget, nem hiszem, hogy 2 évig szolgál téged. Én még most cserélném le, mert még nem veszített sokat az értékéből és váltanék bármi másra. pl: mi3, mi4, honor6(!!!), h6 plus vagy bármi másra.
Nem azt választottad amit (különösen) ajánlottam... így most már nyalhatod a savanyúságot.Ez a hívós rezgős akármi nekem nem működött p6-on. Most így h6-on nagyon örülök ám neki, nagyon tetszik, főleg, hogy a rezgőmotor intenzitását is képes állítani.
-
Gyugyu1987
tag
válasz
marilllyo #24239 üzenetére
Sajnos nekem egy hét után is gyorsan merült!!!!! Úgy, hogy nem is használtam, csak "állt" a polcon (reggel vettem le töltőről) délre már 50%-on volt. ha használtam, akkor még drasztikusabban merült. Amióta azokat kiszedtem minden jó, a gps-en kívül.
A letiltásról annyit, hogy folyamatosan jelezte a nagy fogyasztást jelző, hogy pl a google+ sok energiát fogyaszt, holott le volt tiltva, és ki is voltam jelentkezve. Ezért töröltem, mert bosszantó volt, hogy 10 percenként jelezte a fogyasztás nagyságát!!
Ha valakinek mégis volna rá ötlete, hogy hogyan lehet ezt megszüntetni, akkor többen hálásak lennénk érte!!!!!! -
5oultrain
aktív tag
válasz
marilllyo #24181 üzenetére
Használtan vettem, tehát már lehet az előző tulaj mókolt rajta valamit.
Leginkább görgetésben.
Azok az app ok amiket Xperia T -n is használtam, sokkal gördülékenyebben futottak ( gmail, chrome, a játékokat már fenteb leírtam, stb).
Szeretném megszeretni a telefont, de ezek annyira kiábrándítóak. Főleg, hogy tudom azt, hogy a fele ennyi hardware-el felszerelt Sony-m, simán vitte.Az akksiról is sok jót olvastam itt a fórumon, ebből se nagyon tapasztalok semmit. Pedig már greenify-t is megvásároltam/bekalibráltam. Egy napot alig bír.
-
Bambuszpro
tag
válasz
marilllyo #24164 üzenetére
Én személyszerint a helyedben a z3c-ra voksolnék. Windows phone-al nincs tapasztalatom de most egy z1c-ot nyúzok. Mindentéren álom a p6-hoz képest. Egy-két kisebb problémával küzködik de részemről türhető (még). Remélhetőleg ezeket abban már javították. Viszont tapasztalatból mondom ,hogy a szervíz az nem ilyen megértő mint itt. Visszadobták roszabbúl mint ahogyan leadtam.
-
AtCSI80
csendes tag
válasz
marilllyo #24145 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy tegyem vissza a B606-ot? Azzal vettem anno ami 4.2.2 Jelly Bean alapokon egy vodás rom. Szerettem volna Kitkat-ot, ki is adta a voda a B635-el de ugye az online frissítéssel mehet csak fel "hivatalosan". Akkor azt sem éri meg feltenni 3 gombossal mert az sem lesz jó??
-
AtCSI80
csendes tag
válasz
marilllyo #24143 üzenetére
Értem. Most melyik a "legjobb" rom amit ajánlani tudsz? Illetve linket nem tudsz a B635 3 gombosra mert lehet megpróbálnám mégegyszer de ezúttal nem online hanem tiszta telepítéssel. Esetleg ez okozhatja a Sporee problémámat is? Mármint, hogy nem vodás a rom rajta, bár B132vel ment.
-
Zsocy155
őstag
válasz
marilllyo #24133 üzenetére
Ha esetleg nem ismernéd: A Telemax oldalán tudod követni a telefon és képet is tesznek fel róla.
-
Zlika
aktív tag
válasz
marilllyo #24057 üzenetére
Nem tom. Nekem most valami mókolt b708 van rajta kang vip tools-al. Szó se róla merülget rendesen, de átlagos használat mellett estig kibírja. Viszont a sebesség az ennél nem placebo. Nagyon szépen hasít (szinte) soha nem akad meg egy pillanatra sem. Kijelenthetem hogy az én készülékem ennyire gyors/használható még nem volt soha.
-
arminlok
senior tag
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
marilllyo #23953 üzenetére
Kicsi visszaolvasás után, úgy hogy már tudom, mit kell nézni, érthető és látható. Ha garanciális, és külön kiemeled, hogy mi a hiba, biztos, hogy addig nyomkodják, amíg sikerül reprodukálniuk ezt a jelenséget szerintem. Elég zavaró lehet amúgy, én nehezen tudnék vele élni.
-
duvi
nagyúr
-
Thth
csendes tag
válasz
marilllyo #23908 üzenetére
én már pont b510-el küldtem be szervizbe a telefont, gond nélkül elfogadták. régebben ha valaki belenyúlt a szoftverbe, akkor ugrott a garancia. ez már szerencsére nincs, hacsak nem valami másik fejlesztőtől származóval küldöd be. hiszen ezeket a huawei adja ki. nekem az egyik 3 gombos frissítés nyírta ki a teló alaplapját, be se kapcsolt. bár ezek úgy tudom, hogy ezek a hibák az első szériákban voltak meg, az újabb alaplapokban már kijavították ezt a hibát. ettől függetlenül egyáltalán nem pozitív, hogy nagyon sok huawei telefon romlik el és kell szervizbe küldeni. ellenpélda az Y300-asom, azzal sose volt semmi gond a lassúságán kívül.
-
gabancs
addikt
válasz
marilllyo #23856 üzenetére
Nem, csak próbáltam visszaállni a B708-ról, de ez a szerencsétlen zokon vette.
Nem tudom mit tettek vele a szervizben, de a tipikus Huawei logó és hang nincs meg, helyette az android felirat van. Szóval ha eddig nem is volt egzotikus, mostanra az lett. Most annak örülök, hogy legalább működik. -
gabancs
addikt
válasz
marilllyo #23854 üzenetére
Nem igazán vágyom már erre. Tegnap majdnem haza vágtam a telefont, alig tudtam visszahozni az élők sorába. Most már marad a CM11, eldöntöttem, ahogy lehetőségem lesz rá elfelejtem ezt a telefont. Ha a Telekom kegyes lesz, akkor lecserélhetem, ha nem, akkor júniusban jár le a 21 hónap, és új telefont veszek.
A kiszemelt áldozat a Samsung A5-ös telefonja. Elegem volt az egzotikus SOC felhasználásból. Kizárólag Snapdragon jöhet szóba. -
gabancs
addikt
válasz
marilllyo #23848 üzenetére
Mind a 2 alkalommal B104-et tettek rá. Fogalmam sincs, hogy a Telekom mit barmolt el rajta, de a lehúzható kapcsolósor, gyakorlatilag eltűnt, és a navibar is elrejthető lett. Ami ugye a hivatalos verziókon nem így működik.
Akinek olyan gondja van, hogy a push üzenetek email nem jön meg, annak ajánlom, tegye fel a CM11-et. Tegnap raktam vissza, és azóta megjönnek az üzenetek. Ez a ROM se tökéletes, itt sem megy a legfrissebb térkép, a LED értesítő is hol működik, hol nem, de legalább megkapja az üzeneteket. Legalább is eddig.
Ez a telefon gyönyörű, stabil ez tény. De, hogy soha többet nem lesz Huawei termék a birtokomban az egészen biztos. Hamarabb veszek Wp telefont, mint még egyszer ilyet.
-
torrrent
aktív tag
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #23835 üzenetére
Én a P8 ra kiváncsi leszek és remélem adnak ki belőle mini változatot ahogy a pletykák szólnak. P6nál nagyobb telefont nem veszek az biztos De egyébként nálam is teszi a dolgát szépen, és még mindig rohadt jól néz ki. Mult héten meg is dícsérte valaki hogy miylen szép telefonom van pedig mostmár a 6 mm nem számít olyan extrának mint 2 éve.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
marilllyo #23835 üzenetére
Semmi baj nincs a telefonnal! A hibái ellenére amik kozismertek a fórum olvasói számára! Ez kb kis túlzással olyan mint egy nő! Vagy elfogadod a hibáival együtt és szereted annyira h megtartod /kitartasz mellette, vagy a hibái hosszútávon felorolnek és fájó szívvel ugyan de a csere mellett döntesz! (szeretem és tisztelem a nőket, a félreértések elkerülése végett) személy szerint úgy vagyok vele hogy nincs problémám a GPS és még néhány hiba ellenére sem..kiszolgal rendesen! Csak hát meguntam.. Ez a rideg valóság, vágyom az újra a másra! Kínai csodaim már voltak, vagy note 4 lesz, vagy szifon 6, mivel egyik márkával sincsen tapasztalatom.kivancsi vagyok rájuk. De a p6 marad, nem fogom eladni. Szeretem és osszessegeben elégedett vagyok, főleg h 80 valahány ezer volt havi szinten 3400 körüli torlesztovel! Júniusig van időm szetnezni!
-
zp3tike
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged