Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
Sziasztok! Megrendeltem a P6-ot,remélem nem lesznek vele problémáim és legkésöbb hétfön megkapom.
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Asphalt 8 ingyenes a playen. DE nem kompatibilis a p6-al.
Meg lehet ezt valahogyan kerülni? Kétlem, hogy a P6 ne bírná el.
-
Mike88
senior tag
válasz
icemad #16170 üzenetére
btk tiltja a függetlenítést, tudtommal Angliában a függetlenítés abszolút legális. Londonban sok telefonos üzlet hatalmas betűkkel hirdeti, hogy vállalnak függetlenítést. Szóval ha esetleg nem legális valami oknál fogva nem tudnak ellene tenni semmit sem, mert nyíltan hirdetik. Vagy nem erre gondoltál tiltás okaként?
Ami a fogyasztóvédelmet illeti, én úgy gondolom bőven elég feldobni egy "vagy cserélitek vagy fogyasztóvédelem" szöveget a szerviznek, az angolok iszonyatosan komolyan veszik az efféle kijelentést, ugyanis nagyon erős rendszer náluk a fogyasztó védelme.
-
akosxyz
senior tag
Igen,ebben igazatok van,hogy az ígérgetés a legbosszantóbb. És egyet is értek veled és Arminlokkal, mert tényleg elég furcsa, hogy ennyire letolják az egykori szemük fényét..
Isten isten engem pl kecskebas..bégetőre emlékeztet
És amúgy pont az ő kommentjei miatt írtam amit írtam. Mert én értem, hogy ő mindenáron KitKatot akar,de azért,mert az internet név nélküli és arc nélküli kommunikációt biztosít azért még nem kell ennyire ocsmányan kommentálni.
Na de én tényleg nem akartam bántani senkit meg senki véleményét támadni,csak kicsit már rossz volt nézni
-
torrrent
aktív tag
Előző teló egy Lg optimus 3D-volt. 1 év 8 hónaot vártunk onnantól, hogy bejelentették 1 héten belül lesz rá ICS odáig, hogy kijött a hivatalos verzió. Addig a majd két évig kb 11 bejelentés volt, hogy na most tényleg jön már és nem túlzok, nem viccelek. Úgyhogy Lg se áll a helyzet magaslatán.
-
marilllyo
veterán
Tényleg vicces már ez a "nincs kk ezért ez egy f@s"...
Ugyanez volt Xperia P-nél is "...hol van már a zselésbab"....szívtuk is a fogunkat miután kijött.
-
Tomacko
őstag
válasz
sisqoboy2 #16178 üzenetére
A szégyen az, hogy nem fogod fel, hogy ez egy általános szervíz aminek kb annyi köze a telefongyártóhoz, hogy leszerződött a Huawei-l is mint márkaszervíz. Lassan 3 hónapja olvassuk itt a mocskolódásod, hogy hülye gyártó..... NEM A GYÁRTÓ A TE PROBLÉMÁD, HANEM A SZERVÍZ CÉG !!! Jó lenne ha már végre megértenéd amit itt mondunk, 3x kaptad vissza a telefonodat rosszul, keresd fel az angolkákl fogyasztóvédő rendszerét végre.
Ne érts félre, abszolút átérzem a problémádat, annó én a ZTE-vel jártam úgy, hogy 2-ből 2 volt hibás. De az, hogy te egy szervízből a sajátod helyett egy függőt kapsz vissza az bizony NEM a gyártó hibája.
Sok sikert és pozitív előlre lépést kívánok a telefontól való "megszabaduláshoz" és az utódjához.
-
mati12
senior tag
-
-
balazsbence
senior tag
Olyan jo telo,hogy a monument valley névre hallgató csodaszép játék f@szán megy.noha nem egy nagy grafikai cucc,de ajánlom,escher szerű az egész
-
|AP|
veterán
válasz
akosxyz #16174 üzenetére
persze, nagyon jó telefon így is, de amit kommunikációban művelnek az tényleg nagyon gáz... nyomatják a marketing bullshitet (korábban a P6-ról, ám mióta kint van a P7 azóta csak arról), de a felhasználói véleményekre magasról tesznek. A facebook a kapcsolatról, a kommunikációról szól, de azon kívül, hogy felteszik az aktuális reklámot, ignorálják a tulajdonosok észrevételeit.
A Huaweinél nagyobb cégeknek sem esik nehezére erre külön embereket alkalmazni, akik tartják a közösségi oldalakon a kapcsolatot a userekkel, és ha sok hasznos infót nem is, de legalább a cég hivatalos álláspontját beírják. Akár naponta többször is, mert ez a munkájuk, a cegnek pedig fontos a kapcsolattartás.
Ha legalább annyit írtak volna, hogy "elnézést a csúszásért, de azon dolgozunk, hogy minél tökéletesebb rendszert kapjatok", akkor azt mondanám, hogy semmitmondó infó, de legalább válaszra méltattak. De semmi. Szándékosan semmi. Sőt, aki nagyon ugrál azt még tiltják is.Egyébként minden tiszteletem Isten Isten felhasználónak a kitartásáért. Ő nem adja fel, minden bejegyzés alatt képviselteti magát
-
arminlok
senior tag
válasz
akosxyz #16174 üzenetére
Legtöbb nagy gyárto a tavaly csucsmodelljükre már kiadtáka kitkatet pár honappal ezelött mig a huawei beigérte januárra és még nem siekrült neki szerintem bárki bármit mond tegnap volt erröl szo azért ez nem normális amit megcsináltak velünk és még kitudja meddig fogják tolni.
Természetesen igazad van a p6 nagyon jo telefon én is nagyon szeretem de egyetértek a káromlásokkal tegnap énis kicsit kiakadtam és ezzel védekeztem hogy semmibaj nem lenne ha nem jönne de az igérgetéstöl falramászok. Aztán mondtátok, hogy máshol is ez történik. Ez nyilván igy is van de nem az adott gyárto aktuális csucskészülékénél. Azért arra mindenki nagyon figyel jobban mint a huaweinél tették most.
-
akosxyz
senior tag
Megy ám a mocskolódás a Huawei facebook oldalán
Vannak páran akik KitKat nélkül használhatatlannak érzik a P6-ot :S Régi téma ez mivel régóta húzzák a KK frissítést, de aki mindig rögtön a legújabb Androidot akarja az miért nem vesz egy Nexus mobilt pl?
Ezért nekem lehet ugrani, mert persze én is várom, de azért nem mocskolom a Huaweit. Főleg nem a P6ot hiszen ez egy nagyon jó telefon.
-
arminlok
senior tag
Bog mondta, hogy a p7ben a hangszóró roszabb mint a p6ban és hát én ettöl már alapbol nem voltam elájulva mert a sony xperia x8 kb kétszer ilyen jol szolt mint a p6 de akkor milyen lehet a p7 azért az durva.
-
sisqoboy2
tag
válasz
Tomacko #16151 üzenetére
ott a pont. igen, jogos. hivatalos márkaszervíz az biztos, viszont nem tudom h kizárólag huaweit javit -e csak.
mindenesetre kéretik mindenki h drukkoljon nekem h sikerüljön a szerviz nélkül függetleníteni a telefonom és akkor a csomagot ( 1 azaz egy darab kutyától származó végterméket) fogok nekik küldeni.
természetesen ha összejön a történet akkor megosztom veletek a képeket.
Sajnos a fejükről képet nem tudok készíteni majd pedig az lenne az igazi -
sisqoboy2
tag
válasz
icemad #16170 üzenetére
nincs miért kitiltani mert ez teljesen legális dolog.
Csak akkor legális, ha a függetlenítő kódot/szolgáltatást szolgáltatótól veszed meg.
tudjátok, ma egész délután ezzel járkáltam. Egy életre megutáltam a Huawei-t.
Cég még nem szivatott meg ennyire mint ők.
most kellene visszaküldenem 4. alkalommal és még mindig nincs telefonom amit használhatnék március óta...
Senkinek sem ajánlom ezt a márkát.
Azon gondolkozom de komolyan h ha sikerül függetleníteni akkor egy darab kutyaszart fogok nekik visszaküldeni a csomagban..[ Módosította: wwhy ]
-
sisqoboy2
tag
visszajött a telefonom is harmadik alkalommal és még mindig fuggő.
most kell 4. alkalommal visszaküldenem a telefont.[ Módosította: wwhy ]
-
missz
tag
válasz
mati12 #16159 üzenetére
Nem az, a tu tort bele ugy, h vhpgy bele szorult a letort darab a rèsbe, nyilasba, ahova be kene tolni a talcat, erted? Nem lehet visszatenni a talcat, sehogy....a tu darabit sem tudom kiszedni, nem is latszik, csak elzarja az utat
Kepen latszik, ennyi, nem megy be, ahogy probalgattam, be is szorult, raadasul ferden mint latszik -
missz
tag
Na megjartam, kivettem a simet mert kellett vmire a kartya, a tű beletörött, de ugy h ki se tudom szedni, a nyilasban benn maradt gondolom vhol...., a tàlcàt vissza se lehett tenni, gondolom a benn ragadt tű darabtol...hogy bassameg aza......
Nem is en lennèk komolyan....
Ezt szervizbe is hogy vigyem?
Ha vkinek kell, mondjon egy àrat, fuggetlen t-s, hibatlan keszulek, amit persze reszletre vettem, kvajo...meg van 6 honapom..., alairok ha kell letiltas ellenit, de igy en a sim karit se tudom visszatenni...ergo hasznalni sem...
Ja egy feher telo, nem pupos, nem valt le a fèm sehol....!! -
racerx
őstag
Valahogy át lehet helyezni/ és ott is kezelje a belső memóriáról a thumbnails cache-t a SD-re? Mert elég szép helyet elfoglal nálam.
-
duvi
nagyúr
válasz
Tompie #16150 üzenetére
Szerintem két oka is lehet. A G6-ban található Snapdragon 400 már nem mai gyerek, épp ezért olcsóbban beszerezhető és elég a kategóriájában. Ez már kevés lenne P6/7-be. Az erősebb snapik már jóval drágábbak, ami rontaná a költséghatékonyságot. A másik ok a presztízs lehet. Meg kell mutatni a világnak, hogy ők is tudnak saját procit fejleszteni a zászlóshajóikba
-
Tomacko
őstag
válasz
sisqoboy2 #16134 üzenetére
A szervíz angolkák földjén ahova küldöd, viszed a telefont az spec Huawei szervíz, vagy foglakoznak más márkákkal is ? Mert akkor azt ajánlom, hogy vegyél olyan márkájú telefont amit nem ez a cég szervizel, ugyanis ha ez nem spec Huawei szervíz akkor nem a Huawei tehet a szervíz kálváriádról, hanem a szervíz maga. Ergo ha a Huawei utódja egy olyan telefon lesz amit ugyanez a szervíz fog "javítani" ugyanígy fosz avval is járni.....
Remélhetőleg értetted mire céloztam, és nem esel bele a vásárlók csapdájába többet.
Tomi
-
Tompie
őstag
Az mivel magyarázható, hogy a középkategóriás G6-ba tudnak tenni Qualcomm procit, ha feljebb lépünk kategóriát, P6, P7 ide meg nem?
-
Tomacko
őstag
válasz
arminlok #16122 üzenetére
Hidd El Tomnak amit ír, sok márkával talákoztam már én is, és mindegyiknél ment ennyire a csúsztatás, mindig elcsúsztak a frissítések, hibajavítások stb. Nálunk most annyi az előny, hogy nagyon kevés és nagyon apró hibák vannak csak amiket orvosolni kell. Anno a ZTE telefonomnál más volt a helyzet, ott a javításokat vártuk de nagyon, mert volt bőven mit javítani. A xiaomi-t nem ismerem, de a többi trendi márkáról meg az informatika szakmában jártas barátaimomtól tudom, hogy ott is mindig tologatják a fr4issítés időpontokat, Sony, Motorola, Samsung, nem trendi de a ZTE ezekkel saját tapasztalatom is ez.
-
-
missz
tag
válasz
Ballama91 #16135 üzenetére
Nekem 10 ora utan mèg 82%on szokott lenni
, na jo, nem is logok a mobilneten, de ahogy latom nyomod a hangoutst, meg ott a chrome, sztem ezek a google appok alapbol lehuzzak, en nem bizom bennuk...
Nalam a hngouts egyebkent olyat csinal, ha nagy ritkan azon kuldok mmst, h a kep kuldese alatt megszakitja a mobilnetet, majd par perc mulva vissza jon....igy sokszor percek kellenek mire egyaltalan atkuldi...Masik: az miert van, h ha jo sokaig nem nyulok a telohoz, pl reggeli elso kezbevetelnel latom, h semmi halozat nincs, mikor kioldom a zarat, akkor jon gyors vissza...?? Ennyire azert ne aludjon el, es tobbszor eszre vette mar
Mas is irta asszem. -
Nimda
addikt
Én is emlékszem a badára, nagy hévvel cseréltem le az akkori ace-met, egy wave-re, mert a tesztek meggyőzőek voltak.Aztán idővel rá kellett jönnöm, hogy hiba volt, csupán a telefon akkori ereje kárpótolt egy kicsit.Később lecseréltem egy sonyra, ahol meg az ics-el voltak a gondok, szintén nagy igérgetések árán, de kaptunk egy bugos rendszert.A megváltást az s2 jelentette számomra, de az akkor már kifutó típus volt.Szó szerint szarrá lehetett romolni és hatalmas tere van még mindíg.
Gabancsnak van igaza, nem biztos, hogy olyan stabil rendszert kapunk, mint a mostani.
A p7 meg akkoriban lett volna nagy dobás, mikor a p6 megjelent.Ma már valóban csak középkategória.A böngésző lagg csak egy dolog, a gyári szutykot le lehet cserélni, de a p6-é sem smoothabb.Az emui 2.3 viszont adja magát. -
gabancs
addikt
Most nem azért, de ha megnéztétek a P7 adást (MA!TV), akkor láthattátok, hogy nem igazán adott sok új dolgot a KitKat. Vannak a lebegő ablakok, aztán sok szolgáltatást egy ikon alá rendezték. A Me Widgetet szét lehet szedni.
Hát én ettől nem dobtam egy hátast. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy lehet benne sok-sok hiba is. Nem biztos, hogy ezt a majdnem tökéletes stabil rendszert érdemes lesz lecserélni, csak azért, hogy a menüben azt írja ki, hogy 4.4.
A P7-el még böngészni sem lehet, akad mint az állat. Lehet, hogy pont ilyenek miatt húzódik a kiadás. -
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #16126 üzenetére
Ahogy TomWexX kolléga is említette. A Huawei még sehol sincs a Samsunghoz képest frissítés dolgában! Rengeteg bada felhasználót vertek át anno
Egy db nyomorult frissítést kaptunk két év alatt, az is bugos volt mint állat. Ezután egy laza csuklómozdulattal kukázták a rendszett a sok felhasználóval egyetemben! Ezt nehéz lesz űberelni bármelyik gyártónak is. Volt Sony telóm is. Ők se jobbak a Huaweinél frissítés terén
Szóval ne hergeld magad fölöslegesen egy frissítés miatt!
-
balazsbence
senior tag
Samut én is betenném a sorba,főleg, hogy ezzel a telóval tényleg nincs baj.Mert ha laggolna, fagyna, vagy bármi olyan baja lenne, amit a kk javítana, akkor oké.De itt a kk az csak egy kicsi pluszt ad véleményem szerint.
-
ritmokrisz
csendes tag
Engem nem zavar mikor jön a frissítés rá 1-2 hónap ide vagy oda .A lényeg a teló működik ,szép és még sokáig hibamentes legyen.A P7 anyira nem fogott meg mint ez akkoriban mindennapi használatra a mostani rommal is tökéletes.
-
TomWexX
addikt
válasz
arminlok #16122 üzenetére
Az előbb kicsit hülyén fogalmaztam, de gondolom ráértettétek.
Tehát a nexus és a xiaomi a kivétel.
Ennél nagyobb szintű hazudozást csinált a samsung, ráadásul a saját op. rendszerével (bada), ebben szerintem duvi kolléga is egyetért, a sony pedig kb ilyen szinten vezette félre a felhasználókat az SXP-vel. Úgyhogy nem a Huawei az ördög maga. -
-
TomWexX
addikt
válasz
arminlok #16119 üzenetére
A nexus-on (google) kívül nem tudok más gyártót mondani aki nem ugyanezt tenné.
Volt samsungom, ugyanez volt. Volt Sony-m, ugyanez volt. Van huawei-em, ugyanez van. Ígérgetnek hónapról hónapra.Hallomásból tudom hogy a htc, az lg, és még sorolhatnám tovább, mind ugyanezt csinálja. (kivétel egyelőre a xiaomi)
Én már ez miatt nem idegeskedek... -
akosxyz
senior tag
-
icemad
nagyúr
válasz
Anfänger #16110 üzenetére
Játékra azért nem jó, mert spec. processzor van benne. Amelyik játék nincs erre optimalizálva az laggolhat, grafikai/megjelenítési hibák lehetnek, szövegek nem jelennek meg, stb. Itt elsősorban a nagyon csúcs grafikás játékokról van szó. Amit én teszteltem, és gond nélkül futott: imperium galactica 2, Alien vs Predator. A többi játékom meg egy zte bladen is jól fut. Viszont többen is eladták már a p6-ot azért, mert nem ment rajta xy játék.
GPS-el nekem semmi gondom nincs, ahogy a wifivel sem!
A 2 giga meg elég mindenre, 4 hete nem indítottam újra, és még most sem akad. Volt olyan androidos telóm, amit naponta kellett újraindítani.Viszont itt a fórumban néhány tulaj írt anyaghibákról is, főleg a fehér telefonoknál fordulhat elő.
Ha használtan akarod megvenni, akkor a telefonra még van garancia, minden esetben. Ha a tulaj azt mondja, hogy nincs, akkor ott valami nem kóser... -
Oldman2
nagyúr
-
Anfänger
őstag
válasz
icemad #16108 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Játékra miért nem jó? Lagol?
És még annyi,hogy a navi megfelelöen müködik vagy hibázik,úgy értem mindig a megfelelö poziciót mutatja,vagy ugrál ide-oda?
(#16109) jegenye77! Ennyi pénzért nem tudom,hogy van-e olyan,ami 2 GB -rammal rendelkezik.
Sony xperia z2 - ben ,na meg már jó pár telóban vannak 3 GB-os modellek. -
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Kicsit sok már a szemét a telómon, szeretnék egy gyári beállítások visszaállítását csinálni. Rootolt tmobilos szoft van rajta. Kell előtte unrootot csinálni? Vagy superuser frissítéseket leszedni?
-
icemad
nagyúr
Le bizony!!! És nem is a telefon a ludas. Én egy ingyenesen használható windowsos programnál futottam bele. Utána engem is molesztált ez a mobogenny... Nem tudom milyen birka találta ki, de arra nagyon jó volt, hogy beszarasson. Azóta vírusírtó is van a telóimon. Én ellenőrizném a frissen telepített programokat a pc-n.
-
Jason
tag
válasz
alexander12 #14560 üzenetére
Szia! Neked az SMS-eket ékezetesen szinkronizálja a Gmail-be? Nekem az ékezetes karaktereket egy az egyben kihagyja és így nem is tudom használni... Van valami ötleted/ötletetek, hogy lehetne megoldanom ezt a problémát? Köszi előre is!
Most látom, hogy nem Samsung topicban vagyok, én egy S3-at használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest