-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
válasz
Zsocy155 #25486 üzenetére
Igen, e szerint próbálkozom:
"CWM telepítése
Installer verzió
1. Telepítsd fel a telefonra TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t
2. Indítsd el, nyomj az Instal recovery-re, majd adj neki ROOT jogot!
3. Végül nyomj a Reboot into recovery-re, így a telefon újraindul és belép a CWM menüjébe."Na nekem nem lép be a CWM menübe és ha be is lépek a recovery-be akkor is a Android recovery fogad.
-
Pizzu
aktív tag
válasz
Zsocy155 #25410 üzenetére
kíváncsi vagyok ébreszt e....
volt a mai napom, megbarátkozni a gondolattal, hogy röpke kapcsolatom volt a márkával
egész nap egy samsung montéval közlekedtem amit 2009-ben vettem
az 5 egységből 1 ment le nap alatt
döbbenet egy 7 éves készüléktőlnekem az új akkuval is nehézkes megszoknom ezt a napi töltögetést
ami 24 órát bírt nálam teljesen feltöltve, ha spóroltam 36 óra kijött
jó lenyeltem veszek vagyis vettem power bankotNéha elfelejtette hogy telefon és nekem dolgozik és meg meg fagyott
néha ránéztem és adjam meg a pint (ez másnál is volt olvastam)
jó ezt is lenyeltemA gyári szilikon tok a töltő csatlakozót eltartja és ha megmoccanok az ágyban néha kimoccant
jó "elmegy"ha ezt újonnan vettem volna száz x ezer forintért hááát nagyon csalódott lennék
Holnap beviszem valami guruhoz és kérek árat a javításra
ha sok akkor alkatrésznek eladomnagyon szomorú vagyok
ebből a pénzből vehettem volna mást
főleg hogy most még egyszer veszek... -
icemad
nagyúr
válasz
Zsocy155 #25388 üzenetére
Nálam már csak amolyan "negyed" telóként van. Csináltam fr-t, beállítottam az egyszerű üzemmódot és ennyi. Mondhatjuk, hogy mára a p6 tölti be nálunk a vezetékes telefon szerepét. De s6 edge után kézbevenni... érezni a sebességbeli eltérést. Viszont az én szememben a p6 a mai napig sokkal szebb az s6 edge-nél! És ez nagy szó.
-
kemotox
addikt
-
Tomacko
senior tag
válasz
Zsocy155 #25296 üzenetére
Nálunk is így van ez.
Én sajnos tavaly január végén fent hagytam az autó tetején.... megsértődött és elhagyott ez miatt
Az asszonyé viszont több mint 2 éves már és nem csak működésre hibátlan, de küllemre se lehet rá egy rossz szót szólni, a sokat szidott szálcsiszolt borítás is jó rajta körbe oldalt is és a hátulján is karc mentes, nem púpos, nem áll el, nem engedte el a ragasztás sehol. Hja és mindezt úgy, hogy ipari környezetben van használva nála is, mindösszesen a hozzá kapott gyári tokot használja hozzá meg valami noname fólia fityeg rajta mindig
Nála meg ráadásul hardcore használatnak van kitéve, mert ha a lányom tabletje valamiért lemerült mindig
akkor naná, hogy az asszony telefonján lóg ő is, pedig opció lehetne számára az én asusom is station-l, de valamiért nem
Szóval kapja a telefon az áldást de mégsem panaszkodnak rá
....és én sem tettem soha a bő egy év alatt míg el nem hagyott
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsocy155 #24645 üzenetére
És végre. Hála a linkednek, itthon leszedtem, rápakoltam sd-re, 3 gombos indítás, és már pakolja is fel.. 1 nap felesleges szenvedés volt. na meg titeket bosszantottam
Ezer hálámAzért itt maradok köztetek, mindamellett hogy a teló vasárnap, vagy leghamarabb péntek este kerül anyámhoz
Csak egy kis infókérés: a 3.0-ás Emui vagy minek hívják, mivel jobb (akár főzőtt romként is)? -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsocy155 #24640 üzenetére
Onnan szedem, de xarakodik a megaupload.
tehát, felteszem az sd-re a dload mappát. teló kikapcs, majd a 3 gombot egyszerre nyomva elindítom a dolgot. betölti a "recovery-t". írja a kisebb szöveget és a nagy FAIL szót is. és ennyi. tudok lépkedni a kék szöveges részen, de semmi több.
-
crok
nagyúr
válasz
Zsocy155 #24620 üzenetére
Egy kérdés: gépről a telefon SD kártyájára hogy kerül a cumó? PC - usb kábel - telefon és felmásolod vagy SD olvasó és PC és felmásolod? Ha a második akkor az SD-t mire formáztad? Ugye nem NTFS? A kép alapján azt látom hogy nem tudja mount-olni a kártyát.. a telefonban a kártyát tudod tallózni? Mert ha nem akkor lehet hogy nem FAT32 hanem mondjuk NTFS-re van formázva és azt nem ismeri a telefon.. ötlet..
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsocy155 #24600 üzenetére
Roottal lehet ezeket a gyárikat feltenni vagy fel SD-re és mehet a buli? Huawei rootolása, romolása még ismeretlen, de maga a művelet nem. Valami 3 gombos folyamatokat olvasok, de az összefoglalóban nem találok erről leírást..
Melyik a legjobb, ami tényleg úgy megy ahogy az kell? (Igaz ennél a B510nél még nem tapasztaltam hibát, egyedül a melegedés zavaró, meg a fényerő csökkentés) -
b_alazs
tag
-
m.adri1
csendes tag
válasz
Zsocy155 #24521 üzenetére
És a gyári visszaállítást ettől függetlenül megcsináltad ugye?
Alapvetően az a problémám (nem röhögni
), hogy vettem egy kábeles selfiebotot a nyaralásra és sehogy sem tudom beállítani, hogy érzékelje a nyomógombot, pedig más telefonon hibátlanul működik
Gondoltam egy frissítés megoldja a problémát, de nem történt változás.
-
nemlehet
őstag
válasz
Zsocy155 #24246 üzenetére
A voda üzletben elhajtották, hogy csak 1 év a gari utána ők nem tudnak segíteni. Persze az összes szolgáltató rohadék és próbálnak minden kötelesség alól kibújni, úgyhogy lehet csak verni kell egy kicsit az asztalt.
Amúgy igen 3 gombossal lett felrakva, full wipe. Sajnos a telemaxról családon belül is van negatív tapasztalat (konkrétan be nem kapcsoló telót berepedt kijelzővel kaptunk vissza, hogy semmi baja) és nem szeretnék mégegyszer lila fejjel üvölteni velük, úgyhogy nem igazán bízok bennük főleg egy unibody telefonnál amit amúgy is nehezebb javítani.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Zsocy155 #24193 üzenetére
Hali, én sem tapasztaltam nagy különbségeket romok alatt.
B606-al vettem a telót. (vodás rom)
Azóta volt b510 és 512. És most b635 ( ami szintén vodás)Viszont egyvalami feltűnt. Amikor nem vodás rom volt fent, akkor a teló bizonyos időközönként a : remote service has stopped felirattal zaklatott. Szóval valami eltérés tuti hogy van...
-
gabancs
addikt
válasz
Zsocy155 #24155 üzenetére
Nyilván nem tudjuk. A külsőt, most felejtsük el, mert az csak egy skin. Hogy belül mi változott, azt csak a google programozói tudják. De attól, hogy valaki egy JB kernelt hasonlóvá tesz egy stock KK ROM-hoz, az még mindig csak hasonlít rá, és sose lesz KK.
Nyilván történtek optimalizálások a JB-hez képest, pl. memória használat, amit ugye a JB kernellel nem igazán tud lemásolni. És még sok apróság, bug fix-ek......Ugye a replika Ferrari sem lesz sose Ferrari, még ha megszólalásig úgy is néz ki.
-
AtCSI80
csendes tag
válasz
Zsocy155 #24141 üzenetére
Hali! Miben különbözik a B520 a B635-től mert azt olvastam, hogy ungyanaz a kettő. De gondolom a vodafone csak belepiszkált valamit amitől különbözik. Értelmetlen lenne két ugyanolyan romot kiadni különböző neveken. A B635höz tudnál linket adni, mert találtam én is de kb. egy nap mire letölti, addig nem fogom a gépet járatni. Mindegy, hogy egy vodás telóra mit teszek fel? Mármint, hogy van e működésbeli különbség egy vodás és egy gyári rom között?
-
arminlok
senior tag
válasz
Zsocy155 #22897 üzenetére
Persze, hogy lehet rossz az én telefonom egyedül de én ezt nem hiszem. Főleg, hogy azért nem vagyok egyedül. XDA-t is ha megnézed a fele kommnent erről szól hogy melegszik merül vagy ha ez nem is akkor lassabb mint a JB. Csak lehet hogy te nem veszed észre mert mondjuk nem játszol vagy ilyesmi. De tényleg addig nem mondok semmit amig nem látok egy másik p6ot kitkattel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest