- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #21217 üzenetére
Én sem vagyok egy nagy játékos de azt gondolom ezek már közel sem CSAK telefonok, és ha valahol unaloműzésül mégis jól jönne egy jó játék akkor legyen arra is alkalmas, a jó játék alatt a valóban jó játékokat értem, ezek általában a P6-on már nem futnak jól. Szerintem a P6 vékonysága már elég, ha most ennél még fél milliméterrel vékonyabb egy másik, hááát nem tudom hogy az szebb is attól?
-
torrrent
aktív tag
válasz
jegenye77 #21217 üzenetére
Én nekem is lehet, hogy a p7 lesz a következő, csak az a baj, hogy nekem már nagy egy kicsit 4,7 a nyerő még pont kézre áll. Pont tegnap nézegette bizergáltam t-nél a hetet, hát nagyobb. Egy biztos 7mm felett nem adom nem lesz vastagabb telóm. Egyenlőre úgy érzem nincsen a piacon olyan telefon ami többet tudna amire nekem kell. Nem játszom rajta illetve ha fél évente egyszer paper plane 3 nyomkodom azt viszi. Minden másra tökéletes éles szép kijelző, gyors net, jó fényképező. Mai középkategóriás telók többségében még indig csak 1 GB ram van akkor mit is akarnék?
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #21200 üzenetére
Azért a túlzott vékonyság bizonyos határon túl már nem biztos hogy jót tesz. Az rendben van hogy design verseny is van a gyártók között de a túl zsúfolt háznak és az egyre jobban miniatürizált alkatrészeknek hátránya is van, mondjuk a rosszabb hőelvezetés miatti melegedés, stb. A P6 vékonysága még ok de már itt is tapasztalni hogy amint egy kicsit is deformálódik az aksi már feszegeti a házat.
-
-
TomWexX
addikt
válasz
jegenye77 #20569 üzenetére
Jobb esetben elqródott a battery stats, rosszabb esetben besz@rt az aksi.
Teljesen feltöltött állapotban törölni kéne a battery stats-t, majd megnézni hogy produkálja-e még a hibát. Esetleg egy rom újrahúzást is megpróbálhatsz. Ha mindig csinálja ezt a hibát, akkor sanszos hogy aksit kell cserélni. -
-
-
racerx
őstag
-
arminlok
senior tag
válasz
jegenye77 #19144 üzenetére
Ja erre énis valami frappáns választ kerestem.
Az azért viszonylag hátrány ha a zenéidet nem lehet lejátszani
De ha másik lejátszoval jo akkor nem nagy gond
racerx twrp-vel wipeoltál? És ha igen akkor az összefoglaloban lévövel? És minden egyes lehetöséget wipe-oltál? Bocsi a sok kérdésért ha már felteszem akkor én is azt akaorm hogy jo legyen.
-
safiane
csendes tag
válasz
jegenye77 #18916 üzenetére
Nem vagyok heavy-user. Telefonálok, e-mail-t töltök le, játszok rajta, persze nem megy egész nap a wifi meg a szinkronizálás, mert akkor persze hogy lemerül estére. A leghosszabb üzemidő 6 nap volt.
Elhiheted, hogy be voltam sz@rva mikor a KK-t ráraktam és 16 óra átlag -az én átlagom - használat mellett lemerült.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #18799 üzenetére
Hááát azért nehéz elképzelni hogy így szétszedett, (szétfeszegetett) telefont összelehet úgy rakni hogy az nem fog meglátszani. Mindent műanyag pajszerrel fel kifeszegetni. Lássuk be ezek "egyszer " használatos illetve egy életű telefonok. "Használd ameddig megy ha már nem műkszik dobd a kukába és vegyél másikat" Hol van már az idő mikor a boltban aksicsere egy mozdulattal vissza a háta és mehetett a műsor tovább.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #18564 üzenetére
Nem hülyeség ez valóban így van, aki pl sosem kapcsolja ki a telefont vagy csak nagyon ritkán jóval kevesebbszer szembesül a lassú kapcsolódással. Én gyakran kapcsolom ki és volt is vele gondom, még a keresés sem indult el néha, a gyári visszaállítás segített, a programfelfutás közben akadt valami valamivel.
-
icemad
nagyúr
válasz
jegenye77 #18510 üzenetére
Erről a gravityboxról nem csinálnál egy rövid összefoglalót? Mit mivel hogyan érdemes módosítani? Gyanítom, hogy nem csak engem érdekelne.
(Én Lightning launcherrel cseréltem le a teljes menüt, zárképernyőt, stb. de a navibárt és az értesítési sávot az nem tudja buzerálni...)
-
duvi
nagyúr
válasz
jegenye77 #18422 üzenetére
Abszolúte egyetértek. Az eddigiek alapján nem véletlen, hogy a németeknél nem engedték kiadni
Gyanítom, hogy mi vagyunk a kisebbség. A legtöbb tulaj nem foglalkozik a fórumokkal, csak nyomja az OK gombot frissítéskor(alapesetben ez lenne a normális reakció). Ezek után csúnyán vissza fog esni, a nehezen kivívott reputációja a Huaweinek.
(#18423) szori
Gratula az új P6-hoz! Örülök, hogy jól végződött a szerviz kalandod.
Mellé még egy Boldog Szülinapot is kívánok! -
torrrent
aktív tag
válasz
jegenye77 #17383 üzenetére
Nekem egy Sony Ericsson ázott el egyszer a medencébe éjjeli fürdés volt az úszodába. A medence szélére raktam. Valaki hívott és rezgőn volt "belerezgett", vándorolt a medencébe amíg úsztam. Kb 3-4 percet tölthetett vízbe a hívás számítása alapján. Hajszárítozás és 2 nap pihentetés után bekapcsoltam. Tökéletesen működött 3 hónapig aztán egyszer csak nem kapcsolt be. Szervízes csóka: eláztattad gari ugrott.
-
duvi
nagyúr
válasz
jegenye77 #17345 üzenetére
Ez elég érdekes bug, ha valóban időpont függő
Pár napig teszteld, hogy valóban minden nap ugyan akkor kezd el szórakozni a wifi. Más eszközzel nincs problémád ugyan ebben az időszakban?
(#17363) Roland06
Én is azt javasolnám, amit TomWexX kolléga. Szedd szét minél gyorsabban és be vele a rizsbe! Az oxidáció elég sunyi dolog tud lenni. Először minden jónak tűnik, aztán az idő múlásával sorban jelentkeznek a problémák. Szép lassan elkezd oxidálódni belül és kontakthibák garmadája lehet belőle. Ezért fontos a minél gyorsabb kiszárítás. Ha van ismerős vagy kapcsolat, akkor még az ultrahangos tisztítás is segíthet. Ha nincs, akkor marad a rizs. -
Roland06
aktív tag
válasz
jegenye77 #17361 üzenetére
Hát AZ!
Gondolhatod mikor ülök a vízben és odanyúlok a zsebemhez és érzem a telót ............
Már voltam telót nézni ,érdeklődni a szolgáltatómnál (biztos voltam a halálában) de nem sok sikerrel. Októberben járna le a törlesztése (1év) és még egy év hűségidő!!!!!!!! Eléggé
Ez mind kb 12-13óra között történt és most meg fórumozgatás közben összeraktam és ment....-nem hittem benn azért is próbáltam meg de mikor bekapcsolt akkor azért volt egy kis reménysugár -
duvi
nagyúr
válasz
jegenye77 #17249 üzenetére
Tudom, nem sok kedved van hozzá, de tedd vissza a KK-ot és nézd meg, hogy azzal mit csinál a wifi. Ha rendbe jön, akkor kezdhetünk bízni a KK szoftverben. Ha nem, akkor sajnos az igazolódik be, hogy minél többet romolunk, annál instabilabbá válik a rendszer. (mivel nem lehet teljesen resetelni a telót)
(#17248) isti215
Te döntésed. Kérdeztél és válaszoltunk... -
|AP|
veterán
válasz
jegenye77 #17211 üzenetére
nem vagyok benne biztos, de valószínűleg így van. Abból gondolom, hogy nekem a B107 óta egyetlen frissítést sem jelzett.
szerk: hát igen, ha így folytatódik nem kell nézegetnem, hogy mikor jön, mert nem jön
Ez kezd egyre kínosabb lenni a Huawei-nek. A P6-tal akartak betörni a prémium gyártók közé, de ezt így elkúrták... nem kicsit. Ettől függetlenül szeretem a telefont -
icemad
nagyúr
válasz
jegenye77 #17015 üzenetére
Root kell az sd kártya eléréshez 4.4 alatt. Pár napja már kérdeztem én is, hogy ez okoz e bármilyen problémát, de nem válaszolt senki. Itt egy cikk róla. Részemről itt el is bukott a 4.4 telepítése, ha ezen nem változtatnak, akkor maradok 4.2-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest