Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kharchy
tag
Hát b132 alól nem megy sem a recoverys sem a hely frissítés :S Valakinek ötlet esetleg?
-
BartShadow
csendes tag
Arra van esetleg lehetőség, hogy B104re felrakjam a KK romot, esetleg utána B104re visszatérjek?
-
arminlok
senior tag
Csak b125el megy mert ezt arra frissiti nem akarok hülyeséget modnani meg azts e hogy téglázd a telefonod lehet inkább megkéne várni amig csinálnak belöle egy rendes romot amit simán háomgombossal fel lehet flashelni. De szerintem ez igy müködni fog ha felteszed a b125öt utána ráteszed az sd kártyra ezt a zipet és üres dload mappával háromgombossal elinditod a telefont mintha factory resetet csinálnál és ott van egy opcio hogy install from sd card vagy valami ilyesmi és felteszed az update.zip-et.
-
gabancs
addikt
Bemásolom az "update.zip" állományt az SD kártyára, és nyomok neki egy helyi frissítést?
És nagy gond, ha nem a B125 van fent, hanem a B114? -
akosar
tag
A felrakashoz kell B125? Mert mar en sem vagom
-
gabancs
addikt
Szóval, hogy is kell feltenni ezt a KitKat verziót?
-
jana87
tag
Sziasztok!
Fülessel nagyon halk a telefon (teljesen gyári minden). Erre valami megoldást tudtok javasolni?
Köszi -
Kharchy
tag
Mondjuk mindenképpen pozitív, hogy ez már b510-es mivel akkor valszeg tényleg megkapjuk tizedikén az emui 2.0 verziót.
Más: Tapasztaltatok olyat, hogy, ha a beépített hangszórón megy a zene, akkor pár másodperc után iszonyatosan lehalkul még max hangerőnél is? B132 romnál jelentkezett.
-
gabancs
addikt
Tehát ez nem egy teljes ROM, hanem egy update?
-
gabancs
addikt
Jól értettem? Ha nincs fent a B125 akkor nem lehet feltenni? Ez baromság hiszen hivatalosan még mindig a B111 van csak.
-
arminlok
senior tag
XDA-ra már feltöltötték a kitkatet[link]
-
kisdk
csendes tag
Szia!
Megnéztem és valóban gyárilag független a készülék.
APN beállításokat állítottam be elsőnek mikor láttam hogy szakadozik a hálózat, szóval nem azzal van a probléma. Ma a suliban szinte alig ment el a hálózat, viszont itthon nagyon gyakran. Másik készüléknél a családnál ugyanúgy telenor szolgáltatónál viszont nincs gond. (Ahogy nálam sem volt ugyanezzel a kártyával az előző telefonomnál.) -
sisqoboy2
tag
válasz
borist #16550 üzenetére
jogos. valamelyik nexus kamera appot probáltam anno b125 vagy b111el és annál nem akadozott a felvétel. de most b132ön probálma mindegyiknél darabos a felvétel. igazábol a frame szerintem kevesebb mint 25 és ezért látjuk szaggatottnak. érdekes... felettébb érdekes...
hmm, mégse azt mondja az mx player hogy a frame rate 29.91... franc se érti...
-
einhorn87
csendes tag
Kiváncsi leszek amúgy milyen,az írta az újdonságok felsorolásánál hogy az Emotion UI 1.6-ot a 2.3 váltja!!!
-
einhorn87
csendes tag
Sziasztok!jelentkeztem Kitkat tesztelőnek és ma felajánlotta a frissítést
hamarosan jelentkezem hogy mik a jelentősebb változások akit érdekel!!amúgy a verziószám B510 lett
-
sisqoboy2
tag
válasz
borist #16544 üzenetére
termeszetesen ez is huawei szoftver hiba. töltsd le a google camera appját, az nem csak folyamatosan fokuszál videozás közben, hanem akadásmentes full hdt nyomat.
Na skacok, megjött az én kis Klick extra gombom. hamarosan élménybeszámolo és teszt. 90%os elégedettséget ért el nálam de már most pár ora után elnyerte az ajánlott minősítést.
termék info link: [link]marilllyo: én is kezdem azt hinni hogy a sok sok ujraflesselése a szoftvernek okozza a wifi dobálást. nálam uj alaplappal nem jelentkezik de nem is flesseltem csak egyszer a rendszert...
-
duvi
nagyúr
válasz
csodacsoki #16537 üzenetére
A FHD video szaggatás nem újkeletű probléma. Elég ha csak rákeresel a fórumban és ezt találod A lényeget úgy tudnám összefoglalni az eddigi tapasztalatok alapján, hogy nem ajánlott az 1080P használata! Ezen kívül kiemelném Nimda kolléga megjegyzését: "Nem szabad 1080p-ben felvenni, szigorúan csak 720p kikapcsolt stabilizátorral és lehetőleg a belső (nand chip) tárhelyre.Jóval gyorsabb mint egy sd kártya.Utólag ha szükséges, a felvételt át lehet másolni az sd-re." Hozzáteszem, hogy egyes szoftver verziók között vannak jelentős különbségek a szaggatással kapcsolatban.
-
duvi
nagyúr
Szia!
A Vodás készüléked valószínűleg gyárilag független. Ezzel módszerrel leellenőrizheted tutira: beírod a szervíz kódot *#*#2846579#*#*, ezután project menü>3. network setting>1.sim card lock state query
itt azt kell írnia,hogy sim lock deactive, hogyha valóban fügetlen. Ellenkező esetben nem működne a Telenoros kártyáddal. A hálózati problémádat valószínűleg az okozza, hogy nem állítottad be megfelelően az APN funkciókat. ITT megtalálod a részletes APN beállításokat a Telenorhoz. -
kisdk
csendes tag
Sziasztok!
3 napja vettem egy ismerőstől egy Vodafone függő Hauwei Ascend P6-ot, Mobilhálózat --> Mobilszolgáltatóknál átállítottuk Telenorra, beraktuk a Telenoros SIM-kártyát, kérte a PIN-kódot, működik vele úgy ahogy. Ez alatt azt értem, hogy nyitott tereken működik vele a net többnyire, de bent (házban) szinte használhatatlan, folyamatosan ledoba hálózatról majd újracsatlakozik, ezt így folyamatosan csinálja. Az előző készülékemet a telenornál vásároltam és nagyon ritkán volt ilyen problémám, hogy nem volt hálózat. Haverom azt mondta hogy a Vodafone-os kártyával nem volt ilyen probléma a P6-al.
Szerintetek mi lehet a gond?ui: Most akkor a telefon független ha nem kért hálózati kódot mikor belekerült a Telenoros SIM-kártya?
-
csodacsoki
tag
Senkinél nem fordult még elő FullHD video rögzítésnél akadás? Nem tudjátok mi lehet az oka?
-
arminlok
senior tag
válasz
Tompie #16526 üzenetére
Hát ez milyen hülye kérdés már ne haragudjál meg
Nem tudom én farmerben szoktam járni lehet hogy ha atomerömüben dolgozol és olyan felszerelésed van az lejjebb már leárnyékolja az antennát de egyébként ilyennel nem fogsz találkozni hogy a zsebedbe beszorulnak a jelek
(lehet hogy valamit nagyon félreértettem)
-
Tompie
őstag
Azt akarom kérdezni, hogy ha nadrágzsebbe fejjel lefelé teszem a telefont úgy is működik rendesen a mobikhálózat?
Csak mert ugye ahogy a telefon alján van a jack bemenet úgy nem lenne már kényelmes a zsebben, fejjel lefelé meg kilógatnám a jackdugót -
SityiSXT
őstag
válasz
Tompie #16517 üzenetére
November elejen vettem feheret, semmi baja sincs, tokeletesen egyben van - igaz, ilyen tokban van.
KitKat: en felrakom, ahogy kijon!
#16526: Nalam mukodik ugyanilyen helyzetben.
-
mati12
senior tag
válasz
marilllyo #16521 üzenetére
Ez lehet,hogy csak valmi placebo hatás nálad...
Amúgy elég vicces ez az egész. Midenki várta és lázongott a KK érkezése miatt most meg,hogy itt van az ajtóban már inkább várnának és egyenlőre nem is kérnének belőle.
Természetesen ezt nem személyeskedésnek szánom,mindenki maga dönti el mit csinál a készülékével csak hát nem vagyunk egyformák,érdekes dolog az emberi természet. -
csodacsoki
tag
Sziasztok!
Mostanában el kezdett akadni a FullHD videofelvétel, ennek lehet az az oka, hogy csak 6-700MB szabad hely maradt a belsö tárhelyen? Most rendeltem hozzá egy Class 10-es microSDHC-t, remélem ez megoldja a problémát. -
mati12
senior tag
Én modjuk ezt nem értem... Jön a hivatalos KK rom felrakom használom,ha nem tetszik akkor meg vissza rakom a régit.... Ennyi.
Ha árasztanák a fejlesztők a romokat erre a készülékre is én akár naponta cserélgetném őket de lehet,hogy napjában többször is. -
törölt tag
válasz
Tompie #16513 üzenetére
Az igénybevételtől nem púposodhat egy akkumulátor az a dolga hogy energiát szolgáltasson. Két dolog miatt púposodhat, vagy gyári hibás vagy már az élettartama végén jár. Nyilván akiknél mostanában jelentkezett ez a probléma gyári hibáról lehet szó, az öregedéshez még fiatalok a telefonok.
-
marilllyo
veterán
válasz
Tomacko #16512 üzenetére
Jó én biztos vagyok benne, hogy itt rengeteg múlik az optimalizálatlan programokon is. Utána hiába rakunk vissza 8-cal korábbi softot, ha pl. a f*s fb messengernek is update-ről update-re nagyob erőforrásigénye van.
(#16513) Tompie: "Volt akinek púposodott". Kb ennyit tudunk róla.
-
Tomacko
őstag
válasz
marilllyo #16507 üzenetére
Xperia S JB frissítése pedig egy teljesen jól használható sikeres történet lett. Nem mondom, hogy nincsenek hibái esetlegesen, de nem jellemző. A launchert meg hagyjuk, hogy melyik telefonon mennyire szaggat stb, szinte egyiknél se tökéletes a saját, de ezeket meg kb 5 perc lecserélni.
"Szóval én szépen megvárom míg elmondjátok a véleményeteket a KK-ról és csak utána fogom felrakni "
Evvel én is így teszek majd
-
mpeter94
tag
Értem,köszönöm a választ.
-
marilllyo
veterán
Yapp. Bár ő a "hívni tudjak róla" kategóriába tartozik. Egy fb messenger van még feldobva neki. Szóval nem nyüstöli nagyon. Mások az igények....de az tuti, hogy nem panaszkodik.
Ettől függetlenül igazat adok. Sony frissítéseivel kell várni egy picit és olvasgatni a véleményeket róla. Tesóm Xperia Go-jára felraktuk a JB-t. Na onnantól a készülék gyakorlatilag használhatatlan lett. Nekem Xperia P-nél detto. Az alapvető funkciók (telefonálás) is döcögve mentek.
Szóval én szépen megvárom míg elmondjátok a véleményeteket a KK-ról és csak utána fogom felrakni
-
mpeter94
tag
Hello!
Az lehetséges,hogy a vodafone-os P6-om szerviz után független lett? Elég sok cuccot cseréltek ki benne, az IMEI száma is megváltozott.
-
akosar
tag
A fenti termékkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Nagyon gagyi? Káros lehet használni?
-
törölt tag
Igen így van, és azért vannak előnyei ezen kívül is a cserélhetőségnek pl a púposodó akkumulátor okozta károk nagy része megelőzhető lenne. Sajnos a P6-tal nem tehetjük meg hogy lekapjuk időnként a hátlapot ellenőrizzük nincs e gond ha van akkor gyors csere és kész. Majd csak a deformálódó házon vesszük észre hogy baj van az aksival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest