Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
válasz
James67 #14797 üzenetére
Teljesen, 8 hónapja van meg és kifogástalan. Sőt design jövőbe mutat. Nekem se wifi eldobás, se fagyás, se akksi hírtelen lemrülés ne jelntkezett. Én biztos, hogy ezt választanám P6. Francnak kell egy szappantartó. Viszont ha játszani akarsz sokat akkor S4, vagy Xbox P6 mellé. Nekem most meg lenne a lehetőségem, hogy telót váltsak akár Gfelx, vagy S5, de nekem nek kellenek, mert ilyen vékony és szép telóm még sosem volt (számomra megbízható is. Nagy durranásnak kell ahoz leennie, hogy leváltsam.
-
freemanone
addikt
válasz
freezespider #14774 üzenetére
" Ja, és a customot csak bemásoltam a kártyán a gyökérbe :/ "
EZT a filet a /data könyvtárba kell másolni!!! Méghozzá abba, ahol található még dalvik-cache, cust és data könyvtár is.
Majd ha ez megvan, akkor a GYÁRI recovery-be kell belépni és ott csinálni egy factory resetet.
-
James67
aktív tag
Úgy néz ki, hogy lenne lehetőségem telefon cserére. Az egyik verzió a P6, a másik az S4. Melyiket válasszam, mennyire vagytok megelégedve a P6-al?
-
duvi
nagyúr
válasz
ViolavLight #14794 üzenetére
A 4.4-es KitKat romot tetted fel, amiről nem írtak túl bíztató dolgokat... Addig nem fogsz tudni régebbi romra visszaállni, amíg a linkelt koreai oldalon található szoftvert fel nem teszed. Nálam gond nélkül elindul a letöltés.
-
icemad
nagyúr
válasz
ViolavLight #14794 üzenetére
Igazából nem tudom, mert én nem szoktam szoftvert frissíteni a p6-ot. (Nekem atomstabil.) Az viszont biztos, hogy javítható, mert a recovery még bejön. Itt a fórumban a 14078-as hozzászólás környékén volt ilyen problémáról szó, onnan érdemes visszaolvasni.
TomWexX: Igazad van, figyelmetlen voltam.
-
ViolavLight
csendes tag
válasz
icemad #14791 üzenetére
Bocsánat, annyit elfelejtettem, hogy más pl 111-es rommal is próbáltam és ugyanez.
Köszönöm icemad a segítséget, de nem tudom mit tegyek.
A link megnyitása után egy koreai oldal jön be próbáltam letölteni amit ott ajánl, de nem sikerült.
Bocs ha amatőr vagyok.Mittegyek?
köszi.
light -
TomWexX
addikt
válasz
ViolavLight #14790 üzenetére
Téma összefoglaló Kitkat résznél van erre egy link. Többet én sem tudok segíteni.
(#14791) icemad: Benne van.
-
icemad
nagyúr
válasz
ViolavLight #14790 üzenetére
Itt a link.
Szerintem ez is mehetne az összefoglalóba...
-
ViolavLight
csendes tag
Szaisztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a Huawei P6-omat szerettem volna frissíteni, ahogy le lett írva a dload mappát másoltam a helyére, hangerő +- és bekapcs gomb nyomására végig is futott a kis sárga kiírások. majd újraindult a telefon. Működik is de ez a firmware nem az igazi P6-U06_EmotionUI_2.0_V100R001C17B506-ot raktam fel.
Egy-kéd dolog nem működik rajta ezért szerettem volna rátenni a B132-est.
Viszont ugyanígy megcsinálok mindent és amikor a kis sárga felírások mennem kiírja hogy fail. mégpedig az elején "Huawei SD card update fail". A robot meg elfekszik és kap egy piros háromszöget felkiáltójellel.És a régi op rendszer jön vissza.
Kérem segítségeteket,
Mellékeltem képet a hibaüzenetrőlKöszönöm.
Viktor. -
duvi
nagyúr
válasz
monroe8609 #14785 üzenetére
ITT találsz dload mappás romokat. Bár nem a mappa a lényeg, mert azt te is létre tudod hozni. A mappában lévő UPDATE.APP a firmware. A mappa csak a helyes elérési út miatt kell.
-
mark8622
csendes tag
Szia hozz letre egy dload mappat esetleg probald meg megformazni az sd kartyat ha az sem segit az xda-n flasheld fel(ujra ) a stock recoveryt
de az xda- forumon a B125 rom azthiszem a zipen belul dload-os
-
monroe8609
aktív tag
srácok tudna vki olyan linket adni ami dload mappát is ad a letöltéssel? nem tudom miért irja ki a system recovery h sd card fail..
-
-
duvi
nagyúr
válasz
bubuka80 #14779 üzenetére
-Nekem T függő és "csak" B104-es van fent. Én azt tanácsolnám, hogy ha nincs különösebb bajod a jelenlegi szoftverrel (az egy wifit leszámítva), akkor inkább hagyd a frissítést (ez csak az én személyes véleményem). Az elmúlt hónapok során arra a következtetésre jutottam, hogy a kiszivárgott Huawei romok nem hoznak/tak érdemi változásokat a telefonunk életébe
Viszont van akinek rosszabb lett, az előzőleg stabil rendszere (americanidiot)
-Sajnos nincs tuti tipp a wifi vs. router párosra. Ha a munkahelyi routered sem 100%-os, akkor próbáld meg a fent említett TP-Link -WR1043ND routert. Eddigi infóink alapján, ezzel még senkinek nem volt problémája. Az lenne az igazi, ha ki tudnád próbálni valahol vásárlás előtt, egy huzamosabb teszt erejéig.
-Illetve arra kérem a tisztelt fórumlakókat, hogy segítsenek bubuka80-nak, és jelezzétek ide a fórumra, ha bárkinek is rossz tapasztalata lenne a TP-Link -WR1043ND router vs. P6 párossal kapcsolatban! Ezzel megelőzendő egy csomó bosszúság és fölöslegesen kidobott pénz, bubuka80 számára.
-
geotom
tag
válasz
freemanone #14721 üzenetére
Nos csak rootoltam és akkormegtaláltam a ccustom.bin-t aztán megcsináltam amit irtál és végül minden jó lett !!!
Mindenkinek köszönöm a segitséget!
Üdv Tomi -
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14778 üzenetére
Próbáltad már ugyis h nem volt fent recovery amit irtál? Nekem még nem volt fent másik recovery csak a gyári ezért nem tudom h mit kéne nyomni.
-
bubuka80
tag
Köszönöm a segítséget, rászánom magam és beruházok egybe, mert most is ledobott.
Nektek bugyuta kérdés lesz, nekem b107 van fent T-s (bár független), én nem kapok frissítést? Írtátok mostanában hogy volt valami frissítés, de nekem semmi
Azért durva és elbizonytalanít, hogy a munkahelyi router-rel nekem mindig jó és még 2 fórumtársnak, ugyanez a típus 1-nél mindig megszakad és 2-nél néha szakad meg. Mintha nem is router típus függő lenne ez a probléma.
-
monroe8609
aktív tag
Na most akkor a cwm ből hogyan is lépek be a twrp be??
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14774 üzenetére
Esetleg ha felteszed valamelyik recoveryt az összefoglalóbol.
-
duvi
nagyúr
válasz
bubuka80 #14770 üzenetére
Tudod, hogy milyen router van a munkahelyeden? Ezen kívül talán nyújt némi segítséget a router táblázatunk, amit saját tapasztalatok alapján állítottunk össze (veled együtt). Ez alapján különösen ajánlott típus a TP-Link -WR1043ND.
-
freezespider
tag
válasz
arminlok #14759 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a türelmeteket!
Úgy csináltam, hogy a telefonban lévő total -lal megcsináltam az átnevezést!
Először a hw -t dt -re, majd a normal -t hu- ra.Előtte a gépen a toltal lal megcsináltam a customot, majd átneveztem.
Amikor a három gombossal újraindítom, akkor failt ír ki!
Ja, és a customot csak bemásoltam a kártyán a gyökérbe :/
-
icemad
nagyúr
válasz
#73499136 #14743 üzenetére
A nagyon gyors akkumerülés jelenleg általános probléma, több androidos telefonnál, típustól/romtól függetlenül. A google nagyobb volumenű fejlesztésbe kezdett az androidos programjainál. Ezért sok google program beakad, és nem engedi alvó állapotba a telót. (félhivatalos álláspont szerint frissítéseket keres minden google program a háttérben, kilőhetetlenül, még akkor is, ha nincs aktív adatkapcsolat.)
Jelenleg az egyetlen megoldás, ha letiltod az összes olyan google alkalmazást, amit nem használsz. Pl.: Google zene, könyvek, hangouts, keresés, youtube, stb. Nálam csak a play áruház és a gmail maradt, így a probléma megoldódott. Amint lesz változás ezügyben, azonnal szólok, addig csak ez a megoldás jöhet szóba.Amikor letilt valaki egy programot, akkor a telepített frissítések is eltávolításra kerülnek. Valaki kérdezte, hogy nem e elég csak a frissítéseket eltávolítani, én úgy vettem észre, hogy nem. Muszáj letiltani sajnos.
Az persze megint más kérdés, hogy ezzel kapcsolatban a google miért nem bír kiadni egy nyamvadt közleményt, hogy x hónap y napjáig gondok lehetnek...
Szerk.: Még annyit hozzátennék, hogy ez nem a p6 hibája...
-
bubuka80
tag
válasz
Mike88 #14762 üzenetére
Konkrétan ezt használom és figyeltem, amit írtál és sosem dobtam ki. Nálam pont nem funkcionált és folyamatosan megszakadt a wifi kapcsolatom valamelyik nap (Skype-on beszéltem) és nagyon dühítő volt.
Ez a telefon nagyon szép, tökéletesen teszi a dolgát, de ez a wifi dolog valahogyan megoldódhatna már, de ahogyan a T-ben is javasolták nekem erre a problémára, lehet hogy routert cserélek majd. A munkahelyivel érdekes módon sosincs ilyen probléma. -
arminlok
senior tag
válasz
freemanone #14766 üzenetére
Ja hogy ilyen egyszerű akkor reméljük sikeresen végrehajtotta freezespider a feladatokat.
-
Roland06
aktív tag
Üdv.!
3. napja használom a MIUI romot (nem rossz) de az akkuhasználat nagyon gáz . Most csak úgy "használható", hogy jegeltem a google alkalmazásokat meg minden google dolgot a telon, így nem merül olyan drasztikusan viszont nem működik a play. Ötlet valakinek? -
Mike88
senior tag
válasz
bubuka80 #14753 üzenetére
Ti meg mit használtok??? Milyen triál verziós akármit? Én ezt linkeltem, ez ingyenes. "This program is free software"
Azt is leírtam, hogy háttérben futó programok közül ne "dobjátok ki", szóval ha ott zárnátok a nyitva maradt programokat, törölnétek előzményeket, akkor ne takarításra bökjetek, hanem egyenként dobáljátok ki a wifi fixer kivételével, ellenkező esetben hiába fut látszólag a háttérben, ugyanúgy dobálni fog.------------------
Mindenkitől kérdezném, aki használja a navigációs bar eltüntetését, az miben ad többet mint egy a száz közül akármelyik hide bar alkalmazás? Szóval mi értelme van mókolni vele (OK, nem egy bonyolult művelet), mint egy egyszerű alkalmazást letölteni (miután rootoltam a készüléket)? Komolyan kérdezem mert lehet ad valami plusz érzést, lehet sokkal kényelmesebb csak én nem tudok róla. Pl. hide bottom bar teljesen eltünteti a a navibart és az információs sávot egyaránt, beállítható hová kell bökni ahhoz, hogy navigációs gombok megjelenjenek "kis ikonok" formájában ill. ugyaninnen visszahozható a navigációs és információ sáv. Én ezt használom miniPC-ken, de P6-on jobban bevált a fullscreen! aminél a sarokban átlátszó ikonok formájában megmaradnak a navigombok, s ezek méretét is lehet állítani. -
Uuser
tag
válasz
TomWexX #14737 üzenetére
Köszi az infót.
Az a bajom csak a Xiaomi Markettel, hogy sok esetben nem indul el a letöltés. Néhány téma gond nélkül lejön, néhánynál ( általában persze azoknál ami igazán tetszene ) pedig egy darabig megjelenik a letöltési ikon, aztán egy idő után kiírja hogy a letöltés nem sikerült. Letöltő sávra kattintva vannak ugye beállítási lehetőségek az adatkorlátra vonatkozóan, vagy hogy csak Wifi kapcsolattal töltsön, de hiába állítgatom át. Többszöri újraindítás sem segített. Másnak nincs ilyen gondja ? Mi lehet a baj ? -
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14758 üzenetére
Ja tudom csak mégegyszer gondotlam azért rákérdezek. Egyenlőre próbáld meg azt h bemész a total commanderen belül és módositod ezeket "/cust/hw/normal " errre -> "/cust/dt/hu "Majd kikapcsolod a telefont és a három gombot egyszerre nyomva tartod (dload mappába ne legyen semmi) csinálsz egy factory resetet. Ha igyse jó akkor még elküldhetné valakia custom.bin-t mivel foggalmam sincs hogy olyat h kell létrehozni.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14752 üzenetére
A mobilodra telepited a a total commandert belépsz majd a fájlrendszer gyökerében belépsz a data mappába és megnézed h ottvan e a custom.bin fájl.
-
bubuka80
tag
"Vasárnap lejár a wifi fix próbaideje is. Eddigi tökéletesen teszi a dolgát, tehát az a minimális proléma is megszűnt, ami volt."
Nálam már lejárt a próbaidő, de sajnálattal konstatáltam, hogy a probléma nem oldódott meg. Nem gyakori, mert kb. 1 héten egy nap (de akkor többször, akár 2 percenként is ledobál), de akkor a wifi fixer sem segít és nekem nem is csatlakozott vissza, manuálisan oldottam meg. Egyszer még így sem tudtam megoldani, ezen egy újraindítás segített csak. Szóval nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. -
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14750 üzenetére
Total commander
-
freezespider
tag
válasz
freemanone #14749 üzenetére
Köszike, csak nem tudom, hogy kell!
A Terminál Emulátorral? -
freemanone
addikt
válasz
freezespider #14738 üzenetére
A B132-es rom a baj. Én nem próbáltam azt a romot soha, úgyhogy rom visszarakással nem tudok segíteni. Vásárlás után felkerült a B122, amiből kihoztam amit csak lehet és azóta teszi a dolgát szépen. Szerintem nincs értelme nagyon romolgatni. Jelenleg gyári vagy MIUI ami normálisan működik is. A többit pedig saját magam is el tudom érni moddolásokkal. Hűde hatalmas eltérések nincsenek a romok között, majd talán... még mindíg bízok benne, bár egyre kevésbé, a KK hoz egy kis változást.
Amit esetleg kipróbálhatnál, hogy csinálsz egy custom.bin filet a /data alá, sima szövegfile legyen amibe beleírod, hogy "dt/hu" idézőjelek nélkül. Valamint a /cust mappában átnevezed a "hw" könyvtárat "dt"-re, majd ebben a könyvtárban a "normal"-t "hu"-ra. Ezután 3 gombos restart és factory reset.
Valamint meg is írhatnád, hogy sikerült-e. Egyáltalán nem biztos, hogy működni fog, de bajt nem fog csinálni. -
v1kt0hr
tag
üdv, valaki tud küldeni egy linket valami olyan topicba hogy milyen telot vegyek ennyi meg ennyiért? :S keresővel nem sikerült találjak
-
arminlok
senior tag
Sikerült már valakinek zárképernyőre widgetet tenni?
-
törölt tag
Hát emberek, érdekes dolog ez az akkumulátor merülés probléma, nálam eddig nem volt vele gond de mától lett. Feltöltöttem 100%-ra de ahogy lehúztam a töltőről 15-20 másodperc alatt 8%-ot merült, mint ha egy idő visszaszámláló lenne úgy pörögtek lefele a százalékok, semmi nem volt futtatva, nem töltöttem rám semmit sem , minden az eredeti állapotában van rajta.Most úgy tűnik ha folyamatosan használnám 1-2 óra alatt nullára merülne.
-
ctibor
senior tag
válasz
gabancs #14732 üzenetére
Köszi, ismerem ezt a telefont. De tényleg jót akarok venni! A nejemnek a szülinapjára. Most egy Alcatel OT-997D telefonja van, de az már betegeskedik.
A másik, amiért nem jó a Doogee, hogy túl nagy. Nem szeretne a mostaninál lényegesen nagyobbat, a Doogee pedig majdnem 14 centi hosszú.
-
mati12
senior tag
Én azért itt a kínai telfonoknál kiváncsi lennék a támogatottságra.... Sirunk rivunk itt a P6 esetében is ezeknék akkor mi lenne...?
-
freezespider
tag
válasz
freemanone #14661 üzenetére
Most tudtam csak foglalkozni a leírtakkal.
Én root -tal próbáltam, de akkor is not found -ot ír ki!
Nem tudod mi lehet a hiba?
Meg azt is szeretném kérdezni, hogy ha már a 132 -es van a telón lehet feltenni helyette pl. a 125 -öt?
Mert próbáltam, de hibát ír ki. -
wwhy
veterán
Kínai telefonok topikja.. A kínai telefonos témát ott kellene boncolgatni.
-
racerx
őstag
-
jegenye77
addikt
Találtam egy jó kis tokot a telóhoz!
[link] -
ctibor
senior tag
Sziasztok,
most készülök külföldről megrendelni egy két kártyás P6S telefont.
Van már ilyen valakinek a topic látogatók közül? Ha igen, kérnek szépen pár lényegi tapasztalatot!
Köszi előre is.
-
racerx
őstag
Én is visszaraktam a gyári backupot (ill. frissítettem a 132-re), mert nekem sincs sok időm állítgatni, próbálgatni, meg egy csomó apróság nem úgy működött, zavart benne (tárcsázó, normális naptár, widget, jelzőled, időjárás app (ami a záróképernyőn is megy) érdekesen működött(ill. nem működött), képernyőzár nekem lassú volt, egy picit lomhább minden. Persze ezek nagy része csak megszokást igényelne, meg lenne rá app is, de én amennyire lehet a 3rd party appokat el akarom kerülni (hisz akkor mirefel a gyári rendszer...).
Majd tényleg ha sok időm lesz, meg kurvára unatkozom akkor játszadozom vele, de a gyári eddig 95% ban kielégít, úgyhogy sok ingerenciám nincs egyenlőreDe elhiszem hogy szebb meg jobban testreszabható (még jóhogy !
), de én úgy vagyok vele , h 1x beállítom a telót, azt utánna nem variálom, mittomlén a statusbart, a lockscreent, a hátteret.
Ha lenne nyitott bl, lenne normálisan portolt cm, miui (új kernel stb) akkor valószínűleg használhatóbb romok is készülnének (meg nagyobb esély lenne a hibákat javítani, megoldani), de így sajna a romolás erre a telóra csak félmegoldások tárháza.
De ismétlem, hálisten erre a telóran nem is igen van szükség, mert a gyári is nagyjából jól (kitűnően) működikLegalábbis az előző HTC hez képest, meg asszony S3 minijéhez, , meg öcsém Xperiájához..
Mondjuk azé' a Huawei sw politikája is megérne egy misét a romokkal kapcsolatban, picit vicces,hogy ilyen meg olyan kiszivárgott romok vannak, hivatalosan (a Huawei oldalán!!) meg a 111 a legújabb. Kitkat meg...
Bár ha jól olvastam a KK on, nem lehet a külső SD-re telepíteni/használni programokat alapból (vagy vmi ilyesmi..), úgyhogy pl. a kedvenc hárombetűs navi kíváncsi vagyok hogy fog menni...?? Root valszeg megoldja majd, de akkor is!! -
Uuser
tag
MIUI ikon pack telepítéshez szeretnék egy kis segítséget kérni.
Fórumról letöltött ikon pack-ot szeretnék telepíteni, de hiába importálom az SD-ről, nem engedi alkalmazni mert "nem a Marketről származik". Hogyan lehetne ezt megkerülni ? Valahogy csak lehet ha a fórumon fent vannak ezek a pack-ok és nem kevesen le is töltötték. -
igali
tag
válasz
TomWexX #14724 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült megtalálnom a ROOT jogosultság beállítást.
Sajnos igazad lett, mert bizony össze is omlott a rendszer. Ezzel a MUI-val tuti nem kompatibilis a Signed_116.zip.
Mivel nagyon kevés a szabadidőm, így sajnos nem tudok kísérletezgetni, ismerkedni a MIUI-val, ezért inkább vissza felrakom a B132-es ROM-ot.
Talán majd egyszer, valamikor, újra megpróbálom, ha majd fogok tudni élni is, és lesz időm... -
Gbi82
tag
Sziasztok! Úgy gondoltam szüliapom alkalmával meglepem magam egy P6-ossal. Végre visszaigazolták a megrendelésemet 3 hét után, remélem jövő héten meg is érkezik a készülék.
Tavaly nyáron tapiztam meg élőben először és már akkor ledöbbenve forgattam a kezemben.
Az Ericcson R320s készülékem óta nem éreztem ilyen wow effektust ,az pedig már nem ma volt.
Eddig nem nagyon foglalkoztatott a telefon ipar, mindíg is a low end vonalon mozogtam, jelenleg is egy Samsung Galaxy Gio-t nyúzok.
Elég sok kritikát olvastam a készülékről itt a fórumon, kiváncsi leszek nekem mekkora szerencsém lesz -
TomWexX
addikt
válasz
gabancs #14723 üzenetére
Hova lett az 5.-ös pont?
Persze, jó ötlet a tisztító script rom telepítés előtt.Igali: Van egy olyan ikon hogy "engedélyek". Ott tudod engedélyezni a root-ot.
Vigyázz ezzel az SD kártyára telepítéssel, mert miui-n nincs tesztelve és korántsem biztos hogy kompatibilis vele. -
gabancs
addikt
válasz
TomWexX #14353 üzenetére
Én a TWRP recovery-t javaslom, annak telepítése is ott van a téma összefoglalóban.
Majd utána:
1. Wipe data
2. Wipe cache
3. Wipe dalvik
4. Wipe system6. Flash MIUI
Szerinted mennyire jó ötlet így telepíteni a gyári ROM-ot? Tehát a tisztító lépésig a MIUI ROM telepítését követni, ezután nem a Miui-t feltenni, hanem 3 gombos telepítéssel a gyári ROM-ot telepíteni?
-
-
igali
tag
válasz
TomWexX #14715 üzenetére
A CWM működik (igen, köszönöm
a sok hangerő le gombbal), de ezután hiába raktam fel a a TWRP Recovery-t, a hangerő fel sok nyomkodása ellenére sem töltötte be, így CWM-ban raktam fel a (3.11.22 multilang+gapps) MIUI romot. Viszont azt tapasztaltam, hogy a belső tárhelyre akar telepíteni, és nem látok olyan opciót, hogy alapba az SD kártyára telepítsen. Gondolom ehhez kell a Signed_116.zip, amit CWM-ban kell telepíteni. Úgy vettem észre, hogy elfelejtődött a CWM, ezért ismét telepítettem az APK-t, de mikor azon belül installálnám a Recovery-t, akkor kiabál, hogy root jog kell. Úgy tudom a MIUI rom alapba rootolt, de sehol sem látom, hogy hol lehet engedélyezni.
Kérlek segítsetek! (Bocs, ha fárasztó dolgokkal kérlek meg titeket, de még sosem használtam MIUI romot, ez nekem még teljesen új). -
TomWexX
addikt
A nyitott bootloaderes kínai B118, vagy 120.Ezeket nekünk nagyon nem ajánlott felrakni, mert kivégzi a telót. Telepítsd simán az apk-s CWM-ből, legutóbb én is onnan raktam fel a miui-t és gond nélkül megy.
Egyébként nem hosszan nyomni, hanem nyomogatni kell. Az összefoglalóban gyönyörűen le van írva. -
igali
tag
válasz
TomWexX #14712 üzenetére
Mit értesz nyitott bootloader-nek?
Már a TouchRecoveryLoader.zip-et is átmásoltam az SD kártyára, és telepítettem, de a helyzet változatlan.
Amikor újra indítom a telót, akkor csak a hangerő le vagy csak a hangerő fel gombot kell hosszan tartani? Vagy nektek hogyan jön be a Recovery? -
geotom
tag
válasz
freemanone #14663 üzenetére
Bocs tegnap el kellett mennem! Tehát a find parancs lefutott és sehol nem találta a custom.bin-t.
Akkor most mi a teendő? Nem akartam addig rootolni, amíg nem látom, hogy mit kellene csinálnom!
Egyébként a telóm T-s függő és a b104 volt rajta, majd én tettem rá a b111-et végül a b132-t.
Minden nagyon szép és jó, csak hiányoznak az értesítőn a kapcsolók. Vissza szeretném óket kapni :-)
Üdv Tomi -
igali
tag
Igen olvastam a leírását. 132-es ROM van fent, EROOT-al rootoltam, azaz a SuperUser app feltelepült. Ezután a TouchRecoveryInstaller-t felraktam, elindítottam, SuperUserrel örökre engedélyeztem a root jogot, Install Recovery, majd Rebbot into Recovery. Ezután kiválasztottam a TWRP_R02.zip fájlt (később a TWRP_Recovery_R03.1 is kiválasztottam), telefon újraindít, de a hangerő fel funkció (és a hangerő le sem) működik, simán belép a 132-es rendszerbe, azaz nem recovery módba!
-
missz
tag
válasz
gabancs #14700 üzenetére
Baràtnőm vett a napokban egy SP-t, hozta, h àllítsam be neki, rakjam rà ami kellhet, stb mert neki mèg nem volt okos eddig..., ràtettem pàr alap dolgot, tënyleg semmi extràt..., fèl óra alatt hàromszor fagyott le
...
Tènyleg szèp, meg minden...., a P6om mióta megvan, egyszer sem(!) fagyott le -
duvi
nagyúr
válasz
gabancs #14700 üzenetére
Csatlakozom
Ötödik hónapja használom a gyári T-s rommal és maximálisan elégedett vagyok a P6-al. Akadás vagy fagyás, ismeretlen fogalom, mióta megvan a teló. Vasárnap lejár a wifi fix próbaideje is. Eddigi tökéletesen teszi a dolgát, tehát az a minimális proléma is megszűnt, ami volt. Ha romot cserélek valaha, akkor az is csak MIUI lehet. KitKat akkor se érdekel már, ha holnap hivatalosan kiadnák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest