- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
kemotox #25380 üzenetére
Szia.
Én anno a CM11-l használtam, maximális megelégedéssel, mivel minden harver elem jó volt a telóban. Az asszonyé a mai napig megvan, ő talán B124-l vagy 125-l használja. Nála talán annyi, hogy így lassan 3 évesen kicsit halkabb lett. Szóval én merem ajánlani a CM11-t. Ha rákeresel a fórumban akkor fogsz találni tapasztalati eredményeket és minden egyéb mást is amire szükséged lehet, pl telepítési leírást stb. De ezek ott vannak hozzá amúgy is XDA-n
-
seria
tag
válasz
kemotox #24866 üzenetére
A visszahívós példa erős volt de köztudott, hogy nagyon sok p6-nak elválik a kijelzője és ezt tudják is és mégis másra fogják rá.
Elküldtem ezen már túl vagyok. Ők csak a szervízre hivatkoznak akik az idegen anyag miatt nem javítják. Nem szedtem szét, nem dobtam vizbe, nem vágtam földhöz, fólia és a tok is mindig rajta volt. Szóval vigyáztam rá.
Egy "nagynak" nevezett gyártónak illene komolyabb ügyfélszolgálati rendszert is fentartani akik válaszolnak is a levelekre illetve a telefonhívásokra. Lesz@rják aki panasszal veszi fel velük a kapcsolatot.
Innentől kezdve a fogyasztóvédelem jön. -
-
Tomacko
senior tag
válasz
kemotox #24407 üzenetére
Nekem is jó volt a Wifi CM11-n. Viszont nekem nem igazán akadt egyéb problémám sem vele. A telefonnal egyetlen bajom az volt, hogy miután 60-n befordultam egy kanyarba lerepült a tetőről....., mert én barom állat oda raktam le míg levettem és bedobtam a kabátomat a hátsóülésre
Naná, hogy magamat is kiröhögtem utánna, mint ahogy ezen baromság miatt megtettem ezt jópár ismerősnél is
-
kemotox
addikt
-
icemad
nagyúr
válasz
kemotox #18864 üzenetére
Lightning launcher Extreme az alap launcher. Ezzel majdnem mindent lelehet cserélni, zárképernyőt, appdrawert, stb. De abszolút kezdőknek nem ajánlom. Youtubeon van hozzá sok videó.
Ezen kívül nem is használtam mást, csak 2 időjárás widgetet, meg egy élő háttérképet. Az ilyen szöveges dolgokhoz meg nem kell még iconpack sem. -
-
djbelo
senior tag
válasz
kemotox #18731 üzenetére
Így van teljesen egyet értek veled!!
Nem is értem mi a bajotok a telóval?! Egy frissítés miatt? Nem jó a készülék? Azt? Vissza kell tenni a JB! Én is nagyon vártam a KK, de ez van,attól még, szeretem nagyon a p6-ot! Szeptemberbe lesz 1 éve,hogy megvan,s semmi bajom nincs vele! Volt már pár androidos telóm,de ilyen amihez szinte hozzá sem kell nyúlni még soha! Emlékszem mikor a Sony P-re is kiadtak szoftverfrissítést ugyan így jártunk, mint most mi a KK-tel, tele volt hibával! Akinek annyira a KK-kel, vegyen új telót (esetleg P7)
Mindenesetre én a Huawei helyébe biztos nem adtam volna ki a P6-ra ezt a (béta) KK. /valamit ki kellett adniuk ha már beetetek minket./
El kell választani a két dolgot! A P6 nagyon is jó teló,csak nem a KK-val hanem JB-vel! Ennyi!
-
mrgold
tag
válasz
kemotox #14041 üzenetére
Teljesen igazad. Valamiképpen úgyis testre szabható. A rátelepített programoknál teljesen mindegy, hogy mi a keretrendszer. Sántít a hasonlat, de pld. az XP hány évig jó volt...
Ha teszi a dolgát, külsőre is tetszik... lehet, hogy a KitKat sem fog tetszeni mindenkinek, sőt biztos. -
jegenye77
addikt
válasz
kemotox #14041 üzenetére
+1
Engem se érdekel milyen verzió csak jól működjön mindene főleg amire használom.
És ha nem lesz rá egyáltalán KK engem az se érdekel.Nekem tökéletes így is.
Illetve majdnem de ez nem biztos,hogy a teló hibája.
Mostanában a mobilnet szokott megszakadni.Van,hogy azt csinálja,hogy fél percig tökéletes és utána fél percig megszakad.És ezt eljátssza fél napon át aztán egyszer csak minden ok.Mindegy,hogy hol vagyok és jel is van normális.
Nem értem mi lehet vele -
freemanone
addikt
válasz
kemotox #14020 üzenetére
Kivárok KK-ra, ha nincs frissebb kernel tovább is állok abban a pillanatban.
Az hogy Ti nem veszitek észre, hogy böngészés közben is melegszik, az a ti bajotok. Nyúzza az akkut ha kell ha nem. Mondjuk tokkal együtt nehezen észrevehető, ez igaz. Nem hirtelen felindulásból írtam. Melegszik és nem csak az enyém. Különböző FW-ekkel is melegszik.
Igazából mindegy is, mert nem várok tőletek semmilyen megoldást erre, a gyártótól várom, hogy adjon ki egy natív droidot friss kernellel.
Ha ezt vásárlás előtt tudom, akkor tuti nem ezt a készüléket választom, de akkor ebbe az infóba nem futottam bele, pedig közel 1,5hónapig dilemmáztam, hogy mit is vegyek. -
gabancs
addikt
válasz
kemotox #12260 üzenetére
Na, hogy még cifrázzam. Miután megvettem a telefont, talán? a B107 volt rajta. Én ezt egyből frissítettem a hivatalos B111-re. És soha nem dobta el a wi-fi-t. Utána kipróbáltam az összes elérhető kiszivárgott verziót. Ezek se dobálták sose. Amikor eljutottam a B125-ig, minden f@sza volt, kivéve, hogy a Bluetooth fülesemmel nem tudtam zenét hallgatni, mert mindig meg-meg szakadt. Na ekkor akartam visszatenni a B114-et, de kiderült, hogy már töröltem, és így került fel a B111.
Tehát mind eddig azt se tudtam, hogy mi az a wifi gond. Amikor downgrade került a telenora, akkor dobálta.
Pedig a 3 gombos telepítést választottam mindig. Tehát lehet, hogy csak az a baj, hogy nem tudunk szűz telepítést csinálni, valami szemét mindig marad az előző ROM-ból. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
kemotox #12240 üzenetére
Dehát megmagyaráztad magadnak ..Frissítetted a szoftvert.Tehát eddig user error volt nem a készülékkel volt gond hanem te bénáztál.
És lehet ,hogy nem is a szoft update hanem csak a firissítés miatt restart /reconfig segített.
Ha meg annyira bizttos vagy,hogy a készülékkel rommal volt a hiba akkor miért nem vitted szervizbe?2:0 A készülékkel semmi gond -User error meccs aránya.Aki nem megfeleően konfigolt eszközöket nem megfelelő szoftverrel használ az magára vessen.
"Ennyi erővel ha kilyukad a tetőd és nem tudod megcsinálni (hiába nem vagy ács), vagy nem tudod megcsinálni a kocsid betört szélvédőjét (hiába nem vagy üveges), akkor az már user error?."
Nézd ha én sok pénzért házat építek(telefont veszek)Akkor arra van a mesterember aki épití és probléma esetén megoldja(Szerviz)Tehát hacsak ülök a lyukas tető alatt,úgy,hogy volna lehetőségem gyorsan egy kis fóliát ideiglenesen ráhúzni a lyukra majd értesÍteni a mesterembert,hogy javítsa meg a drága pénzen épített teőm akkor igen user error! -
marilllyo
veterán
válasz
kemotox #12240 üzenetére
Nem szeretnék beszállni a vitába de.. Ez a router amit használok ellátott wifivel egy iPhone 3GS-t,egy xperia P-t, egy tablet xperia Z-t. Pár laptopot is.... Mindenféle probléma nélkül. Aztán egyik reggel pötyögtem a telón és hopp... Eltűnt a wifi embléma ...aztán visszajött.... Aztán megint el... 5 percen belül 3x.... Pár hónapos a teló... Ezt se előtte.. Se azóta nem csinálta ...(bár nem figyelgettem )... A szakmám révén maximálisan tisztában vagyok a router beállításokkal, és nem egy wifikkel szennyezett területen élek . Tőlem az enyém az egyetlen fogható. ...
Lehet, hogy napkitörés volt... Lehet ,hogy megbomlott a tér idő kontinum....nem tudom
-
missz
tag
válasz
kemotox #11824 üzenetére
Igen van kis pereme.., nekem bevàllt.., mièrt melyik lenne a nem 200ft-os kategória, a szilikon?
valóban merev, műanyag, jó a fogàsa ès vèdi a hàtlapot.Sztem ennèl többet nem kell tudnia
, ja ès sehol sincs elszabva, mindenhol stimmel a mèret, lyuk, stb
igen, engem is meglep az ingyen posta, de erre legalàbb nem kell hetekig vàrni mint Kínàból, ideèrt 5 munkanap alatt
-
freemanone
addikt
válasz
kemotox #11712 üzenetére
Jól tudod, Én használom is, de azt meg kell venni és root sem árt hozzá. Nem kötelező ugyan, de ha nincs root, akkor nem tudja blokkolni a nav bar-t és azzal is fel lehet oldani. Ezért kell a root helper funkciót bekapcsolni, hogy az ilyen apróságokat meg tudja oldani az app és normális LS-ként tudjon működni.
-
duvi
nagyúr
válasz
kemotox #11001 üzenetére
Kipróbáltam a MIUI-s témát... Alkalmazáskor megkérdezi, hogy akarod-e a téma fontkészletét használni. Ha igent nyomsz rá, akkor restartolja a telefont és már a saját betűtípusával indul újra. VISZONT! NEM lehet visszaállítani már a gyári fontot, hiába cserélünk újra témára! Ha jól sejtem akkor ez most így marad, vagy nyomok egy teljes visszaállítás
Tehát, aki kipróbálja ezt a témát, ne válassza hozzá az új betű típust! Maradjon a gyárinál!
-
törölt tag
válasz
kemotox #10940 üzenetére
A játék téma már sokszor volt itt vita tárgya. A társaság egyik felének gondja volt velük a másik felének nem, eddig nem derült ki az oka hogy ez miért van. Egy biztos, többen hozták fel referencia játékként a Real Racing 3-at , húzós játék elég komoly grafikával, nekem és még néhányaknak simán fut, rezzenés nélkül.
-
mati12
senior tag
válasz
kemotox #10380 üzenetére
Én nagyon perverz vagyok akkor mert én szinte az összes játékot Ps3 controllerel tolom igaz egy Samsung Galaxy Note 10.1-en.(P6-on még nem próbáltam,de amint időm engedi kipróbálom nektek.)Rootolt készülék szükséges hozzá és a Sixassis nevű program. Pillanatok alatt párosítható a kontroller és ezek után vezeték nélkül bluetoothon keresztül lesznek irányíthatóak a játékok. Van néhány játék ami alapból támogatja a Ps kontrollert pl.Gta sorozat,Virtual Tenis,Max Payne stb. ezeknek az irányítása teljesen megegyezik a konzolos irányítással,elég nagy feeling játszani velük. A többi játék irányitásához egy kis állítgatás szükséges de utána sokkal nagyobb élmény lesz játszani velük.
-
freemanone
addikt
válasz
kemotox #10380 üzenetére
Igen én próbáltam. Samu az más világ ilyen szempontból, ott gyárilag működik... van egy elég brutálisan perverz app, amivel meg lehet oldani, hogy működjön, deeeee.......... tényleg csak nagyon elvetemült perverz állatoknak, a video magáért beszél: [link]
szerk: rossz videot linkeltem, közben keresem, a jót, de hasonló az eljárás, csak egy pár fokkal nehezebb...
-
Nimda
addikt
válasz
kemotox #10172 üzenetére
Részemről semmi támadás nem volt, de nem értem akkor minek reagáltál rá, ha nálad nincs baj?
Ezt te írtad:
Jó amúgy mindkettőnk téved, mert ez nem más, mint egy feature. Beépített villogó diszkófény. Mekkora jó már
Tehát te is tapasztaltad?
A túlérzékenység nálam nem hiba, sőt, legalább gyorsan reagál a fényviszonyokra
másképpen definiáljuk ezt a szót, ez az ami nem tetszett neked
-
mati12
senior tag
válasz
kemotox #9899 üzenetére
Ez a program eltűnősdi egyszer már nálam is jelentkezett. Egyik napról a másikra eltűnt az Opera böngésző a készülékemről,este még használtam reggelre pedig sehol nem volt. Az egészet újra kellett telepítenem a Google Play-ről. Én sem értettem az egészet,mivel még nem találkoztam hasonló jelenséggel de megnyugtattam magam,hogy biztos én vagyok a hülye és valahogy letöröltem.
-
dvd24
senior tag
válasz
kemotox #9823 üzenetére
Ahogy már többen is mondták előttem, a b125-el határozottan stabilabbnak érzem a wi-fi jelet, hatékonyabbnak a memória kezelést, és valamivel tartósabbnak az akkut, legalábbis a 111-hez hasonlítva, a 119-hez képest viszont nagyon minimálisnak érzem a változást de azt is pozitív irányba.
-
dvd24
senior tag
válasz
kemotox #9808 üzenetére
A háttérképek megfelelő megjelenítésére van egy megoldás, (amúgy én is úgy tudom, hogy androidos sajátosság ez a levágás), én az "Image 2 Wallpaper" app-al oldottam meg, tökéletesen, minőségromlás nélkül be lehet lőni a 720x1280-as képeket is, ami viszont nálam is jelentkezik de csak a gyári launcherrel, az az, hogy ha scrollozhatóra (van ilyen szó?
) állítom a háttérképet akkor jelentős lassulást tapasztalok, konkrétan szaggat. Bármilyen más launcherrel normális.
Amúgy a telefonnal maximálisan elégedett vagyok, 4 hónapja van meg, t-mobileos, b107-el érkezett, ezt egyből frissítettem 111-re, ekkor jelentkezett nálam is a wi-fi eldobás probléma, ami meg is szűnt amikor továbbléptem 119-re, a felbukkanása óta meg a 125-öt használom, nem rootolt és semmi probléma nincs vele, tökéletesen muzsikál.
-
duvi
nagyúr
válasz
kemotox #9810 üzenetére
Photoshopban addig szórakoztam a méretekkel, amíg egy az egyben képméretet kaptam a zárolási háttérhez. Valamiért az 1280 pixeles képet nem tudja natívan kezelni a zárolási képernyő (talán az alsó menüsornak lehet hozzá köze
). 720x1280 pixel esetében is belenagyít még és kivágás lesz a végeredmény. Viszont 720x1180-nál már a teljes kép kijelölhető (talán 2 pixel esik le) és használható. Hangsúlyozom, hogy a fentiek csak a zárolási háttérre vonatkoznak!
-
duvi
nagyúr
válasz
kemotox #9808 üzenetére
Háttér beállításról. Zárolási háttérnek 720x1180 pixeles képet csináljál egy képszerkesztő progival. Kezdőképernyő hátterének ne próbálj meg a kijelző felbontásához igazított képet csinálni (720x1280), mert bele fog nagyítani (az elforgatás miatt) a kivágáskor és életlen lesz a végeredmény. Válassz ki egy full HD (1920x1080), vagy nagyobb képet és ebből már minőségromlás nélkül is ki tudsz jelölni hátteret.
-
gabancs
addikt
válasz
kemotox #8232 üzenetére
Ajánlom, sokat olvasgass, mert eléggé félre vagy tájékoztatva.
"Benchmark tesztek szerint az Xperia SP is gyorsabb, pedig annak gyengébb a hardvere"
Nem gyengébb, sokkal erősebb a vas.
"jobbféle: 2 giga ram, négymagos proci, vagy valami hasonló), mert szeretnék filmeket/sorozatokat nézni rajta az unalmas vonatutakon, zenét hallgatni, netezni, játszani, szóval ki szeretném használni a telefont"
Filmet nézni lassan minden valamire való telefonnal lehet. Zenét hallgatni még a butatelefonnal is tökéletes élmény.
Pont a játék az, ahol az SP sokkal jobb vétel.Szóval olvass, mert félek csalódni fogsz, ha nem vagy tisztában a lehetőségekkel.
A P6 egy prémium telefon, gyönyörű kijelzővel, elég erős vassal. De nem játék telefon. Ha arra kell, akkor még keresgélj, vagy marad az SP. Ami egy igen erős telefon, igen csak bug-os szoftverrel.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kemotox #8232 üzenetére
"Az egyik jelölt ez a P6-os Hüvely (=Huawei) lenne. Specifikáció jónak tűnik papíron, de a tesztek nem ezt mutatják. Megéri ez a telefon az árát? (~76 ezer). "
Melyik teszt?"Benchmark tesztek szerint az Xperia SP is gyorsabb, pedig annak gyengébb a hardvere."
Mire használnád a készüléket?E penis mutogatásra vagy mindennapi használatra?"Azért szeretnék jobbféle telefont (jobbféle: 2 giga ram, négymagos proci, vagy valami hasonló), mert szeretnék filmeket/sorozatokat nézni rajta az unalmas vonatutakon, zenét hallgatni, netezni, játszani, szóval ki szeretném használni a telefont. "
Erre amit felsoroltál nem feltétlenűl a 4 mag 2 giga ram kell(Filmezni akár HD minőségben simán egy 2 magos 1 giga rammal rendelkező készülék is elég).De ha nem vagy hardcore játékos akkor ezek mind mennek a P6-on is.
Belassulni nem fog a P6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged