Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
válasz
gabancs
üzenetére
Igy probáltam elöször hogy dload mappába a zip utána helyi frissités azzal elindult de kiirta h fail (7) vagy valami ilyesmi. Utána háromgombossal ugyhogy a zip a dloadba volt és semmi... amikor rámegyek hogy frim external sd card ott meg egyetlenegy választási lehetöség van ".../" ez, pedig kb 10 mappa van az sd kártyán..
Remélem nem rontotam el valamit a recoveryvel Ez van fent : P6-U06V100R001C00B125crue Rendben kicsomagolja de probáltam már egy másik oldalrol letöltöttel is, felettébb érdekes

-
arminlok
senior tag
válasz
Smarci82
üzenetére
Hát nekem sehogy sem megy ez a frissités nem tudom mi van vele. Rátettem az sd kártyára háromgombossal rányomtam h apply install from external storage és ott semmit nem tudtam kiválasztani..mintha nemm is lettek volna mappák
Utána megprobáltam ugy hogy a dload mappába van, az eredmény ugynaaz mint mikor nincs semmi a dload mappába. -
törölt tag
válasz
gabancs
üzenetére
Azt hogy "megváltja a világot" szerintem senki sem hitte. Itt arról van szó hogy a digitális fotózás egyik fontos eleme a kép feldolgozás, ha az jobban van megoldva akkor lehetnek jobbak a fotók. Ha a kamera képes pl jó makrókra, stb. de vannak hibák főleg a gyengébb fényviszonyoknál akkor azon sokat segíthet egy jól szerkesztett digitális feldolgozás. A kamera lencsék között nem sok különbség van, szinte mindegyik mobil gyártó ugyan azokat használja, a szoftverekben van lényeges különbség. Ha ez sem lett jobb akkor csak parasztvakítás volt megint, ahogy a kihasználhatatlan 4 mag meg egyebek.
Azért érdekes a dolog mert lehet találni erről (Google kamera) teszteket, összehasonlító fotókat, és ott valóban látható a különbség. Nem értem mi értelme lenne egy ingyen letölthető alkalmazásról beadni hogy ha nem is "világ megváltás " de kicsit jobb fotók?

-
-
gabancs
addikt
Csak azoknak szól, akik arra gondolnak, hogy a Google Camera megváltja a világot. Semmivel nem csinál jobb képet, mint a gyári szoftver. Az lehet, hogy több baromságot tud, de képminőségben nem jobb.
-
djbelo
senior tag
B132 van fen nekem, akkor tegyem fel a B125? És a KitKat azt honnan tudom letölteni?
-
arminlok
senior tag
Helyi frissitéssel update failed.lehet hogy a nem független telefonok nem kompatibilisek?
-
arminlok
senior tag
Közbe sikerült rootolni az 5. lehetöséggel érdekes lesz ha minden rom telepités után 1el kevesebb szoftverrel fogok tudni rootolni
Az a baj h nincs a közelbe sd kártya olvaso ugyh lehet majd csak holnap teszem fel a frissitést ha véletlenül közbe felkéne rakni egy másik romot szeritnem ilyenkor kikapcsolni se lehet a telefont lemerülne a francba és akkor szerviz 
-
arminlok
senior tag
Én ezt nem hiszem el. Feltettem a b125öt és megint eltüntek az értesitési sáv ikonok ezért gondoltam megcsinálom mielött frissitek kkra nehogy valami baj legyen. Probálok rootolni eroottal már multkorse ment probálok a root wizarddal és mostmár azzal sem ez most mégis mi ?? Akkor mivel rootoljak.
-
racerx
őstag
Nos ahogy olvasgatom a dolgokat itt, nem lett rosszabb a KK, csak másabb, úgyhogy asszem majd én is felteszem (ha kijön hivatalosan
). 2 kérdés : rootolni lehet é, és van e hozzá twrp recovery ? -
SityiSXT
őstag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből, így külön helyreigazítás következik:
Nincs Performance mód, kivették. Ezt is. Arra emlékeztem, hogy a Trailst átállítottam performance-ra, és most feltűnt, hogy pixelesebb a grafika. Bocsánat a félrevezető információért.
(Ja, és én sem találom a push szabályozást - úgy tűnik kivették) -
SityiSXT
őstag
válasz
Smarci82
üzenetére
Bakker, ez hogy nem tűnt fel... Nagy köszi!
Én amúgy fent hagyom, mert alapvetően jobbnak érződik a rendszer. Szerintem az se gond, hogy kiszedték az automatikusan induló programokat, mert úgyis lecsapja őket a rendszer, ha kell. A kamera problémájára pedig csak annyit kérdeznék: a Google Camera appot nézted már? Hátha azzal nem csinálja...
-
-
-
gabancs
addikt
válasz
arminlok
üzenetére
Én nem nevezném bugosnak. Ugyan olyan stabil, mint a "gyári". Adott esetben még jobb is, hiszen mióta a 4.4 van fent, egyszer sem dobta el a wifi-t. Ugyan akkor vannak érdekes elgondolások benne. De mint írtam ez nagyon szubjektív. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy menüpont alá hozták az energia gazdálkodást egy clean master szerű dologgal., Hogy nincs automatikusan induló alkalmazások beállítás. Megváltoztatták a GPS kijelzését az értesítő sávon. Így legalább nem tudni, hogy talált e műholdat vagy sem. Mert nem jelzi.
Szerintem a kamerát rendesen elcseszték. Néha meg akad, amit nem tudok mire vélni. Csak így hirtelen ami eszembe jut.Ugyan akkor szebb, vagy ha úgy tetszik még inkább Miui-sabb. Kibővítették a lehúzható menüt, sajnos összevonták az értesítésekkel.
Szóval vegyes a kép. A bill. nagyon nem jött be, persze ez is csak az én véleményem. De azt látom, hogy nagyon sokat foglalkoztak vele, és tényleg kitettek magukért.
Alapvetően (véleményem szerint) nem rosszabb mint az elődje, csak másabb, több. -
SityiSXT
őstag
Egy napos KK tapasztalat (frissítettem, nem gyalultam, ergo megmaradt minden appom, beállításom):
- A Contacts listában végre lehet szűrni azokra a névjegyekre, amelyekhez van telefonszám
- A Phone Manager hasznos, elég jól (bár nem teljesen) ki lehet vele váltani a 1Tap Cleaner Pro / SD Maid / stb. appokat, cserébe nem lehet automatikusan futtatni
- Végre van időzíthető "Ne zavarj" mód, azaz éjszakára lenémítja magát és minden hívást elutasít (kivételek megadhatóak, plusz megadható, ha valaki 3 percen belül újra hív, az azért kicsöngjön)
- Az értesítési sáv felül ketté lett bontva értesítésekre és gyorsbeállításokra, de néha ha értesítés van, lehúzva mégis a gyorsbeállítások jönnek elő, külön át kell tappantani az értesítésekre/-hez
- Ugyan csak a Trails Frontierrel próbáltam ki, de úgy néz ki, a performance mode alacsonyabb felbontást használ, mint 4.2 alatt (így rondább/pixelesebb kicsit, de gyorsabb)
- Az alsó navi gombok végre automatikusan eltűnnek teljesképernyős appok (pl. játékok) alatt
- Az SMS appban lett olyan beállítás, ami 7 bitessé alakítja az üzeneteket, így a 160 karakteres limit kikényszeríthető
- Én PIN kóddal zártam le a képernyőt, és most nem kell Entert ütnöm a kód beírása után (apróság, de szokni kell)
- A P7-nél megismert Win8-szerű csempés home itt is megvan, akárcsak az ultra kímélő mód (most nézem, a Phone Manager is onnan jön)Összegezve: Szerintem szoftveresen megkapjuk azt, amit a P7 is nyújt.
-
arminlok
senior tag
válasz
bénaBéjla
üzenetére
Örülök, nincsmit

Gabancs visszalehet térni B114re elvileg (#16836) Kharchy szerint akinek egyébként köszönöm a válaszát. Még most sem tudom, hogy végülis feltegyem e vagy sem de szerintem nem fogom jobb a hibátlan rendszer mint egy néha érdekes dolgokat cisnálo szebb felület. Majd a bug menteset
remélem olyan is lesz 
-
marilllyo
veterán
Van itt olyan az akinek rootolva van a telója és dobálja a wifi-t. ?
-
gabancs
addikt
Valaki rájött már, hogy lehet a KitKat-ból a mozgásvezérlést kikapcsolni. Utálom! A régiben be lehetett kapcsolni.
-
Tompie
őstag
Kiderült mennyi az annyi, T-nél 121e a P7 listaára

-
bénaBéjla
újonc
Kérdés: ha független b606 ról frissítek(sd) b132 re akkor is elűnik az értesítő panel?vodás kártya van benne
-
duvi
nagyúr
-
SityiSXT
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szerintem a Google services kinlodik mar megint, mert nekem is lezabalja az akksimat, hiaba tiltok mindent, hogy nyugton maradjon. Tegnap este felraktam a beta KitKatot, ez most bejelez jopar dologra, igy ami nem fontos, az nyugton marad, ha kilepek. Remelem, egy-ket nap alatt igy megoldodik.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Após vett egy ilyen csodát, újonnan, függetlenül. Egy gond van vele, hogy iszonyatosan merült. Pl. egész nap mondjuk töltőn van, este leveszi, éjjel nyilván a kutya se használja és reggelre kakukk az egész. A beállításokban azt írja,hogy a rendszer használta az akkumulátort.
De alapvetően vannak vele ilyen gondok,hogy fél napot se bír ki sokszor. Gyári szoftverrel megy...Van ezzel kapcsoaltban tapasztalat?
Elnézést, de nem volt időm visszaolvasni a topikot.
-
duvi
nagyúr
válasz
Forestjo
üzenetére
14K-t szerintem nagyon megérne. Egyedül a 4GB belső tárhellyel leszel bajban. A rendszer alapból elveszi legalább a felét
Nem sok hely marad programok telepítésére. A KK se nagyon támogatja az SD használatot (ha kijön rá), tehát ezzel majd mókolni kell ha sok alkalmazást akarsz használni. Nézz be IDE. Hátha van már valakinek tapasztalata az 526-al. -
Kharchy
tag
válasz
arminlok
üzenetére
Igen lehet, egyszerűbben mint a b506-ot. Itt csak simán a kívánt update.app-ot berakod a dload mappába és helyi frissítéssel már megy is. Épp az imént próbáltam ki, bár nem teljesen önszántamból, mivel tönkrement a telefon hangszórója, béta kitkat-tel meg csak nem adom szervizbe.
-
duvi
nagyúr
válasz
Forestjo
üzenetére
Biztos, hogy Ascend G625-re gondoltál? Nem Ascend G526-ra?
YT-on van kirakva több 526 bemutató is (tudom, nem magyar nyelvű de a videó azért sokat elárul). GsmArena Huawei Ascend G526 adatlapja. -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Örülök minden P6 tulajnak, de most az egyik "kistesóról" keresek valami infót: tud valaki segíteni az Ascend G625-tel kapcsolatban? Van róla valahol magyar infó, vagy teszt? Egy rövid kis 3 perces bemutató videón kívül (tech2) semmi sincs róla? Miért nem teszteli valaki? A T-nél már jó ideje árulják. Köszi a segítséget bárkinek!
-
molnartom
aktív tag
Ebben a KK-ban már van hold is, vagy éjfélkor is süt a nap ezerrel?
-
freemanone
addikt
Igen én láttam 1500-on, amikor manuálisan feltoltam annyira, igen láttam 4 magot használni is.... amikor manuálisan kényszerítetten úgy futtattam....
Igen ha felmelegszik belassul, mert visszaveszi az órajeleket.
Viszont... ha ezt nem tenné meg fel is forrna a csába. Amikor játtszottam a cpu/gpu/ram órajelekkel és fullos üzemben terheltem csúcsrajáratva a kicsikét, egyszer történt egy olyan eset, hogy kiírta a teló, hogy túlmelegedett a rendszer és ki fog kapcsolni egy időre. Ezt követően nem is lehetett bekapcsolni kb 30 másodpercig.
Túl nagy a csíkszélesség, és nincs hova elvezetni a hőt. A vékonyság és a több éves gyártástech átka... ez van. Mindennapi feladatokban megállja a helyét, viszont ahoz meg rohadtul nincs szükség ilyen HW-re. Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy elkúrtuk!
Marketing számok a helyén vannak (4mag, 1,5ghz, 2gb ram, szép nagy HD kijelző, stb stb), csak sosem használja ki a rendszer, mert ha ezt tenné, akkor már hűteni is kéne... úgy semmi gond nem lenne vele. Csak akkor már nem lehetne csiniszupi 6,5mm.... -
vg
veterán
Feltettem én is Kitkat, de nem vagyok elájulva. Olyan mintha egy új sablon lenne, semmi elképesztő újdonság nincs. Rendesen tettem fel, minden beállítást megmaradt. Néha kicsit beakad a telefon, de nem vészes. Dolphin akadozik mint állat még a legkisebb oldalon is(eddig jó volt 125-el), de szerencsére minden program jól megy, nem látok hibát.
-
TomWexX
addikt
Azt hiszem ez még itt nem volt:
Magyarországi Huawei szervizek listája:
Szervizpontok:Baja
WTEL-GSM
6500 Baja, Kossuth Lajos u.1.
06 20 210 0192Békéscsaba
VTEL-GSM
5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 4-6.
06 66 446-139Budaörs
TeleMax Ügyfélszolgálat
2040 Budaörs, Kinizsi u. 4.
06 23 880 319Budapest
Smartshop
1073 Budapest, Erzsébet krt. 16.
06 1 445 4465Debrecen
Szigi-Vill Bt.
4024 Debrecen, Darabos u. 18.
06 52 413-406Eger
Capri GSM
3300 Eger, Szent János u. 7.
06 70 318-0879Győr
Tartozékbolt.hu
9022 Győr, Batthyány tér 15.
06 30 900-3300; 06 96 518-148Kaposvár
Bayer GSM
7400, Kaposvár, Zárda u. 3.
06 82 321-151Kecskemét
Elektro Record Szerviz
6000 Kecskemét, Arany J. u. 6.
06 76 484-939Keszthely
Video - Foton Bt.
8360 Keszthely, Deák Ferenc u. 2.
06 83 312-867; 06 30 731-2164Miskolc
InterGSM mobiltelefon szaküzlet
3535 Miskolc, Kazinczy u. 4.
06 46 382-820Nagykanizsa
MobilMánia
8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 2.
06 30 226-6774; 06 70 367-1425Nyíregyháza
Park Mobil
4400 Nyíregyháza, Kálvin tér 8.
06 20 550-4522Salgótarján
Dr. GSM
3100 Salgótarján, Pécskő út 5.
06 70 336-5489Siófok
Infoflat Kft.
8600 Siófok, Fő u. 109.
06 84 315-176Szeged
Szuper-Elszo'57 Kft.
6722 Szeged, Tábor u. 3.
06 62 426-928Székesfehérvár
Mobil Világ GSM
8000 Székesfehérvár, Távirda u. 14.
06 20 523-6900Szekszárd
Ekron Kft.
7100 Szekszárd, Rákóczi u. 31.
06 74 510-704Szolnok
EUROMOBIL98 Kft.
5000 Szolnok, Baross út 46.
06 20 418-2849Tatabánya
Vértes Mobil
2800 Tatabánya, Fő tér 14/D
06 20 772 2181Vác
Telefon-Stúdió
2600 Vác, Görgey Artúr u. 13.
06 70 338-3100Zalaegerszeg
AN-RO MOBIL Kft.
8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 7.
06 70 556-6399; 06 92 951-302Majd ha időm engedi, beleteszem a téma összefoglalóba is.
-
torrrent
aktív tag
Ennek a telefonnak lelke van.

-
icemad
nagyúr
Kitkatnál ez mennyire jellemzi a p6-ot? Tényleg csak fényképre/videóra lesz jó a microsd?
-
gprspeter
senior tag
Levettem a root jogot, mégis hibával megáll a frissített telepítés.
Mi lehet a gondja? -
Venn
tag
Érdekes ez a Kit Kat pár nap használat után olyan érzésem van mintha folyamatosan gyorsulna a rendszer, egyre ritkábban vannak akadások pedig nyúzom rendesen...aki telepítette a 4.4-et ti is így érzitek?
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e ember a topicban, aki már látta a P6-os telójának a prociját 1,2 GHz-nél magasabb órajelen pörögni? Ráadásul 2-3-4 magot egyszerre?
Van ez a CPU Indentifier nevű progi, amivel meg lehet nézni, hogy bizonyos órajeleken (200, 400, 600, 800, 1000, 1200, 1400, 1500 MHz), hány százalékot töltött a proci. Nos csak 1200-ig jelez ki valamit.
Más: Játszok 10 perc PvsZ 2-t. Teló nyilván felmelegszik.Majdrögtön lefuttatok egy Antutut eredmény kb 10.000 pont.
Hagyom lehülni a telót, Antutu újra, eredmény 16200 pont. Meleg telóval látszik is, hogy jobban szaggat az egész.
Még el is hiszem, hogy a gyártó szerint ez így normális, meg amúgy is elfogult vagyok a telefonnal mert imádom arra amire nekem kell.De ez az órajel visszavétel, valamit a maximális órajel "soha el nem érése" elég ésszerű magyarázata lehet pl a FullHD felvétel esetleges szaggatására, valamint az egyéb sebességbeli anomáliákra.
Vagy csak nekem csinálja ezt? Várom az észrevételeket.
-
icemad
nagyúr
4.4 alatt van változás a játékoknál? Pl. ami 4.2-n szaggatott, az 4.4-en már jobban fut?
-
mec71
tag
Valaki tudna küldeni egy linket flash player-hez kk -ra Köszönettel Attila
-
-
akosxyz
senior tag
A szolgáltatóktól függetlenül érkezik a KK? Mármint pl a vodasok is juni 10én frissíthetik?
-
jana87
tag
Sziasztok!
Sajnos engem is érint időnként a wifi eldobós probléma, ami nagyon idegesítő tud lenni. Remélem javítva lesz az új kk-ban. Az utóbbi időben szerencsére ritkábban jött elő a jelenség, egészen mostanáig. Most élőben néztem a neten a nagyszínpadot az m2-ön és folyamatosan eldobálta, szinte használhatatlan volt (tp link wr841n). Én az m2 (bármilyen) stream folyamatos meglétében látom az okot, csak azt nem tudom, hogy inkább router, vagy telefon hiba, vagy mindkettő. Úgyhogy engem is belehet írni az adatbázisba, hogy dobálja a wifit :/
-
AtKaSr
csendes tag
olyan kerdesem van, hogy a gyari billentyuzet ami a 4.2 alatt van, nincs meg valakine apk-ban mert ez a gyari kk-s bill nem igazan az en vilagom. eddig a gyari 4.2-es volt szamomra a legjobb..
-
arminlok
senior tag
válasz
CodeRed
üzenetére
Feltöltöttema drive-ba az update.zip-et. De jelenleg énsem tudom megnyitni szal nem tudom mivan

-
gabancs
addikt
Szerintem a fénykép látványosan rosszabb lett, mint a "gyáriban" volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GLS
- Ingatlanos topic!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nálam nem csak nem jelzi hogy talált-e mûholdat, hanem egyszerűen nincs gps. nem tiszta telepítës vsak frissítês

Nem sok hely marad programok telepítésére. A KK se nagyon támogatja az SD használatot (ha kijön rá), tehát ezzel majd mókolni kell ha sok alkalmazást akarsz használni. Nézz be
Köszi a segítséget. Az volna jó, ha magyar felhasználók írnának tapasztalatokat róla valahol. Most 14000 forintért vehetném meg a T-től.
YT-on van kirakva több