- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz
arminlok #25167 üzenetére
Az imei -t gond nélkül átírják. Ezt onnan tudom mert régen volt egy samu s3 -am ami garanciális javítást kértem házhoz usb csati gonddal, Ezt csak alaplap cserével volt megoldható és a fickó aki kijött megcsinálni egy laptoppal gond nélkül átírta az új lap imei számát a régire.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
arminlok #24438 üzenetére
Nem célzok semmire, de nekem az jött át néhány p6 tulajtól akik váltottak, hogy a p6
szarergo a huaweiszar, sajnos rossz a nézőpontjuk. A sanyit pont nem hoznám fel minőségileg ugyanis a vízálló telefonjaik beáznak (z2-m volt egy kis ideig és be is ázott) és szifon szindrómásak (hajlanak és ez alól a z3c sem kivétel marilllyo bá'). Samu-t szerintem nem kell bemutatnom de a kompaktságra rátérve szerintem nem a sanyi a vezető. Inkább a kínai telefonok amik könnyebben elférnek a kézben vagy legalább is igyekeznek, pl vékonyság (ugye a p6) vagy hogy minél többet foglaljon el a kijelző az előlapon meg ilyen hasznos dolgok.
1éven belül meg hátha kijön a honor 7 4,7coll-ban.(#24437) marilllyo
Mindjárt gondoltam.Hányszor fagyott be a telefonod ma? Nem muszáj őszintén válaszolni.
-
Zlika
aktív tag
válasz
arminlok #24430 üzenetére
Az a vicc hogy sosem szerettem a samsungot, meg ennek is megvannak a hülyeségei, ilyenek hogy nem lehet görgethető hátteret állítani pl bár ezek touchwiz hülyeségek, de egyébként szerelem első látásra. Nagyon teszi a dolgát amire nekem kell. Meg nem akad szinte soha. Ha így marad lollipop után is akkor jóbam leszünk és nem áztatom el (ezt is
).
-
zsadav
csendes tag
-
-
vg
addikt
válasz
arminlok #23723 üzenetére
Én egy T-s B510 gépre tettem fel egy hete a B708-ast, amit egy úriember linkelt itt. Hát és ég és föld. Ez a emui 3.0 elég jó, mintha teljesen más készülék lenne. Wifi-t még mindig dobja otthon, viszont a hívási hiba teljesen megszűnt. A B535-t nem tom. Csak gondolom leírom ezt.
-
fornettisuti
veterán
válasz
arminlok #23254 üzenetére
Ilyen mar volt másnak is, azzal aza baj hogy a jel ott marad az ikonon (már, ha ez is zavaró).
@ctibor
Ez ellen csak az segit, ha factory reset utan, addig nem lesz netre engedve a telo, míg ki nem lesz kapcsolva a frissítés keresés.
Ez a hivasnal előjövő hangproblema nalam is megjelent, remelem javítják. -
Zlika
aktív tag
válasz
arminlok #23177 üzenetére
Pedig lehet hogy érdemes lenne jobban belemásznunk a témába. Sok mindenre jó lehet az adb.De főleg tetszhalott állapotból visszahozni egy androidos kütyüt!
Lehet hogy ha lesz időm összeszedem a részleteket legalább a recovery cseréről és mehet majd 1.hsz-be biztos sokak életét megkönnyítené.Én egyszer cseréltem recovery-t de úgy összebarmoltam a rendszert hogy végül tényleg csak az adb segített és azzal egyből szépen fel is ment a TWRP, azóta is az van.
Illetve ott a toolkit ami tök ugyan azt csinálja mint ha te irkálnál parancssorba csak automatikusan... -
handbox
csendes tag
válasz
arminlok #23043 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, az alap recoveryből lehet telepíteni a telefon memóriájából friss rendszert?
[link]
Innen gondoltam a B132-t google driveon át másolni egy adatmentés és egy factory reset után, hátha az megoldja a problémát. Illetve ha más tud olyan hivatalos romot bárhonnan amihez nem kell más recovery és root, nem akarom garanciavesztés miatt piszkálni a telefont, mert nem az enyém. -
djnyakesz
aktív tag
válasz
arminlok #23005 üzenetére
Gyerekek, neki kezdtem ennek a csodának, de már ott leakadtam hogy nem tudom letölteni a cuccot
Ezt javasolták fentebb, hogy stabil és töltsem le.
Nincs valami mirror erre? mert ez az oldal egy kátrány... 120mbites netem van, de ez 11 órát ír ki már egy órája letöltési időnek!
köszi
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
arminlok #23005 üzenetére
Köszönöm a segítő kommenteket.
A karácsonyi ugrabugra után most 1 nap szünet, és holnap neki tudok állni jó esetben végre ennek is. Időt akarok szánni rá, mert ha valamit elcseszek akkor a nagy kapkodásban csak ideges lennék tőle
Ha megvagyok jelzek, ha nem akkor meg végképp
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
arminlok #22976 üzenetére
Lehet én vagyok vakegér de nem tudom mire gondoltok! Hol lehet rendszert frissíteni vagy hogyan? Most akkor kell külön program hozzá vagy hogyan csináljam?
A HiSuitot leszedtem de ott csak "Download ROM" van, ami emui.com honlapra navigál...le kéne töltsek valamit?
Vagy ha pl ezt letöltöm, utána a progival a "ROM upgrade"-re nyomva megoldja magának?
Srácok, könyörgöm, valaki egyértelműen fogalmazza már meg hogy én halandó is megértsem
-
Stehe
aktív tag
válasz
arminlok #22818 üzenetére
Köszi a választ!
Ha a 3 gombos installt használok, az leformatálja az összes partíciót (cache, dalvik cahe....), vagy csak rátelepít a meglévőre?
Szóval először egy factory reset kellene, majd a 3 gombos install?
Verzión még hezitálok, az első hsz. ben írt infó a 4.4-es kapcsolatban még aktuális? Miszerint több embernél még elég bugos, hiányos...
-
javexify
újonc
válasz
arminlok #22638 üzenetére
Köszönöm a választ! Viszont sok ismerőstől hallottam, hogy a P szérián kívül ne vegyek mást, mert sok baja szokott lenni... például akksi nagyon gyorsan lemerül, valaki egyszer mesélte hogy az antennája romlott el. Dicsérést még nem hallottam Huaweiről a P szérián kívül.
-
Zollkid100
tag
válasz
arminlok #22558 üzenetére
Folyamatos aktív adatkapcsolattal, kis játékkal kb pont egy napot bír mindenféle energiatakarékos mód nélkül.
Net nélkül csak telefonálással kb 2 nap, szóval én is szoftveres gondra gyanítok, de az akksi kalibráció eredménytelennek bizonyult.
Annyira lettem figyelmes hogy reggel ha lehúzom a töltőről, írok egy messenger üzenetet wi-fi hálózattal, már lecsökken egy százalékot, míg az iphone-om nem csinált ilyet, nálatok mennyit megy el? -
cynosure
csendes tag
válasz
arminlok #22283 üzenetére
Egy hibajavítás (pl hogy elinduljon a fránya GPS) akár 5KB -os is lehet. Nem emlékszem már, hogy itt, vagy XDA -n olvastam, de valakinek akkor javult meg a GPS, amikor kitörölte a GPS configját. Na ezt mondjuk nem probálnám ki, csak backup meg szülői felügyelet mellett.
Viszont XDA -n néha lehet találni changelogokat a különböző verziók között, főleg mert elég sok gyári romból csinálnak "repack" verziót TWRP miatt.
-
GoNoSz_KiFli
csendes tag
válasz
arminlok #22094 üzenetére
Persze, nyilván. De mióta kell az olyan dolgokat, mint például a push kezelése, indításkezelő és egyebek egy olyan joghoz kötni, ami az adott pillanatban garanciavesztő (még ha utána vissza is állítható eredeti, garanciális állapotba)? Én ezt nem értem. A windowsban is nagyon sok dologhoz kell a rendszergazdai jog, viszont amiatt nem szúrnak le a szervizben ha egy rendszergazdai fiókat használtam.... Itt viszont ha így viszem vissza akkor elhajtanak, mondván az tiltott rész, nekem oda nem kell mennem. Közben meg de, mivel alapvető beállításokat is csak onnan lehet beállítani.
Lehet velem a gond, de számomra kicsit összeférhetetlennek tűnik ez az egész... (nem beszélve arról, hogy más telefonokon, vagy ugyanúgy P6-on csak másik verziónál meg alapvető, hogy állíthatod root nélkül). -
GoNoSz_KiFli
csendes tag
válasz
arminlok #22009 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Függő a készülék mert a T-be vettem, szóval rosszabb már nem lehet függőségét illetve
. A cuccaimat is levettem, és a factory resetet is megkapta menüből (olvastam az első hozzászólásban, hogy a 4.4 felrakása előtt nem épp ez kell, hanem egy másmilyen, mélyebbre hatoló, volt egy videó is hozzá, na olyat nem csináltam). Azonban az igazsághoz az hozzátartozik, hogy mikor a leadás mellett döntöttem akkor számba vettem az összes hibáját a készüléknek, és azokkal együtt jutottam erre a döntésre. A füllhallgató mellett a készülékhez kapott másik tartozék is sérülés áldozata lett, az USB kábel USB végén a műanyag burkolat megrepedt (fogalmam sincs hogy, soha az életbe nem kapott semmilyen erőbehatást). Ezenfelül a telefonnak is vannak apróbb gondjai: a legfőbb hogy a hátlap, az oldalkerethez történő illesztésénél, az egyik oldalon kicsit benyomódott. Ha végighúzza az ember a kezét rajta, akkor a jobb oldala tökéletesen szintben van, a bal viszont érezhetően benyomódik a közepén (kicsit vágja az ember kezét a keret éle). Ami még a telefont illeti villódzik a képernyője képernyőgörgetés közben (tudom, ez szoftveres hiba) és az akksi is gyorsabban merül már (de ez lehet természetes, nem tudom).
Igazából 2 hétig megvagyok nélküle, ha kapok egy cserekészüléket, és mivel úgy is akartam rá 4.4-et ezért a cuccaim elveszése is elkerülhetetlen volt. Úgy vagyok vele ha nem törik össze, nem tesznek benne kárt meg nem rontják el akár hardveresen, akár szoftveresen, akkor felőlem nézegethetik meg vizsgálgathatják nyugodtan. Csak ez ne történjen..... -
_Csaba_
senior tag
-
_Csaba_
senior tag
válasz
arminlok #21682 üzenetére
Megcsináltam a root-ot. Most már végre van hangerő.. Hihetetlen hogy ehhez root kellet.. Gyárilag nem tudom mért nem engedélyezték legalább még kicsit hangosabbra.. Na mindegy. Hála az itteni leírásnak már rootolva van.
Ilyenkor ha az admin jogot a superuserbe kikapcsolom, akkor olyan mintha nem rootoltam volna nem? Mert ha jól gondolom a rootolás csak annyit tesz hogy feltesz egy superuser programot, amiben lehetőségem van admin jogot adni. Erősítsetek meg kérlek
Első rootolásom.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
arminlok #21672 üzenetére
1 év alatt valamennyire kitapasztaltam, de még tud meglepetést okozni játékok terén. Arról hallottam hogy nem támogatja a játékokat és tény hogy egy xperia z jobban viszi mint ez bár és így is jól eljátszok vele
Viszont itt látszik hogy mennyire nem forrta ki magát még ez az "erősebb mobil gyártok mint a többi" rendszer. És köszönöm a válaszokat.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
arminlok #21669 üzenetére
Nem értem miért vágta le...azt akartam kérdezni, hogy mikor adnak ki normál rom-ot? pl:lollipop. Ha meg nem lesz működőképes akkor visszatérek a jól működő y200-hoz. Viszont nem értem azt hogy azon is laggolt a Descriable me játék(a másik kérdés hogy bírta telepíteni külső sd-re az egész játékot?(2.3.6) 20 Mb belsővel...) és ugyanúgy laggol a p6-on is?! Szinte olyan érzésem támad hogy 1mag működik csak. Ennyire nem foghatja le a hd kijelző?!
-
Pickit3
aktív tag
válasz
arminlok #21665 üzenetére
Annyira azért képben vagyok, hogy tudjam hogy u06
Úgy néz ki, hogy b114 lesz a szerencsés bár nem tudom hogy fog-e reklamálni azért hogy visszafokozom.(b118->b114) Ami az összefoglalót illeti szinte már kívülről tudom.Bár még akadnak kérdések. Például mikor adnak ki normál
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Asus rog g751y
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest