Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Valami hír Ascend P6 frissítésről? (4.3 vagy 4.4)
-
-ZsoLi-
tag
probálta valaki a tweakker nevű alkalmazást, külföldi honlapon olvastam hogy megoldás lehet wifi problémára. ma kipróbálom hátha
-
cil101
tag
Az enyémnél a térerőnél is piros x van amikor felélesztem, majd egy pillanat alatt visszajön. Szerintem lehet hogy annyira energiatakarékosra akarták csinálni, hogy néha azt is kikapcsolja amit nem kellene pl.:a hálózatot ,vagy a wifit. Némelyik alkalmazás meg úgy beakad és szívja az aksit hogy újra kell indítani, bár az nem a telefon hibája hanem a program vagy android szerintem.
-
bkiky01
senior tag
Ígéretesnek tűnik: HYD52ROM V2
Valaki próbálta? -
TomWexX
addikt
válasz
picilabikoka #10278 üzenetére
Konkrétan azt nem találom amit én használtam, de itt van a play store apk-ja, ezt telepítsd és onnan már le tudsz húzni mindent ami kell. Google play.apk (XDA)
-
Zsocy155
őstag
Az enyém is vodás és sem a b606-al sem a b607-el nem vettem észre wifi eldobást. Sem otthon (D-LINK DI-524), sem máshol a szabad hálózatokon.
Talán annyit változott, hogy a b607-el néha megszokott szakadni a hívás, pedig a sim új micro sim.
-
Gestas
csendes tag
Vodás, B606-al vettem, soha nem dobálta, sehol.
Otthon, meló, kocsma.
Jött a szolgáltatói frissítés, B607-re, azóta dobálja
mindig, mindenhol. -
gabancs
addikt
válasz
freemanone #10238 üzenetére
Nos, az a gond, hogy interferencia nélkül is dobálja. Mondtam, hogy én ebben nem hiszek.
-
TomWexX
addikt
válasz
rObika8802 #10284 üzenetére
Igen, belehet. Így kell:[link]
(#10279) kk831228:
-
rObika8802
aktív tag
azt be lehet vhol állítani ,hogy a háttérkép is mozogjon ,ha lépek jobbra balra a homescreenen?
-
KerekesLevi
tag
Hali!
Karácsony előtt vettem egy P6-ost.
T-s, B103 rommal jött, teljesen rendben ment minden. Erre ez a kretén felajánlotta egy szép reggelen, hogy felfrissíti magát B104 romra. Wifin keresztül meg is oldotta szépen, de azóta az autóban bluetoothon kihangosítva a zene percenként megakad 1-2 másodpercre. Nagyon idegesítő, mert a régi Galaxy S2-m nemhogy nem akadozott, de még a számcímeket is kiírta... tegnap fellöktem rá a b125 romot, de az is laggol zeneügyileg. Valakinek valami 5lete? A t-mobilban azt ajánlották, hogy indítsam újra...Levi
-
JanR
addikt
Hétvégére összeszedem a routereket, amiket használok, lesz vagy 5, de egyikről se dobta el a wi-fit a telefon.
-
Nimda
addikt
válasz
tlacee #10272 üzenetére
A WR841 nálam is dobálja, de most látom a honlapon, hogy van már újabb firmware a v8-as routerekre, ha esetleg nem próbáltad volna.Délután én is felpakolom hátha javít valamit.
Esetleg van még valakinek WR841N routere?
cil101 (#10262) köszi, ez fontos info.
seria igen, nincs jelentősége, hogy friss rom, vagy belakott.
-
seria
tag
Új ROM telepítésnél is dobálja a wifit úgy, hogy nem pakoltok fel semmilyen programot?
Mert nekem nem dobálta eddig, igaz most is csak egyszer kétszer. Mostanában egy csomó programot raktam rá.
Vagy esetleg még gondolkozom, hogy a bébiőr ami 2.4ghz frekvencián van az zavarhatja-e?
Lehet hülyeséget írtam de más ötletem nincs. -
KisBundi
őstag
KK-ről van vmi hír hogy mikor érkezik?
-
TomWexX
addikt
válasz
picilabikoka #10270 üzenetére
Exe fájlra rá ne nyomj, az már rég rossz. Holnap megpróbálok keresni egy jót, egyszer már nekem is kellett.
-
tlacee
csendes tag
Linksys WRT54GL dd-wrt: még soha nem dobta le, TP-Link WR841N: rendszeresen ledobja. B104 T-s Rom. Titkosítás ugyanaz. (egyéb beállításokat nem sorolom, mert a dd-wrt fw-n nagyon durván sokmindenbe bele lehet nyúlni. Sajnos ennek normálisan utánanézni és tesztelni sem időm, sem energiám nincs).
-
-ZsoLi-
tag
Nálam netezés közben elmegy eltünik a kis ikon böngésző leáll vagy egyből visszacsatlakozik vagy nekem kell ki be kapcsolni.
-
cil101
tag
Nálam szinte nincs is más wifi jel csak a saját, tehát nincs ami zavarja és volt hogy naponta többször is ledobta, máskor hetekig semmi. Tp-link 4300-as, régebben 1043-as volt ami most repeaterként funkcionál és azzal is ez volt 107,111,118,122 romokkal
-
TomWexX
addikt
válasz
picilabikoka #10253 üzenetére
Bármelyik jó, ez nincs verzióhoz kötve. Csak ne trójaival fertőzöttet installálj.
-
gabancs
addikt
"gabancs nálam auto-n olyan csatornára áll be, amit legalább 4 router használ körülöttem
felejtős, inkább manuálisan állítom be.Nem mintha lenne jelentősége, mert a helyzet ugyanúgy változatlan."
Nos, erre nem igazán tudok mit mondani. Nekem mióta meg van a router, a gyári beállításon van. Sose piszkáltam hozzá.
-
Fatrai
csendes tag
Sziasztok!
Már másojára tettem fel a b125-ös romot. Minden ok, de a gmail üzeneteimet nem jelzi ki. Már mindent kapcsolgattam, de nem akarja az igazságot. 103,104 ès 122 volt fenn. Egyikkel sem volt gond, csak ezzel.
Van valami ötletetek? -
Nimda
addikt
válasz
-ZsoLi- #10251 üzenetére
A wifi analyzer nevű progi elvileg megmutatja, hogy melyik csatorna van a legkevésbé leterhelve, arra érdemes állítani.
gabancs nálam auto-n olyan csatornára áll be, amit legalább 4 router használ körülöttem
felejtős, inkább manuálisan állítom be.Nem mintha lenne jelentősége, mert a helyzet ugyanúgy változatlan.
racerx a titkosítás auto vagy AES vagy TKIP?
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy Skype-olás közben teljesen megfagy a telefon? Már nem először. És elég meleg is. Van valakinek valami ötlete mi lehet ez? Telepítsem újra a skype-t vagy az egész telót?
Köszi!
-
jegenye77
addikt
TP-LINK TL-WR740N egyszer se dobta le viszont,
TP-LINK TL-WR940N-nél nem egyszer előfordult,hogy megszakadt a kapcsolat.
Egy ilyen FRITZ!Box 6340 routerrel is sikerült tesztelnem és ezzel sincs semmi gond. -
Nimda
addikt
Na és ki milyen csatornát használ?
-
gabancs
addikt
Tp-link TL-WR1043ND
B125Szuper párosítás.
-
racerx
őstag
Nekem egy Tplink WR741ND van
-
arminlok
senior tag
Nekem a hátlap alatti müanyag rész ami gondolom ragasztva van egy icipicikét felvan hullámosodva találkoztatok már ilyennel? Nem gáz csak az a probléma h amikor megvettem akkor még csak a jobbszéle volt egy árnyalattal feljebb bár inkább azt mondanám, hogy a műanyag viszszintes volt csaka fém volt lejjebb.ott a sarokba. Nagyon remélem , hogy ez nem valami akkumulátor púposodásnaka kezdete :S Szerintetek?
-
-ZsoLi-
tag
Akinél nem dobálja a wifit megirná mien routert használ? Es hogy mien rom van rajta. Köszi
-
TomWexX
addikt
válasz
picilabikoka #10220 üzenetére
Keress rá guglin a gapps szóra (google apps) és töltsd le az apk-t egy megbízható helyről, majd install, és utána lesz már play, gmail, térkép stb.
-
Kaves
csendes tag
válasz
mjoci68 #10230 üzenetére
Persze nyitható kóddal, én már 3-at nyitottam ki kóddal teljesen jól működik én másik oldalon csináltam.
Sajnos T-mobilos kezdetben független volt lehet nem fizették, de lehet kóddal kinyitották és ráflasheltek egy gyári független Romot.
Csak garjegyről derül ki hova tartozik.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #10231 üzenetére
Ok, legyen így! Ettől függetlenül egy szoftver cserétől az esetleges interferencia egy cseppet sem változik. Tehát ha ez a gond, tehetsz rá bármit, a zavar továbbra is jelen van.
-
racerx
őstag
Most van olyan is, hogy nálam a wifi szinte mindig jó. A 111-es romon nem emlékszem semmi gubancra, a 119-125 nél néha észrevettem, hogy ledobta. DE!! Ez alig párszor fordult elő lehet h a 111 nél is volt csak nem vettem észre, és az is lehet hogy most is csak simán vmi más hiba volt (mert sajna néha belassul a netem, meg az egyik laptopról is soxor elmegy a net, tök random módon, van amikor meg hetekig jó....
).
Szóval rohadtul nem utdok konzekvens következtetést levonni a dolgokból...De inkább azt mondanám, hogy nálam jól megy a wifi., sőt egyáltalán semmi hibáról se tudok beszámolni a telefonnál. Igaz enyém még független T mobilos, augusztusi vásárlás. -
mjoci68
csendes tag
Sziasztok vettem egy p6-ost független elfogadja a t-mobilos kártyát de nem ad térerőt másik szolgáltatóknál jó.Szerintem letiltották a szolgáltatónál.Ezt szerintetek meg lehet csinálni?
http://sim-unlock.net/sim-lock/72/Unlock_by_code_for_Huawei_phones/ -
gabancs
addikt
válasz
freemanone #10228 üzenetére
"Ha nagyon sok másik router van ugyanazon, az interferencia miatt lassabbá válik a kapcsolat."
Tehát nem leszakad, csak lassabb lehet.
-
gabancs
addikt
ami teljesen eltüntetné az előző rom maradványait- ez tényleg komoly hiba. Nem is értem, hogy gondolták ezt komolyan.
Csak az én környezetemben van vagy 10 router és vagy 5 különböző eszköz, ami okozhat zavarokat, hiába a csatorna váltás és egyéb hókuszpókusz...és még kitudja milyen interferencia - Ebben megint csak nem hiszek. Az, hogy az analóg rádiófrekvenciás jeleknél ez gyakori dolog volt egy dolog. De ez digitális jel, ráadásul igen erős titkosítással. Nem beszélve arról, hogy általában a saját router a telefon közvetlen közelében van. Én kizártnak tartom, hogy egy távoli router jele, olyan szinten meg tudja zavarni egy csatlakoztatott eszköz kommunikációját, hogy leszakadjon a saját router-étől.
Persze ez is csak egy vélemény, sajnos nem tudni mi okozza ezt a kellemetlen helyzetet. -
Nimda
addikt
válasz
gabancs #10199 üzenetére
Én meg emlékszem olyan fórumokra, hsz-okra, ahol bizony valakinél "megjavult" egy bizonyos romverziónál.Az tény hogy komoly hiba, de még mielőtt bármit is tennénk, várjuk meg egyrészt a következő főverzióváltást, másrészt meg a routerek összesítőjét.Bár ez utóbbit kétlem, hogy használható eredményt hoz.Túl kevesen vagyunk ehhez sajnos.
Nagyon nem mentem bele az android felépítésébe, de azt tudom, hogy a wifi modulhoz tartozik egy wifi driver is.Ha ez nincs megfelelően megírva, illetve ha a gyártó nem tudja bizonyos körülmények között reprodukálni a hibát, akkor hiába várjuk a javítást, a szervízek sem tudnak mit tenni.Én annak örülnék ha legalább kapnánk egy visszajelzést a gyártótól, hogy ezt és ezt tehetjük az ügy érdekében, mert azért vagyunk egy páran akik erre panaszkodnak.
Amúgy ha még emlékszel korábban írtam, hogy nekem sem volt gondom a wifivel, egészen a B111 verzióig.A problémák onnantól kezdődtek...de sajna ezen már nem változtatott az sem, ha visszaraktam a korábbi B107-et.Itt jön szóba az is, hogy a telefon képtelen a full wipe-ra, vagyis inkább egy repart-ra, ami teljesen eltüntetné az előző rom maradványait.A scrípteket is kipróbáltam, kb. semmit nem érnek.
Akkor másnak ugyan az a szoftver miért nem produkálja ezt a tünetet?
Valószínűleg azért, mert mindenki más körülmények között, más routert, más beállításokat használ.Csak az én környezetemben van vagy 10 router és vagy 5 különböző eszköz, ami okozhat zavarokat, hiába a csatorna váltás és egyéb hókuszpókusz...és még kitudja milyen interferencia, ami a B107-es rommal nem volt jelen érdekes módon.
Az a baj, hogy nagyon sok a találgatás, semmi nem biztos, egyelőre várom a tapasztalatokat.
-
picilabikoka
csendes tag
Megpróbálom. Kösz.
-
Zlika
aktív tag
válasz
picilabikoka #10223 üzenetére
Morelocal egyszer bevált.
-
picilabikoka
csendes tag
Akkor nem rakom fel a 125 öst
A verzió száma jelenleg: P6-U06V100R001CHNC00B115. van olyan program, ami magyarítja? Appokat hogy tudok letölteni? A kínai B118 jó rom?
-
cil101
tag
válasz
A tied más régióból származik szerintem ne rakd fel a 125-öt
-
ShadowX
őstag
válasz
A B118CN (kínai rom) szerintem jobb, mint akármelyik eu-s. Abban van angol nyelv is.
-
picilabikoka
csendes tag
A B125 öst felrakhatom? Akkor Play stor-om sem lehet?
Akkor, hogy tudok rendes appokat telepíteni?
-
gabancs
addikt
válasz
picilabikoka #10218 üzenetére
Nem biztos, hogy a telefon túl éli! Legalább is fordítva, egy európai példányra rakott fel valaki kínai ROM-ot, belehalt a telefon.
-
picilabikoka
csendes tag
Sziasztok. az egyik kínai üzleti partneremtől kaptam egy ilyen telefont. Eddig iphonjaim voltak. Pár nap után eladtam a 4S-t, mert annyira megtetszett ez. Végigolvastam szinte az összes hozzászólást és sokat okosodtam belőle. Pár kérdésem maradt. Az enyémen most B115 ös rom van. Tele van kínai appokkal, szerintem play store sincs rajt, csak valami App Center. Ha felrakom a b125-öst abban lesz magyar nyelv és play store? Előre is köszönöm a segítséget
-
chelsi
csendes tag
válasz
freemanone #10196 üzenetére
köszi h megnézted a játékot
-
dokee78
félisten
Van aki már ejtette vízbe?
Tesóm beleejtette a fürdőkádba,de egyből kikapta,most szárítja kifelé. -
rObika8802
aktív tag
első benyomásaim eddig jók a telóról nem érzem csalódásnak az Xperia P után
igaz wifit párszor lelökte,de azon kívül semmi!
-
vg
addikt
Utálok frissíteni, de itt olvasottak után feltettem 125 verziót. Nem jelzi felül ikonnal ha bekapcsolom a gps-t, szar. A 111 tökéletes volt. Soha nem teszek fel ilyen nem hivatalos frissítést. Ha megkérhetném ne mondja itt senki, hogy jól működik amíg ki nem próbált minden opciót!
-
duvi
nagyúr
válasz
gabancs #10206 üzenetére
Akkor elnézést kérek. Félreértettem a felméréssel kapcsolatos válaszodat:
"A felmérés sem tud meggyőzni, hogy ugyan az a szoftver valakinek jó másnak meg nem."
Én is úgy gondolom, hogy a szoftvernek semmi köze a wifi problémához. Anno a régi LG Arena telefonomnál volt hasonló anomália és ott összegyűjtöttük a felhasználók router típusait. Kiderült, hogy bizonyos routereket nem szeret az Arena, míg másokkal gond nélkül lehetett használni. Ezért szerettem volna itt is megcsinálni ezt a felmérést. -
gabancs
addikt
"Nem a szoftveres hibalehetőség miatt gyűjtjük az infót, hanem hardveres kompatibilitás miatt a routerekkel kapcsolatban."
Az lehet, de én nem is erre reagáltam. Több oldalon olvasható, hogy a wifi gondokat sokan szoftveres hibának vélik, és javasolják a szoftver cseréjét. Ami eddig igen kevés sikerrel oldotta meg a gondokat, Ezért gondolom, hogy ez nem szoftveres gond.
-
duvi
nagyúr
válasz
SityiSXT #10203 üzenetére
Jó, hogy szóba hoztad. Épp írni akartam, de most, hogy ismét előtérbe került a téma, talán többen fognak reagálni rá. Sajnos összesen csak hat választ kaptam router ügyben, amiből nem lehet érdemi következtetést levonni
Ezért bemásolnám a régi posztomat kiemelve, hátha kapunk még adatokat. Természetesen aki elküldte már, annak tárgytalan az újbóli felkérés.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy ne legyen teleszemetelve a topic, arra kérek mindenkit, hogy küldje el NEKEM PRIVIBEN az alábbi paramétereit:1. Router pontos típusa (és ha tudod, akkor a chipsetet is):
2. Állandó stabil kapcsolat / Működik de néha megszakad / Rövid ideig tartja csak a kapcsolatot, gyakran megszakad
3. Wi-fi alvó mód bekapcsolása rész ellenőrizve és "Mindig"-re bekapcsolva
(Ez utóbbi ugyebár a téves fordítás miatt kell)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Minta a kitöltéshez:1. ASUS RT-N66U (Chipset: Broadcom 5300)
2. Ide a fenti háromból a rád vonatkozót beírni (pl: Működik, de néha megszakad)
3. Wi-fi alvó mód: Mindig(#10204) gabancs
Nem a szoftveres hibalehetőség miatt gyűjtjük az infót, hanem hardveres kompatibilitás miatt a routerekkel kapcsolatban. -
gabancs
addikt
válasz
SityiSXT #10203 üzenetére
A felmérés sem tud meggyőzni, hogy ugyan az a szoftver valakinek jó másnak meg nem. Továbbra is valami hardveres hibára gyanakodnék. Ez akár valami piti összeszerelési gond is lehet akár, de akár az alkatrészek szórására is inkább gondolnék, mint a szoftverre. Mert az bitre ugyan az mindenkinek.
-
Venn
tag
1 hónapos a készülék Voda B607 tökéletesen működik nincs wifi probléma, egyetlen érdekes dologra lettem figyelmes a fehér előlapon sötétben a kijelző mellett körben halványan átszűrődik a fény, eddig igazából fel sem tünt, egy kicsit zavaró éjszaka. Másnak is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest