- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
-
JaniT
csendes tag
válasz
-ZsoLi- #10332 üzenetére
Enyem sima 740N (TP, mint a Tied). A muhelyben egy regi Belkin van (ne kerdezz most tipust) az kb 100-bol 99-szer nem mukodott, most meg mukodik, igaz lassabb. A melohelyen nem tudom milyen wifi van, de talan ott is jo most a vetel. Ami ritkasag, hogy ahanyszor eloveszem a telefont mindig wifin van. Ez mondjuk marhajo! Ennel a telefonnal ilyen meg nem volt.
Gondolkoztam, hogy lecserelem a wifi miatt a telefont, de nem tudok meg donteni, tul normalis most a telefon. Design meg uberelhetetlen. Regota vartam egy ilyen elegans keszuleket. Nem ertem ilyet miert nem gyartanak mar... Anno milyen szep telefonok voltak... :-)
-
Nimda
addikt
válasz
-ZsoLi- #10251 üzenetére
A wifi analyzer nevű progi elvileg megmutatja, hogy melyik csatorna van a legkevésbé leterhelve, arra érdemes állítani.
gabancs nálam auto-n olyan csatornára áll be, amit legalább 4 router használ körülöttem
felejtős, inkább manuálisan állítom be.Nem mintha lenne jelentősége, mert a helyzet ugyanúgy változatlan.
racerx a titkosítás auto vagy AES vagy TKIP?
-
duvi
nagyúr
válasz
-ZsoLi- #9924 üzenetére
Tudtommal nem lehet állítani a rezgés erősségén (szerviz menüt nem néztem).
Viszont külföldi oldalon érdekes leírást találtam:
"If you find the vibration of your phone a little too much, this can easily be reduced.
From the homescreen press Menu - Settings - Sound - Vibration intensity. Then slide the bars left or right to change the intensity for various features."
Nálunk nincs ilyen beállítási lehetőség a Hang menüben
Lehet, hogy az ázsiai modellekben/szoftverekben van -
freemanone
addikt
válasz
-ZsoLi- #9820 üzenetére
Ha akarsz még telefonálni, netezni stb, amihez rádió kapcsolat kell, akkor hanyagold a fém tokokat... több telóhoz is lehet kapni, de mindenhol ugyanaz a végeredmény: használhatatlan térerő.
Annyira leárnyékolja, hogy tényleg használhatatlan állapotba kerül tőle. Volt itt a topikban is korábban, aki kérdezte és ő vett is belőle, de nyogodtan használd a google-t ott is találsz bőven véleményt, több más alu tokról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest