Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
válasz
---Peti---
üzenetére
Szia en lassan kethonapja hasznalom a keszuleket. Igen leteznek problemak ez sok mindentol fugghet, ugyan azon ket telefon kozott is lehet kulonbseg. De ha az elejen fenn all a hiba azonnal csereld garanciaba. ne kezdj el szoftvert frissiteni. Nekem b112 van a telefonomon. En meg vagyok vele elegedve. Mindent tud amire nekem szuksegem van.. Foleg a szervezes feladatok es koltsegeim napi dolgok nyomon kovetesere. Nem jatszom vele. Igy 2 nap hasznalati ido. Ha nagyon sokat hasznalom net+video..stb azaz a nagykepernyo sokaig aktiv akkor szivja az aksit es este erdemes feltoltenem mert a kovetkezo napot mar nem huzna ki. Minden kis.aprosagaval megjelenesevel tetszik a telefon. A kezdeti hasznalat soran minden nap okozott valami pozitiv meglepetest a gyartoi otletesseg alltal. A wifi eldobas szamomra nincsen,persze ha nagyon gyenge a jel elveszti, de nekem az emeleten levo routert erzekeli hazon kivul is.hasonlo mertekben mint az elozo s. galasy telefonom. A gyari fules szerintem nagyon jo, a tobbi gyartoi fuleshez kepest. Persze ha flacot hallgatsz erdemes jobbat venni de erezni ennel is az mp3 / flac kulonbseget. Biztonsagi szolgaltatasok, az aku meruleset figyelo nagyfogyasztasu alkalmazasok kezelese is tokeletes. Majd hasznalat soran rajosz a kis trukkokre amik szamodra a.sajat igenyeidnek megfeleloen megjobb lesz a telefon. Ezekrol pedig itt a forumon is talasz leirasokat vagy az osszefoglaloban. En nem bantam meg a vasarlasat. Szerintem te se fogod. Persze tok folia.kotelezo darab. :-)
-
csiziktomi
senior tag
válasz
---Peti---
üzenetére
megveheti ,nem fog átkozódni

-
---Peti---
csendes tag
sziasztok!
szeretnék kérni egy rövidke tapasztalati jellemzést a telóról, első sorban a hibákra kiélezve. nővéremnek kell a segítség, későn szólt, és szorítja a határidő (holnap), így nem volt időm átnyálazni, hogy mi a helyzet. az elejét a hsz-eknek nézegettem, és láttam, hogy jó pár probléma volt, amely a társaság felének jött csak össze, míg a többi vígan élt a telóval. ezek az újraindulások, fagyások stb. rendszer frissítéssel orvosolva lettek?
mire a fórumban ide került a téma addigra már egyszerűen elfogyott a türelem, és muszáj lett kérdeznem. sorry érte
ha maradtak is hibák azok beleférnek az "egyik telefon sem tökéletes" című halmazba? összeforrt-e már annyira a dolog, hogy ne szórjon rám cigányátkot szegény némber, ha megveszi magának?
köszi a segítséget előre is!
-
torrrent
aktív tag
Hangszóró recsegéssel kapcsolatban: T mobilos lévén sokkal gyakrabban hívok/hívnak T-s emberek és már nem egyszer előfordult, de nem is gyakori, hogy ha más szolgáltatótol hívnak akkor szinte érthetetlen amit mondanak olyan mintha torzítva lenne a beszéd és közben recseg is a hang. Szolgáltatóból szolgáltatóba még soha nem fordult elő, kristálytiszta a hangja. Úgyhogy lehet, hogy ezt a hangszóró problémát felül kell vizsgálni, met nem is hardveres gond van itt valószínű, hanem stolgáltatók közti probléma.
-
SKyle
tag
@ShadowX, @gabancs, @seria és @Insult: Köszönöm a válaszokat és a linkeket! Riszpekt!

Most már csak szervizt kellene találnom...
További szép napot kívánok mindenkinek! -
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Egy kérdés mindenkihez.
Headsettel zenét halgatok a telón hivásom jön megnyomom a headsetten a felvevő gombot erre megszakitja a hivást. Ezt csinálja a B119 És a B122-es rommal is.l is.
Valakinek valami ötlet? Beállitási gond lehet?Más. Egyébként a telóhoz kitünő a sennheiser MM30i es az urbanears plattan headsettes füles.
Mindkettő brutál jól szól.Köszi Mindenkinek az ötletet választ.
Üdv: Gabee
-
-KP-
veterán
fényképező appok közül melyik a legjobb? van olyan amivel lehet autófókuszt kikapcsolni hogy infinite focust használjak és a vakuhoz is vannak beállítások?
-
kecskebégető
aktív tag
Semmi gond nem volt a pm kulturált volt bár eltérő a véleményünk.
A többiek is PM ben légyszi köszi.,Infra sajna nincs .De ellenben nagyon tutó mediavezérlő appok találhatók a marketen .Természetesen csak pc re.
-
JanR
addikt
válasz
kecskebégető
üzenetére
(Inkább nem ide)
Mivel a válaszom nem épp szépirodalom lett volna, így elküldtem privátban. Részemről itt befejeztem, foglalkozzunk a telefonnal.
-
akosar
tag
Na azert nem kell atesni a lo tuloldalara sem. Nem akarok egy ujabb hozzaszolas tisztogatast itt a forumon...

-
akosxyz
senior tag
válasz
kecskebégető
üzenetére
Ha normális módon nem tudsz valakinek válaszolni,akkor szerintem nem kéne erőltetni.
Ő hozzátok fordult egy problémával és erre nekiállod itt becsmérelni azt, hogy meg akar adni mindent a gyerekének. ( Gondolom neked nincs)
Baleset mindenkivel történik, és pont azért hívják balesetnek, mert úgy történik, hogy nem számítunk rá.Lehetsz nagyon okos, és tudnál adni jó tippeket,de szerintem a stílusodon változtathatnál.
Erre most megint írhatsz valami rettentő színvonalú dolgot a fórumról meg,hogy neked van igazad, megkíméllek,nem fogom elolvasni és nem is érdekel. Nem értek egyet a reakcióddal akármit is fogsz írni!
Avastot én is használtam és teljesen meg voltam elégedve vele!

-
JanR
addikt
válasz
airmax_2.0
üzenetére
Ez a lockout security micsoda?
Vírusvédelemre: Én eddig avastot használtam telefonon, fogott is meg dolgokat, meg az aksit se húzta le. Azért azt tudom ajánlani.
-
airmax_2.0
tag
(lejárt a szerkesztési idő mire eszembe jutott)
Piszkosul zavart, hogy 2 percenként merül 1 %-t a telefon, aztán gyorsan leszedtem a lockout security-t és így mindjárt megjavult a helyzet.. Megnézem majd a Google eszközkezelőt helyette... Az biztros, hogy vírusvédelem meg tűzfal ilyesmi nem kell.. Az elvesztés, vagy lopás elleni eszközök viszont érdekelnek... Az L9-t ugyanis ellopták..
Van esetleg valami tapasztalat az eszközkezelőről,
-
airmax_2.0
tag
válasz
kecskebégető
üzenetére
Igaz.. köszi.. nem is tudom miért nem jutott eszembe...

Pontosabban a táskámba teszem egy kis tokba, amiben eleve mindíg van nálam egy micro sd kártyához való usb interface... ott jól megférnek, és azért elérhető, ha éppen a munkehelyemen jut eszembe valami piszkálnivaló.. de kétségtelen a szerzői jogok téged illetnek...
-
okoska74
senior tag
válasz
kecskebégető
üzenetére
Aztán:[link] -->A feltüntett árak nettó árak!
További információkért érdeklődjön bolti értékesítőinknél vagy telefonos ügyfélszolgálatunknál a +361/236-3030-as számon! Ajánlatunk csak nálunk vásárolt új készülékekre vonatkozik. -
Tomacko
őstag
válasz
kecskebégető
üzenetére
Köszi a tippeket.
Mati : kinőttem már az álmokból "pár" éve. De keresni fogom a lehetőséget az biztos

-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Ma reggel fogom meg rendelni a telefont.....látom van infrája és jött az ötlet.
Nem , nem tv távirányító a téma. Van egy HTPC-m amit nemrég építettem és nem vettem még távirányítót hozzá, de van régről egy irda portom, szóval adott a kérdés. (már csak azért is praktikus lenne, mert nem kellene még egy 188-k távirányítót kerülgetni)Van valaki aki használja ezt a képességét a telefonnak és tud ajánlani olyan app-t amivel windows vagy linux rendszerű HTPC-t irányít ?
Tomi
-
seria
tag
Semmilyen műszaki cikket amibe fő alkatrészt kell cserélni nem éri meg manapság javíttatni.
Inkább vegyél egy újszerű állapotban lévő telót olyan emberkétől aki megunta és túl akar adni rajta. Itt a hardveraprón is találsz ilyet.Egy monitorral jártam így. Új monitor ára 35.000 forint az LCD panelt meg 80.000 -ért akarták cserélni(2 helyen kértem ajánlatot).Találtam egy szervizt aki Kínából megrendelte és 8500 forintból megúsztam a panel cserét.
-
SKyle
tag
Sziasztok!
Október 10-én vettem a lányomnak a 14. születésnapjára egy Ascend P6 pink készüléket a GSM Home webshopjában 110,000 Ft-ért (gyönyörű, talán a világ legszebb telefonja!).
Sajnos kb. 1 hónap múlva az iskolából hazafelé menet megázott a kislányom és a telefon is beázott, már nem lehet bekapcsolni.
Először a GSM Home-hoz fordultam, de ők elküldtek azzal, hogy a vizes balesetekre nem vonatkozik a garancia.
Ekkor Miskolcon egy mobiltelefon szerviz közvetítésével a hivatalos Huawei magyarországi szervizközpontba küldettük el a készüléket hibamegállapításra.
3 nap múlva telefonon válaszoltak, az ügyintéző hölgy (maga sem értette, hogy miért annyi) azt mondta, hogy a készülék javítása 210,000 Ft-ba fog kerülni, ha vállaljuk.
Vagyis 2x annyiba, mint a készülék maga!
Sajnos ezt nem engedhetjük meg magunknak, már a telefon is komoly kiadás volt. Számunkra felfoghatatlan, hogy egy ilyen drága készülék esetében egy ilyen banális hiba miatt le kell mondanunk a készülékről.
Most megpróbálok keresni olyan szervízt, ahol elvállalnák a javítást, de nem ilyen horror áron.
Tudnátok tippeket adni? Első körben a legjobb valamilyen Borsod megyei mobil szervíz lenne, de ha nincs ilyen, akkor hajlandó vagyok elküldeni máshova is a telefont, csak javítsák meg.
Köszi előre is a tippeket!
-
Zsocy155
őstag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Értem én, igazad is van.
Nem is azt írtam, hogy ugorjon neki.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Zsocy155
üzenetére
#Zsocy155 Az hogy lehet kapni valamilyen alkatrészt egy telefonhoz még nem jelenti azt, hogy esetleg fel is lehet rá tenni. Lásd Samsung S2-höz is lehet Kínában érintő üveget kapni magában 2-5 ezer forintért, ezt mégsem lehet cserélni mert 99%-ban LCD törés lesz a vége. (A "gyári" cseréhez egy 60 ezer forintos készülék kell, vagy egy több milliós gyári gép.)
A helyes válasz ebben az esetben az, hogy garancia vesztés nélkül nem lehet hátlapot cserélni, mert a telefon hátlapja csak bontással távolítható el.(egyébként minden tiszteletem azoké akik készséggel válaszolnak feltett kérdésekre, a fentieket sem bántásból írtam! 8)
-
-KP-
veterán
sim kártyáról telefonszámokat csak a hisuite programmal tudok elmenteni? vagy van menüből is lehetőség, memóriába másolni sim-ről a számokat?
-
jegenye77
addikt
A hátlapot ki lehet cserélni?
Sikerült összekarcolnom valahogy. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
airmax_2.0
üzenetére
Llama
"A kis sd kártyafiók nyitó tűcske a füles csatlakozóban annyiból gáz, hogy amíg be van dugva a fülhallgató mi a fenét csináljak vele?"
Rakd el a dobozába a fiok mélyére.Napi haználatra minek van nálad?
(#9146) geotom
Indításkezelő B122 alatt tökéletes nekem.
-
airmax_2.0
tag
Nekem korábban az lg l9-en volt egy olyan beállítási lehetőség, hogy este 8-tól reggel 6-ig automatikusan rezgőmódba állította a telefont. Tud valaki esetleg erre valami módszert a P6-on?
Amúgy most vettem pár napja, és már nagyon tetszik... Igaz előbb letakarítottam a express ui (vagy mi?) dolgokat...az izgő mozgó csempéivel...
A kis sd kártyafiók nyitó tűcske a füles csatlakozóban annyiból gáz, hogy amíg be van dugva a fülhallgató mi a fenét csináljak vele?
-
geotom
tag
Sziasztok!
Az indításkezelő megnyílik, de szinte azonnal kilép. Próbáltam megkeresni az összes programok közt,
de ilyen néven nincs, esetleg más néven szerepel?
Mit tudok ezzel csinálni,hogy működjön?
(T-mob-os b103-as rommal új telefon) -
mati12
senior tag
válasz
KisBundi
üzenetére
A Vibernek engedélyezve van a Beállítások-Energia kezelő menüpontok alatt a háttérben futás és a indításkezelőben az automatikus indulás? Mert nálam sem jelzett egy ideig de kikapcsolgattam ezeket a funkciókat majd vissza utána csináltam egy restartot és azóta működik.
-
TomWexX
addikt
válasz
csabi94
üzenetére
Igen, én megvagyok vele elégedve.

Másik témára: kecskebégető kollégával értek egyet, ha már kiadsz egy termékre x sokezer forintot, akkor ugyan legyen már időd megfelelően tájékozódni. Én mikor megvettem a P6-ot, ez a fórum 16-700 hsz-nál járt, és bizony én elejétől kezdve végigolvastam az egészet. Persze nem azt mondom hogy te olvasd végig a 9000 hsz-t, csak használd a keresőt, olvasd át a téma összefoglalót.... és ezt most nem kötekedésből mondom hanem jó tanácsként.

-
kecskebégető
aktív tag
válasz
akosxyz
üzenetére
A forum arra valo,hogy tájékozodj.Nyilván segítünk de 10000000x leírt kérdésekre felesleges ismét ugyanazt elmondani mert lusta a kérdésfeltevő.Ugyanis nagyon jólmüködő kereső található az oldalon.(Plussz a témaindító sem viccből van...)
"És vannak akiknek nincs idejük visszalapozni húsz oldalt "
Ezt ugye tesem gondolod komolyan......NAgyon fontos ember lehet az ilyen.Hűha ez igen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
akosxyz
senior tag
válasz
kecskebégető
üzenetére
A fórum azért van, hogy az emberek megbeszéljék a gondjaikat és feltegyék a kérdéseiket. És vannak akiknek nincs idejük visszalapozni húsz oldalt

-
KisBundi
őstag
Nektek sem jelez a LED az új Viberrel ha üzenetetek jön?

Próbáltam B122-vel root nélkül nem volt jó! Most B119 van fent rootolva és akkor sem jelez..
Az értesítési sávban ott van hogy üzenetem van de nem villog! Pedig minden másra jelez, de Viberre nem!
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy 10-es skálán mennyire megbízható a telefon? Jópár évre venném, szerintetek bírja egy akksicserével 5 évig?
Ugye jól gondolom, hogy az lte hiánya nem fog fájni amikor csak böngészek illetve üzengetek a neten?
T-mobilos mobilra lehet romokat pakolni? Pl. Miui, vagy Wiui?
Köszönöm a segítséget, remélem hamarosan én is a közösség tagja lehetek!
Üdv: csabi.
-
TomWexX
addikt
válasz
olahroberto
üzenetére
Igen.
-
olahroberto
tag
Nekem ezt irja a szervizmenűbe: Sim card lock state Simlock_deactive
Nekem akkor független?
-
kecskebégető
aktív tag
Nem baromság .ÉS nem MINDEGYIK készülék hálozatfüggettelen!, Az ujabb vodákánál ahogy berakod a voda kártyátt lefut egy script és zárja a telefont bőven írtunk már erről.Szóval.....
Témát zárjuk is kilett már tárgyalva.Az tény,hogy a szolgáltatók sokesetben KÉSNEK és az is rendszeres, SOHA nem adnak ki romokat
-
freemanone
addikt
Utánna olvastam egy kicsit a dolognak és közszolgáltatóknak valóban 5 évig minden hívást meg kell őrízniük és ezt el is kell mondaniuk, a hívás megkezdése előtt. [link]
Viszont, azt sehol sem találom, hogy a mobil szolgáltatók melyik kategóriába esnek, illetve ahol látok felsorolást arra vonatkozóan, hogy kik a közszolgáltatók nem találni köztük, sem a vodát, sem bármely másik mobil szolgáltatót.
Ezek után arra tudok következtetni, hogy hírközlési szolgaáltatók, ahol viszont már másképp fest az ábra. "Az elektronikus hírközlési törvény 141. §-a kizárólag a hibabejelentések rögzítését írja elő, valamint azt, hogy a felvételeket egy évig kell megőrizni."
Tehát ha hibabejelentés, akkor kötelesek megőrízni, ellenkező esetben, pedig semmiféle kötelezettségük nincs ezzel kapcsolatban.
Arról nem is beszélve, hogy a közszolgáltatók esetében így kellene kezdeni: " A fogyasztóvédelmi törvény előírja, hogy a beszélgetés kezdetekor a következő tájékoztatást kell megadni: az ügyintézésről hangfelvétel készül, a felvételt 5 évig megőrzik, a hangfelvételt díjmentesen az ügyfél rendelkezésére bocsátja a szolgáltató, az ügyintézés egyedi azonosító kódja."
Már sokszor hívtam a vodafone ügyfélszolgálatát, de még mindig csak annyit mondtak be, hogy: "Az ügyintézővel folytatott beszélgetést minőségbiztosítási okokból rögzítjük."Ha valamit mégis benéztem volna, ne habozz kijavítani, de hivatkozásokkal alátámasztva.
(#9131) ShadowX: Nem mindegyiknél. A T-nél elég nagy a szórás... többféle modellt is láttam már. Függőt, függetlent, és mindegyiknél más volt a custom.prop tartalma is...
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone
üzenetére
A t-nél a custom.bin-ben dt/hu szerepel. így az sem lesz független...ez van.
-
akosar
tag
Ez így téves információ. A telefonbeszélgetéseket ügyfélszolgálaton 5 évig őrzik meg, (ezt be is mondja az automata) erre NMHH rendelet van. ha technikai menüpontot választatok ki, akkor technikus kollégák fogadják a hívást, nem "sima" ügyfélszolgálatosok. Vodánál legalábbis
(jaj, nem a válasz gombot nyomtam: freemanone ment a válasz (#9086)
-
JanR
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Engem mondjuk igazából tényleg nem érdekel, hogy milyen függő (mivel szerintem még sokáig vodás leszek), ha a frissítéseket megkapja.
-
freemanone
addikt
Nem tudja megoldani.
Ha levakarod róla a brandelt vackot mielőtt kifejtené "jótékony" hatását és nem viszed szervízbe ahol visszateszik, akkor marad szépen független. Aztán ki tudja a kitkat-ba is mit tesznek bele... maradok a nemzetközi romnál, mindenképp, azt legalább csak a gyártó szemeteli tele, bár meglepően kevés a gyári bloatware JB alatt! -
JanR
addikt
Na megint csak pont lejárt a szerk. idő..
Igen, ezért meglepő nekem. Egyik ismerősöm vett P6-t még több hónapja és neki teljesen független a telefon.

(#9125) freemanone: Gondolom ezt is megoldja majd a Voda, hogy az új szoftver már eleve a telefonon lesz. Bár ha a telefon kapja a frissítéseket, akkor rohadtul nem érdekel, hogy milyen függő
Így is elég népszerű telefon most a P6 (már aki tájékozott ilyen téren, mert sokan nem bíznak a huawei névben, csak a "jólbevált" samsung/htc/stb..) -
freemanone
addikt
Ha sim nélkül, vagy más szolgáltató sim-jével kapcsolod be először és frissítesz rögtön egy nemzetközi romra, akkor marad független, de ezt nagyon kis százalék fogja megtenni, főleg, hogy sokan nem is tudják... hozzám is csak utólag jutott el a "csodás hír".
(#9124) duvi: Nem, a T-nél más a helyzet. Ahogy elnézem rom függő náluk. Akinek régi verzió van fent, az függő volt kapásból, az újabb rommal rendelkezőké pedig független... ezt a taktikát viszont egyáltalán nem értem. A vodáé tiszta sor.
-
JanR
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Mivel kifutottam a szerkesztési időből...
Ha sim nélkül kapcsoljuk be először?
Vagy más szolgáltató kártyájával? Eddig megkapta a 2 telefonod a legújabb frissítéseket? -
JanR
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Ebben biztos vagy? Mert ahogy én tudom, a vodas P6-k is függetlenek. De lehet tévedek, na de majd utána járok jobban

-
freemanone
addikt
A vodás telók brandeltek és függőek... sajnos... ettől függetlenül nem hiszem, hogy kihagynák ezt az elég fontos frissítést a telefon életében.
(#9121) JanR: Az első bekapcosláskor, ha vodás kártya van benne, lezárja magát. A B606/7-es romnak köszönhetően. Nem mellesleg vodás telóm van és a custom.prop fileban is az szerepel, hogy vodafone/hu, ami meghatározza a cust mappában található elérési utat, a kiegészítő funkciók beállításáért felelős xml fileokhoz, ezért tűnik el a vodások értesítési sávjában lévő kapcsoló gombsor is, ha nemzetközi verzióra frissítenek. Mivel abban nincs "/cust/vodafone/hu/".
Nem mellesleg 2db vodás P6 van nálam.
Úgyhogy igen biztos vagyok benne. -
JanR
addikt
Azért azt várjuk meg míg Európába is elér a KitKat.
Amúgy ez a "vodafone nem biztos, hogy megadja a KitKat frissítést" szerintem meg baromság. Ha a telefon eleve hálózat és szolgáltató független, akkor hiába fogja vissza a voda, ha globálisan érkezik rá az update. Inkább az Európai megjelenés időpontja a kérdéses, ahogy más gyártóknál is.
-
-
arminlok
senior tag
szerintem nem fognak semmi hivatalosat kiadni a kitkat elött majd jön akitkat és akkor pár honapig megint jönni fognaka javitások remélhetöleg ( bár aztse bánnám ha egyből egy tökéletes szoftvert adnának ki)
-
-KP-
veterán
arról van infó hogy kb. mikor lesz elérhető hivatalosan is b122-es rom? hol lehet ennek utána olvasni?
-
arminlok
senior tag
Miért lenne baromság pl az első link? nem teljesen értelek. Szerinted a csávo nekiállt öngyujtoval a samsungjának? A másodikat már énsem hiszem el feltétlenül... Amugy akinek nem számit hogy hogy néz ki egy telefon annak sem feltétlenül a samsungot ajánlanám hanem inkább az Lg-t linkektől eltkintve
-
Tybike81
őstag
Galaxy S4 lesz elvileg helyette
-
arminlok
senior tag
hát ez a gyári tok nem is olyan csunya mint videon
most egy hét után így beugrott h ja kaptam egy ilyet is kiprobáltam és lehet rajta marad pedig eddig nagyon tok ellenes voltam de így picit obban azt érzem h biztonságban van -
-
Tybike81
őstag
Ha valaki eladó Huawei P6-ot keres akkor privátban kereshet

[link] -
duvi
nagyúr
A böngészők menüjében is be lehet állítani. Illetve ha van egy webes linked vagy hivatkozásod, akkor rányomsz, feljön egy választó ablak az összes használható programmal (böngészővel). Itt kiválasztod a neked tetszőt és alul a Mindig gombot választod.
Témákkal kapcsolatban, használd (#9095) okoska74 linkjét, csak arra vigyáz, hogy telepíthető állományokat (*.apk) ne tegyél fel! Idézem az Összefoglalót:
"Témák hozzáadása
Ha a fájlok zip formátumban vannak, akkor meg kell változtatni a kiterjesztését HWT -re, majd átmásolni a fájlt /sdcard/HWThemes mappába. Ha alapból HWT a formátum, akkor evidens hogy nem kell átnevezni. A témát automatikusan fel kell ismernie a témakezelőben." -
pulffy
őstag
hol , hogyan lehet az alapértelmezett böngészőt beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Semmilyen oldal nem ír ilyet...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)