Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Úristen hát ez mennyire idegesitett engem is ez a vessző kösziiii

-
Gsx-rr
veterán
válasz
okoska74
üzenetére
Duvi: Igen csak az volt, kikapcsoltam a szinkronzálást is ,mert a vibernél duplikálta a kontaktokat.
Mentek néha manuálisan inkább.
Közben rájöttem ,csak annál van gond akinek a vezeték és utónév között vessző van.
Ezt sem értem hogy egyes kontaktoknál miért van így.Közben rájöttem és megoldottam. a szerkesztésnél vannak további lehetőségek ,ahol külön be lehet írni a vezeték és utónevet.
Hiába csinálok egy új kontakot ha azt az alap mezőben szóközzel írom be akkor ő szétbontja, viszont ha pl a vezetéknévhez írom be akár szóközzel is a nevet akkor azt vessző nélkül jól fogja megjeleníteni -
duvi
nagyúr
Szia!
Gond nélkül megfordítható a vezetéknév/keresztnév opcióval. Bemész a névjegyekbe. Jobb alul rányomsz a (három pötty) menüre. Felugró ablakban kiválasztod az egyebek opciót. Ezután jön a Beállítások. Itt két opció lesz. A "Lista rendezési elve" és a "Nevek megtekintése mint". Ennek a kettőnek a megfelelő beállításával tudod felcserélni a vezetéknév/keresztnév sorrendjét. -
Gsx-rr
veterán
Erre a nevekkel kapcsolatos problémára már mindenhogy rákerestem. (nevek ,kontakt...) nem találom mi a megoldás.
Konkrétabb segítséget kérnék ha lehet ,és köszönöm az eddigi válaszokat is! -
arminlok
senior tag
Nekem üresjáratban 12 óra alatt 1 százalékot merült. Wifivel az a merülés simán reális
-
Gsx-rr
veterán
válasz
kecskebégető
üzenetére
Éjszakára ki szoktam lőni mindent. minek fusson?
Muszáj a freemail nagyon régi és sok hivatalos helyre van adva a számlák is arra jönnek.
De gondolkoztam ,ha azt átírányítanám a gmail-re akkor is megkapnám elvileg. -
kecskebégető
aktív tag
Jogosultságkezelőben azért nézd meg nem mászik e valami netre
Uristen nem bántalak freemailtól menekülj.!
Egyébként meg türelem.Mivel új a készüléked az akku még nem állt be.Minimum 10 töltési ciklus kb 2-3 hét kell neki.
De egyébként meg ha mindent kilősz minek okostelefon?
7% merülés az semmi.
A nevek is megoldhatók keress rá a topikban.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
kecskebégető
üzenetére
Mindent kilőttem ,a szinkronizálásokat is. Már mindenhol kikapcsoltam a rezgést ,de még mindig rezeg ha feloldom a képernyőt.
A nevek kezelése sem valami nagyszerű. Pl beírom hogy Zsolt 2 ,ő a kontaktoknál megfordítja 2,Zsolt
Miért???.
Ha átállítom a kezelésnél ,hogy vezetéknék utónév akkor a többit cserélgeti fel.
Szoknom kell még ezt a rendszert. Freemail-t se tudom beállítani.
-
kecskebégető
aktív tag
"Kecskebégető azért az a 12. db. nálad megfordult P6 eléggé erős barokkos túlzásnak tűnik...!De ami még érdekesebb,hogy ebből a "legalább 12-ből" soha senki nem tűnt fel itt a fórumon aki alátámasztotta vagy cáfolta volna az állításaid."
Szerencsére semmilyen szinten nem kell bizonyítanom semmit.Leírtam a tapasztalatom ennyi.Amennyiben kifogásod van ez ellen a só hivatal leellenörzi neked az erőssen barokkos hitetelenséged.
De a tények engem igazoltak eddig is semnmi baj a a P6okkal wifi ügyben.
Ha valaki találkozik is ilyennel az user error.(Majd amennyiben legalább 3 visszajön a szervízből bizonyíthatóan wifi modul ,alaplap cserével ami kapcsolodik a ledobáshoz akkkor visszatérhetünk arra,hogy nem user error.)
(Természetesen nem zárom ki a jövöbeli hardeverhibát de ez a problémák kb sehány százalákát nem érinti az eddigi ismert esetekben)
Nyilván lehet kifogásokat keresni miért nem frissítenek páran a leaked romra(Elveszik a garancia pl)de ezt a t mobil és a vodaafone is tagadja.Legalább is nekem mindekettő cégtől van rögzített beszélgetésem(#9383) Gsx-rr
Normál.
Pláne ha wifi on ki tudja mi dolgozik a háttérben. -
mati12
senior tag
Én is amellett teszem le a voksom,hogy a wi-fi dobálást a telefon szoftveres hibája okozza. Az én készülékemen B122-es rom van soha egyetlen pillanatra sem dobta el a jelet sem itthon és semmilyen másik hálózaton sem. Viszont az újabb szerzemény már az első nap folyamán többször eldobta az itthoni jelet,de a B122-re történő frissítés úgy néz ki megoldotta a problémát mert a készülék azóta nem produkálta ezt.
Kecskebégető azért az a 12. db. nálad megfordult P6 eléggé erős barokkos túlzásnak tűnik...!De ami még érdekesebb,hogy ebből a "legalább 12-ből" soha senki nem tűnt fel itt a fórumon aki alátámasztotta vagy cáfolta volna az állításaid. -
Gsx-rr
veterán
Normális az ,hogy éjjel 6 óra alatt 7 százalékot merül teljes feltöltött állapotból? Csak a wifi volt bekapcsolva.
-
mikesa
tag
119,majd rá (wipe nelkul) a kínai 118 (véletlenül és nem lett brick), most CleanRom v1 és semmi baja a wifinek. Szerintem akinél hiba van az szoftveres lesz.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető
üzenetére
Ha ezek után is eldobja a wifit üljünk be valahová szivesen ránézek....
Addig viszont amíg te nem követtél el semmit,hogy rendesen menjen a wifid.(Router,telefon beállítás) nem értem miért problémázol?......
Ezereszer le lett írva ,hogy a leaked 119,vagy az europai 122 megoldja 99.9%-ban a wifi,féynerő,akku gondokat.A Don Quijote harcoddal tényleg nem tudok mit kezdeni.
A legdurvább,hogy amiota okostelefonok általánosan elterjedtek azóta van jópár esetben nemcsak a P6-nál hanem sok más készüléknél is a wifi eldobás.És a vicc az egészben,hogy sokoszor egy router hardreset és újjrakonfig megoldja a dolgot.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Természetesen nem használtam az összeset de 4 volt a tulajdonomban és átment a kezemen még vagy 12 darab.Egyikel sem volt gond.
Frissíts és állítsd be normálisan a routered illetve a telefonod. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
kecskebégető
üzenetére
Kecskegébető! Már ne is haragudj, de használtad már az összes P6-ot a világon ezért tudod, hogy nincs baj a telefonnal és akinek baja van az nem ért hozzá??
Nekem eddig volt vagy 10 androidos telefonom, eddig ilyen wifi szakadást még egyiknél sem tapasztaltam. Általános, dobozból elővett, gyári beállításokkal simán ment és tartott a wifi kapcsolat mindegyiknél. Nálam a P6 volt az első ami megcsinálta, hogy kikapcsolt képernyőnél elment a wifi kapcsolat és csak ha visszakapcsoltam akkor kezdte újra a kapcsolatot! Megcsinálta azt is hogy folyamatos netkapcsolatos játék közben egyszer csak ledobta a jelet és csak wifi kikapcs bekapcs után éledt újra.Más. Nálam a bluetooth fülessel is gondja van, néha csak úgy gondol egyet és eldobja a kapcsolatot. Ezt pedig még nehezebben lehet visszahozni, mert hiába kapcsolom ki és be a bluetooth-t, csak akkor párosít megint, ha a fülest is kikapcsolom meg be!
(Nekem egy B111 ROM-os, független T-Mobilos P6-om van ezért addig semmiképpen nem fogom visszavinni amíg teljesen használhatatlan nem lesz a telefon.)
-
torrrent
aktív tag
válasz
kecskebégető
üzenetére
De!! Február! Non official answer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kecskebégető
aktív tag
Nem lesz itt januárban 4.4 semmi leak sehol

-
okoska74
senior tag
Atszinkronizáltam az sms-eimet ,de hiába lépek bele bármelyikbe akkor is olvasatlan marad.
És ha kapok egy sms-t akkor hang van de a képernyő sötét marad.Az Iphone -t nem ismerem, de ha van valamilyen app -rá mint androidra az SMS Backup + [link], akkor azzal átvihető rendben.
Sms -t ha kapsz, akkor ad egy hang jelzést (amit beállítottál) és villog egy zöld led egy darabig ami ismétlődik időnként.
-
duvi
nagyúr
"Hogy lehet a billentyű bevitelnél a rezgést kikapcsolni?"
Beállítások/Hang/Érintéskor rezegjen (ez az általános rezgés ki/be kapcsolása)
Ha csak a szövegbevitelnél akarod korlátozni, akkor:
Beállítások/Nyelv és bevitel, ezen belül külön be tudod állítani a Huawei beviteli módszer és az Android-billentyűzet megérintésével a "Gombnyomás rezgése" funkcióval. -
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok! Ma vettem egy P6-ot. Lenne 2 alap Androidos kérdésem. Bocs de eddig 4 éve Iphone-om volt.
Hogyan tudok másolni bármit is a telefonra? Rádugtam a gépre ,de nem jeleníti meg mint eszközt.
Sikerült a telefonszámaimat átmentenem. Hogyan szinkronizálja a telefon az újonnan bevitt névjegyeket szinkronizáni a google kontaktok közé? Automatikus? -
DonLaca@
senior tag
Nem kell plugin. Total commanderben kiválasztod a c meghajtót és a fejlécen megjelenik egy fekete lefelé mutató háromszög mellette c:\*.* . Katt a háromszögre, lenyíló listából kiválaszt a "számítógép" és ott lesz a médiaeszköz. Én is nehezen leltem rá.
Megelőztek a válasszal.

-
totj80
tag
hello,segitséget kérnék,van egy ilyen telo és lefagyott,se kép se hang semmi mozzanat,mit lehet ilyenkor tenni?
Mit kell nyomni vagy nem is tudom.köszi elöre is -
rizso
addikt
válasz
kecskebégető
üzenetére
Köszi!

-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
1.,T-s telo B111 rommal, semmi mahinálás.
Wifire rögtön csatlakozik, de minimum 20-30 mp mire az első számomra hasznos adatforgalom lezajlik. Azaz addig nem jön be egy weboldal sem (el sem kezdi), nem frissül az időjárás, nuku viber stb stb.
Csatlakozás után abban a 20-30 mp-ben folyamatos a fel/le nyíl villogása, azaz valami adatforgalmat bonyolít, de addig én semmire nem tudom használni.
Miért lehet ez?2.,USB háttértárként nem láthatom a teló belső memóriáját? Intézőben látható valami huawei kütyüként, de az nem ugyanaz. Önálló meghajtóként szeretném látni pl total commanderben úgy, hogy klikkelni is lehessen rá.
Köszönöm
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Lecseréltük párom 4X-ét egy P6-ra. Kérdésem: névjegyekhez beállítja a google szinkronizációt, és minden bizbaszt szinkronizál, beleértve az email címeket is. Nincs valami rejtett opció, hogy csak a számmal rendelkezőket szinkronizálja/mutassa?
Amúgy tényleg minőségi, szép készülék, párocskám imádja
Nekem mondjuk már egy kicsit túlzás ez a vékonyság, főleg a Zoom mellett... -
Gsx-rr
veterán
Már régóta sokan használjátok a készüléket, a fekete mennyire kopik tok nélkül?
-
kecskebégető
aktív tag
Az égvilágon semmmi baj a wifivel
Userr error .
4. P6-om is tökéletesen működiik. -
JanR
addikt
Én majd karácsonykor megmondom
3 hete pihen a telefon a dobozában, majd szépen a Jézuska hozza
Szerk: kínzom magam rendesen, nagyon nehezen bírok magammal..Bár mikor megvettem, azért kipróbálgattam, hogy ha valami rossz benne cseréljék ki, de az alatt a fél óra alatt nekem hibátlan volt (LinkSys WRT54GC).
-
SKyle
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
@Mesterlövész: Köszönöm szépen a tippeket! Kazincbarcikai vagyok, de a nagyobb lányom Budapesten tanul, szóval megoldhatónak tűnik a dolog. Az ebay-es tippet is meg fogom próbálni.
Kellemes ünnepeket kívánok! -
seria
tag
válasz
freemanone
üzenetére
ja, ok.
-
mati12
senior tag
Ma megjelent a GTA San Andreas androidra is. Sajnos a P6 a jelenlegi verzióval nem kompatibilis. Nem mintha ezen akartam volna játszani csak kiváncsi voltam.
-
atiso01
csendes tag
Jó oké már látom

-
atiso01
csendes tag
Sziasztok
A B122.zip -et kicsomagolva kell a dload mappába tenni? -
okoska74
senior tag
Aki még nem tudta, mint én is, annak írom:
firmware -ben az U - UMTS (normál 3G), és a C - CDMA változata, a 06 valamilyen régiókód változata. -
-
mati12
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Teljesen más a hőérzetük is a fekete szabályosan hűvös a fehér pedig szoba hőmérsékletű,ha kézbe vesszük egyszerűen nincs az a fémesen hűvös érzés.
-
-KP-
veterán
ebben a mostani hidegben megárt a telefonnak, ha nadrág zsebbe teszem ami nem cipzáras?
-
duvi
nagyúr
válasz
freemanone
üzenetére
Köszi!
Hogy ne legyen teleszemetelve a topic, arra kérek mindenkit, hogy küldje el nekem PRIVIBEN az alábbi paramétereit:
1. Router típusa (és ha tudod, akkor a chipset is):
2. Állandó stabil kapcsolat / Működik de néha megszakad / Rövid ideig tartja csak a kapcsolatot
3. Wi-fi alvó mód bekapcsolása rész ellenőrizve és "Mindig"-re bekapcsolva
(Ez utóbbi ugyebár a téves fordítás miatt kell)
Várok az összesítővel mondjuk egy hónapot és utána közzé teszem a statisztikákat. -
arminlok
senior tag
Én ezt már a boltban is figyeltem, hogy a fehérnek a hátlapja nem olyan fémes de elvileg az de az oldalát nem figyeltem mondjuk nekem fekete van jobban kijön a fém szépsége

-
duvi
nagyúr
Konkrétan arra gondoltam, hogy hátha itt is vannak bizonyos wifi típusok amikkel 1.100%-ban működnek a P6-ok.
2. Van ahol működnek de néha eldobja.
3. Végül ahol csak rövid ideig használható a kapcsolat és rendszeresen megszakad.
Ha sikerülne egy ilyen adatbázist összehozni, akkor betehetnénk az összefoglalóba is. -
akosar
tag
Nekem Vodás B606 volt rajta, dobálta a wifit rendesen. Egy szobában voltam a routerrel, de ha a galérián voltam fent, sokszor eldobta a jelet.
B122 óta ilyet nem tapasztaltam. UPC netem van, TP_LINK TL-WR1043ND routerrel.
-
|AP|
veterán
válasz
akosxyz
üzenetére
Átalakítja.
Emotion UI 2.0-t kapunk. -
akosxyz
senior tag
A 4.4-et is átalakítja a Huawei? Vagy az hogy lesz? Teljesen gyári KitKat-re lehet majd lefrissíteni?
-
JanR
addikt
Nekem a Samu Note 2-m is néha eldobta a wi-fi-t, szóval szerintem érzékeny pont ez a telefonoknál
Ja és a haverom note 2-je is eldobálta. Nem feltétlen P6 széria hibáról beszélünk.(#9307) mati12: Nekem fehérben van, de fém a kerete (legalább is a tapintása és a kinézete is az..).
-
mati12
senior tag
Ma megvettem a P6-ot a páromnak is fehér színben. Miután haza értem és tüzetesebben megvizsgáltam,majd összehasonlítottam az enyémmel azt állapítottam meg,hogy a a fekete készüléknél valóban fémet alkalmaztak a fehérnél viszont csak valami fémhatású anyagot. A készülékeket kézbe véve a fekete készüléknél érződik a fém hideg tapintása a hátlapon és az éleken is,ezzel szemben a fehérnél elmarad ez az érzet simán szoba hőmérsékletű a tapintása. A hátlapot és az éleket vizsgálva a fekete készüléknél látszik a fém csíkozása a fehér készüléknél ez sem,ott valami porfújás szerű matt ezüst található. Ha tudok ezekről valami jó makrót készíteni akkor a későbbiekben feltöltöm majd a képeket. Nagy valószínűséggel nem csak a különböző belső alkatrészek származnak más más helyről hanem lehet,hogy az egyes készülékek is.
-
duvi
nagyúr
Ha már wifi, akkor én is leírom a tapasztaltakat. Nem egészen két hete van nálam a telefon. T-mobile B103-al vettem és amit felkínált OTA frissítést B10-4-et azt fel is tettem. Az első héten volt két alkalom, hogy eldobta a wifit, azóta stabilan műxik (kop-kop
). Egy szobában voltam a wifivel, a jelerősség maximumon volt. Egy ASUS RT-N66U routert használok (Broadcom 5300 chipset van benne). Anno az LG Arena esetében is voltak hasonló wifi anomáliák. Elkezdtük összegyűjteni a fórumtársak beírásai alapján, hogy kinek milyen routere van és mik a tapasztalatai (oldal közepe tályán a wifi probléma). Végül is kiderült, hogy volt összefüggés bizonyos típusok esetében a wifi problémával. Csak egy ötlet, hogy ha gondoljátok, akkor itt is megcsinálhatjuk ugyanezt. -
petyaaa6
tag
B122-n vagyok,borarosternel es gps-nek negyedoraja nincs jele:/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)