Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Szellem. #8697 üzenetére
Szia!
Neked köszönöm is a megerősítést!
Telefonon nem szoktam játszani(arra ott az asztali gép) és nem vagyok egy benchmark bubuA listámban szereplő szempontok és az akadásmentes működés az ami nekem számít. Ezek mellé itt még kapok egy valóban szép készüléket is. MM-ban kipróbáltam és nagyon megnyerte a tetszésemet.
T-Mobile csomagban benne van még a szilikon tok?Most látom, hogy benne volt -
Szia!
Nem nekem címezted a posztodat, de reagálnék rá:
Nekem van S3-am. Ronda mint a bűn amikor mellé teszem a P6-ot.
Én tegnap vettem meg a T-Mobile-nál és nem csalódtam benne.
Nekem a felülete a megoldásai jobban tetszenek, mint az S3-nak vagy akár más készüléknek. Volt S4-em, HTC One-om, de felületben, kinézetben ez számomra veri mindegyiket.
Azt gondolom, ha nem vársz erőgépet és nincsenek oltári hardcore igényeid, és nem a sebességtesztek megszállottja vagy, akkor tökéletes választás a telefon. Nekem eddig nem csalódás. Sőt!
Én is idegenkedtem tőle, de teljesen rendben van a készülék.
Javaslom erősen a használatát.Még annyit: Ha így halad a Huawei nagyon jó készülékeket rak össze, ami simán verheti majd a Samsung uralmat.
Nekem viszont lenne kérdésem a szakavatottakhoz:
A kijelzője ugye Gorilla Glass. De melyik? És mi a tapasztalat, mennyire bírja karc nélkül? A telefonhoz mellékelt szilikon tok elégséges védelem? -
kecskebégető
aktív tag
válasz
kgabor3000 #8695 üzenetére
Telepíts flash player apk-t
És hozzá olyan böngészőt ami támogatja pl opera mobile classic
De lehet ezek az online streamek nem is flash alapuak hanem mondjuk silverlight akkor viszont nem tudod nézni őket.
UI egyébként ilyen warez oldalakat ne reklámozz itt mert gond lehet belőle. -
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy online filmet szeretnék nézni. Siker nélkül. Eljutok addig hogy bejön az a weblap rész ahol ugye rátudok menni a Moovshare vagy Vidto vagy Youwatch vagy bármék más ilyen netes lejátszó részre de a videó helyén csak nagy fekete folt ha ráklikkelek meg vagy semmi vagy csak tölt egyet és úgy szint a jelenlegi fennállásra lép viasz vagy elkezdi letölteni a videót.
Ez van másnál is ?
És megoldás van rá? -
South Velen
addikt
válasz
csiziktomi #8690 üzenetére
Inkább másfelet a tapasztalatok alapján, az S3 mindenképp jobban bírja. De részemről akkor se kéne S3, ha ráfizetnének több tízezret. Még S4 se kéne. Egyszerűen annyival minőségibb érzetet ad ez.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
South Velen #8680 üzenetére
Szerintem a fotós kepessége makróban nagyon jó,simán elmegy másfél két napot.a wifi kétszer jobb mint az xperia s-é
a filmet,képet simán dobja a tvre.szerethető a telefon
-
Pedy1225
tag
Kedves dihen92 és duvi! Én is sokat vacilláltam, és végül megvettem. Nem bántam meg! A kérdésekre a válasz: Egyszerűen tökéletes! Nálam tökéletesen működik minden! Nagyon szeretem mindenben! Persze én nem vagyok egy mobil guru, csak egy átlagos felhasználó, de nekem a fotó és a wifi, net volt a lényeg, arra tökéletes!
-
duvi
nagyúr
válasz
South Velen #8680 üzenetére
Köszi az infókat mindkettőtöknek! ((#8682) freemanone)
Sikerült egy kicsit elbizonytalanítani, de még mindig a P6 felé húz a szívem
Gyári szoftverrel nagyon halk a zenelejátszó? Muszáj vele "mókolni" az elfogadható hangerőért? Ha jól látom rootolni kell az utóhangosításhoz. Ezt első körben inkább kihagynám. -
Nimda
addikt
Igen, sajnos nem tudom egyelőre kideríteni, hogy a routerem, vagy a környezetben lévő más routerek/eszközök csatornái vagy interferenciái okozzák.
americanidiot a P6 nem halk
alapesetben igen, mivel egy eu-s szabályozás tiltja a magas hangerőt,de kiiktatható és máris megtáltosodik
-
freemanone
addikt
5ghz-s wifit sajna nem lát... pedig örülnék neki én is.
SD karit pedig maximum 32GB-os méretben támogat.
A többi kitételednek szerintem megfelel a készülék. Bár a wifi csupán átlagosnak felel meg. Legalábbis nincs kirívóan jó tulajdonsága, amit ki tudnék emelni. Viszont nekem nincs vele problémám, leszámítva, hogy igazán lehetne 5ghz-es.(#8679) duvi: baromi sok interferenciára.
ami miatt könnyel előfordulhat instabil wifi kapcsolat bármilyen telefon esetében.
-
South Velen
addikt
Hali, nekem volt S3 is.
Mindkettőt gyári állapotában hasonlítanám:
- jó fotó minőség: inkább S3, de csak minimálisan
- stabil, gyors internethasználat: inkább P6, de sima S3 a vetélytárs, ha LTE-s, akkor S3
- nagy tároló kapacitás: az S3-nak nagyobb a belső tárhelye
- jó minőségű zenelejátszás: S3, a P6 halk
- átlagosnál jobb, stabil wifikapcsolat: a P6 wifije nagyon erős szerintem, nekem instabilitási gondjaim sincsenek
- megfelelő telefonos hangminőség: nincs gond egyikkel sem
- DLNA képességek: nem használom
- 1,5-2 napos üzemidő átlagos használattal: S3 jobbTehát az igényeidnek jobb lehet az S3. Viszont az nagyon ocsmány anyagból van és jóval rondábban néz ki (na jó, persze az sem ronda.) és ha 1GB-s verzióról van szó, mindig kifut a RAM-ból, ami rohadt idegesítő.
-
Nimda
addikt
Amihez én hozzá tudok szólni:
- jó fotó minőség szerintem ez adott, bár szubjektív, véleményem szerint nem fogsz benne csalódni
- stabil, gyors internethasználat a mobilnet nagyon stabil és gyors is
- nagy tároló kapacitás 32GB-os memkari biztosan müxik benne
- jó minőségű zenelejátszás egy kis mókolás és csodákat fogsz hallani
- átlagosnál jobb, stabil wifikapcsolat sajnos nálam nem stabil, de ez lehet a körülmények miatt is (rooter)
- megfelelő telefonos hangminőség ettől nem estem hasra, de nem rossz
- 1,5-2 napos üzemidő átlagos használattal simán megvan, használat függő
Jól gondolom, hogy a felsoroltakból egyedül a fotó minőségben jobb a SGS III? nem, semmiben sem jobb -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Erősen gondolkozom a P6 vásárláson. (másik versenyző a SGS III) Éppen ezért, alaposan átolvastam a topicot és rákerestem az engem érdeklő kérdésekre. Egy pár megerősítést szeretnék még kérni, mielőtt a végső döntést meghoznám.
1. MA adatlapon ez szerepel: "Memória bővíthetősége microSDHC (64 GB-ig)"
Ezzel szemben Plag kolléga nemrégi hozzászólásából azt látom, hogy nem kezeli a 64 GB-os kártyát. A hivatalos oldalán nem találtam konkrét infót ezzel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy csak bizonyos típusokkal megy a 64 GB vagy tuti hibás a MA adatlapja
2. Az alábbi elvárásaim vannak a leendő telótól:
- jó fotó minőség
- stabil, gyors internethasználat
- nagy tároló kapacitás
- jó minőségű zenelejátszás
- átlagosnál jobb, stabil wifikapcsolat
- megfelelő telefonos hangminőség
- DLNA képességek
- 1,5-2 napos üzemidő átlagos használattal
Jól gondolom, hogy a felsoroltakból egyedül a fotó minőségben jobb a SGS III?
3. Az 5 GHz-es wifi hálózatot támogatja a P6?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #8665 üzenetére
És Pc-én milyen program kell a futtatásához?
-
South Velen
addikt
válasz
dihen92 #8672 üzenetére
Nekem nagy kezem van, így egy kézzel is el tudom kezelni, de a szögletes kilalakítás és a nagy méret miatt azért nem mindig egyszerű egy kézzel. De nem vészes, simán kárpótol a nagy méret, annak több előnye van. Gépelni meg könnyebb is két kézzel álló módban ezen, mint a kisebb telókon, ami fontos nekem.
-
dihen92
újonc
Esetleg még pár szót a formáról, nem egy apró telefon milyen nektek a fogása, nem-e zavaró a nagyobb méret? a 4,7 méret nektek hogy jött be
bocs ha gyökér a kérdés hisz ugye csak ember függő meg más a kézméret meg minden csak nem fogtam még ilyen telót és érdekelne ez is mivel annyira nem rajongok a nagy telókért a 4,3 méret volt eddig nekem a max hogy annál nagyobb nem kéne de most ez a teló nagyobb bejött aztán kicsit változott a véleményem
-
dihen92
újonc
válasz
South Velen #8669 üzenetére
köszi szépen a választ segítettél a döntésben
-
dihen92
újonc
válasz
South Velen #8669 üzenetére
mármint hogy Magyarországon még nem olyan elterjedt úgy értem de köszönöm a segítséged
-
dihen92
újonc
T-mobilnál most akciós ez a készülék akciókkal együtt 75 körül meg tudnám venni összességében kinek mennyire jött be a készülék? Írtak itt a melegedési gondokról illetve hogy az aksi nagyon keveset bír, vacilálok az Alcatel Idol S meg a Huawei között de e felé hajlok még akkor is ha picit idegenkedek ettől az úgy mond még ismeretlen márkától! árban elég jó most a samsung s 4 minihez képest elég kedvező ami 110 ezer feltöltősen még mindig ami eléggé meggyőző! Kinek mi a tapasztalata pozitív és negatív is! Köszönöm a segítséget előre is.
-
jivanmukta
csendes tag
Üdv!
Írtam múltkor, hogy a bootloader cwm telepítése ok, de a twrp recovery telepítése után egyiket sem tudom elindítani (míg nem telepítettem a twrp recovery-t addig legalább a bootloader cwm működött).
A kérdésem az volna, hogy a Signed_116.zip fájlt tudom úgy telepíteni ha csak az installer verziójú cwm-et rakom fel újra? Mert természetesen az is eltűnt a telefonomról a twrp recovery telepítése után.
Esetleg a múltkori kérdésemre valaki valami okosságot, hogy mi lehet a gond, miért nem tudom elindítani a twrp recovery-t? Csak a hangerő fel gombot kellene nyomogatnom a telefon indításakor nem? -
mati12
senior tag
Ezt a funkciót sikerült már valakinek kipróbálni. Én egy LG televízión próbáltam ami DLNA és internet képes de sajnos nem látja a készüléket.
[link] -
válasz
freemanone #8655 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor egy 16 gigást teszek bele. Gondolom azt gond nélkül fogja használni.
-
-
-
Sziasztok!
A mai napon boldog tulajdonosa lettem ennek a telefonnak.
Volt egy jó pár telefonom, de ettől most tényleg szívmelengető érzésem támadt.
Kicsit félve mentem megvenni, mert a Huawei telefonokkal előítéletes voltam, de amikor bekapcsoltam, azonnal meggyőzött.
Lennének kérdéseim is:
Android 4.3 lesz rá vagy esetleg elérhető hivatalos szoft.ban?
A leírásban az szerepel, hogy csak 32 gigás memóriakártyát lehet beletenni. Ez igaz? 64 gigással meg se próbálkozzak?
a segítséget előre is köszönöm. -
zola-
őstag
Adjatok egy olyan B122-es linket légyszives ami európai telóra jó!
-
Stehe
aktív tag
Telefonom B122 mellett az eddigiekhez képest nagoyn meríti az akksit, használat alapján a "Exchange szolgáltatások" viszi el az akku nagyrészét. Ahogy láttam, a com.android/exchange szál az érintett. Már a szinkronizálást is kiszedtem, de a háttérben még mindig megy és visza az erőforrást. Kényszerített leállítással le tudom állítani, viszont akkormanuálisan sem tudok frissítani sem emailt, sem naptárat...
Valaki találkozott már hasonlóval? Nekem nem tűnik normálisnak, hogy szinkronizálás kikapcsolás mellett is ennyit fogyasszon... (Jelenleg 2 fiók van beállítva) -
arminlok
senior tag
kecskebégető kommentje között keresgess ő assze egyszer mondott valami LG-s appot
-
-KP-
addikt
Üdv!
Videófelvétel és fénykép készítésére melyek a legjobb appok amit esetleg érdemes feltenni? vagy a gyárinál nincs jobb?
-
mati12
senior tag
válasz
Killerrokino #8634 üzenetére
Használd ezt a programot a háttérkép beállításhoz: [link]
Viszont én meg a zárolási képernyőhöz nem tudok továbbra sem képet beállítani a gyári képeken és a kezdőképernyő háttere használatán kívül. Ha a zárolási háttérképet szeretném megváltoztatni és kiválasztom a más háttérképek használatát akkor az ott kiválasztott képet csak körülvágja és elmenti de nem rakja ki háttérnek. Ha az elmentett képet választom akkor azt megint csak körülvágja és újra elmenti és újra és újra.... -
Plebi
senior tag
válasz
kecskebégető #8588 üzenetére
Nekem automatikusan kiírta, hogy elérhető egy frissítés B606-ról B607-re. Wifin lejött, telepítette, alkalmazásokat optimalizálta és kész.
-
TomWexX
addikt
A jelenlegi eu-ba szánt hivatalos verzió a B111! Frissíthetsz egyből B119-re is, de azt javaslom hogy először ismerd meg a telefont, olvasgasd a fórumot, és ha nincs komolyabb bajod vele, akkor még ne frissíts. A béta romoknál különösen fontos, hogy eu-ba szánt verzióra frissíts, mert ha kínai romot telepítesz, nagy eséllyel kivégzed a telefont. Az elmúlt 1-2 oldalon volt is erről szó.
Reset: 10mp-ig nyomva tartod a power gombot. Egyébként az új telefonok hátsó fóliájára ez rá is van írva. -
Killerrokino
csendes tag
Sziasztok!!
Lenne egy olyan problémám hogy amikor háttérképet szeretnék beállitani akkor felnagyitja a képet.Van erre valami megoldás?Eléggé zavaró -
tlacee
csendes tag
Sziasztok,
Most írok ide először. Ha minden jól megy lesz ma egy ilyen készülékem a T-től. Elolvastam az első hozzászólást és lenne néhány kérdésem. Nem tudom, hogy gyárilag milyen verziójú FW-vel fog jönni a cucc, de gyanítom, hogy nem a legfrissebbel. Az első hsz-ben belinkelt legfrissebb hivatalos verzió B112, illetve a béták közül a B119. Néhány oldalt visszaolvasva láttam, hogy van pl. B122 is. A kérdés, hogy érdemes-e bétát felrakni (ha igen, akkor melyiket) vagy jobban járok a hivatalos B112-vel. Illetve egyből fel tudom rakni pl. a B119-et a gyári állapotra vagy ehhez fel kell előtte tenni egy korábbit is (pl. teszem azt B107-el jön, akkor mehet rá egyből a B119 vagy kell előtte valami köztes verzió)?
A másik kérdés, hogy van-e valami gombkombináció arra az esetre, ha megfagyna a készülék és pl. akksikivétel kellene (amit ugye nem lehet gondolom garanciavesztés nélkül). Ez előtt HOX-om volt (1 év garim volt rá, egy év és egy hét után meghalt az alaplapon az LCD háttérvilágításáért felelős BGA IC, úgyhogy most csak egy drága levélnehezék). A HOX-nál pl. a power gombot 8 másodperccel hosszabban nyomva gyakorlatilag az történt, mintha kivettem volna az akksit és vissza.
Köszi a segítséget előre is.
-
gabancs
addikt
Android után WP? Vicceltek? Nem azért mert rossz lenne, de azok a buta kötöttségek. Meg a primitív hibák, amit a rendszerre erőltettek. Pedig annak idején az első windows-os telefonok nem voltak ennyire lebutítva. Nem tudom mi lelte a fejlesztőket. Az Omnia 2 nem lett volna rossz telefon, azaz nem a windows miatt volt szar. Azt a Samsung cseszte el de nagyon.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8630 üzenetére
Igazad van a 925 jobb választás lenne
a 1020 meg...kicsit drága nekem.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8627 üzenetére
Az "előd" kiválasztott egy HTC one lett volna, de közbe jött a P6 és nem sokat gondolkoztam, már csak az ára miatt sem.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8624 üzenetére
Amúgy gondolkoztam, hogy lecserélem a telót, de sokminden szól a P6 mellett és ez mindíg visszaránt a valóságba, pedig bőszen nézegetem a hardveraprót
Ami mellette szól elsősorban az a design.Utána következnek azok az apró kis "featurek" amik miatt sosincs szívem cserélni
mint pl. a rendszer egyedisége, optimalizáltsága, stabilitása, ami ugyan nem terjed ki mindenre, de azért jobbnak ítélem a többi gyártóénál.Nemsokára jön a KitKat, ami hoz egy új UI-t, ami nekem szintén nagyon bejön.Ott van még a kikapcsolva ébresztés és a zenei teljesítménye, amihez ugyan kell egy kis mókolás, de ezt még egyetlen korábbi telómmal sem tudtam fokozni.A hangminősége ugyan nem egy Wolfsoné, de jobb mint pl. egy Yamaha DAC-al szerelt telefoné, ami nekem bőven elég.A SoC ugyan egy kicsit elavult, de bízom benne, hogy a mindennapokban nem lesz gyengécskébb ha ráfeküdnek az optimalizálásra
A fotózási képességei is kielégítőek egy tucatmobilhoz képest.Nagyon jók az automata beállítások, gyors és nem sokat kell finomítani.
-
-KP-
addikt
válasz
s3nsitivity #8622 üzenetére
nem így értettem a kérdést. amit belinkeltél az egyértelmű. ami frissítést letöltöttem hétfőn az egy sima update.app nevű fájl volt.
-
-KP-
addikt
hogy tudom megállapítani egy sima fájlból, hogy az milyen verziójú rom? milyen program tudja kiolvasni? (bocs a kezdő kérdésért, még ismerkedem a géppel, meg az androiddal)
-
Nimda
addikt
válasz
kecskebégető #8614 üzenetére
Egyébként meg mi van akkor ha mondjuk egy vodás készülékre kerűl a kínai rom ami elcseszi és többet nem lehet bekapcsolni.Hogyan deritík ki sőt hogyan bizonyítják,hogy a külföldi nem megfelelő rom volt a hibás?
A szervízben nem nagyon foglalkoznak vele, hogy mitől döglött be a cucc.Erre egyszerűen nincs kapacitás.Ha nincs "se kép se hang" és nincs beázásra vagy leejtésre utaló jel, akkor alaplap vagy készülék csere, oszt jóvan.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8617 üzenetére
Olvastam ott is agyhalott készülékekről, amiket az esztelen romolás okozott.Sajnos a leaked romokkal vigyázni kell, mert pont ezért veszélyesek.A telefon meg nem nagyon tesz különbséget, mint láthattad hibaüzenet nélkül felmegy, aztán meg kuka.
-
Kaves
csendes tag
válasz
Sziasztok!
Énis el-flasheltem egy vodás telót mert túl álmos voltam nem néztem hogy u06 a rom és nekem se kapcsolt be a teló hanem reboot után csak piros led villogott rajta.
Hozzá kell tennem rendesen lement a frissítés azt írta ok és reboot után sötétség.
72 órába cseréltettem a telót probléma nem volt.
Sőt szét is szedtem hogy az akkut levegyem hátha újra tudom flashelni de végül nem vettem le róla nem akartam tovább szedni, nem látszott hogy megbontottam én is video alapján csináltam.
Gariba cserélték.Nyilván ha 100 teló megy nekik vissza furcsa lessz,
Én személy szerint azt gondolom hogy hivatalos szoftver van a készüléken és nem a B606 v. 607 ugyanugy garisnak kellene lennie.
Ha nem custom rom van rajta akkor garis samsung is igy csinálja mondjuk ott van binary counter a custom firm miatt és számolja hány volt rajta.
Áwe
-
Nimda
addikt
válasz
okoska74 #8610 üzenetére
Jah, de amit ő felrakott az P6-U00_EmotionUI_1.6_V100R001C17B122, ami azért rossz, mert U00 és nekünk U06 a model kód.Bár nem csodálkoznék rajta, ha valakinél szerencsésen még így is működik...a kínai régió kódot meg a C17 jelöli, nekünk C00.A lényeg, hogy legyünk óvatosak és figyeljünk a megfelelő firmwarekre.
Nekem is volt fenn a B122, de az P6-U06_EmotionUI_1.6_V100R001C00B122 verzió.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Jó kérdés!
Nem csodálkozom, hogy összevissza beszélnek, mert amikor még a P6 vétele előtt érdeklődtem, sem a voda sem a Huawei nem tudta (vagy nem akarta) megmondani, hogy lesz-e fekete P6 a vodánál!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8612 üzenetére
Miután nekem a vodafone telefonon megerősítette,hogy huawei romot otthon is frissíthetek amennyiben az gyártói rom nem nagyon érdekes a helyzet.
#8613) Zsocy155
Köszi.
De miután ezt velem a telefonban nem közölte a vodka így a huaweit ignorálom-Majd ha gond lesz ők leboxollják egymás között.Egyébként meg mi van akkor ha mondjuk egy vodás készülékre kerűl a kínai rom ami elcseszi és többet nem lehet bekapcsolni.Hogyan deritík ki sőt hogyan bizonyítják,hogy a külföldi nem megfelelő rom volt a hibás?
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8611 üzenetére
"Huawei Device Hungary
Természetesen a http://consumer.huawei.com-on levő sw hivatalos, de az egyes orszagok es egyes szoltgaltatok szoftververzio kozott kulonbsegek lehetnek. Az altalad kuldott linken generikus szoftver toltheto le, mig a tieden a helyi vodafone-os fut. A blog.de nem hivatalos forras. Nem erdemes ezzel kiserletezni, ha nem hivatalos forrasbol szarmazo szoftvert telepitenel veletlenul, az meg garaciavesztessel is jar."Ezt mondták ma délután.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8611 üzenetére
Sejtem mint hivatalos rom.
Ergo nem viheti be pl egy B119-el javításra. -
okoska74
senior tag
válasz
s3nsitivity #8608 üzenetére
Az oldalamon fenn van minden eddig megjelent rom! És ezek mind kipróbáltak a saját telefonomon.
Sajnálom, hogy ilyen hibába estél, de amúgy nem értem mi okozhatta mert nekem is volt fenn kínai rom is és az írásjeleket leszámítva semmi baja nem volt. Mondjuk én is megpróbálnám az akksit lekötni hátha magához tér. Nem olyan bonyolult szétkapni. -
Zsocy155
őstag
Na, jó pár nap levelezés után a Huawei (a face-n ) kinyögte, hogy vodafone-s P6-ra csak vodafone-s firmware az elfogadott.
-
mati12
senior tag
Azért ez elég Mörfi volt. Itt a fórumon te vagy a legnagyobb guru androidos téren,mégis ilyen piti figyelmetlenség miatt vágtad nullára a készüléked.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Pedy1225 #8598 üzenetére
Szia! Én a magyar nyelvű Boat Browser-t használom.
-
|AP|
veterán
válasz
s3nsitivity #8602 üzenetére
ez most lehet nagyon hülye kérdés lesz, de egy nem megfelelő rom hogy tudja hazavágni az alaplapot? Konkrétan hardveres kárt okoz, hogy nem lehet máshogy segíteni csak alaplapcserével? Bocs, ha hülye a kérdés, de nem vágom.
-
eternity0086
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8602 üzenetére
Hát sajnálom
Értékes tagja voltál a csapatnak..
-
s3nsitivity
addikt
válasz
eternity0086 #8601 üzenetére
Alaplap csere jön ilyenkor sajnos.
Amit meg 40 alatt nem igazán úszok meg és még biztosítékom sincs rá, hogy működni fog utána.Meg most nincs is kéznél 40 ezrem felesbe.
Úgyhogy vissza a low activityhez aztán 1-2 hónap spórolás és remélem még a télen hozzájutok egy N4-hez. -
eternity0086
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8599 üzenetére
Lehet butaságot mondok. De nem lenne még mindig olcsóbb ezt megcsináltatnod? Igaz... nincs rá garid de nem hiszem, hogy olyan sokba kerülhet, hogy visszatöltsék rá a rendszert. Vagy ez ilyenkor már lehetetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest