Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
10000 juhu
Én is szeirntem csak áradoztam róla eddig egy hónapja van meg de aprobb hibákon kivül (ami betudhato annak, hogy egyáltalán nem frissitettem) nem találtam olyan dolgot amit nagyon kritizálni akarnék és ne fordulna elö máshol. Nagyon jó telefon öröm ránézni és jól müködik -
torrrent
aktív tag
válasz
okoska74 #9998 üzenetére
Nálam is tökéletes a teló 4 hónapja tulajként modom. B111 hivatlos frissítéssel. Wifi nincs eldobás nem is volt sehol még nyílt helyen sem. Gps 10 sec mire betalál. Átlag 2 naponta töltöm, akkor olyan 18-15 % nál van pedig elég sokat netezek, viszont kevesebb telefonálás viszonylag sok fényképzés, elég kevés játszás nekem az zabálja de nagyon au akksit.
-
okoska74
senior tag
Nálam is hibátlan a P6 augusztus óta 104-107-111-114-118-119-122-125 -el.
104 -nél előfordult a bluetooth magától bekapcsolt. 107 -nél a GPS sokára talált jelet és eldobálta időnként. 111-nél az akksi fogyasztása volt sok. 114 -től ezek mind megszűntek, Root -olni is csak a navibár eltüntetése miatt kell. -
djbelo
senior tag
válasz
csiziktomi #9991 üzenetére
Igaz!!
Nálam is hibátlan a p6!! B119
-
telok83
újonc
Sziasztok! Én is boldog P6 tulaj vagyok, már lassan 1 hónapja panasz mentesen
Vásárlás előtt olvastam a fórumot kb. 6 vagy 7000 hozzászólásig, hogy biztos legyek a dolgomban. Szerencsére jól döntöttem
Most egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek GPS témában. Az előző Galaxy S Plus telefonomon használt iGo Primo-t akartam telepíteni a P6-ra, azt írta, hogy nem biztonságos forrásból származik a program, ezért NEM TELEPÍTHETŐ! Nekem nagyon jól bevált az iGo Primo és ragaszkodnék hozzá! Érdeklődnék, hogy ki mit használ és mit ajánlana! A válaszokat, segítségeket előre is köszönöm. -
csiziktomi
senior tag
Csak megnyugtatás miatt ugye nem az én p6-om az egyetlen ami jó? Jelezzük azt is ha jó valakinek mert ne az jöjjön le ha valaki olvassa a forumot milyen xar ez a kiváló telefon :-P
-
zp3tike
csendes tag
B.U.É.K mindenkinek!
A 3 betűs navi programban tudna valaki segíteni nekem pm-be.
Köszi...
-
rone003
tag
B.Ú.É.K mindenkinek! Feltettem az sd kártyára másolás lehetőségét, de a feladat kezelőben hibás fájl méretek szerepelnek. Pl shadowgun game 3.88mb pedig eddig 400 MB körül volt. Pár nappal ezelőtt még annyit mutatott. Ha megnézem a részleteket ott sem írja. És nem csak ennél az alkalmazásnál csinálja.
Mit lehet tenni ezzel? Szoftver hiba? B122 van -
duvi
nagyúr
-A leírtak alapján eredeti SIM-et kaptál a T-ben. Ha nem illeszkedik rendesen a SIM, az pin kód bekérést, esetleg telefon restartot okozhat. Ez inkább a vágott kártyákkal fordulhat elő. Ha bekapcsolt állapotban töltöd, akkor is pin kód kérés van?
-A T-mobile SIM widget "mászkáláshoz" nem hiszem, hogy köze lenne. Ez tuti a T-s firmware hibája, mert csak az ő widgetük mászkál el. -
duvi
nagyúr
Az újraindítás rész nem neked szólt.
Ezért gondoltam SIM hibára:
-Kikapcsolt állapotban töltőn bekapcsol és pin kódot kér.
-A SIM ikon problémát félreértettem. Azt hittem, hogy a felső értesítési sávon, hol látszik-hol nem.
A T-mobile szolgáltatások SIM widget az nálam is mindig kikerül a kezdőképernyőre restart után. Be szoktam rakni egy külön T-mobile könyvtárba. Mivel nagyon ritkán kell újraindítani, ezért nem nagyon zavar.Nálam is a B104 van fent. Ezt tuti a T-mobile szoftvernek "köszönhetjük" Lehet, hogy újabb firmwareben majd javítják. Ha nagyon zavar, akkor felteheted a gyári Huawei független szoftvert. -
mpv
aktív tag
Buek! Sziasztok! Mitol van,hogy amikor kikapcsolt allapotba toltom a telefont ejszaka,reggelre bekapcsolt allapotba kerul? Mar csak a pincodot ker. A masik idonkent,elvandorol simkartya ikonom,van amikor lapot nyit,vagy eltunik! Ujrainditas utan megjelenik! Nekem B104 buildem van. Van a nagyobb buildszamunak ertelme?
-
ShadowX
őstag
válasz
odiaszgrau #9973 üzenetére
Az igen, biztosítás volt rá?
-
jgabor
csendes tag
Feltettem én is a "B125"-t az ünnepek alatt. Hát nem lettem beljebb, sőt. A wifi-t dobálja, mint eddig, és emellett két hiba is jelentkezett. Az egyik a GPS gond. Egyik napon Waze progival navigáltam az úticélomig. Dolgom végeztével haza akartam indulni, a navit elindítottam, de a GPS-t nem lehetett bekapcsolni! Odáig el sem jutott, hogy műholdakat keresett volna.... Készülék ki-be, semmi. Végül utolsó kísérletemmel lemerítettem az aksit teljesen. Telefon töltőre, indít és láss csodát újra be lehetett kapcsolni a GPS-t. A másik probléma a BT-val akadt. Az autóban lévő bluetooth kihangosítón keresztül szoktam zenét hallgatni de a B125 szoftverrel akad, szaggat a lejátszó. Visszatettem a "gyári" B111-t.... Hát egyenlőre ennyi a teszt. Egyébként a telefon tényleg szép, a hardver remek, de a szoftver optimalizációja elmaradt valahol félúton.
-
ShadowX
őstag
válasz
gabancs #9969 üzenetére
Egyébként az alkalmazáskezelőben uninstall updates a Home.apk-ra és visszarakja a régit. Természetesen csak akkor, ha .apk-ként lett telepítve. Amúgy meg alap, hogyha ilyet telepítünk, akkor biztonsági mentés.
Biztos, hogy nem ilyen lesz a végleges, látszik, hogy ez csak egy béta port. Meg kell várni a kitkat-et és majd meglátjuk.
-
gabancs
addikt
Az időjárás app az működik. Csak nekem nem tetszett :-) A Me Widgettel én is szívtam. De leinkább az új launcherrel. Utána meg nem tudtam leszedni. Elvileg leszedtem, de a valóságban csak ott maradt. Én sem tudtam másképp megszabadulni az új dolgoktól, csak egy új telepítéssel. Ha ilyen lesz a Kitkat, akkor lehet maradok a réginél.
-
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #9965 üzenetére
okoska74 oldalán több ROM is elérhető:
"B107, B111, B114teszt, B118teszt, B122teszt, B606-Vodás (Sajna fizetős), B119E-teszt, B125-teszt"
-
mati12
senior tag
Ezt a fajta megoldást sok helyen alkalmazzák ahol limitált idejű free wi-fi van pl. benzinkutak Mc.Donalds stb. Ha a készülékünkön bekapcsoljuk a wi-fi-t úgy látszik mintha csatlakozott volna az de valójában mégsem történik meg a csatlakozás. A csatlakozás után ha megnyitjuk a böngészőt betöltődik egy oldal ahol az előre generált belépőkóddal és jelszóval feltudunk csatlakozni a hálózatra. Ha ez megtörtént akkor már bármilyen internetkapcsolathoz köthető alkalmazás futtatható a készülékünkön. Biztosan van valami hivatalos neve is ennek a dolognak de,hogy mi az fogalmam sincs róla.
-
mati12
senior tag
válasz
arminlok #9955 üzenetére
Én is kipróbáltam,és ismételt rom rakás lett a vége. Felhasználói szinten én sem tapasztaltam változást egyik frissítésnél sem. A Me widget viszont nem volt hajlandó felmenni addig amíg a jelenlegi verzió a készüléken volt. Töröltem a jelenlegit és utána sikerült telepítenem az újat,viszont a minialkalmazások között nem jelent meg widgetként az új verzió. Az összetevőit külön külön meglehetett találni,de ha kiraktam őket a kijelzőre külön álló widgetként jelentek csak meg,nem lehetett szépen párhuzamosan hézagok nélkül kirakni őket. Egy darabig játszadoztam vele eredménytelenül majd uninstall lett a vége. Mivel nem volt mentésem az eredeti verzióról rakhattam újra a romot,hogy az eredeti ismét meglegyen.
-
arminlok
senior tag
válasz
ShadowX #9960 üzenetére
Az biztos, hogy az is nagyon szép telefon csak a fullhd kijelző azt a 2300 mAh -ás akkumulátort elfogyasztaja elég hamar
Meg azt is hallottam róla, hogy nem igen lehet szétszedni mert úgy összevan rakva ha megbontjuk valamilyen alkatrész midnenképpen sérülni fog. Meg hát ugye az a 4mpes ostobaságuk az háborit benne fel a legjobban ezektöl eltekintve tényleg egy jó telefon baromi jó dizájnnal.
-
arminlok
senior tag
válasz
odiaszgrau #9958 üzenetére
Jó az
szerintem nem fogod megbánni nagyon jó telefon és a legszebb. Én most egyáltalán nem látok olyan telefont amire lecserélném árak figyelembe vétele nélkül, esetleg a z1 minire de az meg még nem is kapható csak japánban.
-
arminlok
senior tag
Próbálta már valaki az emui 2.0 appsokat?
-
PietPunto
tag
Pont Bécsben voltam szilveszterkor.
De az elfogadó nyilatkozatot nem láttam a kijelzőn.
-
PietPunto
tag
Sziasztok!
Először is B.U.É.K mindenkinek. Másodsorban szerencsésen megúsztam a külhoni kiruccanásomat felesleges adatforgalmazás nélkül. Viszont, ami kicsit felmérgesített az nem volt más mint a WiFi működése, egész úton kifelé a RailJet-en próbáltam felcsatlakozni a vonat WiFi hálózatára de nem jártam eredménnyel, pedig a velem utazó minden zokszó nélkül böngészgetett a Samuján. Visszagondolva nem ez az első eset hogy nem bírtam egy nyilvános vezeték nélküli hálózathoz kapcsolódni. (bár volt úgy hogy minden rendben volt és nem bosszantott a dolog) Bekapcsolom a WiFi-t, látja is de nem enged böngészni. Azt is látom hogy adatforgalom folyik mert az ikonnál látható a le és feltöltés.
Mit beállítani/engedélyezni hogy tudjam használni a P6-os WiFi-jét?
-
arminlok
senior tag
válasz
odiaszgrau #9950 üzenetére
A kártyás telefonoknak az árát nem szeretika szolgáltatók annyira lejebb vinni nekem a tmobilenál mákom volt mert 80ért megtudtam venni. Viszont árcsökkenést én azért gondolom, hogy lesz mert hamarosan ugye jön egy csomo uj termék minden gyártótól többek között a huaweitöl is ez ugy gondolom fog némi árcsökkenést eredményezni.
-
Zsocy155
őstag
válasz
odiaszgrau #9948 üzenetére
Én nem reménykednék benne...
-
gabancs
addikt
B125
A Wi-Fi-vel eddig sem volt gondom, tehát ebben nem látok változást. A GPS viszont sokat fejlődött! Villám gyorsan talál jelet. Kíváncsi leszek az üzemidőre, itt észrevehető valami változás.
-
torrrent
aktív tag
B.U.É.K továbbra is bugmentes 2014-et mindenkinek.
-
törölt tag
Sajnos kániban rossz szokás szerint a gyártósorok végén nincs végátvétel , nagyjából az "ahogy sikerül" szabvány van érvényben, ennek ellenére még szerencse hogy nem sokkal több a hibás készülék mint más gyártóknál.
B.U.É.K. mindenkinek , Hibamentes, jó frissítésekkel tele 2014-et. Az Android legyen veletek.
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Én ezt a tokot rendeltem 23-n, ma kaptam kézhez kemény hátlap tok az oldala átlátszó, így az alukeret szépen látszik. A tok jó minűségű, tökéletesen illeszkedik a telefonra sehol sincs elálló rész.
-
duvi
nagyúr
válasz
-ZsoLi- #9924 üzenetére
Tudtommal nem lehet állítani a rezgés erősségén (szerviz menüt nem néztem).
Viszont külföldi oldalon érdekes leírást találtam:
"If you find the vibration of your phone a little too much, this can easily be reduced.
From the homescreen press Menu - Settings - Sound - Vibration intensity. Then slide the bars left or right to change the intensity for various features."
Nálunk nincs ilyen beállítási lehetőség a Hang menüben
Lehet, hogy az ázsiai modellekben/szoftverekben van -
TomWexX
addikt
Új év alkalmából: Huawei Emotion UI 2.0 - Beta apps kiszivárgott
Mindenki csak saját felelősségre tesztelgessen.
(#9924) -ZsoLi-: A MIUI custom romon lehet állítgatni a rezgés erősségén, a gyári rendszeren sajnos nem.
-
okoska74
senior tag
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok a rezgés erőségén lehet állitani? a hugomnak is ilyen van neki sokkal gyengébben és halkabban rezeg.
-
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #9917 üzenetére
Jól néz ki és elég minimalista ahhoz, hogy érvényesüljön a P6 szép külseje. Viszont a funkcionalitásából drasztikusan sokat veszít. Az alsó és felső élét nem védi a telefonnak
Ugyan ott lehet kapni EZT a tokot olcsóbban, ami jobban véd. Igaz, nem olyan elegáns.
(#9922) arminlok
Jobb biztosra menni. Néha a legegyszerűbb dolgokat is benézi az ember. Én is jártam már így -
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #9919 üzenetére
Nem okoskodásból, csak a biztonság kedvéért írom:
" az ikonokat rendezgettem ráhuztam valami widgetet és eltünt az ikonja"
Amikor egymásra húzunk két ikont (widgetet), akkor egy mappa jön létre és abba kerül bele a két érintett ikon. Ezért nem látszanak már a kezdőképernyőn és ezért is keletkezik üres hely a widgetek között. Ha az eszközkezelőben még ott volt (mivel uninstalláltad) a telepített programok között, akkor nem törlődött a rendszerből.
(Ha tudtál erről a featuresről, akkor sorry) -
mati12
senior tag
válasz
kemotox #9899 üzenetére
Ez a program eltűnősdi egyszer már nálam is jelentkezett. Egyik napról a másikra eltűnt az Opera böngésző a készülékemről,este még használtam reggelre pedig sehol nem volt. Az egészet újra kellett telepítenem a Google Play-ről. Én sem értettem az egészet,mivel még nem találkoztam hasonló jelenséggel de megnyugtattam magam,hogy biztos én vagyok a hülye és valahogy letöröltem.
-
Oldman2
nagyúr
Tegnap rendeltem egy ilyen tokot az Amazontól.
-
duvi
nagyúr
válasz
torrrent #9913 üzenetére
Kb. így gondolom én is. A 8MP előre fölösleges, a 13MP attól tartok csak "számháború" lesz.Inkább a képérzékelő méretét növelnék meg és maradhatna a 8 MP. Az 5" nekem már a felső mérethatárt feszegeti. RAM mérete nem változik. A proci erősebb lesz (cserébe full HD-t kell kiszolgálnia
), bár a jelenlegi is tökéletesen elég a folyamatos futáshoz. Az LTE hidegen hagy.
Két újítás van amit tényleg jónak tartok a P7-ből:
- belső tárhely duplázása (8GB-->16GB)
- aksi kapacitásának növelése (2000 mAh-->2460 mAh)
Utóbbinál megint csak meg kell említeni a full HD panelt, ami semlegesítheti a nagyobb kapacitást üzemidő téren... -
mec71
tag
A páromnak annyira megtetszett a p6-om hogy azt mondta hogy amikor megjelenik a p7 akkor vegyem meg magamnak ezt meg megörökli ő
nem rossz ajánlat -
duvi
nagyúr
válasz
lfarkas #9906 üzenetére
Idézem TomWexX kollégát: "MIUI-n nincs szerviz menü"
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #9907 üzenetére
Huawei Ascend P7 infók: Leaked internal document confirms Huawei P7 specs
-
arminlok
senior tag
válasz
ShadowX #9905 üzenetére
Valamilyen felsőkategóriás modellt befognak mutatni az tuti.
Mondjuk én speciel jobban örülnék ha nem lenne P6S, mert kevésbé érezném magam rosszul hogy van egy telefonom aminél egy tök ugyanugy kinéző jobb. Ha már valami 5 colost adnának ki, még ha hasonlo is a dizájn,akkor a P6 maradhatna egyedi.
De mindenesetre az ujonnan vásárloknak tényleg azt modnanám, hogy az várják ki márcsak azért is mert tuti lejjebb fognak menni az árak januárt követően.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest