- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
mjoci68 #10599 üzenetére
Szia !
Előttem már meg válaszolták sajnos a megoldásokat. Amit tudsz tenni az az, hogy visszaviszed ahoz akitől vetted. Aztán ha nem fizet és van papírod arról, hogy megvetted tőle nyugodtan fel is jelentheted. Ugyanis, ha a telefonra bármilyen szerződése van ami telefonszámhoz köti, részletfizetési akció vagy bármi, addig NEM adhatja el. Ez benne van mindenkinek a szerződésében, valahol a sok oldalas apróbetűs "többezredik" oldalon.
Mivel a telefon ára nem kevés, talán nem is szabálysértési eljárásba fog le menni az ügy. Na de ez évekbe is telhet. Itt meg ne várd el, hogy valaki is warez témába válaszolni fog, mert nem fogja ki tiltatni magát. amennyire tudom, ahoz, hogy ujra használhasd IMEI számot és sok egyéb más azonosítót kell cserélni, mivel te mehetsz akármilyen szerződéssel is a szolgáltatóhoz bizonygatni, hogy meg vetted, a T-mobil NEM fogja feloldani a tiltást, csak abban az esetben ha a tartozást valaki befizeti.Ez a protokoll a T-systemnél sajnos, ezt se a szervizesek, se az ügyfélszolgálatosok, senki nem szereti náluk mint alkalmazott, de a vezetés ezt szigorúan be tartatja.
-
Kaves
csendes tag
válasz
mjoci68 #10230 üzenetére
Persze nyitható kóddal, én már 3-at nyitottam ki kóddal teljesen jól működik én másik oldalon csináltam.
Sajnos T-mobilos kezdetben független volt lehet nem fizették, de lehet kóddal kinyitották és ráflasheltek egy gyári független Romot.
Csak garjegyről derül ki hova tartozik.
-
csacsi67
addikt
válasz
mjoci68 #10076 üzenetére
Elösször mindig az adott szolgáltatónál tiltják majd utánna kerül a nemzetközi tiltó listára. Hidd el nekem a T-hálozatábol ki van tiltva ,de nem sokára ki lesz a többiből is .Vidd vissza szépen akitöl vetted és kérd vissza a pénzt. Ez lehet 1 hónap mulva következik be,de lehet 3 hónap mulva.
-
JanR
addikt
válasz
mjoci68 #10070 üzenetére
Esetleg egy factory resetet próbálj meg, bár nem hiszem, hogy megoldja, de 1 próbát megér.
Az ilyen "elvileg független" üzletekkel meg nem lehet mit kezdeni... a helyszínen ki kellett volna próbálnod.szerk: gondolom a barátnőd kártyája másik telefonban hibátlanul működik. Vagy? A te kártyád próbáltátok másik készülékben is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged