- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A wi-fi probléma szinte mindenkinél fennáll valamilyen szinten, van akit nem zavar mert ritkán jelentkezik pl nálam is. Nem sokan válaszoltak arra a kérdésre hogy más márkáknál is létező probléma e ez de azt hiszem nem. Annak ellenére hogy a jelek szerint minden P6 tulaj érintett ebben se a gyártó se a szervizek nem reagálnak a jelenségre pedig már szinte biztos hogy nagyobb valószínűséggel szoftver hiba de még a hardver hiba sem teljesen kizárható.
-
-
MaTTheW91062
csendes tag
Nem azzal van a gond hogy várjátok. Én is várom. DE és itt jön a DE, ne várjatok csodát illetve attól hogy naponta elmondjátok hogy mikor jön már attól nem fog hamarabb jönni. Lehet hogy sok gondunkra megoldás lesz de az is lehet hogy sokkal több gondunk lesz vele. De persze ez is csak az én véleményem. Ha lesz 4.4 itt biztos fogsz tudni róla és ne legyünk türelmetlenek.
-
Nimda
addikt
Mondjuk azért, hogy kiderüljön, van e valami berakadt cucc, vagy rendellenes működés.
Pl. tegnap éjjel nekem ezt produkálta:
Látszólag semmi nem ment a háttérben, mégis meredeken szopta valami az akksit.Nincsenek fent humilumi alkalmazások, csak a gyári cuccok.Tiszta telepítés után is produkálta már, ez a google vámpír.Szerencsére csak nagy ritkán fordul elő, de semmivel sem tudtam kideríteni, hogy pontosan mi okozza.
-
kecskebégető
aktív tag
Még mindig nem látok egyetlen embert sem.hogy szervizbe mentek volna a sokak közűl akiknek álitolag wifi gondjuk van.Pedig régóta megy a rinya...
Segítek hátha csak az fránya google kereső nem működik:
[link](#11548)
Nemvoltam eltünve csak semmi érdemleges nem történt P6 fronton.Meg amúgy sem volt itt a topikban semmi érdemi kihívás .A pár magát türtöztetni való butus közűl egy eltünt mert brickelte a telefonját(a szakértő heheh) pár meg egyszerüen felgfogta,hogy nem érheti el az én tudászintem ragyogó irodalmi értéket képviselő személyiségem.Szóval örülök,hogy örömet okozhatok neked.
De most itt vagyok jön a kittkatt cicusom már alig várja szóval pezsgés van bennem a boogie.Számíthatsz rám. -
mati12
senior tag
Ezt cáfolom. A nap 24 órájában lógok itthon a routeren néha még játszom is a telefonon,ami igazán megtudja izzasztani és rendes melegedést okoz nála. A közel négy hónapos kapcsolatunk alatt amióta megvan a készülék soha nem dobta el a jelet,sőt a párom készüléke sem ami kb. két hónapja van meg. A két készülék mellett egy Pc és egy tablet is rendszeresen csatlakozik ehhez a routerhez de eldobálást egyik készüléknél sem tapasztaltam ezidáig.
-
arminlok
senior tag
Elkezdtem keresni Playen az xperia s billentyüzetet utána nevettem egyet magamon, hogy csak a régi telefonod tulajdonságát sirod vissza. És egyébként igen nagyon koncentrálni kell, ha pont oda akarod rakni ahol hibát látsz :S A swiftkey tényleg jó csak nekem nem olyan gördülékeny nem pattan fel egyből hanem van egy kis hatásszünet néha. No mind1 annyira azért nem zavarnak a használatban
-
SityiSXT
őstag
Billentyűzet: TouchPal X - ingyenes, kényelmes, sokat tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest