- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
válasz
kutasi #24107 üzenetére
Szerintem ha ügyes kezű vagy akkor magad is meg tudod csinálni. Csak az a kérdés meg éri -e. Telemaxnál meg szerintem jóval drágább is. Kérdezd meg tőlük azt biztos mondanak valami ár ajánlatot.
(Én személyszerint nem igazán tudnám rendesen összerakni, bár ennél rosszabb szerintem nem igazán lehet)
-
Venn
tag
válasz
kutasi #23467 üzenetére
üdv biztos hogy azt a verziót tetted fel amit mi? Mert amiket írsz nálam hírből sem jelentkezik, azt kell hogy mondjam sebesség terén már már iPhone utánérzésem van minden simán lágyan működik, jó az aksi használat, nincs akadás, helyi frissítéssel minden programom meg maradt.Igaz játékra ritkán használom, de nem olyan régen tettem fel egy Antutu sebesség tesztről egy képet, elég meggyőző, gyári állapotában anno 15500 környékén volt.
-
djbelo
senior tag
válasz
kutasi #23467 üzenetére
Hát igen valójában nagy különbség van Emui2.3 - Emui3.0 között! De nem is értem miért tetted fel ha nem tetszik! Netet rengeteg kép-video van róla! Egyedül ami érdekes az írásodban az a sebesség, és a melegedés! Még nem olvastam senkiről sem hogyha valaki ezt a romot felrakta lassabb lenne v melegedne!
-
duvi
nagyúr
válasz
kutasi #21243 üzenetére
Nézd meg az XDA topicban. Talán ott hamarabb lesz visszajelzés mint itt. Nagyon friss még ez a rom.
-
Tomacko
őstag
-
gabancs
addikt
-
icemad
nagyúr
válasz
kutasi #18031 üzenetére
Azt a verziót használod, amit linkeltem? Asszem 1.9.4.3.
Ha az usbt rádugod a telefonra megjelenik egy menü, hogy milyen módon szeretnéd csatlakoztatni a pchez. Ott felülről a másodikat kell választani. Most nem tudom neked megnézni, mert nem vagyok gép közelben, ha hazaérek többet tudok mondani. -
Nimda
addikt
válasz
kutasi #10116 üzenetére
Jah, nálam sem szó szerint akad, hanem "darabosan" lapozza a városokat.Az animációval nekem sincs bajom.Nem értem, hogy miért van ennyi abnormális különbség a telefonok között, bár lehet teljesen másképpen értelmezzük a laggolást.Van akinek ez teljesen normális, szinte észre sem veszi az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest