Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Nem emlékszem arra, hogy beszéltünk volna, vagy hogy abból azt a következtetést vonhattad volna le, hogy én szélsőséges esetekben szoktam gondolkozni. Eleve egészen a közelmúltig 4-6 magos gépeim voltak nekem is itthon, a laptopom most is 4 magos (és még egy ideig az is marad, mert nem tervezek újat venni). Ez egyszerűen az userek igénye, akiknek ismerem a véleményét. Egyszerűen leírtam, hogy milyen igényeket szoktak támasztani, amikor gép vásárlásában a segítségemet kérik. Sajnálom, ha ez téged valahogy megbántott
-
Pug
veterán
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég
Miert nem lep meg, hogy nalad csak binaris, vegtelenul leegyszerusitett, fekete-feher gondolkodas megy -
Pikari
addikt
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég.
Ezek a 4 p mag jellegű modellek a "kötelező alsókategória" szerű köröket futják, és egyre kevésbé van rájuk igény, nem nagyon kel fel senki úgy reggel az ágyból, hogy most konkrétan ő ilyet akarjon venni.
Nem azt mondom, hogy senkinek nem kell ilyen, de egy egész termékpalettát ezekre alapozni szerintem bizarr döntés.
-
Pikari
addikt
ezt valahova fel kell írnom, nehogy véletlenül ilyen processzort rendeljek valakinek
-
tibaimp
nagyúr
Akkor erre már nem lesz rátokozva a memória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az egyes modellek azonban eltérő számú kisebb magokkal rendelkeznek.
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- i3-7100 / G4400 CPU, Több db + Garancia + Számla!!!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest