- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Nem emlékszem arra, hogy beszéltünk volna, vagy hogy abból azt a következtetést vonhattad volna le, hogy én szélsőséges esetekben szoktam gondolkozni. Eleve egészen a közelmúltig 4-6 magos gépeim voltak nekem is itthon, a laptopom most is 4 magos (és még egy ideig az is marad, mert nem tervezek újat venni). Ez egyszerűen az userek igénye, akiknek ismerem a véleményét. Egyszerűen leírtam, hogy milyen igényeket szoktak támasztani, amikor gép vásárlásában a segítségemet kérik. Sajnálom, ha ez téged valahogy megbántott
-
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég
Miert nem lep meg, hogy nalad csak binaris, vegtelenul leegyszerusitett, fekete-feher gondolkodas megy -
Pikari
veterán
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég.
Ezek a 4 p mag jellegű modellek a "kötelező alsókategória" szerű köröket futják, és egyre kevésbé van rájuk igény, nem nagyon kel fel senki úgy reggel az ágyból, hogy most konkrétan ő ilyet akarjon venni.
Nem azt mondom, hogy senkinek nem kell ilyen, de egy egész termékpalettát ezekre alapozni szerintem bizarr döntés.
-
Pikari
veterán
ezt valahova fel kell írnom, nehogy véletlenül ilyen processzort rendeljek valakinek
-
tibaimp
nagyúr
Akkor erre már nem lesz rátokozva a memória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest