Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt megtudom oldani, hogy egyszerre két eszközhöz tudjon kapcsolódni a telefon bluetoothon keresztül?
missz: Én is úgy tudom, hogy Skype nem nagyon megy mobilnettel, hacsak nem direkt netes kártya. (upc, digi, ilyesmi...)
-
marilllyo
veterán
válasz
mrgold #11986 üzenetére
Ebbe hadd kössek bele. Egy átlátszó fólia...gyakorlatilag semmit nem csúfít a telefonon. Ha ügyesen felrakod...nem, hogy nem zavaró...nem is látszik. De az biztos, hogy egy böhöm nagy karccal a hátlapján (az speziel rohadtul karcolódik)...aminek tervezésére dollármilliókat költöttek....mocskosul lelombozó tud lenni. Egy szilikon tok...-nagyon jól véd az eséstől-....ez meg olyan, hogy....nem azért rakod rá mert te direkt a földhöz akarod b@szkodni naponta nyolcszor mert az menő. Az ördög nem alszik. Azért rakod bele, hogy óvd a készüléket...nem csak a külsejét hanem azon funkcióit amiért te megvásároltad azt a készüléket. Egy leejtett bezúzott kijelzőjű telefonnal körülményes akár csak az alapvető funkcióit is használni...teszem azt ...telefonálás. Márpedig a telefont azért vettük...és ha nem tudsz egy rohadt sms-t írni vele...pont lesz@rod azt, hogy mennyit költöttek a dizájnra.
-
missz
tag
Hasznal vki skypot? Nem tudjatok veletlen h miert van az, h hiaba hivom a masik felet o nem latja? Pedig kicsong es be van jelentkezve..l, raadasul ő nem is tud felhivni, mert vmi egyenleg hibat ir ki neki..pedig ingyenes lenne ugye ha csak video beszelunk
( eddig nem volt gondunk), bocs az ide nem illo kerdesert csak most elkeseredtem h nem tudunk skypolni, ujra is telepitette, ugy sem tudott hivni, pedig eleg fontos lenne neha, igy 260 kmre
-
kemotox
addikt
válasz
mrgold #11986 üzenetére
Jó csak amíg egy üléshuzat max a kopástól véd, addig egy telefontok a 100ezer forintos telefon életét mentheti meg. Ennyi erővel ne is vegyünk telefont, töltsünk le egy képet, nyomtassuk ki, és nézegessük. Hisz nyilván azért vesz az ember telefont, hogy nézegesse, és nem azért hogy használja (és a toknak hála évek múlva is tudja használni). Ha már "dollármilliókat" öltek a dizájnjába.
-
Nimda
addikt
Mondjuk azért, hogy kiderüljön, van e valami berakadt cucc, vagy rendellenes működés.
Pl. tegnap éjjel nekem ezt produkálta:
Látszólag semmi nem ment a háttérben, mégis meredeken szopta valami az akksit.Nincsenek fent humilumi alkalmazások, csak a gyári cuccok.Tiszta telepítés után is produkálta már, ez a google vámpír.Szerencsére csak nagy ritkán fordul elő, de semmivel sem tudtam kideríteni, hogy pontosan mi okozza.
-
mrgold
tag
FÓLIA
Bochkor Gábor írja könyvében - ez is egyfajta megközelítés:
" iPhone-tok. Régen nagyon menő volt az üléshuzat, meg a kormányvédő szőr, amelyek segítségével hosszú éveken át meg lehetett őrizni az autóbelső újszerű állapotát. Miután az ember megvette az új járművet, gondosan letakarta és behúzta a testével érintkező felületeket, nehogy egy percig is élvezni tudja, hogy zsír új a kocsi, hanem már jó előre gondolt az eladásra, és konzerválta az eredeti állapotot. Na, ilyen az iPhone-tok is. Vesz valaki egy trendi divatcikket, aminek a dizájnjába dollármilliókat öltek, majd rendel a neten egy műanyag keretet, és rápattintja. Így gyakorlatilag egy percig sem tudja élvezni a telefon külsejét. Ez kábé olyan, mintha vennék egy McLaren Mercedest, és körberagasztanám hungarocelllapokkal, hogy ha nekem koccan egy Suzukis, akkor ne legyen baja. Baromság. "Szerintem van benne valami...
-
|AP|
veterán
válasz
jegenye77 #11980 üzenetére
Sajnos én nem tudok olyan alkalmazásról, ami ezt normálisan meg tudná oldani
Viszont én is nagyon bízok benne, hogy a KitKat-tel ezt is megkapjuk. Az asszony Idol S-e megkapta ezt a fícsört egy frissítéssel és bár a fórum szerint sokaknál nem az igazi, nála tökéletesen működik.
Elég kényelmes így használni, ráadásul a bekapcsoló gomb is kímélve van. -
missz
tag
válasz
#73499136 #11982 üzenetére
Mèg nincs 2 hetes a telefonom
, sőt ma egy hetes pont
, azt írtam, h àllandó a mobilnetem, nem is igazan szoktam kilőni...a hàttèrben nagyjàból csak a kèt mailem fut, gmail es yahoo, meg a menzesz naptàram
, minden mast ki szoktam lőni....most 12 óra utan 64%on van, igaz az ejjel sms-eztem egy fèl óràt
, meg nemrèg volt egy fèl oras beszelgetes, na de az önmagaban ugye nem igazan meriti...
Màs: az lehet, h a G2 akksija 3000es, de a nagyobb kijelző, stb stb...tekintetèben tulkèpp majdnem olyannak fele meg, mint a p2ben a 2000es
, pro ès kontra..., nekem volt rövid ideig egy cc5700esem is, talan abban meg nagyobb az akksi mint az lg-ben, igen, na az sem ment el egy, masfel napnal tobbet...zabàlta a tepsi rendesen a dolgokat
..
-
törölt tag
Kérdés az (is) hogy mikor vetted a telefont? Ugyanis kell neki néhány hét mire beáll az akkumulátor. A másik kérdés pedig az hogy a háttérben nem futnak e folyamatosan olyan alkalmazások amik feleslegesen zabálják az energiát, esetleg beragadt valami! Az is számít, nem keveset hogy pl a Wi-fi vagy a mobil net állandóan be van e kapcsolva? Én pl ezeket csak akkor kapcsolom be amikor használom is a funkciót. Legtöbbekkel ellentétben éjszakára szinte mindig kikapcsolom, így 3-4 naponta kell töltenem, persze nyilván ez használat függő is. Egyébként legtöbb mobilt melyikeknek a kijelzője olyan méretű mint a P6-é, és viszonylag sokat van használva naponta tölteni kell, sajnos az akkumulátor ezért valóban nem is hosszú életű, és az unibody ház hátránya a nem egyszerűen cserélhetőség.
-
bubuka80
tag
válasz
Quqesz #11973 üzenetére
Nekem is a G2 volt még a befutó. Pro kontra összevetettem őket, G2 mellett akkuidő volt erős érv és a "duplakoppintás" tetszett, de anyaghasználata messze alulmarad P6-tal szemben. Kézbe fogva már nagynak éreztem egy női kézben, ez klasszisokkal elegánsabb, szebb. Ez volt a döntő érv a végén.
-
Quqesz
nagyúr
Köszi lányok az infót
Még képlékeny amúgy a dolog,mert az asszonynak bejön az LG G2 is,amiben 3000mA az aksi...de plasztik...meg nagyobb is...ezt meg jó érzés megfogni,csak igényesebb a fén ház...na mind1,csak eldönti...köszi mindenkinek az infótShadowX
ha jól emlékszem neked is Nexus S-ed volt?Nálunk az asszony most azt cserélné le. -
arminlok
senior tag
Kösziköszi
-
icemad
nagyúr
Hűha... Hajnal háromtól este hatig? Nem irigyellek, de ebben az esetben érthető, ha nem is bírja napokig a telefon. Sajnos más ötletem nincs, pedig szivesen segítenék. Esetleg powerbank, de ez sem jó mindenkinek, mert eggyel több cucc, amit cipelni kell.
Szerk.:
(#11965) arminlok: Az AdAway program tud ilyet, de root kell hozzá. Playen ne keresd, mert az ilyenek tiltottak, de google a barátod... -
marilllyo
veterán
válasz
rObika8802 #11958 üzenetére
Fólia...fólia...fólia.
Hozzá sem érek amíg nincs rajta fólia.
(#11965) arminlok: Vedd meg...vagy torrenttékás verzió...
-
arminlok
senior tag
Nem tudtok esetleg valami olyan programot vagy modult ami a játékok és egyéb programok futása közben feljövö idegesitö reklámokat blokkolja/kikapcsolja?
-
missz
tag
válasz
icemad #11952 üzenetére
Tudom mi a stàtusz bàr ès a gps dolgot nem evègett hoztam szóba, hanem mert eszembe jutott, h ma kipróbàltam
, de èn írtam egyben ès fèlreèrthetően
....,
Igen, írtam, h àllandó az adatkapcsolatom(mobilnet), de az előző telónàl is az volt, èjjelre sosem kapcsoltam ki...ès jó ha max 2-3%ot merült, nem 12őt, mert azèrt nem mindegy
.., azt csak 2, 2 ès fèl naponta töltöttem, nèha eszembe se jutott, h mikor is töltöttem utoljàra, ugyanilyen hasznàlattal...sőőt nèha mèg több nyúzàssal..., ezt a p6ot àltalàban 21-22óra utàn fel kell tegyem, mert csak 14-15%on van addigra màr..., szóval üzemidőben nàlam ez mindenkèppen a rosszabb( minden màsban jobb).....ès ha nem optimalizàlódik vmi csoda folytàn, akkor fèlek, h akàrmilyen gyönyórű ès jó is...előbb utóbb vissza teszem a dobozàba ès újra beüzemelem a razr it..amíg itthon vagyok persze nem is gond..hisz barmikor tölthetem, de egy utazàs soràn amikor nèha èjjel3-este 6ig úton vagyok kissè kellemetlen is lehet..na demajd meglàtjuk, majd ràszànom magam a frissítèsre..., viszont elèggè biztos vagyok abban, h ennyi ès gyakori töltèssel ez a telefon úgy fèl èv de max egy èv utàn màr fele ennyit sem fog bírni akkumulàtorilag
-
gacsoi
senior tag
Urak!
Akkumulátor százalékos kijelzésének eltüntetésére nincs hasonló módszer, mint a navibar eltüntetésére?
Arra gondolok, hogy nem kéne túrkálni a Build.prop -ban.
Már kétszer volt Boot-loop, és nem szivesen kockáztatnám ismét. -
shifty85
tag
Üdv! Miért lehet hogy a film szaggat lejátszás közben? Mindegyik lejátszónál... MX Player, Real Player, a gyári lejátszó is... ugyanezek a filmek pl Xperia Rayen simán mentek!
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #11955 üzenetére
Köszönöm, hogy megvilágosítottál. Máskor is a te véleményed fogom kikérni.
Mellesleg nem tudom hallottál -e olyan emberrôl, aki a 25 fps-t folyamatosnak látja, pl játékokban, míg van akit zavar, mert nem "folyamatos" a kép. Ez van, vannak ilyenek. Lehet letesztelem egy fps méréssel, hogy amit én mikro lagnak látok az valójában egy framerate esés, mivel csak ébresztés után látom kb. 8-10 mp-ig.
-
rObika8802
aktív tag
elég jól véd a karc ellen a GG... :S
ma vettem észre eléggé ideges lettem ,mert odafigyelek rá 1 hónapos a teló :/ -
Tomacko
őstag
válasz
v1kt0hr #11912 üzenetére
Hagyjuk inkább egymást jó? Marhára nem hiányzik egyetlen gyerek sem a sajátomon kívül...... értsd ahogy akarod és a korod sem érdekel....
marilllyo és láss csodát a mai világban bizony van olyan telefon ami pont a lényegi alap funkcióra sem jó ZTE GXI és nem juzer error volt mert 2-ből kettőt cseréltem le, munkatársam szintén.... és még sokan mások is sajnos. Egyszerüen használhatatlanul nem hallottuk egymást akikkel beszéltem, nya most szolgálatba ez úgy nagyjából 0%-l fogadható el nálam, hogy valakivel darabos a vonal vagy szaggat, torzít stb
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
ShadowX #11936 üzenetére
Nem űzött belőled senki gúnyt azt megtetted magad.Az I5 is lagos meg a mostani 3d belassulással is.
Részemről ennyi ...
Én mindenesetre szeretnék még hallani a különleges szemedről.Remélem hallunk(ebben az esetben látunk)még rólad a világban és akkor lesz mire büszkék lennünk és mi az átlagszemüek csodálattal tekinthetünk majd fényes jövőd felé.ON!Lehet ,hogy mégsem kapunk EMUI 2-3at csak 2.0át hivatalosan
Állítolag a 2.3-at az új készülékeinek szánja a huawei.
Csak tesztre van ,Mi leteszteljük nekik ők meg kiadják az újabb készülékeikre.Eléggé pofátlanság lenne mondjuk
Bár nemfélek port biztos lesz ... -
racerx
őstag
válasz
marilllyo #11937 üzenetére
Tokban sztem is ez a fajta a legjobb védelem/szépség arányú. Nekem is hasonló van , qiucksand elnevezésű, ami még pluszban érdes felületű ehhez képest , ha jól látom. Vékony, jobb fogású, és annyira a telót swe csunyítja. Én is kipróbáltam sokat az ebayről, de ennél maradtam. A gyári igaz jobban véd, de abban meg csúnyább
-
icemad
nagyúr
Na ezen jót mosolyogtam...
A státuszbár az az a csík, ami (a képernyő tetejéről lehúzva az ujjad) megmutatja az értesítéseket. A kolléga itt arra panaszkodott, hogy ha ő a másodperc törtrésze alatt végighúzza az ujját, az nem jön le olyan gyorsan. Nem követi az ujja sebességét. Semmi köze a gps-hez. Nálad az is azért működik gyorsan, mert volt aktív wifi/mobilnet. Ha ezeket nem használod, akkor a gps is lassabban talál jelet.
nos a p6 ma èjjel nekem 85ről 72re ugrott le...(egy yahoo mail jött egesz ejjel)...
Erős a gyanúm, hogy azt a mailt sem az álommanó csente a telefonra...
Inkább a mobilnet/wifi volt bekapcsolva. Ha úgy nézem, hogy kb. este 10-től reggel 6-ig folyamatos netkapcsolattal merült 13%-ot, akkor az abszolút nem rossz. Ha éjjelre kikapcsolod a telód, akkor neked tutira összejön a két nap, mindenféle mókolás nélkül. -
jegenye77
addikt
válasz
bubuka80 #11950 üzenetére
Ilyen használat mellett persze,hogy nem megy el 2-3 napot.
Én ha 40% van az aksi akkor is este rádugom a töltőre mert nem szeretném,hogy másnap valahol menet közben merüljön le pont amikor kellene.
Ha keveset van használva akkor elmegy 2 napig is de az ritka,hogy keveset használnám. -
bubuka80
tag
válasz
Quqesz #11943 üzenetére
Csatlakozom, egy nőnek is könnyű a használata.
Irigylem azokat, akiknél elmegy a telefon 2-3 napig, nekem ez úgy néz ki, hogy minden este töltő és estére 20-25% vagy annyi se. De folyamatos wifi, e-mail szinkronizálás, kb: 1-1,5 óra játék, fényerő kb.40%, telefonálás kb:30 perc, Skype kb: 20 perc és megpróbáltam a legoptimálisabb beállításokat megtalálni.
Nálam biztosan user error, tuti ki lehetne belőle hozni többet is, de én csak egy átlag felhasználó vagyok.
A One X-et pont ezért adtam el, mert minden este töltenem kellett. Bár azt is az előző Motorolámhoz (Atrix 2) mértem, aminek jobb akkuideje volt ettől is.Egy kérdés, a legfrissebb T-s hivatalos frissítést hol érem el? Mert a rendszerfrissítésnél online nem talál semmit.
B107 van most.
Köszi -
Uuser
tag
válasz
Tomacko #11899 üzenetére
Nem azzal van bajom hogy alul-felül nem takar. Tudom milyen a hard case. Előző telómon ( Grand X In ) egy ilyen kialakítású tok volt és imádtam. Csak éppen az minőségi darab volt. Nillkin márka. P6-ra is van, de egyelőre a gyári szilikonnal meg vagyok elégedve.
A leszólás lényege az volt elsősorban hogy silány a minősége ( pont az átlátszó részeken látszanak a fröccsöntés élei - komolyan az volt az érzésem, hogy megkarcolja a készülékházat felrakásnál - levételnél ), illetve hogy nem egységes a design - ez már tényleg ízlés kérdése is.
No persze akinek tetszik használja egészséggel, én csak az árán voltam kicsit felháborodva, illetve azon hogy mit kaptam a pénzemért. -
rone003
tag
Frissitsd a gyari frissitovel b111re, ha nem tetted volna meg. Amugy szerintem valamilyen app "beragad" es az szivja az akksit. Bar hozza tennem egy 4 magos telohoz kepest nagy kepernyovel, 2000-es akksival eleg jo akkuideje van.
Szerk. : Hozzateszem sokat szamit mekkorra fenyeron hasznalod, mert 100% fenyero hamar lekapja az energiat. -
-
missz
tag
Ja ès sajnos rootolni nem tudok, nem is mernèk..így ez nèlkül lehet esèlytelen is lesz az üzemidő javulàsom(?)
-
missz
tag
Hogyh akadozik a stàtusz bàr? Nàlam soha semmi akadàs.., az előbb próbàra benyomtam a tèrkèpet, tudom, h ez gagyi google
.., de olyan fèl mp( nem túlzàs) alatt előttem volt az egèsz vàros, meg a pozíció, ahol èppen tartózkodom...mondjuk èn mindig ezt hasznàltam eddig is ha gyorsan gps fèlesèg kellett, pl. egy hete Budàn...akkor mèg a razr i-vel...
Eddig engem meggsőz a telefon, viszont az üzemidő màr kevèsbè.., intelligens módban hasznàlom most...igaz, àllandó adatkapcsolatom van...de nem hinnèm, h ez lenne a gyors merülès oka, hisz az előzőnèl is ment àllandóan, de az fele ilyen gyorsan nem merült..., a hàttèrben program alig fut vmi..mindent megpróbàltam lecsökkenteni, de így sem vmi bíztató...18óra utàn, 42%... Ès azèrt sokat nem nyomogattam, telefonon egyaltalan nem beszeltem mióta feltöltöttem...kevès mail, net..fotózàs, nqgyjàból ennyi. D lehet csak nekem túl magasak az elvàràsaim, nem tudom...anno a tesom azert szabadult meg az lg 4x-jètől mert halalba idegesitette, hogy 10-12%okat merül egy èjszaka, amikor az az előtti samsungja szinte úgy maradt reggelre ahogy az este letette.., nos a p6 ma èjjel nekem 85ről 72re ugrott le...(egy yahoo mail jött egesz ejjel)..., jó lenne ha vhogy sikerülne optimalizàlnom az akksit, mert onnnantól tènyleg tökèletesnek gondolnàm a telefont.., de nem tudom mit tudnèk tenni..., hisz így azèrt ez elèg sokat visz a rovàsàra a dolognak...
-
arminlok
senior tag
Engem például az értesitési sáv lehuzásánál valo lassuság eléggé zavar . Bárki bármit mond az sajnos sokkal lassabb mint a többi telefonnál ,ha gyorsan huzza le nem követi rendesen az ember ujját.
-
marilllyo
veterán
válasz
kecskebégető #11935 üzenetére
Nekem van otthon egy Xperia Z tabletem. Ez előtt egy Xperia P-m volt. Mindkét esetben VAN mikrolag. Bár én ezt betudom az xperia launchernek. Ez a telefon azokhoz képest tükörsimán szipiszupi reccenés nélkül fut. Nagyon elégedett vagyok vele. Mondjuk nekem is custom rom van fenn de csak a hangerő miatt. A gyári softot én halknak éreztem. De az összefoglalóban van is rá tweak guye. Ezt leszámítva teljesen okés a készülék. Egy bő hónapja van meg. De egy hete szerettem bele igazán amikor kiderült, hogy ébreszt kikapcsolva is
Jajjdeimádom
Nekem egy ilyen van rajta. Szilikon de passzosabb mint amit gyárilag adnak hozzá. Egyáltalán nincs gagyi hatása...sőőt. Ha valaki tokot rak rá....csak szilikont érdemes. A kemény tokkal az a baj, hogy az az eséstől nem védi meg a készüléket max a karcoktól a hátlapján. De akkor elég rá egy fólia is. Erre a típusra lehet rakni hátlapra is. A szilikon az tompítja szépen az esést. + egy fólia előre....nagyjából sérthetetlen. Én egy másfél éves xperia p-t adtam el mielőtt ezt megvettem. Örült neki az új tulaj. Teljesen karcmentes készüléket kapott.
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #11935 üzenetére
Hidd el nem olyan kellemes, amikor a 3D filmeken is látod a belassulást némely jelenetben. Ez van, érzékenyebb a szemem mint másé, de egy ilyen miatt gúnyt ûzni a másikból az pont olyan gerinctelenség, mintha én azt írnám, hogy te meg azért vagy más, mert nem làtod...csak kettônk közül én legalább elismerem, hogy velem lehet a probléma, és nem ragaszkodom a saját igazamhoz ha jó, ha nem. Személyeskedés lezárva részemrôl.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
ShadowX #11934 üzenetére
"Amúgy gyanítom hogy ezek csak mikro-lagok és az én szemem érzékeny...de ilyen alapon nem is lesz tökéletes telefon, mert az i5s-en is láttam ôket."
Ne haragudj ezen én csak nevetni tudok,
Ha neked még az i5 is mikrolagos meg te észreveszed.Rettenetes lehet az életed,hogy egy percig nem tudod élvezni a modern technologiát mert olyat látsz oda ami nincs és vagy ha van is az kb olyan szinten zavaró,hogy semennyire....
Ok én sem vagyok vak és elnéző bizonyos szintű szaggatást,lagot én sem tolerálok.PL Egy xperi U pl idegörlő.De a P/6mindenapi használatban egyszerüen hibátlan.A wifi isssu egy másik kérdés erről is megvan a véleményem .Közisemert
De amit te csinálsz...Mindenesetre az biztos,hogy ez főleg a te hibád nem a készüléké te soha nem fogsz tökéletese készüléket találni mert egy oylan soha nem lesz 2 mindig fogsz találni hibát.Ebből kiindulva szerintem nem is tudsz érdemben objektívan nyilatkozni.Mindenestre ne vedd sértésenk csak megerősítettem amit te magad írtál.(#11918) seria !!
QAnnira igazad van.És tudod mik a legnagyobb placebok és lassulást fagyást okozok?.
lean master,task killer,ram bosster és egyébb aídatlopo felesleges hulladék appok.
-
ShadowX
őstag
válasz
icemad #11928 üzenetére
Seria: normál üzemmódban használom.
Nem a merüléssel van gondom, az nagyon is rendben van. Az akadásokkal adódik a baj. Mint írtam semmi tweak nincs, minden a gyári értéken van. Csak a számomra felesleges appok letörlése végett kellett a rom toolbox is.
Amúgy gyanítom hogy ezek csak mikro-lagok és az én szemem érzékeny...de ilyen alapon nem is lesz tökéletes telefon, mert az i5s-en is láttam ôket.
-
icemad
nagyúr
válasz
ShadowX #11926 üzenetére
Wakelock detectort próbáltad már? Más készüléknél nekem segített, ott az fm rádió alkalmazás akadt be. Mindenre gondoltam, csak arra nem. Ezzel derült ki a hiba.
Egyébként látom, hogy root jogod is van, meg rom managered is, nem lehet, hogy nagyon belenyúltál a rendszerbe? Nem kötekedni akarok, csak nekem fura, hogy én teljesen gyári rommal használom, és nem jönnek elő a hibák. A mikrolag-ot én sem tudom elnézni egy ilyen árkategóriájú telefonnak, ezért váltottam S3 LTE-ről erre...
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #11897 üzenetére
Azért írom neked, mert engem idéztek, mint az egyik "panaszost". A user error-t próbálom kikerülni, mivel van némi tapasztalatom android téren (nem programkód szinten, hanem felhasználóin). A wifi lehetetlen, hogy user error legyen...egyszerűen kizárt. Mint írtam egyik nap egy eldobás sincs, másik nap 10 perc alatt 4, úgy, hogy még restart sem volt (semmi változás nem történt a körülményekben).
A szaggatás szintúgy jelentkezik nálam is, bár sokan mondták, hogy ők nem látják, én sajnos még a mikro-lagot észreveszem és nem tolerálom egy ilyen árkategóriás készüléknél. Pláne nem appdrawerben...
-
ShadowX
őstag
válasz
Tomacko #11901 üzenetére
Akkor játszunk hol van Wally-t:
Homescreen #1
Homescreen #2
Homescreen #3
Homescreen #4
Homescreen #5
Homescreen #6Ezek az appok vannak feltelepítve. Semmi más nincs elbújtatva. Összesen ezt a két widgetet használom.
Az energia és folyamatigényes appokat greenify-al fagyasztom, mert ritkán használom őket (pl. viber, iheartradio, telekom, youtube). Játék nincs fent és nem is lesz szerintem. Tweak-et nem használok, a rendszer a b125-ös verzió.Mi okozhatja a szaggatásokat, akadásokat? Főleg a status bar lehúzást (bár ez gondolom az android rendszer hibája, mivel a 20ezres galaxy pocket neo-n is ugyanolyan, mint a 160ezres note3-on - először akad, aztán 3-4. lehúzásra már folyékony).
Én szerintem a k3hotplug governor, amit szintén a huawei hegesztett össze, mivel az első 10 mp-ben jelentkeznek az akadások, aztán elmúlik. Csak engem ez is zavar...Ha hosszabb ideig nem nyúlok hozzá (nálam 5 perc a kijelző kikapcs ideje) akkor szintén. Szerintem túl alacsonyra veszi vissza vissza a governor az órajelet.
-
icemad
nagyúr
válasz
Quqesz #11919 üzenetére
Nálam semmi gond ilyen téren a telefonnal. (Más téren sem, de ez csak az én véleményem.)
Telefonálás közben a hangminőség remek, sosem volt még megszakadt hívásom sem. A hálózatot nem dobálja, sms küldés-fogadás is megy perfektül. Az emaileket is megkapom mindig azonnal, három szolgáltatót használok. (@gmail.com, @msn.com, @live.com) Átlagban napi 20 percet telefonálok, wifit sosem kapcsolom ki, mobilnetet sosem kapcsolom be, a fényerő 50%-on. Azt csak halkan tenném hozzá, hogy facebook, viber, whatsapp, meg a többi hülyeség nálam nincs telepítve... Így estére kb. 40-50%-ot mutat az aksivisszajelzés. Egyébként a gyári rendszerben nagyon jó energiabeállítási módok vannak, ráadásul jelez is, ha valami zabálja az energiát. Én személy szerint ajánlom a telefont, nemcsak gyönyörű, de meglepően jól használható. Nem gondoltam volna, hogy a nagy gyártók termékei után pont egy Huawei telefonnal leszek megelégedve, de bármilyen meglepő is, így van. -
Quqesz
nagyúr
Hi
Asszonynak néztük most ki és elolvastam az 1hsz-t és az lenne a kérdésem, hogy akkor telefonálás,email-ezés ok a telóval?mert ő erre használná leginkább...és így kb mennyi az üzemidő? -
murdoq
tag
Sziasztok! Használja valaki az emotion ui 2.0? Vélemények?
-
icemad
nagyúr
válasz
v1kt0hr #11906 üzenetére
Én hetente egyszer használom a Clean Master nevű programot is, nálam bevált. Felesleges fájlokat kitakarítom vele, nem használt appoknál uninstall. Azért használom ezt a programok törléséhez, mert nem csak a programot távolítja el, hanem az összes szemetet is, amit a program hagy maga után.
Esetleg gyári beállítások visszaállítása?
-
Tomacko
őstag
válasz
v1kt0hr #11906 üzenetére
B122 romról beszéltem-tünk fentebb...... és ahogy emlékszem, a vodás 107-re többen is panaszkodtak már, szerintem cseréld le a gyári frissítések legtolsójára(ha jól tudom ez még mindig a B111), vagy csinálj full resetet. Alapból is szaggatott már mikor megvetted és csak a "gyári " programok voltak fent? Mert ha így van akkor vidd vissza, ilyen esetben simán lehet memória, vagy "GPU" hiba is. Ezen dolgok mindegyikére találsz leírást is hogy hogyan kell, csak rá kell keresni a fórumban.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Azt tudja valaki, hogy ha t-mobilos rom helyett felteszem a legutolsó hivatalos Huawei romot, akkor ugrik a garancia? Mert azt sajnos nem tudom, hogy utána vissza lehet e állítani a T-mobilos romot...
Mert nekem nincs semmilyen problémám a telefonnal, se szaggatás, se gyors akksimerülés (2% éjszaka), a gps is gyors, de baromira zavarnak ezek az előre feltelepített appok, aminek az egyik felét sosem használom, a másik feléről meg azt sem tudom micsoda.A másik kérdésem az, hogy az Imperium Galactica 2 játékot kipróbálta már valaki? Mennyire játszható a P6-on? Mert 15 perc kipróbálás nagyon nagyon kevés egy ilyen volumenű játéknál, 600 forintot meg nem akarok kidobni az ablakon...
-
Tomacko
őstag
válasz
kecskebégető #11897 üzenetére
"Fel" próbáltam elég sok vackot a telefonra, mert néha elkap a lendület, hogy átszabjam a kezelőfelület kinézeteket stb.....kis designolás, kézre szabás. Meg ugye ha van gyerek a háznál hát neki s feltesz ezt,azt ha már megunta az olvasást, rajzolást origamit futkározást....had játszon kicsit. Naná, hogy volt pár olyan köztük amitől diavetítés lett akár az appdrawer görgetés is. Szóval ennyit a szaggatásról.... És a panaszos örömére írom, hogy nekem a 3-k naptól fogva a B122 van fent mint nála is. december 25-e óta és semmit sem kellet resetelnem, nem szűz telepítést csináltam vele. Csak egyszerüen azokat a programaokat le töröltem amik miatt be lassult. Ilyen egyszerű az élet...... és ehez nem kellett az sem, hogy időszámításunk előtt kezdjek el androidot használni. Egy egyszerű halandó vagyok aki '96 óta használ asztali pc-t, rendszerüzemeltetői vizsgával kiegészülve. Az androidhoz meg egyenesen hülyének tartom magamat, de ennyi sütnivalóm mégis van, hogy telepítek valamit, kipróbálom, ha galibát csinál a rendszerrel akkor vagy kompromisszumot kötök vagy megválok tőle.
Szóval lehet engem is szidni nem csak Kecskebégető-t is a szaggatások miatt B122 ROMnál, elfér a hátamon. Ez bizony user error vastagon, aláhúzva !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest