- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlika
aktív tag
válasz
Oldman2 #22715 üzenetére
Nekem az a véleményem hogy a te telód biztosan menthető lenne még ADB fastboot-os recovery cserével mert az enyém is járt már hasonlóan és nem lett kuka.De sajnos így látatlanban nem nagyon tudok ennél többet segíteni.
Én anno ezzel a módszerrel csináltam
Bár mintha valahol egy részletesebb leírást is találtam volna de arra már nem emlékszem hogy hol... -
gabancs
addikt
-
Tomacko
senior tag
válasz
Oldman2 #13658 üzenetére
Mai korszerű chip seteknél nem olyan gáz már, de a recovery-k még mindig a FAT32-t használják csak. Ez addig teljesen jó is lesz így amíg majd a ROM méretek miatt nem lesz muszály átírni NTFS kezelésre is
Mert ugye addig abszolút felesleges, aki ROM mániás az úgyis tartani fog FAT32-re formázott kártyát aki meg nem az, meg max 1x feltesz valamit ami tetszik neki aztán vissza formázza NTFS-re ha szüksége van rá
-
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #12747 üzenetére
Hogy tetted fel a régebbi verziót? Én uninstall után csatlakoztattam a telefont HiSuite módban. Feljött a HiSuite virtuális telepítő CD-je amiről futtattam a HiSuite.exet. Ez elindította az online letöltést, illetve a letöltés után a telepítést. A végeredmény így is a legfrissebb (szerkesztő nélküli) HiSuite lett.
-
TomWexX
addikt
válasz
Oldman2 #12671 üzenetére
Sajnos az a tag aki a 3.11.22 verzióig csinálta a multi_gapps-os verziókat, már lecserélte a P6-ot és nem gyártja tovább ezeket a verziókat. Egy másik ember ugyan folytatja, de ő máshogy multilang-osít és a magyar nyelvet rendre kihagyja belőle.
Próbáltam utána járni hogy hogyan kell csinálni, de eddig nem jutottam sikerrel, a régi/jó módszernél a zip fájlon belül a system/app mappában voltak a különböző nyelvek apk formában. Majd lehet teszek egy próbát és a tömörítésbe belerakom a hungarian.apk-t, bár kétlem hogy csak ennyi elég lenne neki.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #12450 üzenetére
Az éjjel megnéztem a MIUI 4.1.13 -as "Multi" buildet.
Multinak ugyan Multi, de sajnos a Magyar honosítás kb.1%-os benne.
Viszont!
Ami miatt írok, hogy minden további nélkül át tudtam kapcsolni a Launchert Nova-ra és ment is szépen vele.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Oldman2 #12548 üzenetére
Ha nem nagy munka átalakíthatod az egészet is, bár mást nem vettem észre, hogy ne lenne jó, csak a lockscreent nem tudtam elhúzni jobbra mert kilógott már a képből a lakat ikon.
De ha megcsinálnád az egészet akkor összehasonlítanám.
Köszönöm.
Ja még annyit akarok kérdezni, hogy most 1.6 vagy 2.0 EmUI van a tiéteken ? A képernyők rácsmérete még mindig 4x4 fixen ?
-
icemad
nagyúr
válasz
Oldman2 #12582 üzenetére
Több képet csináltam, mindegyiken jelentkezik, de csak akkor, ha a hdr-t automatikusan bekapcsolja a telefon. (inteligens módban fényképeztem, ha már annyira dícsérik...)
Ha visszaviszem mit tudnak vele csinálni? Újabb szoftver nincs, formázni meg én is tudom itthon...
Szerk.: Videót még nem csináltam...
-
duvi
nagyúr
-
freemanone
addikt
válasz
Oldman2 #12500 üzenetére
még még még.... magyarázod a bullshitet! NEM fog eltűnni.
A TE custom.bin fileodban a "vodafone/hu" szerepel, míg az övében "hw/normal". Az pedig minden romban benne van. Míg a vodafone/hu csak a brandelt romokban van benne. Valamint azt sem jelenteném ki, hogy minden B6** rom vodás. Mert nem az. Több német/orosz/olasz fórumon is írnak erről a romról és sehol nem merül fel hogy vodás lenne.
-
Oldman2
nagyúr
-
Tomacko
senior tag
válasz
Oldman2 #11773 üzenetére
Én a B122 romot használom, de olvasom azóta meg oldottad te is. Én nem kipróbáltam az ébresztést, hogy működik-e szimplán egyszer ki volt kapcsolva napközbe valamiért és így maradt egész hátra lévő napszakra és éjjelre is, és hajnalba mikor jött volna a szokásos ébresztő hang a bekapcsoló hang ébresztett majd rá egy percre az ébresztő is szépen tette a dolgát.
Droidos telefonok közt valóban ritka az ilyen a nem kínai és"nagy" gyártók telefonjai közt, talán 2-3 ilyen létezett.
-
-
mati12
senior tag
-
TomWexX
addikt
válasz
Oldman2 #11490 üzenetére
1. Telefon (tárcsázó) > menügomb > Beállítások > a telefon részlegnél további beállítások > a válasz részlegnél elutasítás üzenettel. Azon belül pedig tudod szerkeszteni a kész szövegeket.
2. Ezt nem tudom, én egy csengőhangot állítottam be a Beállítások > Hang > Telefon csengőhangja > Helyi fülnél az egyébre bökve választottam. -
-
evitiguF
senior tag
válasz
Oldman2 #10928 üzenetére
A hiba konkrétan az, hogy az értesítési sávon bal oldalt ami megjelenik értesítés, azt csak akkor látom, ha az értesítési sáv alaphelyzetben van. (értem ez alatt, hogy mondjuk feloldom a készüléket, és látom felül, hogy volt nem fogadott hívásom/sms/email/play frissítés, bármi, amit ott ki szokott jelezni) Viszont ha lehúzom az értesítési sávot, ott csak a kapcsolók jelennek meg (wifi/gps/adat, stb...), maga az értesítés nem. Próbáltam lehúzni a sávot egy ujjal, két ujjal, jobb oldalt, bal oldalt, de semmi, egyszerűen oda nem jelzi ki. Ez hívásnál/smsnél még nem is olyan frusztráló, mert alul az ikonon is kijelzi, de egyéb értesítéseknél már nem ilyen egyszerű a helyzet. A Google play értesítés úgy ahogy van be is ragadt, fent azzal a három csík ikonnal sem tudom eltűntetni, kijelezni meg ugye nem jelzi, hogy mit is értesít...
-
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #10930 üzenetére
Nem köthető egy bizonyos ROM-hoz. Vodás készülékekre ha feltettek bármilyen független verziót, akkor nagyon gyakran előjött ez a hiba.
(#10924) Zsocy155
Nálam soha nem volt probléma a telefonálással. Se megszakadás, se hangátviteli problémaLehet, hogy hardveres hiba lesz nálad.
-
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #10891 üzenetére
"Tudomásom szerint a T-s ROM-okban a Browser/Böngésző neve lett Origo."
Valóban, több mobilnál is így van. Szerencsére a P6 esetében nagyon kapkodhattak a T-s szoftver "honosításánál". Csak két widgetet nem lehet kikukázni. A T-mobile SIM és az Origo widgeteket. Viszont itt az Origo csak az Origo weboldalnak egy hivatkozása. Ettől függetlenül van gyári Browserünk nekünk is a Chrome mellett
.
-
Nimda
addikt
válasz
Oldman2 #10897 üzenetére
Korábban azt tapasztaltam, hogy nem szabad a teljes codec mappát mókolni, mert video vagy hangfelvételnél, elmászik a mikrofon balansza, ami fülessel egész jól kivehető.Ezért született a második megoldás.Csak ez leginkább stock romon érvényesül.
Sajnos nem volt a birtokomban vodás készülék, amin tudtam volna "kisérletezni"
-
Tomacko
senior tag
válasz
Oldman2 #10881 üzenetére
Én is csak nézegetem őket, megszokás, az Xperia S-nél láttam értelmét romolni, itt még nem igazán éreztem szükségét a rootnak sem, amit akartam megoldottam eddig anélkül
Szóval majd csokis rendszeren visszatérek ezekre, addig csak max olvasgatok róluk, nézegetem mit tudnak hibázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged