Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
girnyau #24778 üzenetére
Egyszerű. Kapcsold ki a Dolby-t. Én ezért cseréltem le ezt a romot. Más: valaki tudna segíteni visszaállni gyári stock romra? Most b635 BBN rom van rajta, és az unicom sem jó mert folyton azt írja ki stock recoverynél hogy huawei sd card update fail. Segítsetek légyszi!
-
duvi
nagyúr
válasz
girnyau #11156 üzenetére
Karácsonykor, családi összejövetelen volt a P6 kamera első "éles bevetése". Itt ugyebár nem csak statikus állóképeket készít az ember, hanem folyamatos mozgásban volt a társaság. Intelligens módban hagytam a beállításokat, hogy kiderüljön a kamera "intelligenciája"
Sajnos az eredmény lehangoló volt. Este, beltéri világítással a legtöbb kép bemozdult, életlen lett. Ezen kívül a színek is nagyon messze kerültek a valóságostól. Azért is csodálkoztam, mivel vásárlás után csináltam elég sok tesztképet és azokkal meg voltam elégedve. Csakhogy ezek a régebbi fotók nappal készültek, jó fényviszonyoknál (legtöbbjük kint a szabadban). Azóta tesztelgettem elég sokat a kamerát, hogy kitapasztaljam a képességeit. Este, beltérben, lámpafénynél addig jó a képminőség, amíg nincs mozgás a képen. Az a legrosszabb, ha több embert fotózunk egyszerre és mindenki mozog. (Pl. karácsonykor ajándék átadás közben) Ilyenkor akire fókuszál a kamera, az még csak-csak de a másik fél vagy a többiek már teljesen elmosódnak. A fentiek tükrében ajánlottam inkább az S III kameráját. Ezen kívül a belinkelt GSMArena összehasonlító fotók is ezt támasztották alá. Itt egy példa belőle amit összeillesztettem:
-
duvi
nagyúr
válasz
girnyau #11091 üzenetére
Próbáljátok ki beltéri fotózással az S III és a P6 tudását! Nagyon szeretem a P6-ot de a kamerája egy kicsit csalódás. Egyébként ITT a GSMArena. Beállítottam az S III / P6 / SP képeket összehasonlításhoz. Ajánlom a kijelölő négyzetet végigmozgatni a teljes képen. Szerintem magáért beszél az eredmény...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest