- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
girnyau #24778 üzenetére
Egyszerű. Kapcsold ki a Dolby-t. Én ezért cseréltem le ezt a romot. Más: valaki tudna segíteni visszaállni gyári stock romra? Most b635 BBN rom van rajta, és az unicom sem jó mert folyton azt írja ki stock recoverynél hogy huawei sd card update fail. Segítsetek légyszi!
-
duvi
nagyúr
válasz
girnyau #11156 üzenetére
Karácsonykor, családi összejövetelen volt a P6 kamera első "éles bevetése". Itt ugyebár nem csak statikus állóképeket készít az ember, hanem folyamatos mozgásban volt a társaság. Intelligens módban hagytam a beállításokat, hogy kiderüljön a kamera "intelligenciája"
Sajnos az eredmény lehangoló volt. Este, beltéri világítással a legtöbb kép bemozdult, életlen lett. Ezen kívül a színek is nagyon messze kerültek a valóságostól. Azért is csodálkoztam, mivel vásárlás után csináltam elég sok tesztképet és azokkal meg voltam elégedve. Csakhogy ezek a régebbi fotók nappal készültek, jó fényviszonyoknál (legtöbbjük kint a szabadban). Azóta tesztelgettem elég sokat a kamerát, hogy kitapasztaljam a képességeit. Este, beltérben, lámpafénynél addig jó a képminőség, amíg nincs mozgás a képen. Az a legrosszabb, ha több embert fotózunk egyszerre és mindenki mozog. (Pl. karácsonykor ajándék átadás közben) Ilyenkor akire fókuszál a kamera, az még csak-csak de a másik fél vagy a többiek már teljesen elmosódnak. A fentiek tükrében ajánlottam inkább az S III kameráját. Ezen kívül a belinkelt GSMArena összehasonlító fotók is ezt támasztották alá. Itt egy példa belőle amit összeillesztettem:
-
duvi
nagyúr
válasz
girnyau #11091 üzenetére
Próbáljátok ki beltéri fotózással az S III és a P6 tudását! Nagyon szeretem a P6-ot de a kamerája egy kicsit csalódás. Egyébként ITT a GSMArena. Beállítottam az S III / P6 / SP képeket összehasonlításhoz. Ajánlom a kijelölő négyzetet végigmozgatni a teljes képen. Szerintem magáért beszél az eredmény...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest