Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
-
arminlok
senior tag
Na nekem most jött el a pillanat, hogy hátrány hogy nem tudok átpakolni alkalmazásokat . Két 1gb os játék és kész betelt. Btw boldog karácsonyt mindenkinek
-
Dondenis
aktív tag
válasz
kecskebégető #9592 üzenetére
Ezt nagyjából tudtam de, pl mi értelme a számológép háttérben futásának?! Ha mindent ki kapcsolok az okozhat bármi hátrányt?
-
kecskebégető
aktív tag
Népiesen akartam megfogalmazni a népek szent ünnepének minősítését.
Pusztuljon a mai megfelelője.
Köszi,hogy reagáltál ráItt már elkezdték kitárgyalni a B125 romot.
De nehogy kattintsatok mert markert tettem a linkbe és tudni fogom.
És akkor égnetek kell mert mégsem ignoráltatok(#9591) Dondenis
Pontosan az amit a neve is mond :Háttéralkalmazások kezelőjeAmelyik bevan kapcsolva az futhat a háttérben amelyik nincs.......
És használd a a hsználati útmautató nevü varázslatot hidd el nem bánod meg egyébb mágikus trükkök is elő fognak bukkanni -
Dondenis
aktív tag
Beállítások/ energia kezelő/ háttéralkalmazások kezelője. Ez mi is pontosan? Mi legyen ki kapcsolva, vagy éppen be?!
-
racerx
őstag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!
Jah és a jézuska hozott b125 internationalt
. Esetleg vki csekk, hogy a bl nyitott e??
-
akosar
tag
Huh, de jól néz ki. Éljen a karácsony! (majd dobok fel en is kepet)
-
Zlika
aktív tag
Boldog karácsonyt emberek, és előre is kit-kat-ban gazdag újévet kívánok!
-
csiziktomi
senior tag
Békés Boldog Karácsonyt minden P6 tulajnak és a kedves családjának
-
törölt tag
Kellemes ünnepeket, békés karácsonyt mindenkinek. Ne felejtsétek el lefotózni a karácsonyfát hogy majd megvitathassuk megint a P6 fotó képességeit.
-
Infernusz
csendes tag
Köszönöm! Boldog Karácsonyt! Mindenkinek.
-
ShadowX
őstag
válasz
Infernusz #9572 üzenetére
A script a rom-ba van beágyazva. Ha beleraksz egy vodás sim-et és elindítod a telefont, még az android rendszer betöltése előtt lefut és függő lesz a készülék. Sim nélkül kell egy international, független romra frissíteni a telefont, mert abban nem lesz benne a script. Persze a továbbiakban szintén figyelni kell, nehogy megint vodás rom kerüljön telepítésre, mert gyanús, hogy abban is benne lesz a script.
-
rone003
tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket a fórumtársaknak!
-
Infernusz
csendes tag
Köszönöm. De én csak a "Jézuska" vagyok nem értek hozzá komolyabban. Azt a scriptet hol találom? Akkor ha ezek megvannak már örökre független marad?
-
okoska74
senior tag
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket minden kedves fórumtársnak!
-
Infernusz
csendes tag
Sziasztok! Honnan fogom tudni, hogy a vodás P6 -ra tudok valamilyen nemzetközi romot húzni, hogy független maradjon. Talán csak egyszerűen megpróbálom és ha megy ok?
-
racerx
őstag
válasz
kecskebégető #9566 üzenetére
Jah, tudom, remélem minél hamarabb, mert akkor all in lesz
-
racerx
őstag
válasz
bkiky01 #9540 üzenetére
Kösz a beszámolót. Én ebből azt vettem le, hogy nem éri meg lecserélnem a 118-at, ami szintén egy kis buherával tökéletesen fut.
A napokban teszteltem a GPS-t hosszabb utakon, és semmi gond se volt vele. (igaz álló helyzetben kell jelet fogni, menet közben eléggé lassú, de ez minden telómon így volt), Szóval 10-20 mp alatt talált jelet, stabilan tartotta, sőt családi házban is simán vette a műholdakat! Amin meglepődtem, hogy milyen faszán használható már a Google navi, jó tervezési algoritmus, élő forgalom, kellemes az egész. A másik nagyon kellemes a Waze volt, ez még jpbban teccet mint a Google., és az adathasználata is kb harmada, negyede mint a google (300 km kb. 5mb), A hárombetűs is tette a dolgát, de sztem már nem sok kell hogy a trónról lekerüljön. -
csiziktomi
senior tag
akkor várok,igazából semmi bajom nincs vele csak gondoltam kipróbálom .
-
okoska74
senior tag
válasz
csiziktomi #9560 üzenetére
Ha nincs különösebb bajod vele, akkor már nem érdemes romolgatni a Kit-Kat -ig.
-
csiziktomi
senior tag
szerintetek érdemes lecserélni a b119-et a b118-ra?
-
PEEEEET
csendes tag
Sziasztok! Az lenne az én problémám, hogy lötyög a bekapcsológomb. Szerintetek ezzel lehet gariztatni a telót? Engem zavar a dolog.
-
Oldman2
nagyúr
Ma, személyemmel eggyel megnőtt a hazai P6 tulajdonosok száma, egy Vodás fehér P6 társaságában.
Samsung SGS 2-ről váltottam.
-
-
akosar
tag
Valaki szokta megosztani mobilnetet a teloval? Nekem sokszor akadozik, ujra kell hozza csatlakozni a gepet stb...
-
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be a mértéketelen offolást!
-
bkiky01
senior tag
válasz
csiziktomi #9508 üzenetére
Na szóval kipróbáltam ezt a romot: HYD52ROM
1. Azt tűnt fel első körben, hogy a linkelt b118 rom a P6-U00-ra van, nem pedig P6-U06-ra, ezért felmentem huawei kínai oldalára és leszedtem a P6-U06-ra való b118-at. (ez a legújabb hivatalos rom)
2.TWRP Recovery install. Talán ez okozott a legnagyobb fejtörést, az még okés volt, hogy ne rootoljam, mert ez megoldja, igen ám, de a reboot után a fastboot.exe fájlt, amivel az ő img-ét felteszem nem volt sehol, külön kellett a neten megkeresnem..
Amint meglett a fastboot.exe ki lehetett egyből cserélni az img fájlt és lehetett is indítani a TWRP Recovery-t.
3. Wipe Factory Reset TWRP-ben. Itt mindenki vigyázzon, mert én szószerint mindent kitöröltem és ezen belül kellett a memkarit bemount-olnom, hogy rá tudjam tenni a rom telepítőjét és a gapps-t, mert nem volt itthon micro sd olvasó.. Tehát érdemes itt figyelni.
4. HYD52ROM-P6-Alpha1.zip telepítése
5. Gapps telepítése
6. Wipe Cache Dalvik TWRP-ben, ez sztem. teljesen egyértelmű.
7. Újraindítás és kész.
Tapasztalatok eddig:
- Indítás után 1295MB szabad ram (sztem ez nem rossz)
- Eléggé ki van pucolva, talán ha 2 kínai dolgot fagyasztottam le..
- Egyenlőre, hogy annyira gyorsabb lenne, még nem vettem észre, bár lag-ot sem tapasztaltam
- Kezelőgombok eltüntethetőek, menüsor is van, még egy kis build.prop, mert nekem only 2g hiányzik és okés.
Sztem amíg nem jön ki hivatalos újabb stabil rom, vagy akár 4.4 addig biztosan ez marad fent.
Remélem segítettem, ha úgy gondoljátok igen, akár mehet 1. hozzászólásba is..
Kellemes Karit minden kedves P6 tulajnak!! -
|AP|
veterán
Aki belecsúsztatós bőr tokot keres, ami pontosan P6-ra lett tervezve, annak ajánlom:
Nem olcsó, de valódi bőr, nagyon minőségi és tökéletesen passzol a P6-ra.
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #9531 üzenetére
Nálam Xperia T-n javított a teljesítményen, itt viszont rontott. Köszönhetōen annak hogy a build.prop gyári értékeit elállítja.
-
okoska74
senior tag
válasz
kecskebégető #9534 üzenetére
Nekem már a második van benne és semmi problémám nincs vele.
-
kecskebégető
aktív tag
Valaki multkor kérdezett erről a modról.
2 nap tapasztalata.:Sok értelmét nem látom látványos javulsát nem okozott. -
akosar
tag
válasz
jivanmukta #9511 üzenetére
Így van, ez a téma. Nem launcher, hanem zooper widget pro.
-
shifty85
tag
Estét mindenkinek!
Most, hogy 2-3 hete használom/juk a P6-osokat, leírom rövid tapasztalatom
A telefon mindegyik vodafone-os, fehér színű (vodánál "sajnos" csak ilyen van), amit nem is bánok mert lehet, hogy elegánsabb/férfiasabb egy fekete készülék, viszont fehér nem sok mindenkinek van és legalább az ujjlenyomat sem látszódik meg rajta!
Gyári szoftverfrissítés után semmi root-olás, semmilyen más beavatkozás nem történt a telefonon, kaptak fóliát, tokot, meg 16 GB-os Class 10-es memóriakártyákat (Goodram UHS-I és Kingstone). Volt pár telefon, amik között vaciláltam a vásárlás előtt...
Az első: LG Optimus G, második: Sony Xperia SP, harmadik: Huawei Ascend P6 és negyedikként még a Sony Xperia Z jött szóba (használtan). Előző telefonok Sony Xperia Ray, a páromé Xperia U voltak. Anno a Rayt 60-ért, az U-t 50-ért vásároltam függetlenül... mindegyiknél a szempont a "telefon méret maradjon", érintőkijelzős, ár-érték arányban jól teljesítsen, talán a Sony név megbízhatósága?! Jók is voltak... eddig! Sokszor bugos, újraindulós, belassulós problémák merültek fel velük, amikből elegem lett!
Amiért a P6-os mellett tettem le a voksom... kollégáimnak van Xperia Z és Optimus G is. Az Xperia Z jó jó nagyon jó, de lehet hogy sose használom ki és nagy (főleg ha dobsz rá egy tokot is), meg használtan is 100 fölött mocorog még mindig. Az Opti G gyönyörű szép kijelzőjével (IPS), erős hardwerrel, formájával-méretével és jóval kedvezőbb 85 körüli árával (függetlenül+újan, Vodafone-nál nem kapható) a Z elé került. Végül győzött a józan paraszti ész! Vodás flottában voltunk ezelőtt is, de most flottát váltottunk, így kedvező áron tudtunk vásárolni készüléket. A döntősök végül az SP és a P6 lettek. Az SP-ért 54000, a P6-ért 50000-et kell leszurkolni. Miután kézbe fogtam, és jobban szemügyre vettem mindegyiket, meg kicsit tüzetesebben utánaolvasgattam teszteknek/fórumoknak, hardwer+felhasználói vélemények+ár alapján a P6 mellett döntöttünk!
http://www.phonearena.com/phones/compare/Huawei-Ascend-P6,Sony-Xperia-SP,LG-Optimus-G/phones/7892,7785,7458
Egyik magyar mobilos oldalon az Optimus G 77500-, az Ascend P6 89500-, mindegyik 1 év garanciával és függetlenül.
A készülék doboza mintha egy könyv lenne, ízlésesen becsomagolva minden tartozéka, (nem csak pici zacsiban behányva a dobozba), ajándék gumis tokkal, amit eddig még nem tapasztaltam-láttam-olvastam egyik mobil gyártónál sem, hogy adnának hozzá! Amit furcsállok, hogy a fekete P6-osokhoz miért fehér tartozékok járnak!?!? Igaz ezt csak videókon láttam...de a fehérnél így tökéletes!
A füles nem valami nagy cucc...én egy Sony MDR-EX50LP-t használok már egy ideje, ami ráadásul fehér színű, a jack dugó része "L" alakú és agybadugós, így passzol a P6-hoz.
A telefon gyors, nem akad nem szaggat, netezés közben mobilhálózatot használva a böngészőben vehető észre egy kis akadás, de ez betudható a mobilnetnek. Nálam sem Wi-fi, sem bluetooth, sem mobilnet eldobálások nem jelentkeztek! Fotókra egy átlag embernek tökéletesen megfelel! Az akksija nyúzva 1 nap (játék, mobilnet, wifi, telefonálás), normál felhasználásban két napot lazán kibír. Tökéletesen testre szabható, minden téren (témák,profilok,menü,energiafelhasználás,stb)! A GPS ha szabad ég alatt vagyok, max fél perc alatt talál jelet, szobában kell neki 1-2 perc, de itt tégla és beton vesz körül. Kétféle navigációval is próbálva, minden gond nélkül működik, ilyenkor az akksit eléggé tudja meríteni, és melegszik is picit, mint bármelyik telefon. A Sony Ray telefonom kb. 2-3 perc alatt talált jelet és sokkal jobban felmelegedett!Ami egy kicsit zavar és ebben szeretnék segítséget kérni a fórumtársaktól, az az sms és az SD kártya. Az sms mint a régi Nokiák...amint ékezetet írsz pafff fele el is tűnt a felhasználható karaktereknek!
A másik, ha feltelepítek egy appot, azt általában a telefon részre tárolja, onnan mozgatom SD kártyára. De nem a külső SD kártyára másolja, hanem a telefon belső "SD kártyájára". Ez miért van?Ha függetlenül vennék telefont 80-90-es árkategóriában, akkor lehet, hogy az Optimus G mellett döntenék, de P6-osa nem mindenkinek van!
-
-
djbelo
senior tag
válasz
jivanmukta #9511 üzenetére
Ez töltöttem én is le! Akkor már értem biztos Locker vagy launcherrel lett ilyen.
-
jivanmukta
csendes tag
-
duvi
nagyúr
válasz
rone003 #9505 üzenetére
ITT van okoska74 leírása.
Illetve bemásolom a hivatalos Huawei leírást, hátha másnak is jól jön még:
"1 Upgrade instruction
1.1 About software version
This is software version for P6-U06 product, please operate after read the upgrade guideline carefully .
(1) Software requirement
a. Before upgrade, please guarantee the version you use is Huawei official version, or else it may upgrade failed or cause unknown problem.
b. Don’t try to upgrade software of other country or customization, or else it may upgrade failed or cause unknown problem.
(2) Hardware requirment
This the software suits to P6-U06 product, it can only use for P6-U06 product , and it may cause can’t power on if you use this software on other product.
Any problem cause by user don’t follow the instructions, Huawei will not provide in warranty service .
1.2 About Upgrade Preparation
Back up your personal data before upgrade , the upgrade process will wipe all user data.
To make sure that the power of the battery is enough to run the upgrade process. Maybe you can connect the handset with the charger or the USB data cable to provide power.2 Version introduction
2.1 The following versions can be upgraded. Versions can be upgraded
SOFTWARE_VER_LIST.mbn
2.2 Upgrade prerequisite
The P6-U06 handset software should be updated with the MICRO SD card.
2.3 Upgrade files File Name
Main package--dload\ UPDATE.APP
Update tools---SD card3 Upgrade preparation
3.1 Check current upgrade environment
Make sure that the MICRO SD card is available and can be read and write.
3.2 Get and check the software package
1. According to the chapter 2.3, check the software package date and the file size.
2. Copy the dload folder to SD card, the directory is /sdcard/dload/UPDATE.APP4 Upgrade introduction
There are two methods to upgrade: normal upgrade and force upgrade.
Normal upgrade needs to start the handset and enter the Setting module. Force upgrade is often used when the handset can’t boot up or can’t enter the idle screen. If need force upgrade, please pull out the battery and set again.5 Upgrade operations
Notices:
1. Upgrade will erase the user data, please backup your data before upgrade.
2. Ensure that the power is at least 15% left when upgrading.5.1 Force upgrade
Step 1. A MICRO SD card of 2GB or more should be available. The MICRO SD card made by Sandisk, Kingstone, or Kingmax is recommended.
Step 2. Format the MICRO SD card (This operation is optional).
Step 3. Make sure that there is an UPDATE.APP under the dload. Copy the Main package of dload in PC to dload of SD card.
Step 4. Make sure your handset is power off. Insert the MICRO SD card into the handset. Pressing the VOLUME UP key and VOLUME DOWN key, then press the POWER key to power on the phone, and VOLUME UP key and VOLUME DOWN key should be pressed more than 3 seconds, then enter the Software Upgrade Mode.5.2 Normal upgrade
Step 1. A MICRO SD card of 2GB or more should be available. The MICRO SD card made by Sandisk, Kingstone, or Kingmax is recommended.
Step 2. Format the MICRO SD card (This operation is optional).
Step 3. Make sure that there is an UPDATE.APP under the dload. Copy the Main package of dload in PC to dload of SD card.
Step 4. Insert the MICRO SD card into the handset and power on. After entering the home screen, press menu key to choose Mgmt.->System Update->Local update->Confirm->Upgrade to start the upgrade.6 Upgrade validate
6.1 Check the version
By Setting ->About phone->Build number, to check the version." -
rone003
tag
válasz
TomWexX #9506 üzenetére
Átolvastam és aszerint csináltam a frissítést, de telepítőcsomag nem található üzit dob. Az sd kártyáról futtatáshoz feltétlen kell a signed119 fájl? Ha megcsinálom cwm-et, a rootot és a sd kártyára másolást azt vissza lehet csinálni?(A rootról tudom hogy vissza lehet.)
-
rone003
tag
Help! Feltettem a dload mappát az sd kártyára, de nem találja. Probáltam az app fájlt áttenni a teló dload mappájába, de nem teszi át a dload mappa ures. És sd kártyára, hogy lehet játékot tenni, mert az obb fájlokat onnaan nem nagyon látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest