- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barpici
csendes tag
válasz
Krisztián156 #25324 üzenetére
Azt hiszem a bootloader visszazárásával van info hiányom...
-
barpici
csendes tag
Sziasztok!, vissza kell tennem a Sensaion-omat gyári állapotba. Eredeti rendszer és root megszüntetése. A tudástárban már nem élnek a linkek. Le tudná írni valaki pontosan, mit kell tegyek?
Köszönöm! Kedden elviszik tőlem. -
barpici
csendes tag
Amióta JB-t használok és nincs flsah támogatás szívás, hogy nem működik böngészőben. Tudtok ajánlani olyan böngészőt, ami gyors és viszi a flasht? Köszönöm!
-
barpici
csendes tag
Sziasztok!
Kiesett a hangerő gombom így kénytelen vagyok hátlapot cserélni. Ha már csere, akkor azt a gyönyörű fehéret szeretném. Innen néztem ki:http://www.ebay.com/itm/New-Black-White-Back-Housing-Fascia-Cover-Case-For-HTC-Sensation-4G-Pyramid-G14-/231009892282?pt=LH_DefaultDomain_0&var=530170471487&hash=item35c94337ba
Tudtok esetleg gyorsdabb, olcsóbb helyet? Ez kínából jönne, amivel csak a hosszú idő a gond.
Illetve itt van LCD keret is. Azzal érdemes rendelni? Vagy kell ilyen valakinek?
Köszönöm! -
barpici
csendes tag
válasz
adam0010 #24531 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849
ez eddig stabilnak tünik,de nem lesz belöle gond h. ennyin is mehet????Nekem is ez a rom muzsikál egy hónapja. Gyors, megbízható, nem messze a gyáritól. Semmi csicsa. Az utobbi két hónapban szinte napi szinten raktam fel a romokat, teszteltem. Ennél maradtam, Next Launcher használata mellet. Még kivágtam belőle néhány általam feleslegesnek ítélt alkalmazást. Semmilyen gondom ne volt eddig. A fő okom, hogy a Revelation és ViperS romokkal nem ment a VoIP hívás a Bria-n. Ezzel megy.
-
barpici
csendes tag
Tesztelgetem a romokat. Azt vettem észre, hogy az utolsó 1 hónapban használt szezso féle Revelation 1.0.3 romból kimentett cal logokat amikor egy másik romba berakom, nem azonosítja be a számokhoz tartozó neveket. Tehát hiába vannak már betéve a névjegyzékbe a nevek, a berakott híváslista csak telefonszámokat mutat név nélkül. Tudtok erre megoldást? A kimentéseket és visszaemelést a super backup programmal csinálom, de próbáltam mással is, ua az eredmény. A névjgyzékem gmail szinkronizált.
-
barpici
csendes tag
válasz
zho-lee #24192 üzenetére
Elvileg ha most ezt az Android 4.3.1] CM10.2 fel akarom rakni kell még valamit csinálnom a rendszerrel?
Mert az oldalról letöltöttem mind a három megadott linket és telepítettem (ROM, Gapps, Kernel Aroma installer. Fehér + HTC képernyőig jut el, majd ujraindul.zho-lee: add-onns -okat köszi!
-
barpici
csendes tag
válasz
Kurzuh #24174 üzenetére
khalid98, zho-lee, Krisztián156, Kurzuh köszönöm szépen a segítséget!
FW update megtörént, feldobtam Viper és SzeZsoMOD roomját is. Ez nekem most maga a kánaán, főleg így, hogy 2.3.4 roomhoz voltam hozzászokva. Egyik jobb mint a másik, tényleg!A Viper 5-ős Sense roomban nem találtam meg, hogyan tudnék az éppen futó alkalmazások között váltani.
Bal alsó gomb nem reagál rá.???Kell még valamit csinálnom? Krisztián156 írt a 4EXT Recovey updater-ről is.
Ha nem ragaszkodom a Sensehez a [ROM][Android 4.3.1] CM10.2 with PMEM [11/17/2013] jó választás?
-
barpici
csendes tag
válasz
khalid98 #24164 üzenetére
Akkor ha jól értem:
1: bootloader, backup sd-re
2: letöltöm az általad linkelt fw-t
3: PG58IMG.zip néven megy az sd-re
4: bootloader mód, telepítés
5: bootloader, full wipe
6: telefon kikapcs
7: törlés sd-ről az előző fw
8: sd-re fel az új room PG58IMG.zip néven (ViperS/C2 5.0.0 vagy Revelation_1.0.3_SzeZsoMOD)
9: bootloader mód, telepítés
10: újraindítás, készEz így ok?
-
barpici
csendes tag
Sziasztok, úgy gondoltam, adok még a telefonomnak egy utolsó lehetőséget azzal, hogy segítséget kérek.
A Sensation 2011 decemberi, függetlennek véve a VIP phone-ban de Vodafone logóval indul (amit utálok).A rendszer még a gyári 2.3.4, Sense 3.0, 1.45.162.2 szoftver.
Vétel után 1 hónappal már S-OFF-oltam és rootoltam, hogy a feleslegesen induló programokat ki tudjam iktatni. HBOOT: 1.17.1111
Régóta olvasom a fórumot, el is határoztam egy új room telepítését. Elolvastam a tudástárt újra, visszaolvastam a fórumot, és elakadtam abban, hogy nem tudok feltenni JB roomot, mert frissítenem kell a firmwaret. Válasszam ki itt és itt a nekem megfelelőt. De hogyan??? Melyik kell nekem??? Megköszönném, ha valaki a fenti adatok alapján linkelné, mit honnan töltsek, telepítsek, hogy utána szabadon telepíthessem a nekem megfelelő roomot, mielőtt tönkretenném a telefont.
Szeretném megoldani azt is, hogy esetleg egy hangrögzítő tudja rendesen rögzíteni a másik fél hangját is, ne csak halkan mikrofonon keresztül mint most, de ez nem égető.
Köszönöm szépen előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest