- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalid98
tag
válasz
hülyegyerek #24364 üzenetére
köszi!
-
khalid98
tag
válasz
hülyegyerek #24362 üzenetére
majd írj egy kis beszámolót
kíváncsi vagyok rá, én is gondolkodtam már wp-s telóról
-
khalid98
tag
Sziasztok!
4.4-es android-nak kell valami új FW? nekem 3.33-as van, de telepítés után a kezdőbeállításoknál mindig kidobja azt hogy android.phone stopped vagy valami stopped (asszem systemui meg a phone), másik romban ha kiszedtem az sd kártyát akkor jó volt, de ott sem minden működött. A két om amit leszedtem az a Kang és az ION-os -
khalid98
tag
válasz
randras_83 #24203 üzenetére
én is onnan rendeltem, 1 hét alatt megvolt, inkább 7-8 nap
-
khalid98
tag
válasz
Krisztián156 #24163 üzenetére
Nem muszály a 4ext még , ne keverjük össze most a fejét
-
khalid98
tag
válasz
khalid98 #24158 üzenetére
[link] neked csak a pg58img 3.33-as kell, berakod az sd kártya gyökerébe és egyből fölismeri és telepítteti ha engedélyezed, csak át kell írni simán PG58IMG.zip-re (ne legyen benne az hogy 3.33 vagy más). ja és ezt csak akkor csináld ha már feltettél egy jelly bean-es ROMot! recoveryt tettél már fel?
-
khalid98
tag
-
khalid98
tag
nekem nagyon barátságos az akksival a rom szerintem nagyon jól használja az energiát
1800-as cpuval!!
-
khalid98
tag
13825 nem értem kicsit eltér "kicsit"
-
khalid98
tag
amugy hova tölti le a file-t? mert még mindig azt írja ki hogy 100% és hogy 2 másodperc van hátra...
felmész a dropbox.com-ra és bejelentkezel
-
khalid98
tag
van valami program amivel minden sms-t könyvjelzőket, naptárat adatokat, alkalmazásokat le lehet menteni? köszönöm előre!
-
khalid98
tag
válasz
silver-pda #23909 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni sokszor megfordult már a fejembe hogy nokoljak egy két romot mert mindig volt valami ami nem tetszik benne
-
khalid98
tag
válasz
randras_83 #23906 üzenetére
Szóval mint a többi rom
-
khalid98
tag
válasz
randras_83 #23888 üzenetére
Koszonjuk
-
khalid98
tag
na nikez már csinál valamit
[link] igaz még pre-alpha
-
khalid98
tag
ez az anker akksi tényleg nagyon jó, kibír nálam 2 napot is etetés nélkül
ha lenne ankerből 3000mah-os akkor az meddig bírná?
én már nem annyira romolgatok, leragadtam a revolutionnál, az nekem elég gyors és jó, igaz h 3.6-os sense, de szeritem az is jómajd a sense5-öt kipróbálom
amugy hol tart a rom?
-
khalid98
tag
jee megérkezett az akksim
na megnézem mennyit fog kibírni
-
khalid98
tag
ez valami nagyon hülye játék
de attól függetlenül nem fagyott még ki. Amugy én a 3.6-os sense-t raktam fel (asszem revolution 7.2)
-
khalid98
tag
válasz
hülyegyerek #23674 üzenetére
hehe
igazad van, kár hogy nem lehet változtatni
illes: most telepítem
melyik revolutiont tetted fel?
-
khalid98
tag
Feladatkezelő (perpillanat) 117mb-ot ír ki, a beállításokban meg 212mb-ot
-
khalid98
tag
válasz
Krisztián156 #23651 üzenetére
most kipróbálom a sultan fm-et revolutionnal, most töltöm le a romot, meg majd egy játékot is, szerintem a trigger 2 lesz vagy hogyan hivják
-
khalid98
tag
valaki segítsen!
abban hogy mért van az hogyha bármivel játszok ami kicsit igényesebb, (asphalt 7 8, real racing, nfs ) akkor lefagy a teló
, mármint elején elkezd akadozni, majd lefagy. elvileg vinnie kéne nem? szerencsére még a teeter az megy meg az egyéb kisebb játékok
vipers 3.12-m van, 1ghz, 260mhz-en is ezt csinálja, és 1.7Ghz 300mhz-is. Szinte bárhogyan állítgathatom procit. Lehetséges az hogy az akksi miatt?
-
khalid98
tag
de most akkor van sense 5 rom? mert youtubeon láttam videókat, de nem találom a romor sehol
-
khalid98
tag
-
khalid98
tag
válasz
kisgergely80 #23543 üzenetére
Nemár
pedig ki akartam volna próbálni
-
khalid98
tag
válasz
randras_83 #23541 üzenetére
Köszi megnézem delutan
-
khalid98
tag
A névjegyeket meg az sms-eket az előző romból ki lehet valahonnan bányászni a backup után? hol tárolja a teló azokat?
-
khalid98
tag
válasz
randras_83 #23534 üzenetére
-
khalid98
tag
válasz
randras_83 #23532 üzenetére
Igen igen, miután ráraktam kicsit felvilágosodtam hogy az felfrissíti az egész cuccot
mostmár 27-es van rajta és elindult a rom! ezer köszönet!
Majd kéne még egy akku is, nektek mennyi idő mire lemegy a gyári a feléig? vagy teljesen?
-
khalid98
tag
annyit még had kérdezzek meg, hogy a hboot verzió számít? 1.17-esem van, kérhetek egy linket 1.29/27-esről hogy hogyan telepítik? sz@rért sem találok egy rendeset
-
khalid98
tag
válasz
randras_83 #23527 üzenetére
ja értem köszi!
3.33-as jó lesz akkor remélem -
khalid98
tag
Valaki segítene rajtam abban hogy felraktam a vipers 2- t és a 3.1-est (asszem 3.1, de lehet 3.12 mar nem emlékszem) és egyik sem akart bebootolni mind2 lefagyott bricked kernellel és a másikkal valaki FM kernel . Ott fagybsk le amikor az e betű atforog a betuvè vagy utána egy kicsivrl. 1.17-és hboot gyári és s off azt nem tudom nyitva van e a bootloaderem azt hogyan lehet megnézni?
Szerk: és cwm recovery nem touch -
khalid98
tag
ezt a telefont hogy lehet root nékül függetleníte ingyen (ha lehet)
-
khalid98
tag
Sziasztok!
nemsokára remélhetőleg egy ilyen telefon tulajdonában leszek, egy olyan kérdésem lenne, hogy a hátlapja mennyire karcolódik? ill. hogy az akksija átlag mennyit bír? köszi!
szerk.: Meg hogy van-e nagy negatív tulajdonságai/sorozathibái?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest